Bitcoin Forum
December 13, 2017, 10:57:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 185 »
  Print  
Author Topic: MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device (Free, Open Source, Cross Platform)  (Read 811575 times)
faysalm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18

aka electo


View Profile
December 13, 2013, 09:13:41 AM
 #1101

@nwools and @everyone else. The drop in hashrate only affects the newer versions 2.xx.

I used the 1.x versions with cgminer and bfgminer, and bfgminer was always a few hashes above. When I auto updated to 2.x my hashrate went to complete crap. The fix to that is to upgrade your bfgminer by letting the app itself download the latest version. I dont know why but this helped and I am back to my old hashrate.

Some suggestions / questions:
1. Please allow us to run custom coins with custom profitability assesments.

2. How does the perks function work? Since I am using pools to mine, how would it donate to you?

3. Since cgminer support was frozen on 3.7.2 lets keep that still in the app? I dont see a reason to get rid of it.


Bitrated user: faysalm.
1513205864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513205864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513205864
Reply with quote  #2

1513205864
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513205864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513205864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513205864
Reply with quote  #2

1513205864
Report to moderator
1513205864
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513205864

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513205864
Reply with quote  #2

1513205864
Report to moderator
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 13, 2013, 01:48:59 PM
 #1102

I used the 1.x versions with cgminer and bfgminer, and bfgminer was always a few hashes above. When I auto updated to 2.x my hashrate went to complete crap. The fix to that is to upgrade your bfgminer by letting the app itself download the latest version. I dont know why but this helped and I am back to my old hashrate.

Yes, MultiMiner 2.0 requires bfgminer 3.7 or higher. It is not compatible with earlier versions.

1. Please allow us to run custom coins with custom profitability assesments.

You can already add whatever coins you like. You do not have to pick one from the drop down when adding a configuration.

I am not sure what you mean by custom profitability - wouldn't that change all the time?

2. How does the perks function work? Since I am using pools to mine, how would it donate to you?

It uses the --quota argument in bfgminer so that 1% of your work goes towards one of my pools. No extra steps needed by you.

3. Since cgminer support was frozen on 3.7.2 lets keep that still in the app? I dont see a reason to get rid of it.

Because bfgminer and cgminer now use incompatible methods of listing available devices and I do not have the time or resources to keep MultiMiner compatible with both. Anyone is free to start contributing anytime. You can read more about the decision here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=248173.msg3646762#msg3646762

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
techstorm2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 13, 2013, 05:52:39 PM
 #1103

Hi

Ive downloaded v1.4 as i want to use cgminer, bfgminer gives me such low hash rates its rubbish, i use cgminer in guiminer-scrypt and get 10X higher hash rates than bfgminer.


anyway my question is, v1.4 wont detect any of my GPUs, ive tried it on 2 different rigs, if i use advanced-detect devices, it thinks about it for a while but then nothing appears.

is there something else i need to do?

 Huh

Dime 7Q3cZtyJemmE8pJsrYgX24mHnkqZX6M6hP
BTC 18vbvovBeM5ZTZqR5ZWAy75EXE7qTNipuo
Mooncoin 2QgyivUMa7Zun6oPdxeE1yry1aNp5hqrDb
LTC Lg3UYGCAe3Tb146PiMqeGNLR7bnjdM447d
Doge DPd1XejW8TabJu5gfjyKnuQYQ9Vzw1anXN
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 13, 2013, 06:55:12 PM
 #1104

Ive downloaded v1.4 as i want to use cgminer, bfgminer gives me such low hash rates its rubbish, i use cgminer in guiminer-scrypt and get 10X higher hash rates than bfgminer.


anyway my question is, v1.4 wont detect any of my GPUs, ive tried it on 2 different rigs, if i use advanced-detect devices, it thinks about it for a while but then nothing appears.

is there something else i need to do?

You need to download and use a version of cgminer that support GPU mining, such as 3.7. You can extract it into the MultiMiner\Miners\cgminer folder.

Can you please give me examples of the arguments you have entered under Settings > Advanced settings? The ones that are rubbish under bfgminer but work under cgminer? Along with hardware details and example hashrates?

Edit: Or, even better, can you email me and set me up with remote access via TeamViewer so I can reproduce this issue myself?

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 13, 2013, 11:51:08 PM
 #1105

Ive downloaded v1.4 as i want to use cgminer, bfgminer gives me such low hash rates its rubbish, i use cgminer in guiminer-scrypt and get 10X higher hash rates than bfgminer.

