Bitcoin Forum
August 05, 2020, 11:26:13 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 ... 224 »
  Print  
Author Topic: Launching the Antminer L3+, World's Most Powerful and Efficient Litecoin Miner  (Read 284216 times)
Bulletdodger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 337
Merit: 250



View Profile
October 27, 2017, 07:36:29 PM
 #3341

Don't use UPS when you order from bitmain, my 6 L3+ have disappeared/been stolen by UPS in Oslo, Norway . I got my PSU.

Me neither, but I used DHL, and all went fine.

_
1596626773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1596626773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1596626773
Reply with quote  #2

1596626773
Report to moderator
1596626773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1596626773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1596626773
Reply with quote  #2

1596626773
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1596626773
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1596626773

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1596626773
Reply with quote  #2

1596626773
Report to moderator
darksidejungle
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
October 27, 2017, 09:28:08 PM
 #3342

Don't use UPS when you order from bitmain, my 6 L3+ have disappeared/been stolen by UPS in Oslo, Norway . I got my PSU.

Me neither, but I used DHL, and all went fine.
DHL are good especially with orders from china. What is happening regarding your missing L3+s? Are you getting a refund? I bought another brand new L3+ from ebay last week cheap. The sender used hermes, they are the worst, delivered to my next door neighbor who had just moved in. Luckily, he didn't scam me.
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1323

Clueless!


View Profile
October 27, 2017, 11:58:19 PM
 #3343

Don't use UPS when you order from bitmain, my 6 L3+ have disappeared/been stolen by UPS in Oslo, Norway . I got my PSU.

You have options or are you sh*t out of luck?

Old Style Legacy Plug & Play BBS System. Get it from www.synchro.net. Updated 1/1/19. It also works with Windows 10 and allows 16 bit DOS game doors on the same Win 10 Machine! Five Minute Install! Look it over uninstalls just as fast! Freeware! Full BBS System! It is a frigging hoot!:)
Savik
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 101


View Profile
October 28, 2017, 05:14:21 PM
 #3344

Guys can you make sense of this:



Why do I have such a huge negative number in the DiffA#?

darksidejungle
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
October 29, 2017, 01:22:09 AM
 #3345

Guys can you make sense of this:



Why do I have such a huge negative number in the DiffA#?
I don't think its anything to worry about. DiffA#relates to the difficulty of the last accepted share.
Miner 49er
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 29, 2017, 12:55:45 PM
 #3346

Does anyone know the thermal load on antminer L3+? I need to work out the total thermal load for 8 L3+s. Really appreciated if someone could help. Thanks

Are you asking about exhaust CFM?


Yes, I think so! I'm just a little confused. I'm looking to buy a server cabinet to house these with a ducting kit/ exhaust system and each cabinet has different capacities for max thermal load. So I'm struggling to work out which one to get based on this. I know this is the expensive option, but I need it to look the part for when the landlord comes around to inspect! I'm nearly a complete dummy on this subject as I haven't used these before so any advice would be really helpful
The CFM or Cubic Feet Per Minute is the amount of air displacement or "airflow" each Miner moves through the body. The D3 is 250 CFM give or take 20-30 CFM. The "thermal load" I believe refers to the aggregate level of Heat that your total number of miners creates. I am not sure how you would measure that. You can take each unit's temperature with an infrared thermometer at the body but I don't know how you calculate the total thermal output with combined units.
Yes this is what I'm struggling to get my head around Huh
ymemey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 137



View Profile WWW
October 30, 2017, 07:00:38 AM
 #3347

Hi guys! What about daily earning from 1 L3+? on ltc or multipool

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
Ben271286
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 100

I love this Game!


View Profile
October 30, 2017, 07:21:05 AM
 #3348

Hi guys! What about daily earning from 1 L3+? on ltc or multipool

On prohashing i sat arround 15.65$ yesterday without electricity cost. Nicehash did a lot better but i had too many issues like low hashrate and things so i switched back. Anyways i sell my miner tomorrow. Will invest directly...many bottoms now..perfect time.
usao
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1096
Merit: 1000



View Profile
October 30, 2017, 07:26:44 AM
 #3349

Hi guys! What about daily earning from 1 L3+? on ltc or multipool
Nicehash   1 DAY
Income   0.00326750 BTC 20.01 USD
El. costs   -0.00031135 BTC -1.91 USD
Profit   0.00295615 BTC 18.10 USD
taserz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 284


Mining since 2011


View Profile
October 30, 2017, 11:04:47 PM
 #3350

Hi guys! What about daily earning from 1 L3+? on ltc or multipool
Nicehash   1 DAY
Income   0.00326750 BTC 20.01 USD
El. costs   -0.00031135 BTC -1.91 USD
Profit   0.00295615 BTC 18.10 USD

I am running 9 currently and I average 0.02867343    for the last 3 days which is 0.0031859366666667 btc ber miner so

0.0031859366666667 * 6,000usd = $19.11

SSH Unlock & Signature Check Removal Tool Antminer S17/T17/S15 No Installation!
Firmware for S17 and T17! Overclock, Underclock, AutoTuning. Asic.to The MOON Increased hashrate, improved power efficiency 30w/TH up to 85th/s!!
Mining bitcoin since 2011 • Best nerd decision of my life • 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
bigdude
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 500


View Profile
October 31, 2017, 01:42:22 AM
 #3351

I got problem with Giga Watt and till now my L3+ still not home after I request them ship it to me.
So bad, I ordered it at cost 51LTC=1BTC tht time and now lost a lot
djkice
Member
**
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 10


View Profile
October 31, 2017, 03:01:04 AM
 #3352

I just got an email saying that my PSU's have been swapped for APW5 as they've run out of materials.

