Bitcoin Forum
August 17, 2018, 05:57:09 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 226 »
  Print  
Author Topic: margin - Bitcoin Trading Bot: Binance, Bittrex, HitBTC, Poloniex, Bitfinex...  (Read 236616 times)
victory1908
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
June 12, 2017, 10:43:04 PM
 #1021

What version of LeonArdo should we run on VPS? Ubuntu or windows? which one is more stable?
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
p3ppymon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 252


View Profile
June 12, 2017, 10:59:41 PM
 #1022

Hi, there is a bug in the notification badge (beside setting). The badge alway there even if we have click to see. (so always >99) when dont know when there is new notification

If you select the all and click "x", you will remove previous history so you can track the trades you will make.
victory1908
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
June 12, 2017, 11:04:31 PM
 #1023

Hi, there is a bug in the notification badge (beside setting). The badge alway there even if we have click to see. (so always >99) when dont know when there is new notification

If you select the all and click "x", you will remove previous history so you can track the trades you will make.

Thanks for the tips. Hope to still keep the history but can mark as read to only show new notification as badge number 1,2,3...
p3ppymon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 252


View Profile
June 13, 2017, 12:19:18 AM
 #1024

Hi, there is a bug in the notification badge (beside setting). The badge alway there even if we have click to see. (so always >99) when dont know when there is new notification

If you select the all and click "x", you will remove previous history so you can track the trades you will make.

Thanks for the tips. Hope to still keep the history but can mark as read to only show new notification as badge number 1,2,3...

You will always have the full history from your exchange.
dan_and_shan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 417
Merit: 250



View Profile
June 13, 2017, 06:06:32 AM
 #1025

Hello.
I have a question.
How long does it take until Kraken.com is supportet?

I would buy https://www.cryptopia.co.nz/ exchange, if it was supported too Wink

Noted, but if I am being honest there are a few ahead of that.

Best wishes,
Jonathan



Of coarse, I know you are workin flat out, just throwing it out there, Smiley
how is the testing going? I just bought an new computer, 16g of ram should keep it running longer Wink

I don't think the RAM amount matters. Seems to still be a Poloniex issue.

I have it running on 2 Servers. One with 8GB of ram, the other with 48GB. They both crash randomly since the Polo mess started.
Hmmm thx for the heads up, I just assumed with the memory leak it would take longer to consume it all

Don't take life too serious, No one gets out alive Wink
dan_and_shan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 417
Merit: 250



View Profile
June 13, 2017, 06:12:54 AM
 #1026

Update on Release 3.4.0

I was hoping this would be ready by today, but it's not. We are nearly there but there are a couple of outstanding things that need attention. I have a long planned 3 day vacation which starts on Wednesday evening so even if we get the last fixes in by then, we won't release now until I come back. Invariably there are some issues with a big release and it makes no sense to roll that out when I am not there.

Our hope/plan is to release next Wednesday (21.5). I hate putting a date down in writing because it pains me if we miss it, but it really should be ready to go then.

After this, the releases will start to come much faster. I am building a world class team right now and we are super excited about the future of leonArdo!

Thanks for all your support and patience.

Best wishes,
Jonathan

Lovely! Take the time you need to release a robust update.

One thing: the bot does not sync the pair ETH/BTC on Poloniex. Any issue from your side? Or would it be addressed to the exchange?

Good stuff!!!
 enjoy your break, Smiley

Don't take life too serious, No one gets out alive Wink
akeetlebeetle
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 221
Merit: 100


View Profile
June 13, 2017, 08:37:21 AM
 #1027

Hello.
I have a question.
How long does it take until Kraken.com is supportet?

I would buy https://www.cryptopia.co.nz/ exchange, if it was supported too Wink

Noted, but if I am being honest there are a few ahead of that.

Best wishes,
Jonathan



Of coarse, I know you are workin flat out, just throwing it out there, Smiley
how is the testing going? I just bought an new computer, 16g of ram should keep it running longer Wink

I don't think the RAM amount matters. Seems to still be a Poloniex issue.

