Bitcoin Forum
September 23, 2017, 04:54:10 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 130 »
  Print  
Author Topic: [ANN] MemoryCoin | CPU Coin | Paid Dev Team | Limited Supply [MMC]  (Read 275492 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Zen00
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
December 15, 2013, 03:19:38 PM
 #281

please

how can i put process to 16 instead of 8 in widnows client?


Type in the debug window setgenerate true 16

Mine CasinoCoin with the CasinoCoin Slashers, daily backups, fast transactions, block finder rewards, secured server!
LTC: Lf57yviumAnFGP8NJ2MSMz9f2xLj2Hicxv                                CSC: CKnzrwrck2EFzvTLxmLhNkVcdZatKPmTgk
If the MPOS wiki has been useful to you, consider donating to me as thanks for maintaining.
1506185650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506185650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506185650
Reply with quote  #2

1506185650
Report to moderator
1506185650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506185650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506185650
Reply with quote  #2

1506185650
Report to moderator
1506185650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506185650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506185650
Reply with quote  #2

1506185650
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506185650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506185650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506185650
Reply with quote  #2

1506185650
Report to moderator
BitcoinForumator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


View Profile
December 15, 2013, 03:19:48 PM
 #282

Started mining.

getmininginfo:

blocks" : 49,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 0.00000301,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : 8,
"hashespermin" : 0.00000000,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false

Why false? (btw in the Task Manager the CPU is 98 percent ramping and Memory 2.319.xxx, i7 2600k, mining with 8 thread.

How to change False to true?
giveBTCpls
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
December 15, 2013, 03:20:21 PM
 #283

Do manually added nodes with the debugging console stay when you relaunch the client ?
no

So how do you permanently add them?

hophip
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
December 15, 2013, 03:20:31 PM
 #284

It worked, it's downloading the block.
What about the .conf file? Why it isn't included by default? What should I put inside the memorycoin.conf file that I have to create anyway?

Also, how do I set that the mined coins go to a certain address? I dont want to be mining and find out they aren't getting into my address

I have the exact same question please !

Actually I've never used a .conf file

Mined rewards will go to your main wallet address.


Then why im not having seeing any coins?


{
"blocks" : 44,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 0.00000099,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : 4,
"hashespermin" : 0.44342621,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

How do I see if im mined something or not? Is that allright or something is wrong? why is generate set to false? please help

ugh... When you mine a coin, on the home page "overview" it will show your balance at the top left. Coins must be confirmed before they enter your Balance.
When you mine a block it will appear under the "recent transactions" on the right with the time amount and address.

Why does my "generate" say false but everyone else says true? what does this mean.
Also, why is this so slow if we are mining right at the begining? No one has a single MMC yet not even unconfirmed

if you looked. There have been people that have mined. Like the post above yours...just has a loooooong time to find a block.

That still doesnt answer what generate is and why mine says false?

Did you do Settings -> Mine _ Processes yet?

It will be at 0.000000 hashespermin for a couple minutes then it should update.

Yes, im mining already, look at the hash rate



{
"blocks" : 46,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 0.00000154,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : 4,
"hashespermin" : 0.44859478,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

But generate says false for some reason, I dont know what that means but everyone else has "true" on it

Not sure what it really means either. But I think you can change it to true just by doing "setgenerate true" Huh


Can anyone answer this?Huh

Here is how you get the memorycoin.conf file to work in the correct directory on Windows 7...

Go to C:\Users\<YourUsernameHere>\AppData\Roaming\MemoryCoin\   (**do not include < > in your username folder) ###NINJA EDIT- The folder "AppData" is a hidden folder. If you do not see this folder perform the following from Windows 7... Control Panel -> Appearance and Personalization - > Folder Options (The little show hidden files link - This pops a window open, Click the check box for "Show Hidden files, folders and drives"

-This is the location that is where the memorycoin.conf file should be saved (keep in mind we are not saving this as a memorycoin.conf.txt - you will need to open in text editor/notepad and save as then choose "all files" in the drop down and save it as "memorycoin.conf")

Right-click -> New Text Document -> Save as memorycoin.conf

Edit this file and paste the following:

rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcport=1925
rpcallow=127.0.0.1
server=1
addnode=180.183.156.250:1968
addnode=76.24.94.154:1968
addnode=62.43.2.239:1968
addnode=82.52.177.81:1968
addnode=84.249.109.128:1968
addnode=78.239.107.25:49568
addnode=90.231.187.171:50251
addnode=70.112.30.253:26959
addnode=74.88.177.35:16511
addnode=54.200.207.220:49260
addnode=193.92.140.209:51570
addnode=95.89.105.134:1968
addnode=79.3.168.143:1968
addnode=91.157.155.98:1968
addnode=78.239.107.25:1968
addnode=87.49.126.92:1968
addnode=94.122.229.201:1968
addnode=94.3.149.107:1968
gen=1


