Bitcoin Forum
May 24, 2017, 06:02:36 PM *
News: If the forum does not load normally for you, please send me a traceroute.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 130 »
  Print  
Author Topic: [ANN] MemoryCoin | CPU Coin | Paid Dev Team | Limited Supply [MMC]  (Read 264469 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
monokaskade
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
December 15, 2013, 04:21:00 PM
 #361

6 Minutes per block
56 Blocks
= 5 hours and 36 minutes

Vertcoin Pool http://vert.bitcrush.info | Pandacoin Pool http://panda.bitcrush.info |
1495648956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495648956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495648956
Reply with quote  #2

1495648956
Report to moderator
1495648956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495648956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495648956
Reply with quote  #2

1495648956
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495648956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495648956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495648956
Reply with quote  #2

1495648956
Report to moderator
1495648956
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495648956

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495648956
Reply with quote  #2

1495648956
Report to moderator
wakasaki808
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
December 15, 2013, 04:21:43 PM
 #362

Woooo Block 57 Grin
prins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
December 15, 2013, 04:23:47 PM
 #363

we need a form of pooled mining for this with 6mins per block i dont think i got much chance of finding a block solo unless i get lucky (and i dont have much luck usually)
IlyaVak
Member
**
Offline Offline

Activity: 95


View Profile
December 15, 2013, 04:24:17 PM
 #364

I connected to net and mininf now. But no one found block at all.

liquiddrool
Member
**
Offline Offline

Activity: 68


View Profile
December 15, 2013, 04:27:25 PM
 #365

Everyone quit whining and get mining.....either you find some or you don't, or you can go back to mining whatever else you want.  It does no good to whine here to the public.  I should only expect that from someone named giveBTCpls.....

So, on to constructive conversation.  It looks like you only need 1GB of RAM, no matter how many threads, unlike Protoshares.

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. B5Yw8kpu6ZUT6HEj6aMxrpkXtCmmNJWwb4
jlspartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131


View Profile
December 15, 2013, 04:28:10 PM
 #366

At this rate people are lucky to find a block per day.
kasparov
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51



View Profile
December 15, 2013, 04:33:19 PM
 #367

have 2 connected to the network, but still can't sync ...
slavo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
December 15, 2013, 04:33:45 PM
 #368

sorry for being noob, but i just setup a vps; i'm mining with bitcoind, but I don't know where the coins are going; can someone help (i understand shit at linux, it takes me 1 hour to launch memorycoin server...)

Btw, I get a block using an I7 for 1h30
jlspartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131


View Profile
December 15, 2013, 04:35:35 PM
 #369

I will run for an hour or two - If I can't compete with 32 threads and 8 threads, it's not viable without a pool in my opinion.
TheMightyX
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350

Vires in Numeris


View Profile
December 15, 2013, 04:36:16 PM
 #370

have 2 connected to the network, but still can't sync ...
Join the club.
Three hours here.
thejepper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
December 15, 2013, 04:37:36 PM
 #371

sorry for being noob, but i just setup a vps; i'm mining with bitcoind, but I don't know where the coins are going; can someone help (i understand shit at linux, it takes me 1 hour to launch memorycoin server...)

Btw, I get a block using an I7 for 1h30

they stay in the blockchain, the currency is virtual Smiley
But the funds are connected to your adress and private key. You can transfer the funds from the server to another wallet you control by the command line or copy over the wallet.dat in ~/.memorycoin/ and import it in a dekstop client!

Zen00
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
December 15, 2013, 04:39:18 PM
 #372

Just to ask, is there any way for a i7-860 to work with this?

Mine CasinoCoin with the CasinoCoin Slashers, daily backups, fast transactions, block finder rewards, secured server!
LTC: Lf57yviumAnFGP8NJ2MSMz9f2xLj2Hicxv                                CSC: CKnzrwrck2EFzvTLxmLhNkVcdZatKPmTgk
If the MPOS wiki has been useful to you, consider donating to me as thanks for maintaining.
voteformeg
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 566



View Profile
December 15, 2013, 04:40:27 PM
 #373

i am synced with my 3 old comps and mining now so i still wait and see whats happening , i think it gonna be worth it after the 48 hours are gone , just like freetrade told us , let us all be patient and trust freetrade , i think the man knows what he is doing


▄████████████████████████████████▄
██████████████████████████████████
██████████████████████████████████
██████████████████████████████████
██████              ██████████████
██████              ██████████████
██████████████▀    ▄███▀▀██▀▀▀████
████████████▀    ▄█████  ▀    ████
██████████▀    ▄███████    ▄██████
████████▀    ▄█████████   ████████
██████▀    ▄███████████   ████████
██████              ███   ████████
██████              ███   ████████
██████████████████████████████████
██████████████████████████████████
██████████████████████████████████
▀████████████████████████████████▀
Coin



jlspartz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131


View Profile
December 15, 2013, 04:43:36 PM
 #374

i am synced with my 3 old comps and mining now so i still wait and see whats happening , i think it gonna be worth it after the 48 hours are gone , just like freetrade told us , let us all be patient and trust freetrade , i think the man knows what he is doing

You'll get more coins per block after 48 hours, but you still need to solve blocks.  It's been about 20 minutes for the last 2 blocks - getting a block is like winning a lottery.

Been running 12 hashes total for an hour (40 total threads) - nothing yet.
stulowe
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30


View Profile
December 15, 2013, 04:44:23 PM
 #375

can someone confirm for me that if I have 3 machines on the local network and only one of them has server=1 in it's conf file and the others all have server=0 and the rcp port set to 127.0.0.1 then by turning on mining on all of them then they are working towards the same server machine wallet? (if that makes sense). They are all mining away happily but just want to check the other two aren't wasting their time.

Thanks for any help
Mirsad
Member
**
Offline Offline

Activity: 112

Bitcoin - love & hate


View Profile
December 15, 2013, 04:44:29 PM
 #376

That's nice. 48 hours to set up my 100'000+ Botnet. Don't know how many cpus support aes-ni.
Time to mine some MMC  Tongue

< 100 BTC is not worth mentioning. Poor souls will always remain poor. Don't miss the failtrain.
nomullet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
December 15, 2013, 04:44:51 PM
 #377

Any hints on getting this running on linux? I ran make and got bitcoind running, but it doesn't seem to be doing much.
Hix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


View Profile
December 15, 2013, 04:46:12 PM
 #378

 I have found 1 block

{
    "" : 1.53846153
}
{
    "blocks" : 58,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "difficulty" : 0.00001525,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "hashespermin" : 8.97084475,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false
wakasaki808
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile
December 15, 2013, 04:46:36 PM
 #379

I have found 1 block

{
    "" : 1.53846153
}
{
    "blocks" : 58,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "difficulty" : 0.00001525,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "hashespermin" : 8.97084475,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false


grats Smiley
thejepper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
December 15, 2013, 04:46:42 PM
 #380

Any hints on getting this running on linux? I ran make and got bitcoind running, but it doesn't seem to be doing much.

try this:
watch './bitcoind getinfo && ./bitcoind getmininginfo'

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 130 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!