Bitcoin Forum
June 06, 2020, 11:22:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 1318 »
  Print  
Author Topic: [ANN][BURST] Burst | Efficient HDD Mining | New 1.2.3 Fork block 92000  (Read 2166584 times)
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1001



View Profile
August 12, 2014, 02:09:51 PM
 #801

Created passphrase by wallet, about 1 tb plots now, 7 blocks, ~30h

1591442570
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1591442570

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1591442570
Reply with quote  #2

1591442570
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
reza_abay
Member
**
Offline Offline

Activity: 94
Merit: 10


View Profile
August 12, 2014, 02:30:07 PM
 #802

i have  question when my run_generate.bat created plot (simple plottoendwith=400000 for 100 gb hard drive)  4 hours past my plot created and auto close when done to writing from nonce 400000.i want restart my pc and mining after restart  now again i created plot for mining or not can i use my last plot in my hard drive?
eastwind_ja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 500


View Profile
August 12, 2014, 02:31:44 PM
 #803

 my plots folder has 3 files: 8211898084538024252_0_1600000_2000   , 8211898084538024252_1600001_3200000_2000 ,  8211898084538024252_4800001_1600000_2000

Just because I want to expand the plots space , so I generated these 3 files for 3 times, is this ok ??  why the error reading always refer to the last file :8211898084538024252_4800001_1600000_2000  ??

unlock.mk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
August 12, 2014, 02:34:01 PM
 #804

Ok, here is sugested logo made by me.


Wings1987
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 418
Merit: 250


View Profile
August 12, 2014, 02:35:51 PM
 #805

My folder only has 1 file. I don't believe what you have is correct. Anyone else?
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1001



View Profile
August 12, 2014, 02:39:19 PM
 #806

my plots folder has 3 files: 8211898084538024252_0_1600000_2000   , 8211898084538024252_1600001_3200000_2000 ,  8211898084538024252_4800001_1600000_2000

Just because I want to expand the plots space , so I generated these 3 files for 3 times, is this ok ??  why the error reading always refer to the last file :8211898084538024252_4800001_1600000_2000  ??

The last file is still in generation i guess? Multiple files are fine though, np.

i have  question when my run_generate.bat created plot (simple plottoendwith=400000 for 100 gb hard drive)  4 hours past my plot created and auto close when done to writing from nonce 400000.i want restart my pc and mining after restart  now again i created plot for mining or not can i use my last plot in my hard drive?
You don't have to recreate a plot, it is valid for all eternity, you only need to create more plots if you got spare space and want more "hashrate" you have to start with your ending nounce to make a usefull new one - when you rerun run_generate you basicly deleted your previously created one and started from scratch.

luxe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 257
Merit: 255


View Profile
August 12, 2014, 02:41:48 PM
 #807

Saw you post last night and really liked your new idea! So made you a logo.

I don't need a bounty, but donations are welcomed



i like this one ...
jzhoulon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
August 12, 2014, 02:41:56 PM
 #808

Ok, here is sugested logo made by me.



this icon is not burst! every one who saw this icon will misunderstood this as it aim at  breaking your hdd! mining it is just for breaking your hdd! who else dare to mine it ?

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1001



View Profile
August 12, 2014, 02:43:07 PM
 #809

Saw you post last night and really liked your new idea! So made you a logo.

I don't need a bounty, but donations are welcomed



i like this one ...

The bullets in the middle are a bit confusing but it's heading into the right direction Grin

reza_abay
Member
**
Offline Offline

Activity: 94
Merit: 10


View Profile
August 12, 2014, 02:47:51 PM
 #810

my plots folder has 3 files: 8211898084538024252_0_1600000_2000   , 8211898084538024252_1600001_3200000_2000 ,  8211898084538024252_4800001_1600000_2000

Just because I want to expand the plots space , so I generated these 3 files for 3 times, is this ok ??  why the error reading always refer to the last file :8211898084538024252_4800001_1600000_2000  ??

