Bitcoin Forum
June 28, 2022, 06:43:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 [272] 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 »
  Print  
Author Topic: [ANN] AEON: Scalable, private, mobile-friendly cryptocurrency  (Read 622316 times)
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 274


View Profile
June 05, 2018, 11:47:40 PM
 #5421

Does anyone know how to fix the aeon-gui wallet background? It's all garbled text or code in the background that makes it really hard to use it.  The Monero GUI wallet was the same the last time I used that too.


Something is definitely going wrong. Please report it in Monero's bug tracker: https://github.com/monero-project/monero-gui/issues/new


dEBRUYNE suggested that running the GUI with the low graphics mode may eliminate the problem. If you're on Windows, you could simply use the start-low-graphics-mode.bat file in the package.

I did some testing and I think that it may be an incompatibility with MSI Afterburner. If I disable Afterburner the wallet looks "normal". I tried the low graphics .bat with Afterburner running and it seems to be working well so far. Smiley
1656398603
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656398603

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656398603
Reply with quote  #2

1656398603
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jwinterm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2674
Merit: 1087



View Profile
June 07, 2018, 04:30:03 PM
Last edit: June 08, 2018, 12:43:21 AM by jwinterm
 #5422

In case any aeon folks don't check Monero threads:


Monero World Cup Fantasy League Ultimate Super Critical Challenge

Details here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4433018.msg39582222#msg39582222

Ultimate winner will receive prize pot (of course) as well as two Monero branded bottles of Barolo (in yours and the devs honor).

Buy in b42l8.
cryptouser
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 248
Merit: 100


O__o


View Profile
June 09, 2018, 02:03:30 PM
 #5423

I've updated to new wallet and sync was going pretty well, but it got stuck at one point and i had to restart it. Once I did it it seems that sync was done in 1 minute  Shocked
Now it shows block height 965765 (same as minergate) and ChainRadar is on block 956525  Huh
I'm really confused, did I get somehow to sync with the old chain ?!
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 164


View Profile WWW
June 09, 2018, 03:46:49 PM
 #5424

I've updated to new wallet and sync was going pretty well, but it got stuck at one point and i had to restart it. Once I did it it seems that sync was done in 1 minute  Shocked
Now it shows block height 965765 (same as minergate) and ChainRadar is on block 956525  Huh
I'm really confused, did I get somehow to sync with the old chain ?!

MinerGate and ChainRadar are probably yet to upgrade their software. When I checked them just now, the top block heights were 963504 and 956525, respectively. aeonblocks.com is on the correct chain where the top height as of now is 965789, so you are likely on the correct chain. You can use the ‘status’ command to see if your daemon is fully synced or not.
cryptouser
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 248
Merit: 100


O__o


View Profile
June 09, 2018, 05:33:13 PM
 #5425

I've updated to new wallet and sync was going pretty well, but it got stuck at one point and i had to restart it. Once I did it it seems that sync was done in 1 minute  Shocked
Now it shows block height 965765 (same as minergate) and ChainRadar is on block 956525  Huh
I'm really confused, did I get somehow to sync with the old chain ?!

MinerGate and ChainRadar are probably yet to upgrade their software. When I checked them just now, the top block heights were 963504 and 956525, respectively. aeonblocks.com is on the correct chain where the top height as of now is 965789, so you are likely on the correct chain. You can use the ‘status’ command to see if your daemon is fully synced or not.

Yup,and I also just received my block reward. Thank you very much.
eeX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 961
Merit: 500


Soldo.IN [SLD]


View Profile WWW
June 10, 2018, 02:35:15 PM
 #5426

How long to wait hitbtc wallet opening yet?

Soldo [SLD] @ Soldo.IN
Goug_
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 10, 2018, 02:51:37 PM
Last edit: June 10, 2018, 03:06:12 PM by Goug_
 #5427

Sorry for this question, but ...

 I have update wallet since 0.9.11. I was excited by the launch of the new GUI official wallet, since the update.  Cheesy
 I've start by two time to install the GUI Wallet, enter with my mnemonic seeds, try with Testnet or stagenet ... and each time, the wallet synch the blockchain ... BUT ... it's not my adress !!
 So it's not my wallet ... A new one is created each time ?!?  Huh

What is the process to upgrade a old CLI wallet 0.9.14 to the new GUI wallet exactly ? and retreive the same wallet adress ?

I've also try to regenerate with Key file, but I have each time an error.  Undecided
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 274


View Profile
June 10, 2018, 09:12:48 PM
 #5428

Sorry for this question, but ...

