Bitcoin Forum
May 25, 2022, 04:42:36 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 103 »
  Print  
Author Topic: T-Rex 0.26.4 Ethash (100% LHR unlock and dual mining) GPU miner  (Read 170366 times)
trexminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 282
Merit: 63


View Profile
May 21, 2019, 05:04:38 PM
 #941

all off a sudden i get a lot off these when upgrading to the latest trex version on X16R ravencoin ( Simplemining platform ):

20190521 12:40:12 WARN: ApiServer: failed to bind socket 0.0.0.0:4068 (Address already in use), next attempt in 5 seconds.


Could you check if there is any software binded to 4068 port?
Is it windows or linux? Do you get this messages right from the miner start? Will problem be fixed if you reboot your PC?
1653453756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653453756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653453756
Reply with quote  #2

1653453756
Report to moderator
1653453756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653453756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653453756
Reply with quote  #2

1653453756
Report to moderator
1653453756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653453756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653453756
Reply with quote  #2

1653453756
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
ekiller
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1098


LLP Programming & Electronics


View Profile
May 21, 2019, 11:41:24 PM
Last edit: May 21, 2019, 11:57:07 PM by ekiller
 #942

all off a sudden i get a lot off these when upgrading to the latest trex version on X16R ravencoin ( Simplemining platform ):

20190521 12:40:12 WARN: ApiServer: failed to bind socket 0.0.0.0:4068 (Address already in use), next attempt in 5 seconds.


Could you check if there is any software binded to 4068 port?
Is it windows or linux? Do you get this messages right from the miner start? Will problem be fixed if you reboot your PC?


I've  same issue  on  SMOS  (linux)  and solved like this :

use $rigName  as worker . and seperate worker names as  rig1  rig2 rig3

example : -a x16r -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:6667 -u SuprnovaUserName.$rigName -p x

Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis, bu tip yapılar din ve devlet düşmanı olduğu, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık. Çok değil, yüz yıla kalmadan, eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşeceklerdir. Ayrıca, unutmayın ki o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk
ManuBBXX
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 100


View Profile
May 22, 2019, 11:52:22 AM
 #943

What are the best settings for mining Ravencoin x16r with a 1080ti with latest 0.11 ?

I put a PL 85%, mem at stock ( doesn't increase hashrate with +300 mhz ), and I get approx 33 mh/s

Is it good ? Wich intensity is the better ?
You can set lowest memory clock and core will get some extra mhz Smiley
Best intensity in my tests is around 22-23

Thank you !
So, lowering the mem freq can get an increase of the core OC potential ?
I didn't know that
oxzhor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
May 22, 2019, 07:27:54 PM
 #944

Hi,

Why i do get the warn message "WARN: GPU #X result for XXXXXX does not validate on CPU! "
I'm using GTX 1660TI at HiveOS and T-Rex v0.11.0
joseph32
Member
**
Offline Offline

Activity: 383
Merit: 16


View Profile
May 22, 2019, 07:29:30 PM
 #945

I see something strange with the newest 0.11.0:

Win 10, all Patches, newest drivers. MTP @ Nicehash with -i 21 (maybe this matters).

This only happens to 1080 Ti, but on all of my rigs. They are slightly overclocked, but 100% stable since over 1 year. Every 5-15 hours (completely random) 1-2 cards are fully crashing and then they look like deactivated. The watchdog want to restart the miner in a loop, but cant because of the "deactivated" cards. I have to reboot the system and everything is fine again. (If they would crash for real, these cards would have the stock clocks after reboot, but they still have all the settings. So its definitely not a real crash of that cards for sure.)

