Bitcoin Forum
November 20, 2017, 09:44:39 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 [888] 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 ... 1299 »
  Print  
Author Topic: [ANN][BURST] Burst | Efficient HDD Mining | New 1.2.3 Fork block 92000  (Read 2112036 times)
Irontiga
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

BURST. An AWESOME coin.


View Profile WWW
February 04, 2015, 04:06:45 AM
 #17741

Will we ever see a IOS or AnDroid wallet?

Yes, PR team talking about it, not sure when tho, sorry Sad Biggest part is finding a willing dev

Also he needs to provide the regular updates.

Many people on poloniex.com have said this is a pump + dump scam coin

1511171079
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511171079

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511171079
Reply with quote  #2

1511171079
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Blazin604
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
February 04, 2015, 04:09:12 AM
 #17742

how many burst will exist in total? and when will the date be ?

Irontiga
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

BURST. An AWESOME coin.


View Profile WWW
February 04, 2015, 04:13:02 AM
 #17743

how many burst will exist in total? and when will the date be ?


2 point something billion.

http://burstcoin.eu/charts/mined-burstcoins

duncan_idaho
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
February 04, 2015, 06:27:02 AM
 #17744

Is it possible to create decentralized burstcoin casino ?
Something like here
https://nxtforum.org/nxtventures/pangea-poker/?PHPSESSID=1k73j6s2n94f9mg8lrr1uu2jj4
Blazin604
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
February 04, 2015, 06:47:59 AM
 #17745

how many burst will exist in total? and when will the date be ?


2 point something billion.

http://burstcoin.eu/charts/mined-burstcoins

Interesting... amazes me how many people are sleeping on this coin....I wonder why...

Irontiga
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

BURST. An AWESOME coin.


View Profile WWW
February 04, 2015, 07:18:18 AM
 #17746

Is it possible to create decentralized burstcoin casino ?
Something like here
https://nxtforum.org/nxtventures/pangea-poker/?PHPSESSID=1k73j6s2n94f9mg8lrr1uu2jj4

Yes, but it will be high fees

seasonw
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 420


AGw8H3S73qpR6fecRUr5dYUpwvcvMeQfbL


View Profile
February 04, 2015, 07:45:33 AM
 #17747

Is it possible to create decentralized burstcoin casino ?
Something like here
https://nxtforum.org/nxtventures/pangea-poker/?PHPSESSID=1k73j6s2n94f9mg8lrr1uu2jj4

Yes, but it will be high fees

High fees mean development fee or playing fee?



 █████  ██      ████████  ██████  ██████  ███    ███ ███    ███ ██    ██ ███    ██ ██ ████████ ██    ██      ██████  ██████  ██ ███    ██
██   ██ ██         ██    ██      ██    ██ ████  ████ ████  ████ ██    ██ ████   ██ ██    ██     ██  ██      ██      ██    ██ ██ ████   ██
███████ ██         ██    ██      ██    ██ ██ ████ ██ ██ ████ ██ ██    ██ ██ ██  ██ ██    ██      ████       ██      ██    ██ ██ ██ ██  ██
██   ██ ██         ██    ██      ██    ██ ██  ██  ██ ██  ██  ██ ██    ██ ██  ██ ██ ██    ██       ██        ██      ██    ██ ██ ██  ██ ██
██   ██ ███████    ██     ██████  ██████  ██      ██ ██      ██  ██████  ██   ████ ██    ██       ██         ██████  ██████  ██ ██   ████

   ▄█████▄▄      ▄▄█▄▄      ▄▄█████▄   
 ▄██████████▄  █████████  ▄██████████▄
█████████████▄ █████████ ▄█████████████
 ████████████  █████████  ████████████
  ▀████████▀  ███████████  ▀████████▀   
 ▄  ▀▀▀▀▀▀   █████████████   ▀▀▀▀▀▀  ▄ 
 ██▄▄▄▄▄▄▄▄████████████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄██ 
▄██████████████████ ██████████████████▄
██████████████████   ██████████████████
█████████████████     █████████████████
███████████████         ███████████████
 ████████████             ████████████
 ███████████               ███████████
  █████████▀               ▀█████████ 
   ████████                 ████████   
     █████▀                 ▀█████     
      ▀███                   ███▀       
         █                   █           


