Bitcoin Forum
September 21, 2017, 03:40:54 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 92 »
  Print  
Author Topic: [ANN] leonArdo - Bitcoin Trading Bot for Poloniex, Bittrex, Bitstamp, Bitfinex..  (Read 137345 times)
biege
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
December 23, 2016, 08:09:50 AM
 #241

Thanks Biege,

Yes, we know that it is suboptimal to not have stop loss orders directly in leonArdo for all markets. Hopefully Poloniex adds it to their API and then we would immediately support it. In the meantime, we are working on a leonArdo emulated solution to this.

For the take profit case you can use leonArdo's prepare order functionality (see video: Margin trading with leonArdo))

All the best and thanks for your support!
Jonathan

Wow! Honestly, I didn't understand the video at first but when I watched it again I understand now how you prepare an order properly. Because of this I'm gaining more compared to my previous orders. Thanks a lot, Jonathan! You Rock, Man! Cheesy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1505965254
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505965254

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505965254
Reply with quote  #2

1505965254
Report to moderator
1505965254
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505965254

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505965254
Reply with quote  #2

1505965254
Report to moderator
1505965254
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505965254

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505965254
Reply with quote  #2

1505965254
Report to moderator
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 24, 2016, 01:08:58 PM
 #242

Merry Christmas Everybody!


From now until the new year you can get $20 off leonArdo! Pick up your copy for just $69!!


Or get $40 off leonArdo ultra which comes with 7 exchanges! Pick up your copy for just $139!!


Have a great Christmas and a prosperous new year!


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 26, 2016, 07:33:16 AM
 #243

What a bitcoin rally! At today's price leonArdo costs just 0.0775BTC  Wink

JJyarr
Member
**
Offline Offline

Activity: 63


View Profile
December 29, 2016, 01:28:42 AM
 #244

I am getting error when trying to install. This application failed to start because it could not find or load the Qt platform plugin "windows".

Can you provide us with more information? Are you on linux?

 Using windows 7, tried to reinstall leoNardo, but didn't help

I'm having the same problem and getting the same error message.

I'm using win7 64 bit...
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 29, 2016, 10:22:40 AM
 #245

Hmmm, yes, there seems to be an issue with the Windows installer at the minute for some. We are looking into it and will post here later...

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 29, 2016, 04:09:49 PM
 #246

I am getting error when trying to install. This application failed to start because it could not find or load the Qt platform plugin "windows".

Can you provide us with more information? Are you on linux?

 Using windows 7, tried to reinstall leoNardo, but didn't help

I'm having the same problem and getting the same error message.

I'm using win7 64 bit...

Temporary Fix for Windows Users

Hi JJyarr,

We found the issue. It has to do with a new script we created to build the leonArdo exe. We are working on a proper fix, but in the meantime you can do the following:

* go to C:\Program Files (x86)\mArgin-leonArdo
* create a directory named "platforms"
* move qwindows.dll to "platforms"
(allow moving this file as administrator)
-> leonArdo works as expected!

Let me know if that helps.

Once we fix it properly we will update the version on the website and you can download it.

Best wishes,
Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 29, 2016, 04:12:18 PM
 #247

Merry Christmas Everybody!


From now until the new year you can get $20 off leonArdo! Pick up your copy for just $69!!


Or get $40 off leonArdo ultra which comes with 7 exchanges! Pick up your copy for just $139!!


Have a great Christmas and a prosperous new year!


It's still running and today leonArdo costs just 0.071 BTC  Wink


JJyarr
Member
**
Offline Offline

Activity: 63


View Profile
December 29, 2016, 08:16:47 PM
 #248

I am getting error when trying to install. This application failed to start because it could not find or load the Qt platform plugin "windows".

Can you provide us with more information? Are you on linux?

 Using windows 7, tried to reinstall leoNardo, but didn't help

I'm having the same problem and getting the same error message.

I'm using win7 64 bit...

Temporary Fix for Windows Users

Hi JJyarr,

We found the issue. It has to do with a new script we created to build the leonArdo exe. We are working on a proper fix, but in the meantime you can do the following:

* go to C:\Program Files (x86)\mArgin-leonArdo
* create a directory named "platforms"
* move qwindows.dll to "platforms"
(allow moving this file as administrator)
-> leonArdo works as expected!

Let me know if that helps.

Once we fix it properly we will update the version on the website and you can download it.

Best wishes,
Jonathan

That fixes my problem Jonathan, new version is up and running. Thanks!

regards,
jj
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 30, 2016, 01:21:23 AM
 #249

I am getting error when trying to install. This application failed to start because it could not find or load the Qt platform plugin "windows".

Can you provide us with more information? Are you on linux?

 Using windows 7, tried to reinstall leoNardo, but didn't help

I'm having the same problem and getting the same error message.

I'm using win7 64 bit...

Temporary Fix for Windows Users

Hi JJyarr,

We found the issue. It has to do with a new script we created to build the leonArdo exe. We are working on a proper fix, but in the meantime you can do the following:

* go to C:\Program Files (x86)\mArgin-leonArdo
* create a directory named "platforms"
* move qwindows.dll to "platforms"
(allow moving this file as administrator)
-> leonArdo works as expected!

Let me know if that helps.

Once we fix it properly we will update the version on the website and you can download it.

Best wishes,
Jonathan

That fixes my problem Jonathan, new version is up and running. Thanks!

regards,
jj


That's great jj! Thanks for letting me know.

Jonathan

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
December 31, 2016, 10:31:10 AM
 #250

Last day of our Christmas Offer!


From now until the new year you can get $20 off leonArdo! Pick up your copy for just $69!!


