Bitcoin Forum
November 20, 2017, 09:28:33 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 133 »
  Print  
Author Topic: [XPM] [ANN] Primecoin High Performance | HP14 released!  (Read 394193 times)
hasle2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 123


View Profile
July 14, 2013, 06:10:10 AM
 #121

Early results with a sieve size of 1,000,000.

Code:
$ grep primemeter debug-hp2.log
2013-07-14 00:16:03 primemeter  43070284 prime/h 300695577 test/h
2013-07-14 00:18:03 primemeter  44915077 prime/h 311393971 test/h
$ grep -c "Probable prime chain" debug-hp2.log
69

Looking good I think.

mikaelh,

  Good work. Could you try to test how much performance boost were coming from limiting sieve round to 10% on the test net, to separate it from the effect of switching library.


How do I run the windows client on the testnet? The checkbox on the infomation tab of the debug window seems to be disabled. I tried "setgenerate testnet true -1" but it did not like that.


Code:
primecoin-qt -testnet

did it
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511213313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511213313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511213313
Reply with quote  #2

1511213313
Report to moderator
1511213313
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511213313

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511213313
Reply with quote  #2

1511213313
Report to moderator
k0vic
Member
**
Offline Offline

Activity: 113



View Profile
July 14, 2013, 06:20:41 AM
 #122

I've got several riggs running at about 40,000 total, nothing yet. I'll let you guys know.

LTC- LKNm2UVuBgMLJNPU7pV5cgQnGx6PWGk7Ju
BTC- 1NHcECfk8oxJe83m9bPME2cdUCY72vuA2Y
keeron
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 180


View Profile
July 14, 2013, 06:21:54 AM
 #123

This sounds awesome....trying it out on my 4 machines now.
JohnyBigs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
July 14, 2013, 06:32:09 AM
 #124

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?
96redformula
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
July 14, 2013, 06:34:59 AM
 #125

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?

Look at primespersec.
use/type the command in the debug window:

getmininginfo
redphlegm
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 243


My spoon is too big!


View Profile
July 14, 2013, 06:36:48 AM
 #126

Would appreciate any assistance from someone able to get this compiled / running on osx.

Whiskey Fund: (BTC) 1whiSKeYMRevsJMAQwU8NY1YhvPPMjTbM | (Ψ) ALcoHoLsKUfdmGfHVXEShtqrEkasihVyqW | (CGB) 5WHiSkEY8ocPHdeczVfpaGfquJK3j3Lqis
JohnyBigs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
July 14, 2013, 06:38:07 AM
 #127

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?

Look at primespersec.
use/type the command in the debug window:

getmininginfo

i see that number but how many coins does that translate into? im getting 4052
Teka
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
July 14, 2013, 06:38:30 AM
 #128

Would appreciate any assistance from someone able to get this compiled / running on osx.

How did you get the vanity xpm address?
Teka
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
July 14, 2013, 06:40:24 AM
 #129

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?

Look at primespersec.
use/type the command in the debug window:

getmininginfo

i see that number but how many coins does that translate into? im getting 4052

PPS doesn't translate to a specific number of coins for example:

My 8 core Digital Ocean VPS: 2300PPS = 3Blocks
My i7 Extreme Laptop: 3500PPS = 1 Block
JohnyBigs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
July 14, 2013, 06:41:17 AM
 #130

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?

Look at primespersec.
use/type the command in the debug window:

getmininginfo

i see that number but how many coins does that translate into? im getting 4052

PPS doesn't translate to a specific number of coins for example:

My 8 core Digital Ocean VPS: 2300PPS = 3Blocks
My i7 Extreme Laptop: 3500PPS = 1 Block

how long is it taking to generate a block? on the i7 core laptop?
Teka
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840



View Profile
July 14, 2013, 06:42:29 AM
 #131

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?

Look at primespersec.
use/type the command in the debug window:

getmininginfo

i see that number but how many coins does that translate into? im getting 4052

PPS doesn't translate to a specific number of coins for example:

My 8 core Digital Ocean VPS: 2300PPS = 3Blocks
My i7 Extreme Laptop: 3500PPS = 1 Block

how long is it taking to generate a block? on the i7 core laptop?

