Bitcoin Forum
September 26, 2017, 03:14:35 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 »
  Print  
Author Topic: [ANN] leonArdo - Bitcoin Trading Bot for Poloniex, Bittrex, Bitstamp, Bitfinex..  (Read 142185 times)
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 15, 2017, 06:45:47 PM
 #1061

Hi,
I just downloaded the demo version and I am very satisfied seeing how smooth the charts are. It is simple and intuitive and very pleasant to use.
My goal is to try the trading bot for a couple of days.
I have a question: Is there a way to set alerts for prices?

not yet but it is on our wishlist. We are hiring at the moment to support quicker development cycles...
Thanks for the suggestion. Keep em coming Smiley

1506438875
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506438875

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506438875
Reply with quote  #2

1506438875
Report to moderator
1506438875
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506438875

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506438875
Reply with quote  #2

1506438875
Report to moderator
1506438875
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506438875

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506438875
Reply with quote  #2

1506438875
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506438875
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506438875

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506438875
Reply with quote  #2

1506438875
Report to moderator
1506438875
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506438875

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506438875
Reply with quote  #2

1506438875
Report to moderator
1506438875
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506438875

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506438875
Reply with quote  #2

1506438875
Report to moderator
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 15, 2017, 06:53:51 PM
 #1062

What are the realistic system requirements for more than 15 coin pairs? Am I trying too hard?

The program doesn't crash or anything, but the GUI lags more and more as I add coins. I am interested in this because if I ran multiple exchanges and each exchange had tons of coin pairs, it could get pretty slow.

System: Windows 10, AMD Bulldozer FX-6300 3.5ghz, 8 GB RAM

Are you just running leonArdo or also other programs? 15 pairs shouldn't be a problem with your setup though.

Jody3Moons
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
June 15, 2017, 07:46:36 PM
 #1063

Quote
Are you just running leonArdo or also other programs? 15 pairs shouldn't be a problem with your setup though.

I have many other programs running. BURST miner (minuscule resource usage, not noticeable outside of its deadline cycling), Firefox ~8 tabs (+YouTube), a wallet or two. I try not to do anything intensive on my Windows machine (I use a Mac for work).

Looking at Windows' built-in Resource Monitor, leonArdo never goes above ~25% CPU [when in the background] and ~35% CPU [when actively using] with around 20-30 threads going, and a memory usage of ~800MB at any given time. I currently have 14 coin pairs actively trading using the mArgin maker. It's really not that big of a deal right now Cool just wondering -- if I get really serious with leonArdo, if I should have a dedicated machine with a Ryzen or Core i7 that I do not use for anything else?
Solvedbro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 15, 2017, 08:00:22 PM
 #1064

Just purchased and got 3 confirms, how long till I get emailed?
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 15, 2017, 08:11:57 PM
 #1065

Just purchased and got 3 confirms, how long till I get emailed?

sending out your copies as we speak Smiley

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 15, 2017, 08:13:37 PM
 #1066

Quote
Are you just running leonArdo or also other programs? 15 pairs shouldn't be a problem with your setup though.

I have many other programs running. BURST miner (minuscule resource usage, not noticeable outside of its deadline cycling), Firefox ~8 tabs (+YouTube), a wallet or two. I try not to do anything intensive on my Windows machine (I use a Mac for work).

Looking at Windows' built-in Resource Monitor, leonArdo never goes above ~25% CPU [when in the background] and ~35% CPU [when actively using] with around 20-30 threads going, and a memory usage of ~800MB at any given time. I currently have 14 coin pairs actively trading using the mArgin maker. It's really not that big of a deal right now Cool just wondering -- if I get really serious with leonArdo, if I should have a dedicated machine with a Ryzen or Core i7 that I do not use for anything else?

depends on your ambitions Wink Blockchains, youtube, miner all of them use quite a bit of I/O which could be the bottleneck.

Solvedbro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 15, 2017, 08:19:41 PM
 #1067

Just purchased and got 3 confirms, how long till I get emailed?

sending out your copies as we speak Smiley


great cant wait
Deanow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 15, 2017, 09:54:48 PM
 #1068

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?

Poloniex has been a disaster today. Super slow.

Our offer stands if you want to bail on Poloniex, we will add another market for you for free.

I have emailed them because it seems like they are giving priority to website calls over API calls. Need to find out if that really is the case or not? Haven't heard back from them yet.

Take care guys,
Jonathan


Hi any chance i can change poloniex to another acc sent emails no reply thanks
sjsimmons19
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 15, 2017, 10:17:36 PM
 #1069

Jonathan, thanks for all your support of your software.

Is there any plans in the future to be able to run the bot for GDAX,com exchange? I havent scrubbed this thread to see if its already been addressed.

victory1908
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
June 16, 2017, 02:43:43 AM
 #1070

Hi, can i ask is there a way to cancel order automatically if max.order age reach. I setup the margin bot and after the max order age pass, there is a pop up say "one active order remain do you want to cancel the order..." can we do it automatically so that the bot can continue to run?

