Bitcoin Forum
June 27, 2017, 05:42:55 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 133 »
  Print  
Author Topic: [XPM] [ANN] Primecoin High Performance | HP14 released!  (Read 384127 times)
BitcoinFX
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484


youtu.be/3kqLVeP7iHA


View Profile WWW
July 16, 2013, 12:26:43 AM
 #461

We canz makez primezperrrrrzec on GitHub'z ?  Cheesy

Well I guess something must of used up all the bandwidth or triggered an overflow *Shrugs*  Huh

"The industry of the integrated spectacle and immaterial command owes me money." - We do not Forgive. We do not Forget. Expect Revolution! for we are all Satoshi now? - youtu.be/G7Z8MMk45U0 - "the multiple and the multiplex!" - Don't Cry! Support : https://tornull.org - #freeBogatov
1498542175
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498542175

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498542175
Reply with quote  #2

1498542175
Report to moderator
1498542175
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1498542175

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1498542175
Reply with quote  #2

1498542175
Report to moderator
Join the Crowdfunding Revolution ►► FundYourselfNow.com ◄◄ Crowdsale with
attractive rewards
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
mhps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 516


View Profile
July 16, 2013, 12:49:51 AM
 #462

I find a problem with hp4 which I didn't find hp2 to have. On my xeon machine when sievesize is 5M the client crashes soon after started.
TOok me some time to find out because it also happened after i clicked on the client before quitting the previous run.


about github disabling .. meguesses someone attacked the account so that other people cannot access it.

BTC 1HxvAEC4nj37hyenz9DwsyrMMnkwzpbzno PPC PU6zS8RRBWP2UxhuRFengGsu8n4tEYB5xV XPM AJAgBpPjGQoL38mrtW91dVqhbMHqu25vfG
ReCat
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 16, 2013, 12:53:05 AM
 #463

Wow. I just realized that with the 2 blocks I mined using this client, and the exchange rates for XPM/BTC on Vircurex, I made 0.09 BTC In one day! Damn, is this luck? I'm mining with i5 performance hardware.

BTC: 1recatirpHBjR9sxgabB3RDtM6TgntYUW
Hold onto what you love with all your might, Because you can never know when - Oh. What you love is now gone.
markm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1904



View Profile WWW
July 16, 2013, 01:07:50 AM
 #464

Wow. I just realized that with the 2 blocks I mined using this client, and the exchange rates for XPM/BTC on Vircurex, I made 0.09 BTC In one day! Damn, is this luck? I'm mining with i5 performance hardware.

Huh? Missed a decimal or something? how many coins in each of those two blocks and what was the price on Vircurex?

-MarkM-

Browser-launched Crossfire client now online (select CrossCiv server for Galactic  Milieu)
Free website hosting with PHP, MySQL etc: http://hosting.knotwork.com/
FiiNALiZE
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
July 16, 2013, 01:09:18 AM
 #465

I would like to thank everyone who made XPM a success.

You guys have just paid my power costs this month in 3 days.



             ▄▀▀▀▀▄
            ▄▌ ▀▀ █▄
        ▄▄█████  █████▄▄
 ▄▄▄▄▄█████████  █████████▄▄▄▄▄
█ ▄▄ ██████████  █████████▌ ▄▄ █
▀▄     ▀███████  ██████▀▀     ▄▀
  ██████▄  ▀▀ ▄███▄ ▀  ▄██████
  ███████ ▄█████████▄ ████████
  ██████▌ ████████████ ███████
  ██████▀  ▀▀▀███████▀ ▐██████
 ▄▀▀▀▀  ▄██████  ▄▄▄▄▄█▄  ▀▀▀▀▄
█ ▐▌ ██████████  █████████▌ █  █
 ▀▄▄▄██████████  ██████████▄▄▄▀
       ▀▀██████  ██████▀▀
           ▀▀█ ▄▄ █▀▀
             ▀▄▄▄▄▀
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██




                  ▄▄██▄
              ▄▄█▀▀  ██
          ▄▄█▀▀      █▌
      ▄▄█▀▀   ▄▀    ██
 ▄▄▄█▀▀    ▄█▀     ▐█
██      ▄██▀       █▌
 ▀▀██▄███▀        ██
     ██▀▀█▄▄▄     █▌
      █▄  ██▀▀▀█▄██
       █▄█▀
ReCat
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 16, 2013, 01:10:55 AM
 #466

Me too. Except I bought myself new headphones, an SD card, and a camera with the money I made. God I love crypto economics. Wink

Wow. I just realized that with the 2 blocks I mined using this client, and the exchange rates for XPM/BTC on Vircurex, I made 0.09 BTC In one day! Damn, is this luck? I'm mining with i5 performance hardware.