 I have update wallet since 0.9.11. I was excited by the launch of the new GUI official wallet, since the update.  Cheesy
 I've start by two time to install the GUI Wallet, enter with my mnemonic seeds, try with Testnet or stagenet ... and each time, the wallet synch the blockchain ... BUT ... it's not my adress !!
 So it's not my wallet ... A new one is created each time ?!?  Huh

What is the process to upgrade a old CLI wallet 0.9.14 to the new GUI wallet exactly ? and retreive the same wallet adress ?

I've also try to regenerate with Key file, but I have each time an error.  Undecided

I think if you have your old wallet.dat file in the right place for the GUI wallet it should just open that up normally.  Do you have any balance in the GUI wallet, and if so, does it match your old cli wallet balance?
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 164


View Profile WWW
June 10, 2018, 09:41:26 PM
 #5429

Sorry for this question, but ...

 I have update wallet since 0.9.11. I was excited by the launch of the new GUI official wallet, since the update.  Cheesy
 I've start by two time to install the GUI Wallet, enter with my mnemonic seeds, try with Testnet or stagenet ... and each time, the wallet synch the blockchain ... BUT ... it's not my adress !!
 So it's not my wallet ... A new one is created each time ?!?  Huh

What is the process to upgrade a old CLI wallet 0.9.14 to the new GUI wallet exactly ? and retreive the same wallet adress ?

I've also try to regenerate with Key file, but I have each time an error.  Undecided

You don’t want to choose the testnet or stagenet flags. Also, the old wallet file created by the 0.9.14 software is incompatible with the new software, so it’s easiest to restore the wallet from the wallet seed.

If you still see an error, please provide screenshots (with the seed and the keys masked). Your description is a little too brief.
Goug_
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 10, 2018, 10:52:49 PM
 #5430

There is no Wallet.dat in Aeon files, only blockchain.bin

When I start GUI Wallet for the first time, after language selection, there is three choices :

- Create new wallet (we don't want that here)

- Restore wallet from mnemonic seed (the one who seems to work, but infact not ! I've got a new wallet adress without my balance after put my seed !! and you have to choose Testnet or Stage Net during this step)

- Open a wallet file ( from a *.keys file, but the password is not recognized when I try with my *.keys file, which work perfectly in old CLI !)

PamelaDuma
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 10, 2018, 11:16:14 PM
 #5431

A good interchange method by suggesting a diversification of comfort, convenience, conveniences and below expenses than other exchanges will build a tight competition in the stock exchanges for crypto players!
1982Jesse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
June 10, 2018, 11:47:47 PM
 #5432

Good evening, fellows! I think It is a good project
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 164


View Profile WWW
June 11, 2018, 12:58:06 AM
 #5433

There is no Wallet.dat in Aeon files, only blockchain.bin

blockchain.bin is in the old file format and cannot be used. You need to delete it or move it elsewhere.

- Restore wallet from mnemonic seed (the one who seems to work, but infact not ! I've got a new wallet adress without my balance after put my seed !! and you have to choose Testnet or Stage Net during this step)

No, you don't have to choose Testnet or Stagenet. Clicking already checked button will uncheck the selection. Testnet and Stagenet addresses start with Um and Sm, respectively.

- Open a wallet file ( from a *.keys file, but the password is not recognized when I try with my *.keys file, which work perfectly in old CLI !)

This should work both with the new CLI and GUI. Make sure you're putting the right password.
Goug_
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 08:03:19 AM
 #5434

There is no Wallet.dat in Aeon files, only blockchain.bin

blockchain.bin is in the old file format and cannot be used. You need to delete it or move it elsewhere.

- Restore wallet from mnemonic seed (the one who seems to work, but infact not ! I've got a new wallet adress without my balance after put my seed !! and you have to choose Testnet or Stage Net during this step)

No, you don't have to choose Testnet or Stagenet. Clicking already checked button will uncheck the selection. Testnet and Stagenet addresses start with Um and Sm, respectively.



Sorry, but, Testnet is selected by default, when you try to import a seed :

http://tof.cx/images/2018/06/11/1f4ae44b17754b7c0a5ccb4b7f0045df.png

And yes, I'm sure about my password in the "open wallet" part, I've try with the previous 0.9.14 CLI, and it work perfectly !