Or get $40 off leonArdo ultra which comes with 7 exchanges! Pick up your copy for just $139!!


Have a great Christmas and a prosperous new year!

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 02, 2017, 03:08:28 PM
 #251

Welcome to all our new customers! The sale has officially ended.

2017 is going to be a big year for us so stay tuned. Lots of great things in the pipeline.

All the best,
Jonathan


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 04, 2017, 07:26:06 PM
 #252

What a great year for bitcoin  Smiley



leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 09, 2017, 11:26:01 AM
 #253

Just a short update from us. We hope to release support for Kraken very soon...

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 12, 2017, 04:05:26 PM
 #254

Thanks Biege,

Yes, we know that it is suboptimal to not have stop loss orders directly in leonArdo for all markets. Hopefully Poloniex adds it to their API and then we would immediately support it. In the meantime, we are working on a leonArdo emulated solution to this.

For the take profit case you can use leonArdo's prepare order functionality (see video: Margin trading with leonArdo))

All the best and thanks for your support!
Jonathan

Wow! Honestly, I didn't understand the video at first but when I watched it again I understand now how you prepare an order properly. Because of this I'm gaining more compared to my previous orders. Thanks a lot, Jonathan! You Rock, Man! Cheesy

Somehow I missed this great comment. You are most welcome biege!

K0b1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165


View Profile
January 16, 2017, 04:41:20 AM
 #255

All right, just joined the club.
Hope to get that link soon and strat clicking. Thanks
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 16, 2017, 10:00:40 PM
 #256

All right, just joined the club.
Hope to get that link soon and strat clicking. Thanks

Great to have you onboard as an ultra customer K0b1!

I just sent you a mail regarding the second market you added.

All the best,
Jonathan


biege
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22


View Profile
January 19, 2017, 07:07:21 AM
 #257

Thanks Biege,

Yes, we know that it is suboptimal to not have stop loss orders directly in leonArdo for all markets. Hopefully Poloniex adds it to their API and then we would immediately support it. In the meantime, we are working on a leonArdo emulated solution to this.

For the take profit case you can use leonArdo's prepare order functionality (see video: Margin trading with leonArdo))

All the best and thanks for your support!
Jonathan

Wow! Honestly, I didn't understand the video at first but when I watched it again I understand now how you prepare an order properly. Because of this I'm gaining more compared to my previous orders. Thanks a lot, Jonathan! You Rock, Man! Cheesy

Somehow I missed this great comment. You are most welcome biege!

Hi, Jonathan. Question, I've noticed that if I have multiple bots it's using a lot of CPU power, is there a way we could turn off some GUI graph animations so that we could avoid getting heavy CPU usage and lag? Thanks!
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 20, 2017, 08:58:31 AM
 #258

Thanks Biege,

Yes, we know that it is suboptimal to not have stop loss orders directly in leonArdo for all markets. Hopefully Poloniex adds it to their API and then we would immediately support it. In the meantime, we are working on a leonArdo emulated solution to this.

For the take profit case you can use leonArdo's prepare order functionality (see video: Margin trading with leonArdo))

All the best and thanks for your support!
Jonathan

Wow! Honestly, I didn't understand the video at first but when I watched it again I understand now how you prepare an order properly. Because of this I'm gaining more compared to my previous orders. Thanks a lot, Jonathan! You Rock, Man! Cheesy

Somehow I missed this great comment. You are most welcome biege!

Hi, Jonathan. Question, I've noticed that if I have multiple bots it's using a lot of CPU power, is there a way we could turn off some GUI graph animations so that we could avoid getting heavy CPU usage and lag? Thanks!

Actually it's not the GUI that causes the issue, but having many bots running at once does increase CPU load. How many bots are we talking about here? Smiley

Talking to the guys here we just came up with an idea about how we can reduce the load. We will add an update as soon as possible.

Thanks for your continued support!

All the best
Jonathan

DeadlyEskimo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178


iconomifunds.com


View Profile WWW
January 22, 2017, 07:07:13 AM
 #259

hi
is there any way to see the profit/lost graphical since last day/week etc. ?
e.g. like this




Nice idea. We could add a tools window widget.


pls
urgent needet Wink
because after a few days you have a lot of trades, most of BTC are missing, alts have collapsed but do not know if in the end you have gain or lost...
thx Smiley

We hear you ewibit!



This is my biggest gripe, reviewing trade logs or trade overlap for performance is annoying at best. Is there a better way to see performance? I mean it could be simple as showing the total BTC or USD(or relevant currency) value in the coin list, or as advanced as ewibit suggested.

The best place to research, discuss and launch Iconomi Funds ICONOMIFUNDS.COM

For unmoderated / uncensored Iconomi discussion: Unmoderated ICN Thread
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1132


View Profile WWW
January 22, 2017, 06:37:45 PM
 #260

hi
is there any way to see the profit/lost graphical since last day/week etc. ?
e.g. like this




Nice idea. We could add a tools window widget.


pls
urgent needet Wink
because after a few days you have a lot of trades, most of BTC are missing, alts have collapsed but do not know if in the end you have gain or lost...
thx Smiley

We hear you ewibit!



This is my biggest gripe, reviewing trade logs or trade overlap for performance is annoying at best. Is there a better way to see performance? I mean it could be simple as showing the total BTC or USD(or relevant currency) value in the coin list, or as advanced as ewibit suggested.

As I told ewibit, we are aware that this is a feature that people want. There are many feature requests though and we are a small entity with limited resources. Therefore, you will have to wait a bit.

We are constantly working on improving leonArdo.

Thanks for your input.

Jonathan


Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 92 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!