Huh? Missed a decimal or something? how many coins in each of those two blocks and what was the price on Vircurex?

-MarkM-

~13 XPM per block. Total of ~25 XPM. Vircurex price of 0.0037988 BTC per XPM. Traded for 0.09727253 BTC. Traded for ~3 LTC.


It's legit bro.

I guess I just got real lucky. Tongue

BTC: 1recatirpHBjR9sxgabB3RDtM6TgntYUW
Hold onto what you love with all your might, Because you can never know when - Oh. What you love is now gone.
eCoinomist
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


Independent Analyst


View Profile WWW
July 16, 2013, 01:15:25 AM
 #467

Ok, so I have followed all guides on how to install this but it still doesn't work on Ubuntu 13 x64bits (I managed to install it on 32 bits, same problem with Debian).
Can anyone please tell what's is wrong with this compiling error?:


I got these installed:
Code:
apt-get install git
git clone https://github.com/mikaelh2/primecoin
apt-get install build-essential libssl-dev libboost-all-dev libdb5.3++-dev -y
apt-get install libgmp-dev

cd ~/primecoin/src
make -f makefile.unix USE_UPNP=-

blastbob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
July 16, 2013, 01:16:21 AM
 #468

Ok, so I have followed all guides on how to install this but it still doesn't work on Ubuntu 13 x64bits (I managed to install it on 32 bits, same problem with Debian).
Can anyone please tell what's is wrong with this error?:

I got these installed:
Code:
apt-get install git
git clone https://github.com/mikaelh2/primecoin
apt-get install build-essential libssl-dev libboost-all-dev libdb5.3++-dev -y
apt-get install libgmp-dev

cd ~/primecoin/src
make -f makefile.unix USE_UPNP=-


How much ram do you have on that server?

Psst.. Got Ether?
maco
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
July 16, 2013, 01:16:26 AM
 #469

GIT IS DOWN... and DISABLED

ANYONE HAVE AN ALTERNATIVE? I don't think I saved his resources.
ReCat
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 16, 2013, 01:19:23 AM
 #470

We'll have to wait for him to re-upload.

BTC: 1recatirpHBjR9sxgabB3RDtM6TgntYUW
Hold onto what you love with all your might, Because you can never know when - Oh. What you love is now gone.
blastbob
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
July 16, 2013, 01:19:53 AM
 #471

GIT IS DOWN... and DISABLED

ANYONE HAVE AN ALTERNATIVE? I don't think I saved his resources.

https://sourceforge.net/projects/primecoin-hp/files/

Psst.. Got Ether?
markm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1904



View Profile WWW
July 16, 2013, 01:23:26 AM
 #472

Me too. Except I bought myself new headphones, an SD card, and a camera with the money I made. God I love crypto economics. Wink

Wow. I just realized that with the 2 blocks I mined using this client, and the exchange rates for XPM/BTC on Vircurex, I made 0.09 BTC In one day! Damn, is this luck? I'm mining with i5 performance hardware.

Huh? Missed a decimal or something? how many coins in each of those two blocks and what was the price on Vircurex?

-MarkM-

~13 XPM per block. Total of ~25 XPM. Vircurex price of 0.0037988 BTC per XPM. Traded for 0.09727253 BTC. Traded for ~3 LTC.


It's legit bro.

I guess I just got real lucky. Tongue

Oh its your before machine electricity and airconditioner electricity earnings when you got a fluke price at Vircurex then, okay that makes sense.

How many machines ate how much electricity to get there though? Wink

-MarkM-

Browser-launched Crossfire client now online (select CrossCiv server for Galactic  Milieu)
Free website hosting with PHP, MySQL etc: http://hosting.knotwork.com/
ReCat
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile WWW
July 16, 2013, 01:49:56 AM
 #473

One machine (a rack server). It draws 200 watts when mining. (I tested) Took less than 24 hours of mining to get that far. I estimate the electricity it drew when doing this costed about 5 cents, although I'm not paying electricity because it's included in rent anyways.