I will try the 0.12 CLI version of the wallet, perhaps more simple.
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 164


View Profile WWW
June 11, 2018, 08:52:00 AM
 #5435

There is no Wallet.dat in Aeon files, only blockchain.bin

blockchain.bin is in the old file format and cannot be used. You need to delete it or move it elsewhere.

- Restore wallet from mnemonic seed (the one who seems to work, but infact not ! I've got a new wallet adress without my balance after put my seed !! and you have to choose Testnet or Stage Net during this step)

No, you don't have to choose Testnet or Stagenet. Clicking already checked button will uncheck the selection. Testnet and Stagenet addresses start with Um and Sm, respectively.



Sorry, but, Testnet is selected by default, when you try to import a seed :



And yes, I'm sure about my password in the "open wallet" part, I've try with the previous 0.9.14 CLI, and it work perfectly !

I will try the 0.12 CLI version of the wallet, perhaps more simple.


You can click on the Testnet radio button again to uncheck it, so that you get the mainnet address. And yes, please try the 0.12 CLI. Also, the GUI is really supposed to be able to open the same wallet file, whether created by the old 0.9.14 CLI or the new 0.12 CLI or the new GUI. I cannot reproduce what you described. If you can reproduce it with a throwaway wallet, please open a ticket in https://github.com/aeonix/aeon-gui/issues and also attach the sample wallet.keys file.
Johnkxy9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 08:55:31 AM
 #5436

AEON is looking so promising by the day
bbc.reporter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2240
Merit: 944



View Profile
June 12, 2018, 02:25:51 AM
 #5437

Did Aeon fork into 2 chains?

Technically yes (as is always the case, there is always someone who doesn't upgrade) but there is no evidence of any uptake of the pre-V7 chain (no exchanges listing it, no projects claiming to take on support of it, etc.)



One advantage of Aeon over Monero is it can fork but does not have the risk of splitting into 2 or more supported chains because the community is small and can be herded in 1 way towards the real chain.

What is your assessment on Aeon as the first to test Bulletproofs and be the first Cryptonote based coin to release it with RingCT enabled? I reckon the developers should keep pushing it while hardforking is easily managed and while everyone is not looking hehehe.

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
... LIVECASINO.io    Play Live Games with up to 20% cashback!...██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 164


View Profile WWW
June 12, 2018, 05:15:37 AM
Last edit: June 12, 2018, 08:53:05 AM by stoffu
 #5438

Did Aeon fork into 2 chains?

Technically yes (as is always the case, there is always someone who doesn't upgrade) but there is no evidence of any uptake of the pre-V7 chain (no exchanges listing it, no projects claiming to take on support of it, etc.)



One advantage of Aeon over Monero is it can fork but does not have the risk of splitting into 2 or more supported chains because the community is small and can be herded in 1 way towards the real chain.

What is your assessment on Aeon as the first to test Bulletproofs and be the first Cryptonote based coin to release it with RingCT enabled? I reckon the developers should keep pushing it while hardforking is easily managed and while everyone is not looking hehehe.

If Aeon grows larger in the future, illegitimate forks like Monero Classic will emerge inevitably just because the financial stake becomes higher. Whether the community is united well or not won't matter much.

The first CryptoNote coin that adopted Bulletproofs is Wownero, AFAIK. Some may see this as irresponsible of them because the audit process funded by the Monero community is still going on, but others may see it OK because Wownero is supposed to be a joke coin and is allowed to do wild experiments.

To me, the most reasonable path for Aeon would be to adopt Bulletproofs a little after Monero adopts it, because that way we can be sure that it's working well and has no issues. As someone once said somewhere, maybe Monero is Aeon's testnet...
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 164


View Profile WWW
June 12, 2018, 08:08:19 AM
 #5439

Aeon listing fee for Stocks.Exchange
https://www.reddit.com/r/Aeon/comments/8qh4wx/aeon_listing_fee_for_stocksexchange/
smooth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2870
Merit: 1176



View Profile
June 12, 2018, 07:14:00 PM
 #5440

stuffu has identified and fixed two important wallet bugs, one inherited from Monero (and also submitted as a fix upstream), one native to the AEON rebase. As far as we know the bug fixes are correct and are merged to master but not in a release yet.

We would like to spin a point release fixing these bugs soon, and before we do, we are inviting the community to engage in public testing.

If you are able to pull master from GitHub and compile your own tree, please test the new wallet especially making transfers that need to be split (generally these are spending a large number of small incoming transfers).

Please report any successes or failures here.

(okay to report results here too, we will see them in either place)
Pages: « 1 ... 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 [272] 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!