I dunno when and why, its completely random. But this does not happen with 0.10.2. Switched few rigs over and they run fine since 2 days without any failure.
Any guess what this could be? Already testing the intensity, already switched off the watchdog, but right now waiting for the next crash. But maybe you already have an idea.
avirdoz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1191
Merit: 1001



View Profile
May 22, 2019, 08:00:29 PM
 #946

Hi, looks like --hide-date enabled by default. How to disable it? Tried 0, disable, 1:)
trexminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 282
Merit: 63


View Profile
May 23, 2019, 01:46:40 AM
 #947

Hi,

Why i do get the warn message "WARN: GPU #X result for XXXXXX does not validate on CPU! "
I'm using GTX 1660TI at HiveOS and T-Rex v0.11.0


Hi, you must be using CUDA 9.2 version. The only version that supports RTX cards is CUDA 10.
trexminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 282
Merit: 63


View Profile
May 23, 2019, 01:49:05 AM
 #948

Hi, looks like --hide-date enabled by default. How to disable it? Tried 0, disable, 1:)

It should be disabled by default.
I couldn't replicate this issue. Could you please show your cmd line and console output or a screenshot?
avirdoz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1191
Merit: 1001



View Profile
May 23, 2019, 09:18:20 AM
 #949

Hi, looks like --hide-date enabled by default. How to disable it? Tried 0, disable, 1:)

It should be disabled by default.
I couldn't replicate this issue. Could you please show your cmd line and console output or a screenshot?
Here is without --hide-date key:
Code:
t-rex -a x16r --temperature-limit 85 --temperature-start 75 --api-bind-http 0.0.0.0:3333 --api-bind-telnet 0.0.0.0:8888 --exit-on-cuda-error --url europe.x16r-hub.miningpoolhub.com:17028 --user x14 --pass x

Here is with:
Code:
t-rex -a x16r --temperature-limit 85 --temperature-start 75 --api-bind-http 0.0.0.0:3333 --api-bind-telnet 0.0.0.0:8888 --exit-on-cuda-error --hide-date --url europe.x16r-hub.miningpoolhub.com:17028 --user x14 --pass x


And here is previous version:
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 944
Merit: 250


View Profile
May 23, 2019, 09:36:33 AM
 #950

Hi, looks like --hide-date enabled by default. How to disable it? Tried 0, disable, 1:)

It should be disabled by default.
I couldn't replicate this issue. Could you please show your cmd line and console output or a screenshot?
Here is without --hide-date key:
Code:
t-rex -a x16r --temperature-limit 85 --temperature-start 75 --api-bind-http 0.0.0.0:3333 --api-bind-telnet 0.0.0.0:8888 --exit-on-cuda-error --url europe.x16r-hub.miningpoolhub.com:17028 --user x14 --pass x


And here is previous version:

Summer comes, or you just heat your house on?

yobit.net is banned from signatures
tschiller
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
May 23, 2019, 02:58:25 PM
 #951

any significant performance gains on x16r between 0.9.2 and newest version?
Digital_Seytan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 1

Eth+Zil Pool: https://k1pool.com/invite/895eb075 !


View Profile WWW
May 23, 2019, 06:45:40 PM
 #952

T-Rex miner why your mining software not Algo ETH please add

Donate Eth:0xdc36eab806bbe1177dd658b4e3f451f3d3134801
HI Dollar: https://hi.com/Digitalpara
Eth+Zil Pool: https://k1pool.com/invite/895eb07555
ManuBBXX
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 100


View Profile
May 25, 2019, 04:48:25 PM
 #953

I get around 34 mh/s with my aorus 1080ti at 90% PL

Maybe I'll buy a 2080TI for 4k ultra gaming, and mining when not gaming.
Can I expect 50 mh/s + with an OC 2080TI on x16r (RVN) with this latest t-rex miner ?

Thanks !
trexsupport
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 26, 2019, 01:39:45 AM
Last edit: May 26, 2019, 03:09:40 AM by trexsupport
 #954

I get around 34 mh/s with my aorus 1080ti at 90% PL

Maybe I'll buy a 2080TI for 4k ultra gaming, and mining when not gaming.
Can I expect 50 mh/s + with an OC 2080TI on x16r (RVN) with this latest t-rex miner ?