BTC: 1recatirpHBjR9sxgabB3RDtM6TgntYUW
Hold onto what you love with all your might, Because you can never know when - Oh. What you love is now gone.
achillez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 806


View Profile
July 16, 2013, 01:52:38 AM
 #474

is the sievesize default for hp4 ok or should this change based on your system? I have a core i7 running (8 threads)
achillez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 806


View Profile
July 16, 2013, 01:57:03 AM
 #475

is the sievesize default for hp4 ok or should this change based on your system? I have a core i7 running (8 threads)

Or better yet, do folks have recommended sievesizes for different platforms?
eCoinomist
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


Independent Analyst


View Profile WWW
July 16, 2013, 02:20:11 AM
 #476

Ok, so I have followed all guides on how to install this but it still doesn't work on Ubuntu 13 x64bits (I managed to install it on 32 bits, same problem with Debian).
Can anyone please tell what's is wrong with this error?:

I got these installed:
Code:
apt-get install git
git clone https://github.com/mikaelh2/primecoin
apt-get install build-essential libssl-dev libboost-all-dev libdb5.3++-dev -y
apt-get install libgmp-dev

cd ~/primecoin/src
make -f makefile.unix USE_UPNP=-


How much ram do you have on that server?

512MB, I was able to install the official client before, seems to be having the same problem installing even new official client now.

Will swapping help?

adambeazley
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17



View Profile WWW
July 16, 2013, 02:50:53 AM
 #477

so if I just replace the primecoin-qt.exe and the daemon on this windows machine, what will happen with the coins that are already on this machine? Or is it best to send these coins to another account before installing this release on this machine?

We need good Wiki or a FAQ. Same questions been asked over and over again, and you can't point people anywhere.

Your coins are tied to your private key(s), which is in wallet.dat file. That file is located in totally separate directory from your Primecoin client, and any re-installation has no effect on it.

on a windows machine, where is this wallet.dat file stored? Im not finding it.

BTC: 1KLuTQfNDE7XNvpFS6Lk5teWVpSrhYzzWe
LTC: 17Qur3d9B8CJAukhpKethwdFTweLXbgHwf
NeutralExistence.com
glongsword
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 193


View Profile
July 16, 2013, 02:55:17 AM
 #478

so if I just replace the primecoin-qt.exe and the daemon on this windows machine, what will happen with the coins that are already on this machine? Or is it best to send these coins to another account before installing this release on this machine?

We need good Wiki or a FAQ. Same questions been asked over and over again, and you can't point people anywhere.

Your coins are tied to your private key(s), which is in wallet.dat file. That file is located in totally separate directory from your Primecoin client, and any re-installation has no effect on it.

on a windows machine, where is this wallet.dat file stored? Im not finding it.

It depends on your version of windows, but it's in the hidden app data > roaming > primecoin folder in your user account folder.  It's easier to just select "backup wallet" from the file menu and put it somewhere where you can find it easily.
Krusher33
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
July 16, 2013, 02:55:51 AM
 #479

so if I just replace the primecoin-qt.exe and the daemon on this windows machine, what will happen with the coins that are already on this machine? Or is it best to send these coins to another account before installing this release on this machine?

We need good Wiki or a FAQ. Same questions been asked over and over again, and you can't point people anywhere.

Your coins are tied to your private key(s), which is in wallet.dat file. That file is located in totally separate directory from your Primecoin client, and any re-installation has no effect on it.

on a windows machine, where is this wallet.dat file stored? Im not finding it.

Should be appdata/primecoin
redphlegm
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 243


My spoon is too big!


View Profile
July 16, 2013, 02:57:52 AM
 #480

so if I just replace the primecoin-qt.exe and the daemon on this windows machine, what will happen with the coins that are already on this machine? Or is it best to send these coins to another account before installing this release on this machine?

We need good Wiki or a FAQ. Same questions been asked over and over again, and you can't point people anywhere.

Your coins are tied to your private key(s), which is in wallet.dat file. That file is located in totally separate directory from your Primecoin client, and any re-installation has no effect on it.

on a windows machine, where is this wallet.dat file stored? Im not finding it.

Should be appdata/primecoin

WindowsKey+R (or Start, Run)
%appdata%\Primecoin

Whiskey Fund: (BTC) 1whiSKeYMRevsJMAQwU8NY1YhvPPMjTbM | (Ψ) ALcoHoLsKUfdmGfHVXEShtqrEkasihVyqW | (CGB) 5WHiSkEY8ocPHdeczVfpaGfquJK3j3Lqis
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 133 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!