Bitcoin Forum
February 16, 2019, 02:38:58 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Poll closed
Yes, please I absolutely need it!
Yes, but it's not a priority
Not sure, I'd prefer other features
No, I don't need it
-
-

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 185 »
  Print  
Author Topic: [Minera v0.9.1] Your next mining dashboard - Antminer/CPUminer/CGminer/BFGminer  (Read 830685 times)
michelem
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005
Merit: 1000



View Profile WWW
July 15, 2014, 11:56:57 AM
 #961

How much do you like this?



I really like it! No more Putty, SSH happily and instantly in your Minera. Soon on your best mining dashboard. Smiley

EDIT:

oh Jesus, I can screen -r too!  Cool


Get Minera. Your next bitcoin mining dashboard. Donations are welcome
1550327938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550327938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550327938
Reply with quote  #2

1550327938
Report to moderator
1550327938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550327938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550327938
Reply with quote  #2

1550327938
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550327938
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550327938

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550327938
Reply with quote  #2

1550327938
Report to moderator
lapja
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 15, 2014, 12:19:33 PM
 #962


Did you save the settings at least once after updating?

This did it for me.  I saved the settings once after a hard reset and then the wheel of death dissapeared
pjcltd
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001

MP-Hosting (owner)


View Profile WWW
July 15, 2014, 12:41:46 PM
 #963

How much do you like this?



I really like it! No more Putty, SSH happily and instantly in your Minera. Soon on your best mining dashboard. Smiley

EDIT:

oh Jesus, I can screen -r too!  Cool



Ho god yes please i so want that update

ADutchGamer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 15, 2014, 03:09:42 PM
 #964

Hmm, that doesn't solve anything for me...

I'm on chrome 35.0.1916.153 m

I keep getting the infinite loop and it seems to come from this:

Code:
GET http://192.168.13.182/minera/index.php/app/stats 500 (Internal Server Error) jquery-2.1.1.min.js:4

It looks like this:

Code:
A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: App::$miner

Filename: core/Model.php

Line Number: 51

Mmmm, what's the output of:

Code:
git log -n1

Did you save the settings at least once after updating?

This is the output:

Code:
minera@minera ~ $ cd /var/www/minera
minera@minera /var/www/minera $ git log -n1
commit 348dfe404a89ef1b644b90c319f541cd14cdee5b
Author: Michele <michele@befree.it>
Date:   Tue Jul 15 11:05:43 2014 +0200

    Upgrade script updated

Just doing a clean save(no changed settings) seems to have solved the issue though.
cryptofunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
July 15, 2014, 03:14:20 PM
 #965

Hi,

I need to add another ip address to the --api-allow in the config file, anyway I can do this?

I already tried explicitly setting the --apil-listen and --api-allow in the extra configuration box but it seems the config file setting wins over the command line argument.
michelem
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005
Merit: 1000



View Profile WWW
July 15, 2014, 03:22:15 PM
 #966

Hi,

I need to add another ip address to the --api-allow in the config file, anyway I can do this?

I already tried explicitly setting the --apil-listen and --api-allow in the extra configuration box but it seems the config file setting wins over the command line argument.

oh well that param is hard-coded/fixed to W:127.0.0.1, I should add an option to let you overwrite that.

Get Minera. Your next bitcoin mining dashboard. Donations are welcome
cryptofunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
July 15, 2014, 03:24:36 PM
 #967

oh well that param is hard-coded/fixed to W:127.0.0.1, I should add an option to let you overwrite that.

Any way for me to change this hard coded string in one of the files until you have a chance to look into it?
ADutchGamer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 15, 2014, 03:24:53 PM
 #968


Mmmm, what's the output of:

Code:
git log -n1

Did you save the settings at least once after updating?
Just clicking on "save and restart miner" in the settings menu solved the infinite loading issues.
MobileWill
Member
**
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 10


View Profile WWW
July 15, 2014, 03:38:46 PM
 #969

Sweet its working now.

Only think I noticed

app/stats is 404

and open terminal is server refused the connection.

But otherwise nice.

Now to load it on my other Pi to try it with the Furys.

miningrigrentals.com/register?ref=80
cryptofunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
July 15, 2014, 03:48:13 PM
 #970

I'm also having another issue that doesn't affect mining per say.  

My device hashrate shows as more or less 15Mh but the "pool hashrate" column for the active pool on the dashboard shows as 417Mh.  The hashrate on CGMiner when doing screen -x is correct, I'm not sure how the dashboard ends up displaying 400Mh++.

--Edit
Miner: CGMiner DMax
michelem
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005
Merit: 1000



View Profile WWW
July 15, 2014, 03:59:08 PM
 #971

I'm also having another issue that doesn't affect mining per say.  

My device hashrate shows as more or less 15Mh but the "pool hashrate" column for the active pool on the dashboard shows as 417Mh.  The hashrate on CGMiner when doing screen -x is correct, I'm not sure how the dashboard ends up displaying 400Mh++.