I think it took me around an hour to create a block but I can't remember exactly.
JohnyBigs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364


View Profile
July 14, 2013, 06:43:23 AM
 #132

Wow, on a crappy A8-3520M i started up for kicks, I'm getting about 3000PPS.

how can you check how much you are getting?

Look at primespersec.
use/type the command in the debug window:

getmininginfo

i see that number but how many coins does that translate into? im getting 4052

PPS doesn't translate to a specific number of coins for example:

My 8 core Digital Ocean VPS: 2300PPS = 3Blocks
My i7 Extreme Laptop: 3500PPS = 1 Block

how long is it taking to generate a block? on the i7 core laptop?

I think it took me around an hour to create a block but I can't remember exactly.

kk thanks
Alex P
Member
**
Offline Offline

Activity: 97



View Profile
July 14, 2013, 07:00:08 AM
 #133

The speed looks higher but I've been running this version for over 12 hours on 6 computers I7 3770K machines and I have gotten no blocks!  I was better off with the official 1.1 release.  Atleast I was able to get 10 blocks in about 8 hours.  I think there's a bug somewhere in this code.  Speed is 4x faster than the official release but it didn't translate to any blocks.

k0vic
Member
**
Offline Offline

Activity: 113



View Profile
July 14, 2013, 07:02:45 AM
 #134

I've been going at 36,000 for 2 hours now. Nothing. This sound right to you guys?

LTC- LKNm2UVuBgMLJNPU7pV5cgQnGx6PWGk7Ju
BTC- 1NHcECfk8oxJe83m9bPME2cdUCY72vuA2Y
blastbob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
July 14, 2013, 07:04:33 AM
 #135

Works fine for me. Its confusing with the different versions.. And its hard to benchmark..

Psst.. Got Ether?
Lauda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666


GUNBOT Licenses -10% with ref. code 'GrumpyKitty'


View Profile WWW
July 14, 2013, 07:04:55 AM
 #136

I've tried it, has higher pps  Cool


▄██████████████████
███████████████████
███████████████████
█████████████████
███████████████
████████████████
████████████████
█████████████████
███████████████████
████████████████████
█████████████████████
▀████████████████████
Bazista®
██ █  ██ ██
██   ██  ██
██  ██   ██
██ ██  █ ██
██ █  ██ ██
██   ██  ██
██  ██   ██
██ ██  █ ██
██ █  ██ ██
██   ██  ██
██  ██   ██
██ ██  █ ██

██ █  ██ ██
██   ██  ██
██  ██   ██
██ ██  █ ██
██ █  ██ ██
██   ██  ██
██  ██   ██
██ ██  █ ██
██ █  ██ ██
██   ██  ██
██  ██   ██
██ ██  █ ██
|||
altsay
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 333


View Profile
July 14, 2013, 07:05:07 AM
 #137

Compiling error:

Quote
In file included from main.cpp:16:0:
prime.h:10:17: fatal error: gmp.h: No such file or directory
compilation terminated.
make: *** [obj/main.o] Error 1

Thank me || accuse me...with evidence.
blastbob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
July 14, 2013, 07:05:59 AM
 #138

Compiling error:

Quote
In file included from main.cpp:16:0:
prime.h:10:17: fatal error: gmp.h: No such file or directory
compilation terminated.
make: *** [obj/main.o] Error 1

apt-get update
apt-get install libgmp3-dev

Psst.. Got Ether?
Foamy
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
July 14, 2013, 07:06:17 AM
 #139

Does anyone know what to launch the wallet with so it automaticly starts mining? In windows.

I have my mining rigs set to reboot every 6 hours and want to set the primecoin wallet to auto start.
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862


View Profile
July 14, 2013, 07:06:28 AM
 #140

I've been going at 36,000 for 2 hours now. Nothing. This sound right to you guys?

also going at about 35k.  found 1 in about an hour.


THANK YOU for this version.  

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 133 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!