Bitcoin Forum
February 25, 2017, 12:20:01 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 183 »
  Print  
Author Topic: MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device (Free, Open Source, Cross Platform)  (Read 676974 times)
atomicchaos
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


View Profile
August 14, 2013, 06:59:46 PM
 #241

Trying to get this working with 2 different GPU's 1 a hd 6850 and the other a HD7950

I have put the following in the scrypt perimeters

-w 256 -I 18,13 -g 1,2 --thread-concurrency 6144,8192

every time the program stops working before mining.
Any Ideas?

What do you mean by "the program stops working"? Is there an error? Does it disappear?

Also, check the Process Log window. It shows the exact executable being run along with the arguments being passed. Try running the miner manually with those parameters and note the result here.

I get Microsoft . net framwork
Unhandeled exception has occored

-g "1,2" is not a number

Whenever I used a 7950 and 7970 in the same box, I had to open two different instances of CGminer, as you could not specify that arguement.. You need the same -g for both cards. I didn't test to see if they fixed that in recent versions, as all my boxes use identical card types now.

BTC:113mFe2e3oRkZQ5GeqKhoHbGtVw16unnw2
1487982001
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487982001

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487982001
Reply with quote  #2

1487982001
Report to moderator
1487982001
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487982001

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487982001
Reply with quote  #2

1487982001
Report to moderator
1487982001
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487982001

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487982001
Reply with quote  #2

1487982001
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1487982001
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487982001

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487982001
Reply with quote  #2

1487982001
Report to moderator
1487982001
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487982001

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487982001
Reply with quote  #2

1487982001
Report to moderator
1487982001
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487982001

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487982001
Reply with quote  #2

1487982001
Report to moderator
skyhigh2004
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 201



View Profile
August 14, 2013, 11:26:39 PM
 #242

Well I finally had the time to update my miners and download the android app.  I gotta say nwoolls you have really outdone yourself with this.  Now with linux support this is a one stop shop.  Ill keep testing it out and leaving feedback as this is one piece of software I will love to see continue growing  Grin

BTC:157BZV5z5dEdEoE5KSr5D7CQGXamLpsZ7n  LTC:LYCf5PnQpXCCmpR4ka3mR8DFDe5hKhTdfc
MEC:MAgTT8QdhVCkgHTkUoKvs4w1TQvv3NU99v  DGC:D8Ubh9oYTpSe1HEBptY8wf6ZrPpj7bhkV5
FTC:6hb1VsGzkej4kSsssGA4FMnkCoVp7PLi8D  PXC:PqQwQKJoYxGSVrKtVfDa5aaJVL9Yevhb2b
purelithium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
August 15, 2013, 01:48:53 AM
 #243

Not sure if anyone else sees this bug in MobileMinerApp, but here goes:

If the app is opened when there is no data connection on the iOS device, the "Login to MobileMiner" screen comes up, as if the app has just been installed. Even if your data connection is re-established, you have to forcibly quit the app (double tap home button then close it from the pop up list) and then open it again for it to "remember" your credentials.

It's easy to recreate, just put your device in Airplane mode and attempt to launch the app.

Like my post? 1H7bfRYh7F89mfmFgsRCdn4awDaUHQmYqY
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 02:04:19 AM
 #244

If the app is opened when there is no data connection on the iOS device, the "Login to MobileMiner" screen comes up, as if the app has just been installed. Even if your data connection is re-established, you have to forcibly quit the app (double tap home button then close it from the pop up list) and then open it again for it to "remember" your credentials.

It's easy to recreate, just put your device in Airplane mode and attempt to launch the app.

Thanks very much for the steps. This was easy to recreate and I'll handle it in the next update.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
purelithium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
August 15, 2013, 06:58:05 AM
 #245

Litecoin disappeared from coinchoose and this made all my miners immediately stop mining litecoin,even though it was still the most profitable. What about setting a backup site like coinwarz in case a coin disappears like this?

