Bitcoin Forum
July 20, 2019, 10:45:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 107 »
  Print  
Author Topic: Ⓜ️ minerstat mining OS, Windows mining, ASIC hub  (Read 145905 times)
magicsys.nw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
June 08, 2017, 06:17:48 PM
 #941

Alert for a targeted temperature.
Alert for a targeted hashrate.
8 gpu rig is not showing correctly.

1563619559
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563619559

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563619559
Reply with quote  #2

1563619559
Report to moderator
1563619559
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563619559

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563619559
Reply with quote  #2

1563619559
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563619559
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563619559

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563619559
Reply with quote  #2

1563619559
Report to moderator
REWREW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 08, 2017, 06:57:47 PM
 #942

Something wrong with claymore-dual calculation now, it's shows revenue < $1 for 6-cards rig (usually about $28) and started to mine ZEC on RX480 cards.
And no dual mining. Do you get calculation from whattomine.com?
Please fix ASAP.
http://imgur.com/a/mh2wb
Max_Bvr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 08, 2017, 07:08:14 PM
 #943

What is the time for payout ?

That depends on the pool you mine on.

Thanks !
Jamievs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
June 08, 2017, 07:09:49 PM
 #944

Something wrong with claymore-dual calculation now, it's shows revenue < $1 for 6-cards rig (usually about $28) and started to mine ZEC on RX480 cards.
And no dual mining. Do you get calculation from whattomine.com?
Please fix ASAP.


Same here. I guess something went wrong with fetching prices.
money1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 08, 2017, 07:17:30 PM
 #945

Hello,
this problem for me, worked about 3 days and now stopped. did restart but same errors.
https://i.gyazo.com/1553ced75de87d5ab4fca791defd4c99.png
coinscrow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 287


minerstat CEO


View Profile WWW
June 08, 2017, 09:32:03 PM
 #946

There was a problem at dual mining algo, one of api what i used crashed so i need to do my own network diff / calculation server for mining stats. now the minerstat didn't use any external source api. just internal. i hope this do the trick

Jamievs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
June 08, 2017, 09:41:01 PM
 #947

There was a problem at dual mining algo, one of api what i used crashed so i need to do my own network diff / calculation server for mining stats. now the minerstat didn't use any external source api. just internal. i hope this do the trick

Euhm all my dual mine algo settings are gone..
coinscrow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 287


minerstat CEO


View Profile WWW
June 08, 2017, 09:43:25 PM
 #948

There was a problem at dual mining algo, one of api what i used crashed so i need to do my own network diff / calculation server for mining stats. now the minerstat didn't use any external source api. just internal. i hope this do the trick

Euhm all my dual mine algo settings are gone..

i have backup from database, i'm currently apply the dual configs back

Jamievs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
June 08, 2017, 09:50:52 PM
 #949

There was a problem at dual mining algo, one of api what i used crashed so i need to do my own network diff / calculation server for mining stats. now the minerstat didn't use any external source api. just internal. i hope this do the trick

Euhm all my dual mine algo settings are gone..

i have backup from database, i'm currently apply the dual configs back

Great, thanks
coinscrow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 287


minerstat CEO


View Profile WWW
June 08, 2017, 10:18:14 PM
 #950

There was a problem at dual mining algo, one of api what i used crashed so i need to do my own network diff / calculation server for mining stats. now the minerstat didn't use any external source api. just internal. i hope this do the trick

Euhm all my dual mine algo settings are gone..

i have backup from database, i'm currently apply the dual configs back

Great, thanks

done

Bones972
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 100


View Profile WWW
June 09, 2017, 01:30:48 AM
 #951

So I just got back from vacation.  The attack happened on the first day I was gone. 

I can not get any of my miners to show up on the site.  I have gone back over the past few pages and downloaded 2.9.1 and changed it all over on there but still can not get the site to show my workers. 

Anyone have any suggestions on how to get them back up and running?

magnoman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
June 09, 2017, 02:04:49 AM
Last edit: June 09, 2017, 02:37:40 AM by magnoman
 #952

So I just got back from vacation.  The attack happened on the first day I was gone.  

I can not get any of my miners to show up on the site.  I have gone back over the past few pages and downloaded 2.9.1 and changed it all over on there but still can not get the site to show my workers.  

Anyone have any suggestions on how to get them back up and running?

Did you check your config.txt files to make sure they didn't go back to default?

What happens when you start the nodes?
Bones972
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 100


View Profile WWW
June 09, 2017, 02:09:08 AM
 #953

yep all my config files were toast.  I tried to update my config files on the site and now the site is down?

Not a huge issue I just have them all running miners outside of Minerstat I mainly only use minerstat for monitoring them when I am away.... Really sucked being away for a week with no access to my miners!

coinscrow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 287


minerstat CEO


View Profile WWW
June 09, 2017, 02:13:09 AM
Last edit: June 09, 2017, 02:37:03 PM by coinscrow
 #954

yep all my config files were toast.  I tried to update my config files on the site and now the site is down?

