Bitcoin Forum
July 12, 2020, 10:56:42 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 [232] 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 ... 306 »
  Print  
Author Topic: [ANN] AEON: Cryptonote privacy, efficiency, decentralization, and stability  (Read 616500 times)
alzander
Member
**
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 10


View Profile
October 11, 2017, 07:48:09 PM
 #4621

What was with the recent Aeon price? Classic pump and dump?

No, not really (that I know of). Read the last few pages of this thread and it should be clear that Aeon trading was (mostly) halted for the last few months.. once the exchanges opened their AEON wallets up for deposits and withdrawals, the natural course took place of people getting excited the coin could be traded more liquidly now and those who had it for a long time were excited to be able to finally sell it somewhere.

Don't think there was much p'n'd in this case.. but time will tell if it stabilizes and goes up (my prediction is that it will).

━━━━━━━━━━━━━  ColossusCoinXT  ━━━━━━━━━━━━━
▰▰  Extremely Resource Friendly ━  Lightning Fast  ━ Stealth Anonymous  ▰▰
▰▰▰▰  TwitterDiscordBitcointalk  ▰▰▰▰
Best ratesfor crypto
EXCHANGE
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594551402
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594551402

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594551402
Reply with quote  #2

1594551402
Report to moderator
1594551402
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594551402

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594551402
Reply with quote  #2

1594551402
Report to moderator
1594551402
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594551402

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594551402
Reply with quote  #2

1594551402
Report to moderator
AEON_KING
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 02:01:05 AM
 #4622

Hey guys we have a community discord channel for AEON, we are 300 members strong and growing!
https://discord.gg/gGq8JAs
farmerandmore
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
October 12, 2017, 05:17:21 AM
 #4623

Hey guys we have a community discord channel for AEON, we are 300 members strong and growing!
https://discord.gg/gGq8JAs

Joined the community  Grin
bocet87
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
October 12, 2017, 07:07:51 AM
 #4624

hello
can you tell me how to mining aeon with vps,pls give me command
thnks
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2142
Merit: 1003


Zano https://zano.org/ ____ Algo ProgPowZ


View Profile
October 12, 2017, 06:49:42 PM
Last edit: October 12, 2017, 07:32:56 PM by tbearhere
 #4625

Hi...is there a GUI wallet yet?
If not where can I get a windows client  plz? Thx Smiley

EDIT: How do I compile aeon-0.9.14.0? thx

ZANO New Sources|1st ProgPowZ|PoW/PoS Hybrid|Scalable|Private|Contracting https://zano.org/   Donation BTC 1Jrx5UCkY4p6AQ2kHFu6yZDMFj88KNggkR
jwinterm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2338
Merit: 1070



View Profile
October 12, 2017, 06:53:57 PM
 #4626

Hey guys we have a community discord channel for AEON, we are 300 members strong and growing!
https://discord.gg/gGq8JAs


Would you guys mind setting up a bot to link the discord channel with #aeon on freenode IRC? We're not so many on IRC, but we've been there for a while Smiley
Kpakeh
Member
**
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 10


View Profile
October 13, 2017, 05:23:08 AM
 #4627

Hello everyone! aeond.exe begins to download the entire blockchain in computer memory. Is this how it should be?
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 184
Merit: 161


View Profile WWW
October 13, 2017, 05:32:31 AM
 #4628

Hello everyone! aeond.exe begins to download the entire blockchain in computer memory. Is this how it should be?

Yes, and therefore your computer needs to have enough RAM (at least 6~8GB). This problem will be solved in the near future when the underlying database technology gets replaced.
Blockheadz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 10


View Profile
October 13, 2017, 09:57:52 AM
 #4629

Hello everyone! aeond.exe begins to download the entire blockchain in computer memory. Is this how it should be?

Yes, and therefore your computer needs to have enough RAM (at least 6~8GB). This problem will be solved in the near future when the underlying database technology gets replaced.

You can type 'save' in the console and it will save the current downloaded portion to disk and release the memory.
stoffu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 184
Merit: 161


View Profile WWW
October 13, 2017, 10:09:35 AM
 #4630

Hello everyone! aeond.exe begins to download the entire blockchain in computer memory. Is this how it should be?

Yes, and therefore your computer needs to have enough RAM (at least 6~8GB). This problem will be solved in the near future when the underlying database technology gets replaced.

You can type 'save' in the console and it will save the current downloaded portion to disk and release the memory.

I don't think aeond releases the memory after the 'save' command; it just saves the blockchain to the disc.
Durins Bane
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile WWW
October 13, 2017, 03:40:34 PM
Last edit: October 13, 2017, 10:35:45 PM by Durins Bane
 #4631

New Aeon mining pool 0.2% fees at the minute will probably be lowered.

DurinsMine.com

Dnld
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 13, 2017, 04:58:03 PM
 #4632

Hi guys,

is there any possibility to change directory for blockchain? I tried to run cmd with --data-dir where i moved the blockchain, but it started to download the blockchain from beginning.

Thanks
smooth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2506
Merit: 1160



View Profile
October 13, 2017, 05:32:41 PM
 #4633

Hello everyone! aeond.exe begins to download the entire blockchain in computer memory. Is this how it should be?

Yes, and therefore your computer needs to have enough RAM (at least 6~8GB). This problem will be solved in the near future when the underlying database technology gets replaced.

You can type 'save' in the console and it will save the current downloaded portion to disk and release the memory.

I don't think aeond releases the memory after the 'save' command; it just saves the blockchain to the disc.

