Bitcoin Forum
January 16, 2019, 04:55:37 AM *
News: The copper membership price will increase by about 300% around Friday.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ... 223 »
  Print  
Author Topic: Launching the Antminer L3+, World's Most Powerful and Efficient Litecoin Miner  (Read 265403 times)
Bulletdodger
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 333
Merit: 250



View Profile
November 04, 2017, 10:48:56 AM
 #3381

Hey guys!

If any one is interested in buying miners (Bitmain's) and start use it remotely in 1-2 days - PM or grablewski@ya.ru.

I'm now living in China, Shenzhen - City where Bitmain manufacturing they asics. We offer place to put Your asics near Shenzhen city with low energy cost and in if will be some damage problems - it will takes few days to sent them for repair. Also we have additional plates so it can take 1 days for repair only.

It's kind tricky to buy miners and wait such a long time and then if something happens sent them back and loose money. GPU mining for that. As we all know ASIC's are not the most reliable hardware in earth.

PM or email - more details and prices.

Have a nice day!

No way to know if you're legit or not guys.
There were many offers like this in the past, but who and how can guarantee you wont just take the equipment and disappear?
I'm sorry to say so, but that is the reality.

_
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547614537
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547614537

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547614537
Reply with quote  #2

1547614537
Report to moderator
lestherat
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 941
Merit: 1001



View Profile
November 04, 2017, 04:39:12 PM
 #3382

Hey guys!

If any one is interested in buying miners (Bitmain's) and start use it remotely in 1-2 days - PM or grablewski@ya.ru.

I'm now living in China, Shenzhen - City where Bitmain manufacturing they asics. We offer place to put Your asics near Shenzhen city with low energy cost and in if will be some damage problems - it will takes few days to sent them for repair. Also we have additional plates so it can take 1 days for repair only.

It's kind tricky to buy miners and wait such a long time and then if something happens sent them back and loose money. GPU mining for that. As we all know ASIC's are not the most reliable hardware in earth.

PM or email - more details and prices.

Have a nice day!

Go and find a job scammer, you are really so funny, of course we will send to a newbie account all our money, without warranties, without any proof of existence, without any picture, without a webpage dedicated for

that, damn, you are the most lazy scammer ever.

zamans98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 100


View Profile
November 04, 2017, 05:40:44 PM
 #3383

Hey guys!

If any one is interested in buying miners (Bitmain's) and start use it remotely in 1-2 days - PM or grablewski@ya.ru.

I'm now living in China, Shenzhen - City where Bitmain manufacturing they asics. We offer place to put Your asics near Shenzhen city with low energy cost and in if will be some damage problems - it will takes few days to sent them for repair. Also we have additional plates so it can take 1 days for repair only.

It's kind tricky to buy miners and wait such a long time and then if something happens sent them back and loose money. GPU mining for that. As we all know ASIC's are not the most reliable hardware in earth.

PM or email - more details and prices.

Have a nice day!

its just 2cents in Siberia. Why bother with China? 6 months cool weather.
Plus u can heat your home with L3+, while making lots of dollars.

if you correctly cool your miner, no worries about issues of HW failure.
GMPoison
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
November 04, 2017, 05:59:44 PM
 #3384

Just got my mining operation set up, going to make a post later tonight. I may have cried a little when I got the first miner fired up and shit just... worked... like a mother giving birth after months of hard work, same thing right?
Mr_Snipes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 100



View Profile WWW
November 04, 2017, 11:12:33 PM
 #3385

Just got my mining operation set up, going to make a post later tonight. I may have cried a little when I got the first miner fired up and shit just... worked... like a mother giving birth after months of hard work, same thing right?

I love the sound when these fans spin up at 100% when they boot. Gives me goosebumps.
GMPoison
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
November 05, 2017, 01:36:28 AM
 #3386

Just got my mining operation set up, going to make a post later tonight. I may have cried a little when I got the first miner fired up and shit just... worked... like a mother giving birth after months of hard work, same thing right?