Thanks !
Yes, with same pl you will get at least 50 mh
alexander1234
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 28, 2019, 10:01:00 AM
 #955

I see something strange with the newest 0.11.0:

This only happens to 1080 Ti, but on all of my rigs. They are slightly overclocked, but 100% stable since over 1 year. Every 5-15 hours (completely random) 1-2 cards are fully crashing and then they look like deactivated. The watchdog want to restart the miner in a loop, but cant because of the "deactivated" cards. I have to reboot the system and everything is fine again. (If they would crash for real, these cards would have the stock clocks after reboot, but they still have all the settings. So its definitely not a real crash of that cards for sure.)

I dunno when and why, its completely random. But this does not happen with 0.10.2. Switched few rigs over and they run fine since 2 days without any failure.
Any guess what this could be? Already testing the intensity, already switched off the watchdog, but right now waiting for the next crash. But maybe you already have an idea.

Same thing with my 1070s: one rig died this very same way on SMOS, t-rex-v0.11.0-cuda9.2 - had to re-flash SMOS to bring it working again

Also there is a bug with t-rex-v0.11.0-cuda9.2 (in different SMOS versions): when i change overclockig settings and restart miner program it starts hashing in half speed literally. Only rig reboot brings back hashing speed, miner program restart doesn't help.
Altcoinlog
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 112


View Profile
May 30, 2019, 05:52:12 AM
 #956

Altcoinlog about  T-Rex Miner



Where to download the original version and detailed instructions for setting up the T-Rex miner. How to start mining RVN and possible problems when installing configurations. Ready Bat files for quick start.

The article is written in Russian.

https://altcoinlog.com/download-t-rex-miner-instrykcia/

★ https://altcoinlog.com ★
Novo88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 30, 2019, 09:10:02 AM
 #957

Hello. I start my travel with mining and i have some problems... Like on the screen.

Can anybody know what i do wrong ?

https://s5.ifotos.pl/mini/errorjpg_qsxrssn.jpg

Its an error. Error Cant start miner no pool was selected.

I ues code in start.bat :

@echo off
:start
t-rex.exe -a x16r -o stratum+tcp://rvn-eu1.nanopool.org:12222 -u RMHRASPuTPvUbPHVPivoMzDWGL7nhytKw1/Adix/xxx
trexminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 282
Merit: 63


View Profile
May 30, 2019, 09:31:06 AM
 #958

Hello. I start my travel with mining and i have some problems... Like on the screen.

Can anybody know what i do wrong ?



Its an error. Error Cant start miner no pool was selected.

I ues code in start.bat :

@echo off
:start
t-rex.exe -a x16r -o stratum+tcp://rvn-eu1.nanopool.org:12222 -u RMHRASPuTPvUbPHVPivoMzDWGL7nhytKw1/Adix/xxx

You need to specify the password too (-p paramater)
Novo88
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 30, 2019, 09:53:11 AM
 #959

So for example its should look like this ? :

t-rex.exe -a x16r -o stratum+tcp://rvn-eu1.nanopool.org:12222 -u RMHRASPuTPvUbPHVPivoMzDWGL7nhytKw1.Adix/Adam.plocie@gmail.com -p 1234 x -l log.txt

Still dosent work.

I cant understand one think. What password? Becouse i didnt register anywhere.. Without raven wallet.
trexminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 282
Merit: 63


View Profile
May 30, 2019, 12:16:28 PM
 #960

So for example its should look like this ? :

t-rex.exe -a x16r -o stratum+tcp://rvn-eu1.nanopool.org:12222 -u RMHRASPuTPvUbPHVPivoMzDWGL7nhytKw1.Adix/Adam.plocie@gmail.com -p 1234 x -l log.txt

Still dosent work.

I cant understand one think. What password? Becouse i didnt register anywhere.. Without raven wallet.


What you set as the password depends on the pool. There are examples of bat files in the miner archive, just use one of them and replace where needed (pool url, wallet etc)

Changed your cmd slightly and got it working
Code:
t-rex -a x16r -o stratum+tcp://rvn-eu1.nanopool.org:12222 -u RMHRASPuTPvUbPHVPivoMzDWGL7nhytKw1.Adix/Adam.plocie@gmail.com -p x
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 103 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!