P.S i want to use max.order age to change price when max.order age reach (price will be calculate base on current statistic)
Jody3Moons
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
June 16, 2017, 03:49:54 AM
 #1071

My buddy turned me on to this software, and let me tell you. It is amazing. I just purchased a copy and gladly would have paid many, many more satoshis than was requested.

A 16-hour analysis of the demo version using Poloniex paper/fake trading, my overall portfolio value increased 2.063% from my initial 1 BTC investment (+0.04660786 BTC, at time of measure approx. $111.51 USD gained)!!

I won't say that I never adjusted the mArgin maker bot parameters, but for the most part, over a 14 altcoin pair spread, the mArgin maker was allowed to do its thing, and it does a very good job of it.

I cannot wait to use it for real trading tomorrow.  Grin
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 16, 2017, 05:55:28 AM
 #1072

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?

Poloniex has been a disaster today. Super slow.

Our offer stands if you want to bail on Poloniex, we will add another market for you for free.

I have emailed them because it seems like they are giving priority to website calls over API calls. Need to find out if that really is the case or not? Haven't heard back from them yet.

Take care guys,
Jonathan


Hi any chance i can change poloniex to another acc sent emails no reply thanks

We are just answering all contact mails that came overnight, we should be in contact with you any minute.


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 16, 2017, 05:58:46 AM
 #1073

Jonathan, thanks for all your support of your software.

Is there any plans in the future to be able to run the bot for GDAX,com exchange? I havent scrubbed this thread to see if its already been addressed.


It is on our wishlist, but the demand was not that high. So it is prob a little bit down the road.

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 16, 2017, 06:02:26 AM
 #1074

Hi, can i ask is there a way to cancel order automatically if max.order age reach. I setup the margin bot and after the max order age pass, there is a pop up say "one active order remain do you want to cancel the order..." can we do it automatically so that the bot can continue to run?

P.S i want to use max.order age to change price when max.order age reach (price will be calculate base on current statistic)

Hi, that is a bug you are looking at atm. Are you using Poloniex? It happens from time to time as Poloniex is facing high loads and their API can become unresponsive. We are working on a fix.

marcusxman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 16, 2017, 06:06:29 AM
 #1075

Hi,

Is there something wrong with the data from the Bittrex Exchange for the Clam/BTC pair.  Other currency pairs seem to be working.

http://imgur.com/a/LUy0x

I am running the demo version.

Many thanks,
Vidal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 16, 2017, 06:09:32 AM
 #1076

Hi ...

May i know, do u have Fibo Retracement tools in your system ?

Thanks Smiley
victory1908
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
June 16, 2017, 08:51:06 AM
 #1077

Hi, can i ask is there a way to cancel order automatically if max.order age reach. I setup the margin bot and after the max order age pass, there is a pop up say "one active order remain do you want to cancel the order..." can we do it automatically so that the bot can continue to run?

P.S i want to use max.order age to change price when max.order age reach (price will be calculate base on current statistic)

Hi, that is a bug you are looking at atm. Are you using Poloniex? It happens from time to time as Poloniex is facing high loads and their API can become unresponsive. We are working on a fix.

Thanks for the response. Can help me clarify the max.order age

For example if max.order age reach what will happen to active order (buy or sell)

1. existing active order is canceled, new order is placed with same price and same quantity

Or

2. Existing active order is canceled, new order is placed with same quantity but price is recalculate base on current history (ex. 24h...)


Second question: is there option to use all available BTC got after complete sell order to place new buy order (quantity is automatically calculated)
  ex: after got 0.11 BTC after sell all ETH then place buy order with amount of 0.11 BTC?



leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 16, 2017, 12:13:55 PM
 #1078

Hi ...

May i know, do u have Fibo Retracement tools in your system ?

Thanks Smiley

no yet, but thanks for the suggestion!

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 16, 2017, 12:14:38 PM
 #1079

Hi,

Is there something wrong with the data from the Bittrex Exchange for the Clam/BTC pair.  Other currency pairs seem to be working.



I am running the demo version.

Many thanks,


We will check that. Does indeed look wrong. Did you try restarting leonardo?

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151


View Profile WWW
June 16, 2017, 12:17:11 PM
 #1080

Hi, can i ask is there a way to cancel order automatically if max.order age reach. I setup the margin bot and after the max order age pass, there is a pop up say "one active order remain do you want to cancel the order..." can we do it automatically so that the bot can continue to run?

P.S i want to use max.order age to change price when max.order age reach (price will be calculate base on current statistic)

Hi, that is a bug you are looking at atm. Are you using Poloniex? It happens from time to time as Poloniex is facing high loads and their API can become unresponsive. We are working on a fix.

Thanks for the response. Can help me clarify the max.order age

For example if max.order age reach what will happen to active order (buy or sell)

1. existing active order is canceled, new order is placed with same price and same quantity

Or

2. Existing active order is canceled, new order is placed with same quantity but price is recalculate base on current history (ex. 24h...)



max.order age will trigger "2.0" Smiley


Pages: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!