Like my post? 1H7bfRYh7F89mfmFgsRCdn4awDaUHQmYqY
bronan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 766


Lazy Lurker Reads Alot


View Profile WWW
August 15, 2013, 12:46:45 PM
 #246

with the develop started instant fail
i have 15 BE + a jala connected the program finds only 5 to 7 also
when i start bfgminer direct from premade cmd+conf it runs fine

Zie het einde van dit bericht voor meer informatie over het aanroepen
van JIT-foutopsporing (Just In Time) in plaats van dit dialoogvenster.

************** Tekst van uitzondering **************
System.ArgumentOutOfRangeException: De index valt buiten het bereik. Deze mag niet negatief zijn en moet kleiner zijn dan de grootte van de verzameling.
Parameternaam: index
   bij System.Collections.ArrayList.get_Item(Int32 index)
   bij System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.get_Item(Int32 index)
   bij MultiMiner.Win.MainForm.historyGridView_RowsAdded(Object sender, DataGridViewRowsAddedEventArgs e) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:regel 1530
   bij System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.OnCollectionChanged_PostNotifica tion(CollectionChangeAction cca, Int32 rowIndex, Int32 rowCount, DataGridViewRow dataGridViewRow, Boolean changeIsDeletion, Boolean changeIsInsertion, Boolean recreateNewRow, Point newCurrentCell)
   bij System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.OnCollectionChanged(CollectionChangeEventArgs e, Int32 rowIndex, Int32 rowCount, Boolean changeIsDeletion, Boolean changeIsInsertion, Boolean recreateNewRow, Point newCurrentCell)
   bij System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.InsertInternal(Int32 rowIndex, DataGridViewRow dataGridViewRow, Boolean force)
   bij System.Windows.Forms.DataGridView.DataGridViewDataConnection.ProcessListChanged(ListChangedEventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.DataGridView.DataGridViewDataConnection.currencyManager_Li stChanged(Object sender, ListChangedEventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.CurrencyManager.List_ListChanged(Object sender, ListChangedEventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.BindingSource.OnListChanged(ListChangedEventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.BindingSource.Add(Object value)
   bij MultiMiner.Win.MainForm.LogProcessClose(Object sender, LogProcessCloseArgs ea) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:regel 58
   bij MultiMiner.Engine.MiningEngine.logProcessClose(DateTime startDate, DateTime endDate, String coinName, String coinSymbol, Double priceAtStart, Double priceAtEnd, List`1 deviceIndexes) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Engine\MiningEngine.cs:regel 178
   bij MultiMiner.Engine.MiningEngine.logProcessClose(MinerProcess minerProcess) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Engine\MiningEngine.cs:regel 161
   bij MultiMiner.Engine.MiningEngine.RelaunchCrashedMiners() in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Engine\MiningEngine.cs:regel 103
   bij MultiMiner.Win.MainForm.crashRecoveryTimer_Tick(Object sender, EventArgs e) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:regel 1112
   bij System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
   bij System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
   bij System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Geladen assembly's **************
mscorlib
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6407 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
MultiMiner.Win
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 1.1.17
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/MultiMiner.Win.exe
----------------------------------------
MultiMiner.Xgminer
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 1.1.17
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/MultiMiner.Xgminer.DLL
----------------------------------------
System
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6402 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
MultiMiner.Engine
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 1.1.17
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/MultiMiner.Engine.DLL
----------------------------------------
System.Xml
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6411 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
System.Windows.Forms.resources
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6400 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/2.0.0.0_nl_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
----------------------------------------
MultiMiner.Coinchoose.Api
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 1.1.17
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/MultiMiner.Coinchoose.Api.DLL
----------------------------------------
System.Core
    Assembly-versie: 3.5.0.0
    Win32-versie: 3.5.30729.6387 built by: Win8RTM
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Core/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
System.Configuration
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6411 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
kiuwyo9j
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
Newtonsoft.Json
    Assembly-versie: 4.5.0.0
    Win32-versie: 5.0.6.16206
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/Newtonsoft.Json.DLL
----------------------------------------
mscorlib.resources
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6407 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
ravx3tkt
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
ajmnup--
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
bmklxaco
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
t7mwtnxh
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
c3bpbd9m
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
Interop.Shell32
    Assembly-versie: 1.0.0.0
    Win32-versie: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/Interop.Shell32.DLL
----------------------------------------
Accessibility
    Assembly-versie: 2.0.0.0
    Win32-versie: 2.0.50727.6387 (Win8RTM.050727-6300)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
----------------------------------------
MultiMiner.MobileMiner.Api
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 1.1.17
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/MultiMiner.MobileMiner.Api.DLL
----------------------------------------
MultiMiner.Xgminer.Api
    Assembly-versie: 1.1.17.0
    Win32-versie: 1.1.17
    CodeBase: file:///C:/Miner/Miners/DEV/MultiMiner.Xgminer.Api.DLL
----------------------------------------
System.Web.Extensions
    Assembly-versie: 3.5.0.0
    Win32-versie: 3.5.30729.6403
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Web.Extensions/3.5.0.0__31bf3856ad364e35/System.Web.Extensions.dll
----------------------------------------