Can you run two L3+ off one 2600W psu ?

I'm in AUS so 230V

Should do it easy right?

I presume for something like S9 + D3 would be pushing it tho...?
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1323

Clueless!


View Profile
October 31, 2017, 04:53:14 AM
 #3353

I just got an email saying that my PSU's have been swapped for APW5 as they've run out of materials.

Can you run two L3+ off one 2600W psu ?

I'm in AUS so 230V

Should do it easy right?

I presume for something like S9 + D3 would be pushing it tho...?

others on here can probably say...what I say sure...

on the other hand at what $115 usd plus shipping I just run ONE bitmain PSU for any L3+ or D3 you can get

figure what the heck I'd rather have that kinda load on them then too much

and if a PSU goes it does not take 2 miners with it Smiley

So if you only run ONE bitmain PSU vs ONE bitmain asic product ..that should work just dandy

anyway, my dubious way to look at this

brad

Old Style Legacy Plug & Play BBS System. Get it from www.synchro.net. Updated 1/1/19. It also works with Windows 10 and allows 16 bit DOS game doors on the same Win 10 Machine! Five Minute Install! Look it over uninstalls just as fast! Freeware! Full BBS System! It is a frigging hoot!:)
BenRickert
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 110


View Profile
October 31, 2017, 12:53:00 PM
 #3354

I just got an email saying that my PSU's have been swapped for APW5 as they've run out of materials.

Can you run two L3+ off one 2600W psu ?

I'm in AUS so 230V

Should do it easy right?

I presume for something like S9 + D3 would be pushing it tho...?
You have 2,080 watts to work with on the 2600 over a 230 v circuit. So 1600 watts combined from 2 L3+ is not a problem at all. 2 S9 or 2 D# or a combination of the two, definitely not. Also the Amps you pull at your 230 v will be about 3.63. 1/2 what you would pull at 110 v. Piece of cake.

You only live once....if you do it right, once is enough.

 Excellent FAQ for Lightning Network https://medium.com/@AudunGulbrands1/lightning-faq-67bd2b957d70
BenRickert
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 110


View Profile
October 31, 2017, 12:55:15 PM
 #3355

I just got an email saying that my PSU's have been swapped for APW5 as they've run out of materials.

Can you run two L3+ off one 2600W psu ?

I'm in AUS so 230V

Should do it easy right?

I presume for something like S9 + D3 would be pushing it tho...?
Make sure you have enough PCIE connectors......

You only live once....if you do it right, once is enough.

 Excellent FAQ for Lightning Network https://medium.com/@AudunGulbrands1/lightning-faq-67bd2b957d70
lestherat
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986
Merit: 1001



View Profile
October 31, 2017, 12:59:16 PM
 #3356

For those who want to mine directly shitcoins

https://lpool.name/site/mining


Go to scrypt, click on any shitcoin, configure your stratum and get paid on that shitcoin, i made the test few hours and i didnt get a shit  Grin
GMPoison
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
October 31, 2017, 01:43:43 PM
 #3357

I just got an email saying that my PSU's have been swapped for APW5 as they've run out of materials.

Can you run two L3+ off one 2600W psu ?

I'm in AUS so 230V

Should do it easy right?

I presume for something like S9 + D3 would be pushing it tho...?
You have 2,080 watts to work with on the 2600 over a 230 v circuit. So 1600 watts combined from 2 L3+ is not a problem at all. 2 S9 or 2 D# or a combination of the two, definitely not. Also the Amps you pull at your 230 v will be about 3.63. 1/2 what you would pull at 110 v. Piece of cake.

I got the same email, but mine were shipped a few days before so I'm hoping I get the original ones I ordered.

Electrician is coming on Friday and power supplies are coming Wednesday so I can finally get these things running. Three 30 amp 240v breakers/outlets will do nicely. Smiley
zamans98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 100


View Profile
October 31, 2017, 05:08:11 PM
 #3358

For those who want to mine directly shitcoins

https://lpool.name/site/mining


Go to scrypt, click on any shitcoin, configure your stratum and get paid on that shitcoin, i made the test few hours and i didnt get a shit  Grin

are u sure u get no shit mining shitcoins?
I have plenty, although the fees is steep like shit.
Bulletdodger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 337
Merit: 250



View Profile
November 01, 2017, 02:09:36 PM
 #3359

Hey guys, I'm getting some weird ups and downs with nicehash lately - anybody getting those?
Is there a better place to rent the hash power?



Thanks

_
2Laidback
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 01, 2017, 02:25:00 PM
 #3360

Well...I guess we will see in 7-10 days as I received email stating order was going to be shipped out on 10/31 and I would get tracking number on that day.  I ordered from the miningwarehouses site and they have at least been responsive to my email questions so far.  Normally within 6 hours or so-not bad with time difference and all. 

I am hoping this works out because it would be nice to have a few racks of these running in my storage area in the attic.  Need to do some work on the venting but I am a contractor so it would be fun to put together.

Do you guys know if they would run cooler at 220v rather than 110v?  I know the amp draw is a little less (I think 4-5 amps at 220 and 6 or so at 110) but I'd have to run a 220 sub panel rather than 110 sub panel.  I like to over do things so I would just plan for it to be 150 amps total so I would have room to grow as...well, as my wife will let me, lol


Well, the site is "undergoing scheduled maintenance" No shipping info.  Damn it, man.
Pages: « 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 ... 224 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!