██     ██ ███████     ██████  ███████  ██████ ██ ██████  ███████     ████████ ██   ██ ███████     ███████ ██    ██ ████████ ██    ██ ██████  ███████
██     ██ ██          ██   ██ ██      ██      ██ ██   ██ ██             ██    ██   ██ ██          ██      ██    ██    ██    ██    ██ ██   ██ ██     
██  █  ██ █████       ██   ██ █████   ██      ██ ██   ██ █████          ██    ███████ █████       █████   ██    ██    ██    ██    ██ ██████  █████   
██ ███ ██ ██          ██   ██ ██      ██      ██ ██   ██ ██             ██    ██   ██ ██          ██      ██    ██    ██    ██    ██ ██   ██ ██     
 ███ ███  ███████     ██████  ███████  ██████ ██ ██████  ███████        ██    ██   ██ ███████     ██       ██████     ██     ██████  ██   ██ ███████
 ANN  BOUNTY  SONOHUB  eSPORTS  WEBWALLET 
Irontiga
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

BURST. An AWESOME coin.


View Profile WWW
February 04, 2015, 08:02:55 AM
 #17748

Is it possible to create decentralized burstcoin casino ?
Something like here
https://nxtforum.org/nxtventures/pangea-poker/?PHPSESSID=1k73j6s2n94f9mg8lrr1uu2jj4

Yes, but it will be high fees

High fees mean development fee or playing fee?


For playing. It will be similar to lotto fees, which will force people to play with large amounts to make it worth their while. I think development is easy i think(i don't know assembly tho, sorry). The more time consuming side would be the ui(again, i think), which would be something i would be happy to help play with.

unsoindovo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218



View Profile WWW
February 04, 2015, 09:22:48 AM
 #17749

Will we ever see a IOS or AnDroid wallet?

i remember you just a detail:
burstcoin it is an nxt clone...
so you can access to yours walle from your browser..
and all OS, android, iOS, windowsPhone,
have a browser!

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
bensam123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 424


View Profile
February 04, 2015, 10:55:11 AM
 #17750

So fundamental question time. If I plot with a stagger size of 8192, the plotter will consume 8192 memory to make the plots, but the miner will not use 8192mb of memory to mine? Or do both machines consume 8192MB of memory, both during the mining process and the plotting process?

Before optimizing the plots my miner is using up to 8192MB of memory while reading through the non-optimized plots, is that normal?

I think I missed something somewhere. What determines how much memory Blagos miner uses and the GPU Plotter? I assumed the amount of memory the GPU plotter uses is based on your globalworksize x number of cards and the amount of memory the miner used is your stagger size (when not optimized).


Also it seems as though I'm making less after optimizing then I was before optimizing (by a large margin).
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
February 04, 2015, 03:43:48 PM
 #17751

So fundamental question time. If I plot with a stagger size of 8192, the plotter will consume 8192 memory to make the plots, but the miner will not use 8192mb of memory to mine? Or do both machines consume 8192MB of memory, both during the mining process and the plotting process?

Before optimizing the plots my miner is using up to 8192MB of memory while reading through the non-optimized plots, is that normal?

I think I missed something somewhere. What determines how much memory Blagos miner uses and the GPU Plotter? I assumed the amount of memory the GPU plotter uses is based on your globalworksize x number of cards and the amount of memory the miner used is your stagger size (when not optimized).


Also it seems as though I'm making less after optimizing then I was before optimizing (by a large margin).

I assume ur mining on windows? Windows caches everything it reads from large files and holds onto it in a 'standby list' of memory. For some reason windows doesnt know how to let go of this properly when reading large files and u have to run something like ranaurufu's memory cleaner which will purge the standby memory list once it hits a certain limit, but it does this for all memory mapped files on the standby list, therefore there is a systemwide decrease in IO performance, which is fine if ur windows box is dedicated solely to HDD mining. So, ur best bet is to set up mining on a linux machine that doesnt do this insanely aggressive caching. But, for ur first question, yes more RAM while plotting is better.
When using runaurufu's memory cleaner, u will want to make sure to set ur plot sizes to 200GB or less, that way, they can be flushed more often and the peak size of memory used is less. Because, it seems that windows wont allow a file to be flushed while its actively still being read, so a 4TB plot, will consume a shit ton of memory till the miner has completed reading it.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
evok3d
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 379



View Profile
February 04, 2015, 03:49:04 PM
 #17752

Will we ever see a IOS or AnDroid wallet?