I have it running on 2 Servers. One with 8GB of ram, the other with 48GB. They both crash randomly since the Polo mess started.
Hmmm thx for the heads up, I just assumed with the memory leak it would take longer to consume it all

Interesting anecdote. I was running this on a desktop with 8GB of ram and it would take upwards of a week to crash. But on my 8GB laptop, it crashes every other day.
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1005


View Profile WWW
June 13, 2017, 09:27:14 AM
 #1028

Any sggestions for a reliable VPS that can run LeonArdo for under $10 a month?

No. The requirements are at least 2GB RAM and at least a dual core machine.

Perhaps there are options out there? Anyone?

leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1005


View Profile WWW
June 13, 2017, 09:28:23 AM
 #1029

Hi could add ability to buy or sell by number of BTC (amount of coin will be calculate automatically) like poloniex web?

Noted.

Thanks for your suggestion!

Best wishes,
Jonathan


leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1005


View Profile WWW
June 13, 2017, 09:29:42 AM
 #1030

Update on Release 3.4.0

I was hoping this would be ready by today, but it's not. We are nearly there but there are a couple of outstanding things that need attention. I have a long planned 3 day vacation which starts on Wednesday evening so even if we get the last fixes in by then, we won't release now until I come back. Invariably there are some issues with a big release and it makes no sense to roll that out when I am not there.

Our hope/plan is to release next Wednesday (21.5). I hate putting a date down in writing because it pains me if we miss it, but it really should be ready to go then.

After this, the releases will start to come much faster. I am building a world class team right now and we are super excited about the future of leonArdo!

Thanks for all your support and patience.

Best wishes,
Jonathan

Lovely! Take the time you need to release a robust update.

One thing: the bot does not sync the pair ETH/BTC on Poloniex. Any issue from your side? Or would it be addressed to the exchange?

Good stuff!!!
 enjoy your break, Smiley

Thanks a lot dan!


marcusxman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 10:33:17 AM
 #1031

Hi, A newbie to leonArdo,

Downloaded my demo version and first impression is that it is quite easy to use after going through the tutorials and just watching the automated buy and sell trades is just fascinating.  However, I do have a couple of questions:

1. If the price a bound above and below the buy price triggering the buy everytime - is there a limit in the number of times leonArdo will buy or will it just keeping buying?
2. I am trying to track the PnL to date from the buy and sell order but I don't seem to be able to pick up on it on the dashboard.  I sure it is there but I can't find/read it.

Many thanks,

marcusxman
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1005


View Profile WWW
June 13, 2017, 01:01:04 PM
 #1032

Hi, A newbie to leonArdo,

Downloaded my demo version and first impression is that it is quite easy to use after going through the tutorials and just watching the automated buy and sell trades is just fascinating.  However, I do have a couple of questions:

1. If the price a bound above and below the buy price triggering the buy everytime - is there a limit in the number of times leonArdo will buy or will it just keeping buying?
2. I am trying to track the PnL to date from the buy and sell order but I don't seem to be able to pick up on it on the dashboard.  I sure it is there but I can't find/read it.

Many thanks,

marcusxman

Hi marcusxman,

Thanks for your interestin leonArdo!

>>1. If the price a bound above and below the buy price triggering the buy everytime - is there a limit in the number of times leonArdo will buy or will it just keeping buying?

The bots will continue to buy and sell in cycles indefinitely.

>>2. I am trying to track the PnL to date from the buy and sell order but I don't seem to be able to pick up on it on the dashboard.  I sure it is there but I can't find/read it.

You can hover a buy in the chart and it will link to the next sell and provide you information on percentage gain and actual gain after trading fees. But there is currently no reporting aside from a simple notifications tab. We plan to add bot specific and overall account (even across markets) reporting in an upcoming release.

Best wishes,
Jonathan




victory1908
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 02:11:10 PM
 #1033

anyone find the adapt price for order working quite slow. this is nice feature which shorten the time to change price but is quite slow compare to do directly in poloniex web (need cancel and create new order)
victory1908
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 02:49:13 PM
 #1034

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?
N00bTrade
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 04:33:30 PM
 #1035

Any sggestions for a reliable VPS that can run LeonArdo for under $10 a month?