--Edit
Miner: CGMiner DMax

If you did a "git pull origin master" in the /var/www/minera directory you have the new option to add ip/net to api-allow param.

There is a known issue with CGminer Dmaxl on calculating the poolhashrate, I need to work on that. (https://github.com/michelem09/minera/issues/59)

@MobileWill please do a pull you too and launch upgrade script, this should fix the open terminal issue:

Code:
cd /var/www/minera
sudo git pull origin master
sudo ./upgrade_minera.sh

Get Minera. Your next bitcoin mining dashboard. Donations are welcome
cryptofunk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 372
Merit: 250


View Profile
July 15, 2014, 04:21:55 PM
 #972

If you did a "git pull origin master" in the /var/www/minera directory you have the new option to add ip/net to api-allow param.

Works like a charm, thanks!
MScFW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 15, 2014, 05:05:03 PM
 #973

Hi michelem,
thanks for the update and the hard work.

After the update via web ui I also did the manual update from git sources => now I'm on 0.3.1, and it seems like the cpuminer startup has a small issue. 3 out of 4 starts I have 2 instances of cpuminer running after a reboot. Of cause it's not working this way. Tried to change the startup delay from 1 to 5 sec, same thing. Do you have an idea what may cause this?
bye

MScFW
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1010



View Profile
July 15, 2014, 06:07:47 PM
 #974

I know this is a newbie question but in fact that's what I am when it comes to bfgminer... Embarrassed

How can I set the G-Blades frequency?

Can I use these options taken from a guide but to use with cgminer?

Code:
–gridseed-options=baud=115200,freq=838,chips=40,modules=1

Or should it be something like:

Code:
-S gridseed:all --set-device gridseed:clock=838

Any ideas?

Thx!

 Grin


Brassguy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 100


View Profile
July 15, 2014, 07:59:04 PM
 #975

Just setting things up, etc....

When trying to use the terminal I get this...



15xNxXy2PfFv3rz8rnfkV6L7WQiwuYax2K
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1002


View Profile WWW
July 15, 2014, 08:21:35 PM
 #976

How can I set the G-Blades frequency?

Can I use these options taken from a guide but to use with cgminer?

Code:
–gridseed-options=baud=115200,freq=838,chips=40,modules=1

Or should it be something like:

Code:
-S gridseed:all --set-device gridseed:clock=838

Any ideas?

Your example is correct for BFGMiner, or shorthand is:

Code:
--set gsd:clock=838

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
IMJim
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
July 15, 2014, 08:40:32 PM
 #977

Cool man, headed to bed for the evening but will jump on this first thing tomorrow.

If I re-download the image, can I skip the Putty thing......I suppose I can figure that out but have never done before.



This is extremely simple:

download putty: http://www.putty.org/

start it up once you've downloaded it(no install required)

input the ip address of your raspberry and click "Open" at the bottom

now put these in one line at a time(beginner tip: copy the line and right click in the putty window):

Code:
cd /var/www/minera
sudo git fetch --all
sudo git reset --hard origin/master

and if you are on 0.2.3, please do also this latest one:

Code:
sudo ./upgrade_minera.sh


now do this to make sure it has updated:
Code:
sudo reboot


Hey thanks man........yes, very easy indeed:-)  Got 3 of my 16 rigs up and running now on the latest version. 

Thanks so much for your post bud!!
IMJim
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
July 15, 2014, 08:49:20 PM
 #978

Can anybody give some clarity as to what to expect from the auto tuning mechanism in Minera?

How long does full optimization take?  Does this process start over every time you reboot or change something as it appears to be doing for me?  How to save this data once it has completed, or should it be allowed to run again after some time.

Trying to understand what I can expect to see in how this is acting.  I ran 2 of my systems for a couple hours last night before I crashed, frequencies had climbed from 800 and were hovering around 815-830 and each set of 10 was hashing around 4.5 mh/s....more than I had ever seen with Hashra.  Got up this morning and they were hovering much higher at around 860-900 but were hashing at under 3 mh/s......however appeared to still be in auto tuning so I suspect that would have gotten better again?

Off to update the other 7 rigs I have here at home to Minera:-)

Also, to the poster above..........I don't yet know what I will be using the terminal window for.....but it does open properly for me.
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1010



View Profile
July 15, 2014, 11:11:23 PM
 #979

How can I set the G-Blades frequency?

Can I use these options taken from a guide but to use with cgminer?

Code:
–gridseed-options=baud=115200,freq=838,chips=40,modules=1

Or should it be something like:

Code:
-S gridseed:all --set-device gridseed:clock=838

Any ideas?

Your example is correct for BFGMiner, or shorthand is:

Code:
--set gsd:clock=838

Thank you, nwoolls!

mindtrip
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1137
Merit: 1005



View Profile WWW
July 16, 2014, 01:19:49 AM
 #980

took  few tries 2 updates 2 reboots and finally a setting change and restart for it to fully update to the latest version but now I have all 3 of mine on the latest edition running great as usual. Thank you !!!

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... 185 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!