Correct. However, what is the case is that once the sync is finished if you disable automatic saving (--disable-save) then you can get by with a lot less memory usage, probably 1-2 GB (as long as you have swap configured for the rest)

Hi guys,

is there any possibility to change directory for blockchain? I tried to run cmd with --data-dir where i moved the blockchain, but it started to download the blockchain from beginning.

Thanks

I just did a test by moving my blockchain file and restarting with --data-dir and it worked fine. Loaded the blockchain from the file in the new location.
bbc.reporter
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 654


bustadice.com


View Profile
October 14, 2017, 01:36:25 AM
 #4634

Does anyone still have problems withdrawing from HitBTC? I still have one Aeons over there that I did not withdraw during the upgrade. I do not mind waiting for 24 hours as along as the coins arrive in my wallet.

..bustadice..         ▄▄████████████▄▄
     ▄▄████████▀▀▀▀████████▄▄
   ▄███████████    ███████████▄
  █████    ████▄▄▄▄████    █████
 ██████    ████████▀▀██    ██████
██████████████████   █████████████
█████████████████▌  ▐█████████████
███    ██████████   ███████    ███
███    ████████▀   ▐███████    ███
██████████████      ██████████████
██████████████      ██████████████
 ██████████████▄▄▄▄██████████████
  ▀████████████████████████████▀
                    ▄▄███████▄▄
                  ▄███████████████▄
   ███████████  ▄████▀▀       ▀▀████▄
               ████▀      ██     ▀████
 ███████████  ████        ██       ████
             ████         ██        ████
███████████  ████     ▄▄▄▄██        ████
             ████     ▀▀▀▀▀▀        ████
 ███████████  ████                 ████
               ████▄             ▄████
   ███████████  ▀████▄▄       ▄▄████▀
                  ▀███████████████▀
                     ▀▀███████▀▀
          ▄██▄
           ████
            ██
            ▀▀
 ▄██████████████████████▄
██████▀▀██████████▀▀██████
█████    ████████    █████
█████▄  ▄████████▄  ▄█████
██████████████████████████
██████████████████████████
    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
       ████████████
......Play......
editfmah
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 5


View Profile
October 14, 2017, 05:54:04 AM
 #4635

I'm unable to even get to the withdraw section, it's entirely blank for me on Safari/Chrome on Mac.
LoSwaga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
October 14, 2017, 09:30:34 PM
 #4636

So,

I have made progress here. I was able to sync and get my wallet connected. However, when I did a test withdraw from bittrex I am not seeing the coin show up in my wallet? What are typical transaction times? Maybe this is a bittrex issue? I have "refreshed" a few times and still no change. I am assuming once I run the "aeond.exe" I dont need to run it again with simplewallet running, right? I have left "aeond.exe" open while using the wallet. Is that the right thing to do?

**Edit - I think I may have jumped the gun. It says i am still quite a few blocks behind on my sync. I am assuming I need to be caught up completely before I will be able to see my AEON?

-LS
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 270


View Profile
October 14, 2017, 10:38:52 PM
 #4637

Start up aeond and let it sync fully. Once it's safe to open simplewallet it will tell you that in aeond. It may take a number of hours to sync fully if it's your first time and you have less then blazing fast internet.  Once it reaches that point you can open simplewallet, but leave aeond open until after you close simplewallet. Always type "exit" in both programs to close them or it won't save things and you will have to resync.
LoSwaga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
October 14, 2017, 11:11:17 PM
 #4638

Start up aeond and let it sync fully. Once it's safe to open simplewallet it will tell you that in aeond. It may take a number of hours to sync fully if it's your first time and you have less then blazing fast internet.  Once it reaches that point you can open simplewallet, but leave aeond open until after you close simplewallet. Always type "exit" in both programs to close them or it won't save things and you will have to resync.


I keep getting the following message:

2017-Oct-14 18:07:59.679962 [P2P3][sock 996] Some problems at write: An existing connection was forcibly closed by the remote host:10054
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 270


View Profile
October 14, 2017, 11:15:22 PM
 #4639

Start up aeond and let it sync fully. Once it's safe to open simplewallet it will tell you that in aeond. It may take a number of hours to sync fully if it's your first time and you have less then blazing fast internet.  Once it reaches that point you can open simplewallet, but leave aeond open until after you close simplewallet. Always type "exit" in both programs to close them or it won't save things and you will have to resync.


I keep getting the following message:

2017-Oct-14 18:07:59.679962 [P2P3][sock 996] Some problems at write: An existing connection was forcibly closed by the remote host:10054

When it finished synchronizing it will say the following.

"**********************************************************************
You are now synchronized with the network. You may now start simplewallet.

Please note, that the blockchain will be saved only after you quit the daemon with "exit" command or if you use "save" command.
Otherwise, you will possibly need to synchronize the blockchain again.

Use "help" command to see the list of available commands.
**********************************************************************"

The message you are seeing will show up from time to time, but as long as it has shown what I just posted you are ok to open simplewallet.
Nic0$lud
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile WWW
October 14, 2017, 11:20:52 PM
Last edit: October 15, 2017, 12:05:58 AM by Nic0$lud
 #4640

Hi guys, new pool on the way Grin


Has anyone seen the following error?
Error with transfer RPC request to wallet daemon {"code":-4,"message":"not enough outputs to mix"}

So...my mixin is set to 3, but i did try to lower mixin to 2 and even 1 but no luck (mixin=1 gets rejected by the daemon, mixin 2 throws same error)
Pages: « 1 ... 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 [232] 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 ... 306 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!