IMPORTANT!!!

03:10 UTC (now) i made a full backup of the database, i fixed the issues.

CURRENTLY WE USE ONLY TEMP DATABASE, BECAUSE SOMEONE DOING BIND SQL INJECT ON THE SERVER.
it changes everything to 0, 1 VALUE.

.. So lonely, boring hacker. Give a thanks to him.

I need to update the website full script to prevent these folks.. within 24 hour, if playing again i will put back the current database backup..

Sorry guys, thats not effect on mining, just website.

** UPDATE: Almost all vulnerability has been patched. Backups are ready

magnoman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
June 09, 2017, 02:28:05 AM
Last edit: June 09, 2017, 02:40:36 AM by magnoman
 #955

yep all my config files were toast.  I tried to update my config files on the site and now the site is down?

Not a huge issue I just have them all running miners outside of Minerstat I mainly only use minerstat for monitoring them when I am away.... Really sucked being away for a week with no access to my miners!

@Bones972 -Make sure you check the config.txt file in the Minerstat directory on your rigs.  That's the file that has your access key, worker name, and specifies which miner to start when the node starts.  Those files were getting set back to default during the updates at one point.

You might look into Chrome Remote Desktop or using the VNC feature so you can access your miners remotely.  It's been very handy for me at times.  I can even access miners desktop from my phone.
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
June 09, 2017, 05:21:28 AM
 #956

I am waiting for

LINUX OS, COMING SOON!

not the app you have now, if you happen to notice, i don't use my account much I use ethos on my three four card RIGS and on my two PC with single cards for every day use , i use windows and don't care much for any of the LINUX desktops but love there server version and found out using LINUX on Rigs with 3 or more cards is much more stable then windows ... for me ,,,  i know some use windows and not taking a way from it , i just don't have the patience, i use to any more.. and just want to set it up fast and have it boot every time at the same setting on a 16 GB SSD etc ....without adjusting a lot of shit to make it run stable ..... at one time i didn't mine, but do now .

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
Bones972
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 100


View Profile WWW
June 09, 2017, 09:00:35 AM
 #957

yep all my config files were toast.  I tried to update my config files on the site and now the site is down?

Not a huge issue I just have them all running miners outside of Minerstat I mainly only use minerstat for monitoring them when I am away.... Really sucked being away for a week with no access to my miners!

@Bones972 -Make sure you check the config.txt file in the Minerstat directory on your rigs.  That's the file that has your access key, worker name, and specifies which miner to start when the node starts.  Those files were getting set back to default during the updates at one point.

You might look into Chrome Remote Desktop or using the VNC feature so you can access your miners remotely.  It's been very handy for me at times.  I can even access miners desktop from my phone.

Yep I saw that the Config was reset.  I always keep a copy of my Config on my desktop so it's a simple drag and drop into the miner when ever I update or re-install. 

I have been using Team Viewer for remote in's but it sometimes causes issues on my Video cards, I can see the power fluctuate over Afterburner.  I have thought about Chrome Remote Desktop but what is VNC?  My problem this week was being on a cruise and not having reliable internet (and a secondary issue, a girlfriend who would have killed me if I had been online working on miners while on a cruise!)

br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 100


View Profile
June 09, 2017, 04:14:16 PM
 #958

yep all my config files were toast.  I tried to update my config files on the site and now the site is down?

Not a huge issue I just have them all running miners outside of Minerstat I mainly only use minerstat for monitoring them when I am away.... Really sucked being away for a week with no access to my miners!

@Bones972 -Make sure you check the config.txt file in the Minerstat directory on your rigs.  That's the file that has your access key, worker name, and specifies which miner to start when the node starts.  Those files were getting set back to default during the updates at one point.

You might look into Chrome Remote Desktop or using the VNC feature so you can access your miners remotely.  It's been very handy for me at times.  I can even access miners desktop from my phone.

Yep I saw that the Config was reset.  I always keep a copy of my Config on my desktop so it's a simple drag and drop into the miner when ever I update or re-install. 

I have been using Team Viewer for remote in's but it sometimes causes issues on my Video cards, I can see the power fluctuate over Afterburner.  I have thought about Chrome Remote Desktop but what is VNC?  My problem this week was being on a cruise and not having reliable internet (and a secondary issue, a girlfriend who would have killed me if I had been online working on miners while on a cruise!)

Toss her overboard she will cost you money while your miners make you money! hahaha jk. I have the same issue with the wife. She complains I spend too much time working on my miners but I throw her a couple hundred dollars a month to appease her curiosity. Also don't tell her how much you make from mining otherwise she will ask you for more things!

mrde12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
June 09, 2017, 05:05:46 PM
 #959

something wrong with the server
some rig offline
coinscrow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 287


minerstat CEO


View Profile WWW
June 09, 2017, 05:08:00 PM
 #960

something wrong with the server
some rig offline

currently i didnt see any problem. can you describe your problem?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 107 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!