Bitcoin Forum
January 25, 2021, 11:45:15 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 [518] 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 ... 1431 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6564910 times)
Two4D2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 209
Merit: 100


View Profile
May 07, 2017, 09:20:27 PM
 #10341

I am trying to run ETH+DCR mining.
ETH works fine but I always (I tried 3 different pools now) get the error:
dcr: share rejected

Any idea what could help here?
Please read the instructions. For example new port on suprnova.

Been trying to figure out for the past hour, still cant even start it yet just some commands there that I dont even know where to put..
Well, it is clearly stated how to use claymore's miner. What else do you need? It's not that hard. PLS show us your bat file.

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0x52bc44d5378309ee2abf1539bf71de1b7c7be3b5/worker1/mail@hotmail.com -epsw x -dpool "http://sia-eu1.nanopool.org:9980/miner/header?address=823147ecc6d363e548194c105fd48d7275f380fcc2fc5147ab2c185f42e27fa5be703b6c1ed2&worker=worker1&email=mail@hotmail.com" -dcoin sia
1611575115
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611575115

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611575115
Reply with quote  #2

1611575115
Report to moderator
1611575115
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611575115

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611575115
Reply with quote  #2

1611575115
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1611575115
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611575115

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611575115
Reply with quote  #2

1611575115
Report to moderator
1611575115
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1611575115

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1611575115
Reply with quote  #2

1611575115
Report to moderator
Kryptowerk
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 849


Crypto artist and Bitcore (BTX) inspirer.


View Profile WWW
May 07, 2017, 10:57:00 PM
 #10342

I am trying to run ETH+DCR mining.
ETH works fine but I always (I tried 3 different pools now) get the error:
dcr: share rejected

Any idea what could help here?

Sounds like you are using an older version. DCR had some changes. You need to be on version 9.2 or 9.3.  Any older versions won't be able to mine Dcred any more.

All Dcred miners had to update.

Thanks, I somehow downloaded an old version (v.Cool and didn't even notice. My bad. Thanks again.

||     Best crypto investment advice: Invest in your education. Watch Andreas Antonopoulos.     ||
||  My art projects: CRYPTO COSMOS: A Cryptocurrency Card Game  |  Monero XMR Postcards + more | Poster  | BTC postcardsThe Great Bitcoin Hatching: Massive artwork (limited metal plate print)  ||
||  Community Crypto Project: Bitcore BTX - hybrid fork with SegWit support and 10 MB blocks  ||
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 274


View Profile
May 07, 2017, 11:18:51 PM
 #10343

I am trying to run ETH+DCR mining.
ETH works fine but I always (I tried 3 different pools now) get the error:
dcr: share rejected

Any idea what could help here?
Please read the instructions. For example new port on suprnova.

Been trying to figure out for the past hour, still cant even start it yet just some commands there that I dont even know where to put..
Well, it is clearly stated how to use claymore's miner. What else do you need? It's not that hard. PLS show us your bat file.

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0x52bc44d5378309ee2abf1539bf71de1b7c7be3b5/worker1/mail@hotmail.com -epsw x -dpool "http://sia-eu1.nanopool.org:9980/miner/header?address=823147ecc6d363e548194c105fd48d7275f380fcc2fc5147ab2c185f42e27fa5be703b6c1ed2&worker=worker1&email=mail@hotmail.com" -dcoin sia

That's not all showing up, but what I can see of it looks incorrect. Follow the directions for Claymore's eth miner here --- https://eth.nanopool.org/help --- just replace the part with your wallett address/worker name/ and email --- don't try setting it up to dual mine until you get it going stable with just Ethereum first. Smiley
ccminer.net
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 595
Merit: 251


View Profile
May 07, 2017, 11:33:21 PM
 #10344


Thank you for the tip!!
Do you miner ZCLASSIC?
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 274


View Profile
May 07, 2017, 11:47:51 PM
 #10345


Thank you for the tip!!
Do you miner ZCLASSIC?

That miner should work for AMD cards mining ZCL at several pools. I believe it will work at suprnova among others. If you have NVIDIA then you will need a different miner for ZCL ( I use EWBF's Zcash cuda miner for ZCL on NVIDIA).
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
May 08, 2017, 12:37:06 AM
 #10346

Question on power usage.

Dual mining Etherium + Decred on an RX480 I am seeing about 160-watts per card draw for 26 mH Eth and 790 mH Decred.

Calculated by using a Killawatt strip and subtracting idle power from the total draw divided by two (two cards).

Does this seem normal ?

I have the Core clock set down to 1000 and memory up to 2150 on these cards.

I have not taken the BIOS mod plunge just yet.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
xanx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
May 08, 2017, 12:53:34 AM
 #10347

Hi everyone how would I go about monitoring 2 rigs on one windows so I can see my "global" hash rate on one machine, I now have 2 rigs and I am just wondering as I have seen some screen shots of people using more than one machine and the hashrate showing up on one window.
miner582
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
May 08, 2017, 01:08:06 AM
 #10348

Can someone actually tell me how to use this miner? Like...there is no proper guide for it...cant even figure how to run it.

1.- Download from Mega
2.- Uncompress to a specific folder
3.- Edit your start.bat
4.- Double click on start.bat and thats it

Examples of start.bat on OP. For more complex config use config file. I am running one r9 390 at 32.3 totally stable at -dcri 31
rawbot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 250


View Profile
May 08, 2017, 01:18:30 AM
 #10349

I have a spare 6 pin sata port on my EVGA supernova modular PSU.  If I buy a 6 pin male to 6 pin male modular cable, can I plug that into my PCIE riser to power it safely?