That's the same problem I have been having.  The only thing that I can find that's weird is a "T" argument at the end of the command string that Idk what It's for.  I really wish I could get it to work but just haven't had the time to dedicate a night to making something work when cgminer works fine.

I have always used CGminer too, and I tried BFGminer today on one rig, as I want to continue using multiminer, but the hash rate was about 40 kh/s less per card with the same settings. I didn't spend much time tweaking, but I reverted back.

Sad to see with so many coming into Scrypt mining now that we're stuck with no more updates. Hoping that the Scrypt fork gets off the ground, wish I still had some programming skills.

Okay folks, I'm calling out atomicchaos, skyhigh2004, and techstorm2 specifically. Please get in touch with me if you get better scrypt performance with cgminer than you do with bfgminer so I can investigate. I'm going to be digging into the scrypt code in bfgminer and I need some sort of lead on the performance difference you guys are seeing.

Each time I've asked for more details on this I've been met with silence. I really would like to get this reproduced and fixed.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
skyhigh2004
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 201



View Profile
December 14, 2013, 01:00:26 PM
 #1106

Ive downloaded v1.4 as i want to use cgminer, bfgminer gives me such low hash rates its rubbish, i use cgminer in guiminer-scrypt and get 10X higher hash rates than bfgminer.

That's the same problem I have been having.  The only thing that I can find that's weird is a "T" argument at the end of the command string that Idk what It's for.  I really wish I could get it to work but just haven't had the time to dedicate a night to making something work when cgminer works fine.

I have always used CGminer too, and I tried BFGminer today on one rig, as I want to continue using multiminer, but the hash rate was about 40 kh/s less per card with the same settings. I didn't spend much time tweaking, but I reverted back.

Sad to see with so many coming into Scrypt mining now that we're stuck with no more updates. Hoping that the Scrypt fork gets off the ground, wish I still had some programming skills.

Okay folks, I'm calling out atomicchaos, skyhigh2004, and techstorm2 specifically. Please get in touch with me if you get better scrypt performance with cgminer than you do with bfgminer so I can investigate. I'm going to be digging into the scrypt code in bfgminer and I need some sort of lead on the performance difference you guys are seeing.

Each time I've asked for more details on this I've been met with silence. I really would like to get this reproduced and fixed.

I will gladly help you narrow it down nwoolls I just haven't had any free time other than to check this forum once in awhile for the last few weeks.  This time of year I'm working 50-55 hrs a week depending on how much snow we have so hopefully soon I can get in touch with you and try and reproduce this.

BTC:157BZV5z5dEdEoE5KSr5D7CQGXamLpsZ7n  LTC:LYCf5PnQpXCCmpR4ka3mR8DFDe5hKhTdfc
MEC:MAgTT8QdhVCkgHTkUoKvs4w1TQvv3NU99v  DGC:D8Ubh9oYTpSe1HEBptY8wf6ZrPpj7bhkV5
FTC:6hb1VsGzkej4kSsssGA4FMnkCoVp7PLi8D  PXC:PqQwQKJoYxGSVrKtVfDa5aaJVL9Yevhb2b
rlhead7173
Member
**
Offline Offline

Activity: 109


View Profile
December 14, 2013, 02:35:18 PM
 #1107

I would like to add my 2 cents. I was hesitant to upgrade from 1.3.50 to the newest version that only supports Bfgminer. I have been monitoring the thread to check on other people’s experience. Well last night I decided to give the newest version a try.  I have 3 rigs and my personal PC that have a total of 12 MSI 7950 Twin Frozr giving me about 7.5 MH. All I ever mine is scrypt. I installed Version 2.2.2 directly over the top of version 1.3.50. All of my settings were imported to the newest version and all of my cards hash at the exact same rate. Not sure if it matters or not but my scrypt setting for the card have never been in the arguments box under Advanced Backend Strategies, I have always left that blank. My settings are in the coin configuration under Miner Arguments on each coin. On fast coins I use:
 
-w 256 -v 1 -I 18 -g 1 -l 1 --expiry 5 --scan-time 5 --queue 0  --thread-concurrency 21712 

and on slower coins I use:

-w 256 -v 1 -I 20 -g 1 -l 1 --expiry 20 --scan-time 20 --queue 0  --thread-concurrency 21712
 
I am very happy with the newest version and honestly would have never known that it is using Bfgminer instead of CGMiner. I do have one question though. When I go to Add/Remove columns on the Detail view of each card I cannot get the Rejected column to show up even though it is checked. Is this a known issue?