Yes, PR team talking about it, not sure when tho, sorry Sad Biggest part is finding a willing dev

Also he needs to provide the regular updates.

Many people on poloniex.com have said this is a pump + dump scam coin


Hahahah thats funny, who ever said that is probably part of a group of people attempting to damage what this coin has been doing. I can understand though that it is a serious threat to most existing models. You can go through the thread and see that most people here are concerned with the development and technological evolution of this platform rather than its trading value. I would not even be surprised if the recent pump was an attempt to that exact thing.

I would say this has potentials of being a remarkable coin when compared to other copy clones. Just think about it, you dont need to go buy new hardware if you want to mine it, everything you need is already there! Unless ofcourse you want to buy extra drives for more mining/plotting space.

keep up the amazing work mates! Cheers.

mmmaybe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile WWW
February 04, 2015, 03:56:12 PM
 #17753

If you got Twitter or other social media stuff, can you spread this, please?

https://twitter.com/real_BURSTCOIN/status/563000791473340417

We want new users  Tongue


ATCkit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 754


View Profile
February 04, 2015, 04:12:27 PM
 #17754

If you got Twitter or other social media stuff, can you spread this, please?

https://twitter.com/real_BURSTCOIN/status/563000791473340417

We want new users  Tongue



New user here. I have a few questions related to mining:

1. What's the best miner to use?

2. which pool is best?

3.  I have a couple AMD 280x GPUs available. Is that a better way to go than cpu mining?
okae
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


northern exposure


View Profile WWW
February 04, 2015, 04:20:39 PM
 #17755

If you got Twitter or other social media stuff, can you spread this, please?

https://twitter.com/real_BURSTCOIN/status/563000791473340417

We want new users  Tongue



done RETWEET! cmon guys lets spread it and help us to grow up!!
mmmaybe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile WWW
February 04, 2015, 04:23:28 PM
 #17756

If you got Twitter or other social media stuff, can you spread this, please?

https://twitter.com/real_BURSTCOIN/status/563000791473340417

We want new users  Tongue



New user here. I have a few questions related to mining:

1. What's the best miner to use?

2. which pool is best?

3.  I have a couple AMD 280x GPUs available. Is that a better way to go than cpu mining?


1. Depends on your system... Blago's for Windows and dcct's for Linux. Uray's works well in both platforms.

2. I don't know.

3. The GPU's are faster when plotting your HDD, but you wont need them when mining. See the guides linked in the BurstForum.com thread


mmmaybe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile WWW
February 04, 2015, 04:25:49 PM
 #17757

If you got Twitter or other social media stuff, can you spread this, please?

https://twitter.com/real_BURSTCOIN/status/563000791473340417

We want new users  Tongue



done RETWEET! cmon guys lets spread it and help us to grow up!!

Thanks Smiley Other social media fora are fine too.

Blago
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 416



View Profile
February 04, 2015, 04:49:18 PM
 #17758

So fundamental question time. If I plot with a stagger size of 8192, the plotter will consume 8192 memory to make the plots, but the miner will not use 8192mb of memory to mine? Or do both machines consume 8192MB of memory, both during the mining process and the plotting process?

Before optimizing the plots my miner is using up to 8192MB of memory while reading through the non-optimized plots, is that normal?

I think I missed something somewhere. What determines how much memory Blagos miner uses and the GPU Plotter? I assumed the amount of memory the GPU plotter uses is based on your globalworksize x number of cards and the amount of memory the miner used is your stagger size (when not optimized).


Also it seems as though I'm making less after optimizing then I was before optimizing (by a large margin).

I assume ur mining on windows? Windows caches everything it reads from large files and holds onto it in a 'standby list' of memory. For some reason windows doesnt know how to let go of this properly when reading large files and u have to run something like ranaurufu's memory cleaner which will purge the standby memory list once it hits a certain limit, but it does this for all memory mapped files on the standby list, therefore there is a systemwide decrease in IO performance, which is fine if ur windows box is dedicated solely to HDD mining. So, ur best bet is to set up mining on a linux machine that doesnt do this insanely aggressive caching. But, for ur first question, yes more RAM while plotting is better.
When using runaurufu's memory cleaner, u will want to make sure to set ur plot sizes to 200GB or less, that way, they can be flushed more often and the peak size of memory used is less. Because, it seems that windows wont allow a file to be flushed while its actively still being read, so a 4TB plot, will consume a shit ton of memory till the miner has completed reading it.