************** JIT-foutopsporing **************
Als u JIT-foutopsporing wilt inschakelen, moet in het configuratiebestand voor deze
toepassing of computer (machine.config) de waarde
jitDebugging in het gedeelte system.windows.forms zijn ingesteld.
De toepassing moet ook zijn gecompileerd terwijl foutopsporing
was ingeschakeld.

Bijvoorbeeld:

<configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

Wanneer JIT-foutopsporing is ingeschakeld, worden onverwerkte uitzonderingen
naar het JIT-foutopsporingsprogramma gestuurd dat op de computer is geregistreerd
en worden niet door dit dialoogvenster verwerkt.
albon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
August 15, 2013, 01:16:41 PM
 #247

Is there any way you could put an option in the multiminer to start a separate instance of cgminer for each gpu instead of having to run the multiminer program twice?

Also every time i start it with an intesaty say of 18 it also includes in the start code for cgminer -I D and as this always comes after other setting it defaults to D

so you get --scrypt  -w 256 -I 13 -g 2 --thread-concurrency 8192,6144 -I 13 -I D -T -o pool1.us.multipool.us:3342 -u mine -p mine -d 1 --api-listen --api-port 4028 --api-allow W:127.0.0.1

nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 01:44:03 PM
 #248

Is there any way you could put an option in the multiminer to start a separate instance of cgminer for each gpu instead of having to run the multiminer program twice?

Potentially, I'll add it to my list of requests.

Also every time i start it with an intesaty say of 18 it also includes in the start code for cgminer -I D and as this always comes after other setting it defaults to D

so you get --scrypt  -w 256 -I 13 -g 2 --thread-concurrency 8192,6144 -I 13 -I D -T -o pool1.us.multipool.us:3342 -u mine -p mine -d 1 --api-listen --api-port 4028 --api-allow W:127.0.0.1

Uncheck "Desktop Mode", Desktop Mode overrides your intensity with -D.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 01:45:33 PM
 #249

But I need to have control over the "api-allow XXX" config, so can you please help me how to accomplish that?

Absolutely. I'll figure out a way to allow users to add extra IPs to the whitelist.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 01:48:25 PM
 #250

Litecoin disappeared from coinchoose and this made all my miners immediately stop mining litecoin,even though it was still the most profitable. What about setting a backup site like coinwarz in case a coin disappears like this?

Can you be more specific? Did mining stop completely? Or did they just not mine Litecoin?

I want to make sure nothing "broke", and it's hard to tell from your post. Right now if CoinChoose.com is down or if a coin goes missing, MultiMiner should continue to function with the previous set of data it received. So if things continued to work and MultiMiner kept mining based on profitability without Litecoin factored in, that sounds at least not "broken".