I love the sound when these fans spin up at 100% when they boot. Gives me goosebumps.

Me too Smiley

Here is my thread by the way. If you're into the hardware side of things it should get you excited, it was a lot of fun to build my mining operation, but also very stressful lol.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2359425.new#new
Savik
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 101


View Profile
November 06, 2017, 07:33:33 PM
 #3387

My L3+ is connected and running at a data center and I have the IP address but can’t connect to the miner. What port should I be trying to connect to? Thanks

Albortz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


Tax Attorney - Investor - Entrepreneur


View Profile
November 06, 2017, 09:42:03 PM
 #3388

My L3+ is connected and running at a data center and I have the IP address but can’t connect to the miner. What port should I be trying to connect to? Thanks


Normally a miner in a colocation needs to be set on a static IP in your case the IP the colo is giving you.

No need to work with ports to setup a miner. Just IP and Gate and DNS

And every good colo, gives customers a web interface to log into the IP. I think you need to ask them about that

           ▀██▄ ▄██▀
            ▐█████▌
           ▄███▀███▄
         ▄████▄  ▀███▄
       ▄███▀ ▀██▄  ▀███▄
     ▄███▀  ▄█████▄  ▀███▄
   ▄███▀  ▄███▀ ▀███▄  ▀███▄
  ███▀  ▄████▌   ▐████▄  ▀███
 ███   ██▀  ██▄ ▄██  ▀██   ███
███   ███  ███   ███  ███   ███
███   ███   ███████   ███   ███
 ███   ███▄▄       ▄▄███   ███
  ███▄   ▀▀█████████▀▀   ▄███
   ▀████▄▄           ▄▄████▀
      ▀▀███████████████▀▀
DeepOnion
Anonymous and Untraceable
ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord 





      ▄▄██████████▄▄
    ▄███▀▀      ▀▀█▀   ▄▄
   ███▀              ▄███
  ███              ▄███▀   ▄▄
 ███▌  ▄▄▄▄      ▄███▀   ▄███
▐███  ██████   ▄███▀   ▄███▀
███▌ ███  ███▄███▀   ▄███▀
███▌ ███   ████▀   ▄███▀
███▌  ███   █▀   ▄███▀  ███
▐███   ███     ▄███▀   ███
 ███▌   ███  ▄███▀     ███
  ███    ██████▀      ███
   ███▄             ▄███
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
      ▀▀███████████▀▀
.
Savik
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 101


View Profile
November 06, 2017, 10:05:52 PM
 #3389

My L3+ is connected and running at a data center and I have the IP address but can’t connect to the miner. What port should I be trying to connect to? Thanks


Normally a miner in a colocation needs to be set on a static IP in your case the IP the colo is giving you.

No need to work with ports to setup a miner. Just IP and Gate and DNS

And every good colo, gives customers a web interface to log into the IP. I think you need to ask them about that

So I talked to colo. They haven't touched the miner and it is in the same spot connected as it has been for the past month+. I have been able to connect to the miner remotely through the IP without any issues for this past month. But for some reason now I can't get the IP address to load anything. The colo confirmed the static IP address is the same and hasn't changed. I can ping the IP address fine, and it is hashing away in the mining pool. Any ideas?

crypticj
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 251



View Profile
November 07, 2017, 02:21:05 AM
 #3390

My L3+ is connected and running at a data center and I have the IP address but can’t connect to the miner. What port should I be trying to connect to? Thanks


Normally a miner in a colocation needs to be set on a static IP in your case the IP the colo is giving you.

No need to work with ports to setup a miner. Just IP and Gate and DNS

And every good colo, gives customers a web interface to log into the IP. I think you need to ask them about that

So I talked to colo. They haven't touched the miner and it is in the same spot connected as it has been for the past month+. I have been able to connect to the miner remotely through the IP without any issues for this past month. But for some reason now I can't get the IP address to load anything. The colo confirmed the static IP address is the same and hasn't changed. I can ping the IP address fine, and it is hashing away in the mining pool. Any ideas?