The last file is still in generation i guess? Multiple files are fine though, np.

i have  question when my run_generate.bat created plot (simple plottoendwith=400000 for 100 gb hard drive)  4 hours past my plot created and auto close when done to writing from nonce 400000.i want restart my pc and mining after restart  now again i created plot for mining or not can i use my last plot in my hard drive?
You don't have to recreate a plot, it is valid for all eternity, you only need to create more plots if you got spare space and want more "hashrate" you have to start with your ending nounce to make a usefull new one - when you rerun run_generate you basicly deleted your previously created one and started from scratch.

simple i have 2Tb hard drive better i created one 2TB plot in my hard drive or 4  500gb plot ?
sorry for my bad english
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1001



View Profile
August 12, 2014, 02:48:36 PM
 #811

my plots folder has 3 files: 8211898084538024252_0_1600000_2000   , 8211898084538024252_1600001_3200000_2000 ,  8211898084538024252_4800001_1600000_2000

Just because I want to expand the plots space , so I generated these 3 files for 3 times, is this ok ??  why the error reading always refer to the last file :8211898084538024252_4800001_1600000_2000  ??

The last file is still in generation i guess? Multiple files are fine though, np.

i have  question when my run_generate.bat created plot (simple plottoendwith=400000 for 100 gb hard drive)  4 hours past my plot created and auto close when done to writing from nonce 400000.i want restart my pc and mining after restart  now again i created plot for mining or not can i use my last plot in my hard drive?
You don't have to recreate a plot, it is valid for all eternity, you only need to create more plots if you got spare space and want more "hashrate" you have to start with your ending nounce to make a usefull new one - when you rerun run_generate you basicly deleted your previously created one and started from scratch.

simple i have 2Tb hard drive better i created one 2TB plot in my hard drive or 4  500gb plot ?

Doesn't matter, no difference in mining at all.

jzhoulon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
August 12, 2014, 02:48:51 PM
 #812

Ok, here is sugested logo made by me.



this icon is not burst! every one who saw this icon will misunderstood this as it aim at  breaking your hdd! mining it is just for breaking your hdd! who else dare to mine it ?


i have a suggestion,  you can add a dollar signal or bitcoin or something like, in the middle of the icon. what ever, it can indicate that you can make great use of your unused hdds, unused hdd can still make money! unused hdd before can now be a good resources!

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
asdlolciterquit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 527


View Profile
August 12, 2014, 03:02:43 PM
 #813

more or less, how many GB do you need to find 1block@day?
reza_abay
Member
**
Offline Offline

Activity: 94
Merit: 10


View Profile
August 12, 2014, 03:05:30 PM
 #814

my plots folder has 3 files: 8211898084538024252_0_1600000_2000   , 8211898084538024252_1600001_3200000_2000 ,  8211898084538024252_4800001_1600000_2000

Just because I want to expand the plots space , so I generated these 3 files for 3 times, is this ok ??  why the error reading always refer to the last file :8211898084538024252_4800001_1600000_2000  ??

The last file is still in generation i guess? Multiple files are fine though, np.

i have  question when my run_generate.bat created plot (simple plottoendwith=400000 for 100 gb hard drive)  4 hours past my plot created and auto close when done to writing from nonce 400000.i want restart my pc and mining after restart  now again i created plot for mining or not can i use my last plot in my hard drive?
You don't have to recreate a plot, it is valid for all eternity, you only need to create more plots if you got spare space and want more "hashrate" you have to start with your ending nounce to make a usefull new one - when you rerun run_generate you basicly deleted your previously created one and started from scratch.

simple i have 2Tb hard drive better i created one 2TB plot in my hard drive or 4  500gb plot ?

