Bitcoin Forum
August 16, 2022, 10:12:20 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 »
  Print  
Author Topic: T-Rex 0.26.4 Ethash (100% LHR unlock and dual mining) GPU miner  (Read 171773 times)
BogdanCo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 726
Merit: 513


View Profile
March 03, 2021, 03:52:42 PM
 #1421

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!

TREX: Can't find nonce with device [ID=3, GPU #3], cuda exception in [StreamContext⟨struct searh_results,stract Ethash::KernelLaunchTag⟩::synhronize,51], uncnow error


gives such an error what to do ??

Try to reduce the Memory OC.
1660687940
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660687940

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660687940
Reply with quote  #2

1660687940
Report to moderator
1660687940
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660687940

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660687940
Reply with quote  #2

1660687940
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1660687940
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660687940

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660687940
Reply with quote  #2

1660687940
Report to moderator
1660687940
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660687940

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660687940
Reply with quote  #2

1660687940
Report to moderator
1660687940
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660687940

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660687940
Reply with quote  #2

1660687940
Report to moderator
natan069
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 100


View Profile
March 05, 2021, 05:07:31 AM
 #1422

I encountered a bug for the first time, last version 19.11
It was mining like normal but with many more shares than normal and a VERY high lantency on them.

On pool side it´s not mining for hours, its like disconected, but miner keeps going.
try to restart miner but pool now rejecting, maybe because lot of bad shares?

don´t have log.

rtx3060 and 3080 rig windows 10 64bit   geforce drivers 461.40

strange bug.
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2758
Merit: 1003


Zano https://zano.org/ ____ Algo ProgPowZ


View Profile
March 05, 2021, 02:20:50 PM
 #1423

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!

TREX: Can't find nonce with device [ID=3, GPU #3], cuda exception in [StreamContext⟨struct searh_results,stract Ethash::KernelLaunchTag⟩::synhronize,51], uncnow error


gives such an error what to do ??

Try reducing Mem OC. I get the same error but with added code error 999.

ZANO New Sources|1st ProgPowZ|PoW/PoS Hybrid|Scalable|Private|Contracting https://zano.org/  Zano alias: tbearhere
sirbrokealot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 06, 2021, 11:05:09 AM
 #1424

- Can you set specific OC via batch or config file with t-rex.?
- Is there a log option since I get softcrashes or the software randomly quits on me every once in a while.?

Thank you in advance for any advice here.
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1514
Merit: 1003


View Profile
March 06, 2021, 02:07:10 PM
 #1425


very good miner. rtx 3070 for laptop 66.5 mhs @ 108 watt.
rv60
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 06, 2021, 02:52:50 PM
 #1426

How do I set fan speed to lower than 100% ?
DGBfanster
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
March 06, 2021, 03:38:47 PM
 #1427


very good miner. rtx 3070 for laptop 66.5 mhs @ 108 watt.
Fake
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1514
Merit: 1003


View Profile
March 06, 2021, 04:50:11 PM
 #1428


very good miner. rtx 3070 for laptop 66.5 mhs @ 108 watt.
Fake
it is my own screen shot. It is not fake
georat72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
March 07, 2021, 02:20:09 PM
 #1429

What model is your laptop exact?
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1514
Merit: 1003


View Profile
March 07, 2021, 04:34:25 PM
 #1430

What model is your laptop exact?
MSI GP66 10UG
donlogan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
March 07, 2021, 10:33:39 PM
 #1431

I'm switching to T-rex after the Phoenix miner news.

My rig is running on HiveOs. Is there any other information I need to add before running the miner? I'm using Ethermine pool:

https://i.imgur.com/PzpHnaS.png
ocminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1240



View Profile WWW
March 08, 2021, 05:29:42 AM
 #1432

Hey T-Rex, could add support for suprnova's RVN pool please ?