Ask them to do a hard reboot, on the miner. That happens when the apache server on the miner crashes which doesn't allow you to login using webportal but ccminer continues to run.

Hard reboot should fix the issue at hand.
Minerdude8
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
November 07, 2017, 03:42:59 AM
 #3391

Why are people using static ip when they have several machines? I got 9 machines and the internal ip address never changes from for example 10.0.0.44.
What kind of issue can occur with dynamic like I'm using?
generalt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 970
Merit: 1001


View Profile
November 07, 2017, 03:52:07 AM
 #3392

Why are people using static ip when they have several machines? I got 9 machines and the internal ip address never changes from for example 10.0.0.44.
What kind of issue can occur with dynamic like I'm using?

If you lose power to your location and the network, router, dhcp server and miners go down, then the next time they come up they will have different ip addresses and you will have to find them again.  I like to use DHCP reservations.

BTC: 1GENERALrtBAjEv2Ps5cmEW1FADnXh1bCZ
R0MD0C1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 212
Merit: 100


View Profile
November 07, 2017, 09:23:58 AM
 #3393

New batch avalaible... bye-bye ROI...
Sjeikz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
November 07, 2017, 10:13:25 AM
 #3394

I realy want to buy this new batch, but I rather save up my btc and wait for hard fork / go into alts on the 16th.
any opinions on this?
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960
Merit: 1070


Clueless!


View Profile
November 07, 2017, 10:42:09 AM
 #3395

New batch avalaible... bye-bye ROI...

yeah..my plan on mining like hell and hoarding LTC with my ROI'd equip till May 1st...seems like the way to go ...( a dubious plan..but a plan)

they just are not frigging gonna stop.....the toaster train will continue by bitmain

and of course, if LTC price was to jump to $100 bucks ..they would suddenly again, IMHO, have 'firmware issues' mysteriously (like last time may 2017)
when the firmware  fixed supposed machines arrive will show firmware 6 months previous as just dandy (as when fixed showed Jan firmware date on my machines)

I see no prudent angle on getting bitmain equip of any flavor..it has evolved beyond rigged...and hell I can use the equip deductions too boot...still won't float....

If your view is that LTC is gonna pump to $100 bucks...just mine with what you got till the diff kills them  or buy LTC .... why get dubious toaster level dumps of bitmain equip from now

till may 1st say 2018 ..with corresponding dumps in price ...just to wiz in the bathtub and dilute your kool-aid crypto dreams

no competition means no angle I can play, esp with bitmain having 90% of all asic markets now....of any crypto flavor be it sha-256/scrypt-pow/and/or x11..and again....they can only it seems pump out units in mass every 2 weeks

the only way they know how to do this 'toasters'

















 

 

█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
BitBlender 

 













 















 












 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
█ 
Tidsdilatation
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250

https://marystrain.io


View Profile WWW
November 07, 2017, 11:26:33 AM
 #3396

Yup! New batch availabel on bitmain. What do you guys think, will you buy? Or is it to late?


         █████  █  █         
     ████   ██  █  █████     
   ███      ██  █  ██  ███   
  ██        ██  █  ██    ██ 
 █████████████  ████████████
         ██        ██       
██████████████  █████████████
█           ██  █  ██       █
         ██                 
██████████████  █████████████
 ██      ██ ██     ██     ██
  ██     ██ ██  ███████████ 
   ███   ██ ██  █  ██  ███   
         ██ ██  █  ████     







.Building a blockchain platform
for the Global Cannabis Community
.
▬▬▬ Whitepaper ♦ Whitelist  ▬▬▬







█████ SOCIAL MEDIA █████
Facebook Twitter  Telegram 
Instagram  Linkedin  Bitcointalk
ramanauskas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
November 07, 2017, 11:55:05 AM
 #3397

Hey guys!