No. The requirements are at least 2GB RAM and at least a dual core machine.

Perhaps there are options out there? Anyone?
www.vultr.com has got 2GB RAM for $10 exactly.

If find them quite reliable but (!!!) you have to know what to do; the VPS is basically unmanaged so your knowledge of OS, installing, compiling and so on, is your own responsibility.


/edit: after reconsidering, it seems the CPU from Vultr is no longer "multi core". My bad; last time I used them was roughly a year ago.
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1005


View Profile WWW
June 13, 2017, 09:16:45 PM
 #1036

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?

Poloniex has been a disaster today. Super slow.

Our offer stands if you want to bail on Poloniex, we will add another market for you for free.

I have emailed them because it seems like they are giving priority to website calls over API calls. Need to find out if that really is the case or not? Haven't heard back from them yet.

Take care guys,
Jonathan


p3ppymon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 252


View Profile
June 13, 2017, 10:01:35 PM
 #1037

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?

Poloniex has been a disaster today. Super slow.

Our offer stands if you want to bail on Poloniex, we will add another market for you for free.

I have emailed them because it seems like they are giving priority to website calls over API calls. Need to find out if that really is the case or not? Haven't heard back from them yet.

Take care guys,
Jonathan



Thanks for the note! It is quite ridiculus...
As I bought leonArdo for Poloniex only, I am entitled another exchange for free too?
 Tongue
leonArdo@margin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1005


View Profile WWW
June 13, 2017, 10:16:49 PM
 #1038

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?

Poloniex has been a disaster today. Super slow.

Our offer stands if you want to bail on Poloniex, we will add another market for you for free.

I have emailed them because it seems like they are giving priority to website calls over API calls. Need to find out if that really is the case or not? Haven't heard back from them yet.

Take care guys,
Jonathan



Thanks for the note! It is quite ridiculus...
As I bought leonArdo for Poloniex only, I am entitled another exchange for free too?
 Tongue

Yes, if you want to switch from poloniex to another exchange we will let you for free Smiley

Drop me a mail if you want to!

Best wishes,
Jonathan


p3ppymon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 252


View Profile
June 13, 2017, 10:18:32 PM
 #1039

Hi I'm getting this error and the init is very slow

06/13 10:46:40 pm poloniex: error querying margin account information: json2::TypeError: asObject called on non Object

it just keep the [poloniex] init NXT/BTC. anyone know why?

Poloniex has been a disaster today. Super slow.

Our offer stands if you want to bail on Poloniex, we will add another market for you for free.

I have emailed them because it seems like they are giving priority to website calls over API calls. Need to find out if that really is the case or not? Haven't heard back from them yet.

Take care guys,
Jonathan



Thanks for the note! It is quite ridiculus...
As I bought leonArdo for Poloniex only, I am entitled another exchange for free too?
 Tongue

Yes, if you want to switch from poloniex to another exchange we will let you for free Smiley

Drop me a mail if you want to!

Best wishes,
Jonathan


Thanks for the offer.
I will wait another couple of days at most and see whether the situation improves.
Otherwise I will transfer funds to another exchange!
TransAtlantic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 100


View Profile
June 14, 2017, 02:17:25 PM
 #1040

Hi could add ability to buy or sell by number of BTC (amount of coin will be calculate automatically) like poloniex web?

I'd like to second this, would make it easier for me to keep track of how much currency each bot is using <3

+1

I would also find it useful.
Even better:  To have be able to specific my 3 or 4 "preferred amounts" (e.g.  "0.1 BTC", "0.25 BTC", "1 BTC", "2 BTC"), and have a little icon for these amounts so that I can simply click quickly to set the purchase amount.  Easy, quick & fast.

It would be ideal that we could all choose our "preferred amounts", so that it would serve both those who trade by buy/sells of 0.01 to 0.05 BTC at a time, and those who trade big with buy/sells of 5 to 10 BTC at a time.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 226 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!