Very good answer!

I tried to use the program to set a maximum cache - unsuccessfully, no positive changes were seen...
http://www.microimages.com/downloads/SetFileCacheSize.htm   (uses https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa965240(v=vs.85).aspx)

This program clears the cache
http://forum.sysinternals.com/rammap-empty-standby-list_topic27297.html

details can be read here
http://blogs.technet.com/b/askperf/archive/2012/12/19/where-has-all-my-physical-ram-gone.aspx


Relax, I’m russian!...
BURST-B2LU-SGCZ-NYVS-HZEPK
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
February 04, 2015, 04:54:47 PM
 #17759

So fundamental question time. If I plot with a stagger size of 8192, the plotter will consume 8192 memory to make the plots, but the miner will not use 8192mb of memory to mine? Or do both machines consume 8192MB of memory, both during the mining process and the plotting process?

Before optimizing the plots my miner is using up to 8192MB of memory while reading through the non-optimized plots, is that normal?

I think I missed something somewhere. What determines how much memory Blagos miner uses and the GPU Plotter? I assumed the amount of memory the GPU plotter uses is based on your globalworksize x number of cards and the amount of memory the miner used is your stagger size (when not optimized).


Also it seems as though I'm making less after optimizing then I was before optimizing (by a large margin).

I assume ur mining on windows? Windows caches everything it reads from large files and holds onto it in a 'standby list' of memory. For some reason windows doesnt know how to let go of this properly when reading large files and u have to run something like ranaurufu's memory cleaner which will purge the standby memory list once it hits a certain limit, but it does this for all memory mapped files on the standby list, therefore there is a systemwide decrease in IO performance, which is fine if ur windows box is dedicated solely to HDD mining. So, ur best bet is to set up mining on a linux machine that doesnt do this insanely aggressive caching. But, for ur first question, yes more RAM while plotting is better.
When using runaurufu's memory cleaner, u will want to make sure to set ur plot sizes to 200GB or less, that way, they can be flushed more often and the peak size of memory used is less. Because, it seems that windows wont allow a file to be flushed while its actively still being read, so a 4TB plot, will consume a shit ton of memory till the miner has completed reading it.

Very good answer!

I tried to use the program to set a maximum cache - unsuccessfully, no positive changes were seen...
http://www.microimages.com/downloads/SetFileCacheSize.htm   (uses https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa965240(v=vs.85).aspx)

This program clears the cache
http://forum.sysinternals.com/rammap-empty-standby-list_topic27297.html

details can be read here
http://blogs.technet.com/b/askperf/archive/2012/12/19/where-has-all-my-physical-ram-gone.aspx

Yeah, the filecache is different for some reason then the standby list that these enormous plot reads go into, so it has no bearing...
Here is the memory cleaner I use, it pretty much calls the 'flush standby list memory' functions of windows but on a running threshold basis, which is good for mining, since it needs threshold rather than a timed schedule...
http://runaurufu.com/file/download/7

Specify a number after the command & it will set that threshold, it defaults to 100MB. I find 1000MB works well.
On another note, there is a version of Uray's miner that was modified by someone, its the r2 build and it completely disables read caching the plot files alltogether, what would be even more awesome is if someone could do this w/ blago's miner, since thats my miner of choice. I wish I could get someone to do the same build but w/ Uray's latest release. =/

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
ATCkit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 754


View Profile
February 04, 2015, 04:56:45 PM
 #17760

If you got Twitter or other social media stuff, can you spread this, please?

https://twitter.com/real_BURSTCOIN/status/563000791473340417

We want new users  Tongue



New user here. I have a few questions related to mining:

1. What's the best miner to use?

2. which pool is best?

3.  I have a couple AMD 280x GPUs available. Is that a better way to go than cpu mining?

Thx )

1. Depends on your system... Blago's for Windows and dcct's for Linux. Uray's works well in both platforms.

2. I don't know.

3. The GPU's are faster when plotting your HDD, but you wont need them when mining. See the guides linked in the BurstForum.com thread


Pages: « 1 ... 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 [888] 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 ... 1299 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!