If any one is interested in buying miners (Bitmain's) and start use it remotely in 1-2 days - PM or grablewski@ya.ru.

I'm now living in China, Shenzhen - City where Bitmain manufacturing they asics. We offer place to put Your asics near Shenzhen city with low energy cost and in if will be some damage problems - it will takes few days to sent them for repair. Also we have additional plates so it can take 1 days for repair only.

It's kind tricky to buy miners and wait such a long time and then if something happens sent them back and loose money. GPU mining for that. As we all know ASIC's are not the most reliable hardware in earth.

PM or email - more details and prices.

Have a nice day!

Go and find a job scammer, you are really so funny, of course we will send to a newbie account all our money, without warranties, without any proof of existence, without any picture, without a webpage dedicated for

that, damn, you are the most lazy scammer ever.




I think it's first think all people should do. Do the research - check peoples - are they real and legit. Too many scams, and i think people would not believe in just word. We will provide video-chats to show place - miners - our faces, id etc.  Im not provided any details yet because we are working on details (some changes these weeks on market).
Later i post more details and links - please PM me or email. My apologize if im not responded yet via email - little vacation with my wife - she told me im into this too much so needed recover few day. Will answer all questions.

Peace!
Ben271286
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 100

I love this Game!


View Profile
November 07, 2017, 01:30:06 PM
 #3398

I sold mine some days ago for 2650€...a good price and nice money to re-enter the market at bottom prices.
Btw some thoughts what may come after l3+? I guess it will go on with new chips...
BenRickert
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 110


View Profile
November 07, 2017, 02:26:22 PM
 #3399

I realy want to buy this new batch, but I rather save up my btc and wait for hard fork / go into alts on the 16th.
any opinions on this?
It is likely that you will not be able to liquidate positions very well after the fork until mining support gets sorted. Holding through the fork is what EVERYONE is doing. I never like to do what EVERYONE is doing.

You only live once....if you do it right, once is enough.

 Excellent FAQ for Lightning Network https://medium.com/@AudunGulbrands1/lightning-faq-67bd2b957d70
Albortz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250


Tax Attorney - Investor - Entrepreneur


View Profile
November 07, 2017, 02:40:29 PM
 #3400

Maybe I should by a new miner for myself.

If Bitmain is still selling them they HAVE to be a good buy right? RIGHT?

WTF is wrong with them. From a marketing standpoint. I get economy but what they are doing is blowing my understanding of a functioning market lol

           ▀██▄ ▄██▀
            ▐█████▌
           ▄███▀███▄
         ▄████▄  ▀███▄
       ▄███▀ ▀██▄  ▀███▄
     ▄███▀  ▄█████▄  ▀███▄
   ▄███▀  ▄███▀ ▀███▄  ▀███▄
  ███▀  ▄████▌   ▐████▄  ▀███
 ███   ██▀  ██▄ ▄██  ▀██   ███
███   ███  ███   ███  ███   ███
███   ███   ███████   ███   ███
 ███   ███▄▄       ▄▄███   ███
  ███▄   ▀▀█████████▀▀   ▄███
   ▀████▄▄           ▄▄████▀
      ▀▀███████████████▀▀
DeepOnion
Anonymous and Untraceable
ANN  Whitepaper  Facebook  Twitter  Telegram  Discord 





      ▄▄██████████▄▄
    ▄███▀▀      ▀▀█▀   ▄▄
   ███▀              ▄███
  ███              ▄███▀   ▄▄
 ███▌  ▄▄▄▄      ▄███▀   ▄███
▐███  ██████   ▄███▀   ▄███▀
███▌ ███  ███▄███▀   ▄███▀
███▌ ███   ████▀   ▄███▀
███▌  ███   █▀   ▄███▀  ███
▐███   ███     ▄███▀   ███
 ███▌   ███  ▄███▀     ███
  ███    ██████▀      ███
   ███▄             ▄███
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
      ▀▀███████████▀▀
.
Pages: « 1 ... 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 ... 223 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!