I really need an answer to this if anybody could help
You can but power of it is same as SATA.And many connections are not good idea. Best is to cut wires and make it directly to 6 PIN

That's what I intend to do.  I was just worried that the spare 6 pin socket on the PSU says SATA  and I will be plugging it into a PCIE graphics card riser.
fittsy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441
Merit: 252



View Profile WWW
May 08, 2017, 01:25:00 AM
 #10350

Hi everyone how would I go about monitoring 2 rigs on one windows so I can see my "global" hash rate on one machine, I now have 2 rigs and I am just wondering as I have seen some screen shots of people using more than one machine and the hashrate showing up on one window.

In the claymore folder click on the "remote manager" folder.

There is a program in their called EthMan. This is the program that allows you to monitor all your Claymore rigs.  You just need to know their ip addresses. By default you can only "monitor" them but if you change the settings you can do things like remotely change their configurations.

MinerParts - 8 GPU Riserless motherboard with Intel 3855 CPU - 1600w fully modular power supply
Best quality PCIe Powered Risers Shop on Amazon - Shop on eBay - or ship direct at MinerParts.com <- best for international or crypto purchases
Swiped
Member
**
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 10


View Profile
May 08, 2017, 02:03:16 AM
 #10351

Anyone have a stable mod'd bios for the MSI rx 470 8g Armour card that they would be willing to share with me?  I read about people getting the mem clocks up to 2100 mhz, but any time I go over 1850 mhz my cards trip out.  I am stuck at 22-23 mh/s and I know people are getting 27+ with the right bios and set up.  I would appreciate any help in this area.  Thanks.
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1024



View Profile
May 08, 2017, 02:06:42 AM
 #10352

Anyone have a stable mod'd bios for the MSI rx 470 8g Armour card that they would be willing to share with me?  I read about people getting the mem clocks up to 2100 mhz, but any time I go over 1850 mhz my cards trip out.  I am stuck at 22-23 mh/s and I know people are getting 27+ with the right bios and set up.  I would appreciate any help in this area.  Thanks.

Mine is modded but I only run it at 1880 MHz for stability. It hashes at just under 27MH/s ETH and about 215MH/s PASC in dual mining mode. Do you have Samsung memory? The mods are memory dependent. If you have Samsung send me a PM and I can send you my VBIOS later.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1000


the grandpa of cryptos


View Profile
May 08, 2017, 02:06:53 AM
 #10353

will test this mod soon, old version worked like a charm for me on 480x

yolo
tomo0202
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
May 08, 2017, 03:27:57 AM
 #10354

Is it possible to assign different pools (or coins) to specific GPUs in a rig?
For example, GPU1 for ETH pool and GPU2 for ETC pool.
naeme18720
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 290
Merit: 250


View Profile
May 08, 2017, 03:42:27 AM
 #10355

Hi

Asus strix R9 380 OC 2gb for mined eth + dcr worked???

How much m/h??? Huh Huh
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 589


View Profile
May 08, 2017, 03:45:27 AM
 #10356

Is it possible to assign different pools (or coins) to specific GPUs in a rig?
For example, GPU1 for ETH pool and GPU2 for ETC pool.

Not in a single instance of the miner. The miner can only use one Ethereum based pool and one of the dual mode coins for all of the cards. However, you can specify which cards to use and then start a second miner instance to mine at a different pool for another card not being used in the first.
Dermelon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 443
Merit: 388



View Profile
May 08, 2017, 04:24:28 AM
 #10357

Is it possible to assign different pools (or coins) to specific GPUs in a rig?
For example, GPU1 for ETH pool and GPU2 for ETC pool.

Create 2 bat files for 2 instance. Add -di 0 in first file bat and add -di 1 in second file. Create another bat file if u want 3 instance and add -di 3 in the file.
I used multiple instance to try dcri settings for each card.
Chuck_Norris
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
May 08, 2017, 07:27:27 AM
 #10358

I can't use claymore commands to change clocks or voltages without it crashing. I got it working on a 6gpu rx570 setup. But not a 4gpu rx580 setup.

Things I've tried. Full reload of windows.
install drivers by extracting and pointing to that folder. I don't use the actual installer. Have also tried the installer.
DDU.
No afterburner.
no anything.
Tried disabling hdmi and sound options

Something is still holding control of the mem and gpu clocks. When I do use afterburner it all works fine. But if its just windows. Driver and claymore 9.3 it crashes when I change clocks. What's still holding my gpu hostage that I somehow eliminated with my other build. Please help. This has always haunted me.

bulgar73
Member
**
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 10


View Profile
May 08, 2017, 08:51:12 AM
 #10359

Hi Claymore,

I have two rigs on ethOS 1.2.1 with your miner 9.3 Linux version. But in terminal do not work shortcut +/- for -dcri adjustment. Is it working on Linux or I have something wrong ?
Now I mining ETH-only mode but I want to try dual mode with DCR or PASCAL.


Thnx
BTC
bulgar73
Member
**
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 10


View Profile
May 08, 2017, 09:03:07 AM
Last edit: May 08, 2017, 10:32:59 AM by bulgar73
 #10360

I have 2 rigs now on ethOS. Today I decide to make another 4 rigs on ethOS all with Claymore miner exactly. I have combinet electricity, solar panels about 6-7kW (maybe I add next 2-3kW this year) and pay electricity for about 0,15 EUR/kW.
But I do not find on stores some good RX480 8GB (XFX, Sapphire,...) and I need 24pcs for 4 rigs. Do you have some tips where to find them or they are sold out ?
If yes, what to buy ?     RX570, RX580 or RX470 ?
RX5xx series have 1x 6 pin and 1x 8 pin power supply, which PSU is best for 6 card in one rig ?

 Huh Huh Huh

thnx for help

Pages: « 1 ... 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 [518] 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 ... 1431 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!