If you can clarify that portion it would be great. I can look into supporting other profitability sites but none of the others had APIs last I looked.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 01:52:21 PM
 #251

i have 15 BE + a jala connected the program finds only 5 to 7 also
when i start bfgminer direct from premade cmd+conf it runs fine

Please try running bfgminer (found in the Miners directory) with the arguments:

-S all -d?

Does that display all 15 devices? This is the output that MultiMiner is using to detect devices.

System.ArgumentOutOfRangeException: De index valt buiten het bereik. Deze mag niet negatief zijn en moet kleiner zijn dan de grootte van de verzameling.
Parameternaam: index
   bij System.Collections.ArrayList.get_Item(Int32 index)
   bij System.Windows.Forms.DataGridViewRowCollection.get_Item(Int32 index)
   bij MultiMiner.Win.MainForm.historyGridView_RowsAdded(Object sender, DataGridViewRowsAddedEventArgs e) in d:\Data\Visual Studio Projects\Personal\MultiMiner\MultiMiner.Win\MainForm.cs:regel 1530

Thanks for this one bronan - I actually stumbled on this last night and it's already fixed for the next release. It should be a pretty rare bug though.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
atomicchaos
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616


View Profile
August 15, 2013, 01:57:06 PM
 #252

Litecoin disappeared from coinchoose and this made all my miners immediately stop mining litecoin,even though it was still the most profitable. What about setting a backup site like coinwarz in case a coin disappears like this?

Can you be more specific? Did mining stop completely? Or did they just not mine Litecoin?

I want to make sure nothing "broke", and it's hard to tell from your post. Right now if CoinChoose.com is down or if a coin goes missing, MultiMiner should continue to function with the previous set of data it received. So if things continued to work and MultiMiner kept mining based on profitability without Litecoin factored in, that sounds at least not "broken".

If you can clarify that portion it would be great. I can look into supporting other profitability sites but none of the others had APIs last I looked.

I just came here to report the same thing. My miners switched to mine FTC because LTC disappeared from coinchoose. When I try to mine LTC by manually switching, it will not start. While you have no control over Coinchoose, I'm not sure where it gets stuck when manually trying to mine it (I disabled FTC from the coin menu, and only had LTC enabled).


BTC:113mFe2e3oRkZQ5GeqKhoHbGtVw16unnw2
albon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
August 15, 2013, 01:57:50 PM
 #253

Is there any way you could put an option in the multiminer to start a separate instance of cgminer for each gpu instead of having to run the multiminer program twice?

Potentially, I'll add it to my list of requests.

Thanks It would be fantastic as I, being someone with 2 different cards, would find very useful

albon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
August 15, 2013, 02:01:08 PM
 #254

Litecoin disappeared from coinchoose and this made all my miners immediately stop mining litecoin,even though it was still the most profitable. What about setting a backup site like coinwarz in case a coin disappears like this?

Or let us chose between coinwarz or coinchose. I would like to mine DMD but choinchose does not list it where as coinwar does

nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 02:14:05 PM
 #255

I just came here to report the same thing. My miners switched to mine FTC because LTC disappeared from coinchoose. When I try to mine LTC by manually switching, it will not start. While you have no control over Coinchoose, I'm not sure where it gets stuck when manually trying to mine it (I disabled FTC from the coin menu, and only had LTC enabled).

I'll look into it. That shouldn't be happening at all. Thanks!

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
purelithium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
August 15, 2013, 02:22:37 PM
 #256

Litecoin disappeared from coinchoose and this made all my miners immediately stop mining litecoin,even though it was still the most profitable. What about setting a backup site like coinwarz in case a coin disappears like this?

Can you be more specific? Did mining stop completely? Or did they just not mine Litecoin?