BTC: 169Mm5zefmZz2EuJDRkXWtUQ9T1SQhEVPg
LTC: LTmq5m7SvGBfdShyQFPgRxZ5SUc2hsiCqV
NXT: NXT-PUTF-QSCM-DBJZ-CZMS7
skyhigh2004
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 201



View Profile
December 14, 2013, 02:39:51 PM
 #1108

I would like to add my 2 cents. I was hesitant to upgrade from 1.3.50 to the newest version that only supports Bfgminer. I have been monitoring the thread to check on other people’s experience. Well last night I decided to give the newest version a try.  I have 3 rigs and my personal PC that have a total of 12 MSI 7950 Twin Frozr giving me about 7.5 MH. All I ever mine is scrypt. I installed Version 2.2.2 directly over the top of version 1.3.50. All of my settings were imported to the newest version and all of my cards hash at the exact same rate. Not sure if it matters or not but my scrypt setting for the card have never been in the arguments box under Advanced Backend Strategies, I have always left that blank. My settings are in the coin configuration under Miner Arguments on each coin. On fast coins I use:
 
-w 256 -v 1 -I 18 -g 1 -l 1 --expiry 5 --scan-time 5 --queue 0  --thread-concurrency 21712 

and on slower coins I use:

-w 256 -v 1 -I 20 -g 1 -l 1 --expiry 20 --scan-time 20 --queue 0  --thread-concurrency 21712
 
I am very happy with the newest version and honestly would have never known that it is using Bfgminer instead of CGMiner. I do have one question though. When I go to Add/Remove columns on the Detail view of each card I cannot get the Rejected column to show up even though it is checked. Is this a known issue?


I have a very similar setup to you (10 7950s) and when I get home tonight I am going to delete and uninstall mm and all its versions and start from scratch again with your settings since they are known to be working for you at least and see if I can get this to work.  I really love the UI changes and some of the other features added to 2.x so I would love to get this working.

BTC:157BZV5z5dEdEoE5KSr5D7CQGXamLpsZ7n  LTC:LYCf5PnQpXCCmpR4ka3mR8DFDe5hKhTdfc
MEC:MAgTT8QdhVCkgHTkUoKvs4w1TQvv3NU99v  DGC:D8Ubh9oYTpSe1HEBptY8wf6ZrPpj7bhkV5
FTC:6hb1VsGzkej4kSsssGA4FMnkCoVp7PLi8D  PXC:PqQwQKJoYxGSVrKtVfDa5aaJVL9Yevhb2b
majic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
December 14, 2013, 04:28:53 PM
 #1109

Is there any documented way to add coins that are not in the dropdown list to Multiminer?

For example Dogecoin and other newer scrypt-based coins would be welcome. Alternatively I'd expect there to be some kind of config that I can edit to add my own entries. I did see mention of the ability to add custom coins, but so far have not found out where or how to do it.
rlhead7173
Member
**
Offline Offline

Activity: 109


View Profile
December 14, 2013, 04:42:46 PM
 #1110

Is there any documented way to add coins that are not in the dropdown list to Multiminer?

For example Dogecoin and other newer scrypt-based coins would be welcome. Alternatively I'd expect there to be some kind of config that I can edit to add my own entries. I did see mention of the ability to add custom coins, but so far have not found out where or how to do it.

Go to Add Coin like normal. Then just type in the coin name instead of using the ones in the drop down.

BTC: 169Mm5zefmZz2EuJDRkXWtUQ9T1SQhEVPg
LTC: LTmq5m7SvGBfdShyQFPgRxZ5SUc2hsiCqV
NXT: NXT-PUTF-QSCM-DBJZ-CZMS7
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 14, 2013, 05:06:28 PM
 #1111

Is there any documented way to add coins that are not in the dropdown list to Multiminer?

Type whatever you want when you are presented with that dialog. You do not have to choose from the list.