Relaunch your memorycoin-qt client. Mine is currently connecting from the computer I am typing on but on my second pc it is still stuck with bouncing 1 and 0 network connections. (I am going to try the config file there as well to confirm)




Tips - MSVGgt48rebAAiimK6D7fvtZmmtZVoL6Dc

mmc=MSVGgt48rebAAiimK6D7fvtZmmtZVoL6Dc
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
December 15, 2013, 03:20:55 PM
 #285

I added the nodes but it just doesnt sync, it says no blocksource available
Patience... It doesn't take that long  Wink
Been waiting over an hour.
If I close the wallet and reopen, is there like a line that I am sent to the back of?
No... I think you should do that because it took me only 5 minutes after adding nodes.
FreePls
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
December 15, 2013, 03:22:28 PM
 #286


 There's no particular harm, the block rewards are set low in this period, ramping up to a full block reward in 48hrs.


So its just useless and waste of power to mine in that 48 hours?  why should i mine now for getting 1,3xx MMC when i can find 280 MMC in 2 days

very confusing for me, i don't understand it  Smiley

TheMightyX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350

Vires in Numeris


View Profile
December 15, 2013, 03:22:38 PM
 #287

Do manually added nodes with the debugging console stay when you relaunch the client ?
no

So how do you permanently add them?
add to .conf file.
Check earlier posts for a .conf file you can copy and paste into the %appdata%/memorycoin folder
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
December 15, 2013, 03:23:16 PM
 #288

0.25 hashes/minute on quad core i3
Abinito
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
December 15, 2013, 03:23:51 PM
 #289

PM me if you are willing to sell a nice amount of MMC's to compensate some of the electricity costs in advance.

Conscia mens recti, famae mendacia ridet.
TheMightyX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350

Vires in Numeris


View Profile
December 15, 2013, 03:25:13 PM
 #290

I added the nodes but it just doesnt sync, it says no blocksource available
Patience... It doesn't take that long  Wink
Been waiting over an hour.
If I close the wallet and reopen, is there like a line that I am sent to the back of?
No... I think you should do that because it took me only 5 minutes after adding nodes.
I've added all the nodes except for a few of the ones from that huge list.
Adding from that list is tedious and frustrating but I did add most of them.
Seems like this is just random luck getting a peer to connect.
surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
December 15, 2013, 03:25:41 PM
 #291


 There's no particular harm, the block rewards are set low in this period, ramping up to a full block reward in 48hrs.


So its just useless and waste of power to mine in that 48 hours?  why should i mine now for getting 1,3xx MMC when i can find 280 MMC in 2 days

very confusing for me, i don't understand it  Smiley
because right now difficulty is so low, it cancels the effect of low reward
deathmul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 457



View Profile
December 15, 2013, 03:25:58 PM
 #292

How to start mining on VPS?



   ▄██████▀▀       ▄█████▄
 ▄██▀▀▀          ▄█████████▄
▐██             ▐███████████▌
▐██▌         █  ▐███████████▌
▐██▌       ▄██▌  ▀█████████▀
▐███     ▄███▀     ▀█████▀
▐███   ▄███▀  ▄█▄
▐███   █▀   ▄███▀  ▄▄▄▄    ▄
▐███      ▄███▀  ▄███▀     █
▐███▌    ▄██▀   ███▀      ▐█
▐███▌  ▄██▀   ▄██▀        ██
▐███▌  ▀     ▀▀           ██
▐████▄▄▄▄                ▐██
 ▀██████████████████████▄██▀
   ▀██████████████████████▀
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
.
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
.
.
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
█  █
trankil
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile WWW
December 15, 2013, 03:26:23 PM
 #293

put 16 process instead of 8 doesn"t high the hasrate why??

ryen123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
December 15, 2013, 03:27:11 PM
 #294

My currently connected peers.

70.112.30.253
88.65.48.232
94.3.149.107
98.212.120.211
95.89.105.134
84.111.156.162
212.117.60.220
82.234.53.166

giveBTCpls
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
December 15, 2013, 03:27:26 PM
 #295

It worked, it's downloading the block.
What about the .conf file? Why it isn't included by default? What should I put inside the memorycoin.conf file that I have to create anyway?

Also, how do I set that the mined coins go to a certain address? I dont want to be mining and find out they aren't getting into my address

I have the exact same question please !

Actually I've never used a .conf file

Mined rewards will go to your main wallet address.