I want to make sure nothing "broke", and it's hard to tell from your post. Right now if CoinChoose.com is down or if a coin goes missing, MultiMiner should continue to function with the previous set of data it received. So if things continued to work and MultiMiner kept mining based on profitability without Litecoin factored in, that sounds at least not "broken".

If you can clarify that portion it would be great. I can look into supporting other profitability sites but none of the others had APIs last I looked.

I just came here to report the same thing. My miners switched to mine FTC because LTC disappeared from coinchoose. When I try to mine LTC by manually switching, it will not start. While you have no control over Coinchoose, I'm not sure where it gets stuck when manually trying to mine it (I disabled FTC from the coin menu, and only had LTC enabled).



Exactly. Even if I switch strategies off, and force it to mine litecoin, no data shows up. BFGMiner is started and mines in the background, but it doesn't pass the info to the MultiMiner interface, also if the background BFGMiner crashes, MultiMiner can't see it and doesn't re-start.

It switched from Litecoin to a much less profitable coin, just because Litecoin disappeared from CoinChoose(I checked the coinchoose thread to see that others were reporting the disappearance before coming here)

So something is definitely broken.

Like my post? 1H7bfRYh7F89mfmFgsRCdn4awDaUHQmYqY
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 02:25:44 PM
 #257

Can you guys try this prerelease out? I am able to mine Litecoin with these fixes in place. Let me know and thanks again for the feedback.

  • Add descriptive tooltips to toolbar buttons and column headers
  • Fixed a crash if the app switches coin strategies while the user is entering a new coin
  • Fixed an error starting mining: index was out of range
  • Fixed an error mining a coin that is currently missing from CoinChoose.com

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
skyhigh2004
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 201



View Profile
August 15, 2013, 03:12:36 PM
 #258

I ran into an issue last night with the android app.  One of my machines shows that its offline in mobileminer and I can't start, stop, or restart and it wasn't mining when I woke up for some reason.  I manually restarted the miner and its happily mining away now but the app still shows it as offline and with the inncorrect amount of gpus.  I tried uninstalling and reinstalling the app but no matter what the mobileminer app shows it as offline even though it is mining away happily.  Any ideas nwolls?  It worked great all day yesterday but woke up to that.


EDIT:  I just checked and its switching coins just fine but for some reason the mobile app won't read it correctly and still says its offline which I know its not.

BTC:157BZV5z5dEdEoE5KSr5D7CQGXamLpsZ7n  LTC:LYCf5PnQpXCCmpR4ka3mR8DFDe5hKhTdfc
MEC:MAgTT8QdhVCkgHTkUoKvs4w1TQvv3NU99v  DGC:D8Ubh9oYTpSe1HEBptY8wf6ZrPpj7bhkV5
FTC:6hb1VsGzkej4kSsssGA4FMnkCoVp7PLi8D  PXC:PqQwQKJoYxGSVrKtVfDa5aaJVL9Yevhb2b
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 03:34:47 PM
 #259

EDIT:  I just checked and its switching coins just fine but for some reason the mobile app won't read it correctly and still says its offline which I know its not.

Can you PM me your MobileMiner info?

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
August 15, 2013, 04:21:23 PM
 #260

I can confirm this problem is solved in this release.

Amazing - thanks so much for testing for me. Always good to have another set of eyes on things. It's easy for a developer to miss things in his own tools, as he always uses them the way he designed them.

If a coin is missing on coinchoose, maybe create a option switch?: Keep mining default or last coin / Go mine most profit without the missing coin.

Great idea. I'll add this in the next update. I honestly wasn't anticipating CoinChoose frequently "losing" coins.

ps: What happens in this version if LTC missing on coinchoose, LTC was most profit on last check and Strategie is on?...
I can't test this now coze it's missing now on coinchoose.. lol..

I don't have time to test right now unfortunately but my assumption is that, when strategies are switched, if the coin information isn't in the CoinChoose feed it will not be mined, even if it was most profitable before dropping.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 183 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!