Doesn't matter, no difference in mining at all.

can i run_generate.bat and run_mine.bat at the same time or better first run_generate.bat when done run_mine.bat?
WilderX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 573
Merit: 500


View Profile
August 12, 2014, 03:07:19 PM
 #815

Are there any dummy step by step instructions on mining for us lazy and simple people?  Tongue

foob6
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250



View Profile
August 12, 2014, 03:09:57 PM
 #816

the coin mine style are nice..
Varitaz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 12, 2014, 03:15:33 PM
 #817


can i run_generate.bat and run_mine.bat at the same time or better first run_generate.bat when done run_mine.bat?


You can run both at the same time, it will mine each block based on the number of plots that you've generated at that point in time.

Are there any dummy step by step instructions on mining for us lazy and simple people?  Tongue

Refer to KSpinner's comprehensive quick start guide here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=731923.msg8298999#msg8298999
eastwind_ja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 500


View Profile
August 12, 2014, 03:17:19 PM
 #818

my plots folder has 3 files: 8211898084538024252_0_1600000_2000   , 8211898084538024252_1600001_3200000_2000 ,  8211898084538024252_4800001_1600000_2000

Just because I want to expand the plots space , so I generated these 3 files for 3 times, is this ok ??  why the error reading always refer to the last file :8211898084538024252_4800001_1600000_2000  ??

The last file is still in generation i guess? Multiple files are fine though, np.

i have  question when my run_generate.bat created plot (simple plottoendwith=400000 for 100 gb hard drive)  4 hours past my plot created and auto close when done to writing from nonce 400000.i want restart my pc and mining after restart  now again i created plot for mining or not can i use my last plot in my hard drive?
You don't have to recreate a plot, it is valid for all eternity, you only need to create more plots if you got spare space and want more "hashrate" you have to start with your ending nounce to make a usefull new one - when you rerun run_generate you basicly deleted your previously created one and started from scratch.

simple i have 2Tb hard drive better i created one 2TB plot in my hard drive or 4  500gb plot ?

Doesn't matter, no difference in mining at all.
thank you guys , ok will be better

coin-cidence
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
August 12, 2014, 03:20:09 PM
 #819

I have seen a whale - BURST-2LGM-MPKF-Y7DM-8BTBY - 280,007 BURST  Shocked

BTC compared to PASC looks like big clumsy dinosaur - still not aware of meteor coming.
crowetic
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1027


https://crowetic.com || https://cryptopool.party


View Profile WWW
August 12, 2014, 03:43:43 PM
 #820

So, in order to use more HD space, you just have to make another run_generate.bat and run that? You can up the 800000 to something higher in order to use more space, this is correct, right? Just want to make sure I know what I am doing. I have 12+ TB I can use, so I would like to use a lot of it. Thank you in advance for answers  Tongue



              ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
             ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
          ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
        ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
     ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓              ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                    ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                        ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒                          ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒                            ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
 ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                              ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒                              ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓
 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒                               ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
 ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                      ▒▓▓▓▓▓▒    ▓▓▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                        ▓▓▓▓▓▓▓    ▓▓▓▓▓
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓              ▒▒▒▒▒▒     ▓▓▓▓▓▓▒    ▓▓▓
   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓              ▒▓▓▓▓▓▓    ▒▓▓▓▓▓▓
   ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒              ▓▓▓▓▓▓▓    ▒▓▓▓▓▓▓
    ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓              ▓▓▓▓▓▓▒    ▓▓▓▓▓▓▓
      ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒            ▓▓▓▓▓▓▒    ▓▓▓▓▓▓
       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ▒▓▓▓▓▓▓▒   ▒▓▓▓▓▓▓
         ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ▒▓▓▓▓▓▓
           ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓    ▓▓▓▓▓▓▓
              ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
                   ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓


ORA
    ..Decentralized hosting.
     ⊙ Decentralized social network
    ..Voting system.
| https://cryptopool.party - The Crypto Pool Party!
            infrastructure/admin
[/td][/tr][/table]

[/table]
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 1318 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!