Then why im not having seeing any coins?


{
"blocks" : 44,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 0.00000099,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : 4,
"hashespermin" : 0.44342621,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

How do I see if im mined something or not? Is that allright or something is wrong? why is generate set to false? please help

ugh... When you mine a coin, on the home page "overview" it will show your balance at the top left. Coins must be confirmed before they enter your Balance.
When you mine a block it will appear under the "recent transactions" on the right with the time amount and address.

Why does my "generate" say false but everyone else says true? what does this mean.
Also, why is this so slow if we are mining right at the begining? No one has a single MMC yet not even unconfirmed

if you looked. There have been people that have mined. Like the post above yours...just has a loooooong time to find a block.

That still doesnt answer what generate is and why mine says false?

Did you do Settings -> Mine _ Processes yet?

It will be at 0.000000 hashespermin for a couple minutes then it should update.

Yes, im mining already, look at the hash rate



{
"blocks" : 46,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"difficulty" : 0.00000154,
"errors" : "",
"generate" : false,
"genproclimit" : 4,
"hashespermin" : 0.44859478,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

But generate says false for some reason, I dont know what that means but everyone else has "true" on it

Not sure what it really means either. But I think you can change it to true just by doing "setgenerate true" Huh


Can anyone answer this?Huh

Here is how you get the memorycoin.conf file to work in the correct directory on Windows 7...

Go to C:\Users\<YourUsernameHere>\AppData\Roaming\MemoryCoin\   (**do not include < > in your username folder) ###NINJA EDIT- The folder "AppData" is a hidden folder. If you do not see this folder perform the following from Windows 7... Control Panel -> Appearance and Personalization - > Folder Options (The little show hidden files link - This pops a window open, Click the check box for "Show Hidden files, folders and drives"

-This is the location that is where the memorycoin.conf file should be saved (keep in mind we are not saving this as a memorycoin.conf.txt - you will need to open in text editor/notepad and save as then choose "all files" in the drop down and save it as "memorycoin.conf")

Right-click -> New Text Document -> Save as memorycoin.conf

Edit this file and paste the following:
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcport=1966
rpcallow=127.0.0.1
server=1
addnode=180.183.156.250:1968
addnode=76.24.94.154:1968
addnode=62.43.2.239:1968
addnode=82.52.177.81:1968
addnode=84.249.109.128:1968
addnode=78.239.107.25:49568
addnode=90.231.187.171:50251
addnode=70.112.30.253:26959
addnode=74.88.177.35:16511
addnode=54.200.207.220:49260
addnode=193.92.140.209:51570
addnode=95.89.105.134:1968
addnode=79.3.168.143:1968
addnode=91.157.155.98:1968
addnode=78.239.107.25:1968
addnode=87.49.126.92:1968
addnode=94.122.229.201:1968
addnode=94.3.149.107:1968
gen=1


Relaunch your memorycoin-qt client. Mine is currently connecting from the computer I am typing on but on my second pc it is still stuck with bouncing 1 and 0 network connections. (I am going to try the config file there as well to confirm)




Tips - MSVGgt48rebAAiimK6D7fvtZmmtZVoL6Dc

For some reason when I did this I get a runtime error when I try to open memorycoin client again. I delete the conf file and it works again. Wtf??

surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
December 15, 2013, 03:27:52 PM
 #296

Still calculating hash rate on Sempron after 10 minutes  Sad I guess it needs AES-NI?
lemons
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178



View Profile
December 15, 2013, 03:28:20 PM
 #297

E3-1230 V3 : hashespermin" : 3.09464864
Zen00
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
December 15, 2013, 03:28:27 PM
 #298

put 16 process instead of 8 doesn"t high the hasrate why??

You have to actually have 16 physical threads, and not hyperthreads I believe.

MKaoA6nyBTUhMPN37LcPCFLSsSSf45YbhG

Mine CasinoCoin with the CasinoCoin Slashers, daily backups, fast transactions, block finder rewards, secured server!
LTC: Lf57yviumAnFGP8NJ2MSMz9f2xLj2Hicxv                                CSC: CKnzrwrck2EFzvTLxmLhNkVcdZatKPmTgk
If the MPOS wiki has been useful to you, consider donating to me as thanks for maintaining.
trankil
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile WWW
December 15, 2013, 03:30:17 PM
 #299

put 16 process instead of 8 doesn"t high the hasrate why??

You have to actually have 16 physical threads, and not hyperthreads I believe.

MKaoA6nyBTUhMPN37LcPCFLSsSSf45YbhG

whats the diferrence dont understand

surfer43
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
December 15, 2013, 03:32:12 PM
 #300

What is the block reward right now?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 130 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!