Here's a .bat example:

t-rex -a kawpow -o stratum+tcp://rvn.suprnova.cc:8888 -u RBX1G6nYDMHVtyaZiQWySMZw1Bb2DEDpT8.rig -p x


Thank you !

bumping this again, I also opened a pull request on github amd wrote in your discord but no one is answering

I agree ..... T-Rex should give you some support. How about it T-Rex?  Smiley

I'm already saying "Hello" daily in Discord ... no reply yet :-(

Is there any way to contact the dev?

Bump Smiley

Btw PhoenixMiner 5.5c is fine

suprnova pools - reliable mining pools - #suprnova on freenet
https://www.suprnova.cc - FOLLOW us @ Twitter ! twitter.com/SuprnovaPools
vudungcom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
March 08, 2021, 07:41:30 AM
 #1433

I compare GPU load by using Task manager and GPU-Z. I dont know why GPU_Z says Load 100% but my feeling there is nothing affect to my other work during mining, Task manager show me correct Gpu load
and also, is there config for Quadro P2200, i know that it is Quadro but the speed is too low, only 7 Mhs
Current, i use this default config:
Code:
t-rex.exe -a kawpow -o stratum+tcp://stratum.ravenminer.com:3838 -u RCZuhGirvXGjtLeAfaEmBw7P6NTB1uAUzU.rig -p x
https://i.imgur.com/XsmLwOj.png
https://i.imgur.com/ees1rqx.png

sirbrokealot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 08, 2021, 09:01:23 PM
 #1434

- Can you set specific OC via batch or config file with t-rex.?
- Is there a log option since I get softcrashes or the software randomly quits on me every once in a while.?

Thank you in advance for any advice here.


bump
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2758
Merit: 1003


Zano https://zano.org/ ____ Algo ProgPowZ


View Profile
March 11, 2021, 01:17:08 PM
Last edit: March 12, 2021, 03:55:09 PM by tbearhere
 #1435

- Can you set specific OC via batch or config file with t-rex.?
- Is there a log option since I get softcrashes or the software randomly quits on me every once in a while.?

Thank you in advance for any advice here.


bump

Yes with afterburner.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2105295.0

  You can use the following parameters
--script-start             Executes user script right after miner start (eg: --script-start path_to_user_script)
--script-exit              Executes user script right before miner exit.
--script-crash             Executes user script in case of miner crash.

It's in the t-rex readme file too.  Smiley

I was asking the same. Go to t-rex discord under windows tab to read. Date 3/5/2021

ZANO New Sources|1st ProgPowZ|PoW/PoS Hybrid|Scalable|Private|Contracting https://zano.org/  Zano alias: tbearhere
draghetto86
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 12, 2021, 07:15:14 AM
Last edit: March 12, 2021, 09:34:59 AM by draghetto86
 #1436


what your OC settings?

My best: 65.3mhs 108w 58c

https://i.ibb.co/Q9v24sy/943-CEE1-D-2-F40-4-F8-B-9953-B35-D24-F64792.jpg
aclass
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 381
Merit: 251


View Profile
March 14, 2021, 05:09:12 AM
 #1437

So how do I prevent the miner from shutting down when the internet is down?


ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
ERROR: No connection, retry after 10 seconds
TREX: T-Rex instance wasn't validated
jaanos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 14, 2021, 07:12:20 AM
 #1438

Hey team,

Any idea how I can run a backup pool in T - rex miner? I can see a command to revert back to the main pool

--back-to-main-pool-sec Forces miner to switch back to main pool in case working with failover pool.

and how to set retry times and time between retries but no way of telling it to use another pool if the first pool fails to connect...

I tried just typing the second pool info after and also under the first and limiting retries to 2 but it seems to just retry indefinitely.

Cheers for any help!
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1514
Merit: 1003


View Profile
March 14, 2021, 07:42:40 PM
 #1439


so far so good T-Rex ok ))
ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 445
Merit: 255


View Profile
March 15, 2021, 12:47:35 PM
 #1440

so far so good T-Rex ok ))
Impressive! Whats settings  (memory, core, ...) ?

Edit: nevermind, you have posted them in the previous page. Impressive overclock on the memory for a laptop!
Pages: « 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!