I'll be adding text to the dialog that clarifies this in the next update. It is asked frequently.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 14, 2013, 05:07:02 PM
 #1112

Go to Add Coin like normal. Then just type in the coin name instead of using the ones in the drop down.

ahhh beat me to it - thanks!  Grin

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 14, 2013, 05:10:16 PM
 #1113

I would like to add my 2 cents. I was hesitant to upgrade from 1.3.50 to the newest version that only supports Bfgminer. I have been monitoring the thread to check on other people’s experience. Well last night I decided to give the newest version a try.  I have 3 rigs and my personal PC that have a total of 12 MSI 7950 Twin Frozr giving me about 7.5 MH. All I ever mine is scrypt. I installed Version 2.2.2 directly over the top of version 1.3.50. All of my settings were imported to the newest version and all of my cards hash at the exact same rate. Not sure if it matters or not but my scrypt setting for the card have never been in the arguments box under Advanced Backend Strategies, I have always left that blank. My settings are in the coin configuration under Miner Arguments on each coin. On fast coins I use:
 
-w 256 -v 1 -I 18 -g 1 -l 1 --expiry 5 --scan-time 5 --queue 0  --thread-concurrency 21712 

and on slower coins I use:

-w 256 -v 1 -I 20 -g 1 -l 1 --expiry 20 --scan-time 20 --queue 0  --thread-concurrency 21712

Thanks so much for the details. I hope this helps others tune their systems for the latest version. I wouldn't have thought of entering the scrypt settings in the coin configurations. Good idea!

I am very happy with the newest version and honestly would have never known that it is using Bfgminer instead of CGMiner. I do have one question though. When I go to Add/Remove columns on the Detail view of each card I cannot get the Rejected column to show up even though it is checked. Is this a known issue?

Several of the columns, including Rejected, only show up once there is a value in them (other than 0). I know it's confusing since you can also toggle the visibility (like you did) but it should work once you get some rejected shares.

Also note that you need to click "More details" in the bottom left if you haven't already to see all of the columns.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 14, 2013, 05:11:28 PM
 #1114

I will gladly help you narrow it down nwoolls I just haven't had any free time other than to check this forum once in awhile for the last few weeks.  This time of year I'm working 50-55 hrs a week depending on how much snow we have so hopefully soon I can get in touch with you and try and reproduce this.

Sounds good - I appreciate it very much! I'll do whatever I can to help.

Don't work too hard  Smiley

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
techstorm2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 14, 2013, 05:40:59 PM
 #1115

Hi Nwoolls


I use cgminer v2.2 with my guiminer-scrypt and get 420K with the following settings for my 6950

thread-concurrency 8400
worksize 256

intensity 18
vectors=1
GPU threads = 1

these are the only settings i use in guiminer-scrypt

Ive tried downloading cgminer 3.8 to use with v1.4 of multiminer but again, it doesnt see any of my cards.

Ive tried again using multiminer v2.2 with bfgminer, no extra settings in the backend miner, just as it comes, when i start it i get 15Khash for the 6950.

hope this helps
 

Dime 7Q3cZtyJemmE8pJsrYgX24mHnkqZX6M6hP
BTC 18vbvovBeM5ZTZqR5ZWAy75EXE7qTNipuo
Mooncoin 2QgyivUMa7Zun6oPdxeE1yry1aNp5hqrDb
LTC Lg3UYGCAe3Tb146PiMqeGNLR7bnjdM447d
Doge DPd1XejW8TabJu5gfjyKnuQYQ9Vzw1anXN
Chrisoldinho
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
December 14, 2013, 09:50:39 PM
 #1116

Is it feasible to implement a change to a backup pool if hash rate goes below x

I use hashco.ws and it often goes down to 20 khash, I have liteguardian as my backup but it doesn't kick in presumably because there is still some activity.

Thanks,
Chris.

Reputation thread - https://bitcointalk.org/index.php?topic=207526.0

BTC: 1Lx4N52ZWBJ2ieRudrrUGjec6RybBuGhVV
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 15, 2013, 05:28:22 AM
 #1117

I use cgminer v2.2 with my guiminer-scrypt and get 420K with the following settings for my 6950

thread-concurrency 8400
worksize 256

intensity 18
vectors=1
GPU threads = 1

Ive tried downloading cgminer 3.8 to use with v1.4 of multiminer but again, it doesnt see any of my cards.

cgminer 3.8 does not support GPU mining. You need to manually download version 3.7.2 and then unzip it unto the MultiMiner\Miners\cgminer folder if you would like to GPU mine with cgminer and MultiMiner 1.4. That should solve that issue. Please let me know if not.

Ive tried again using multiminer v2.2 with bfgminer, no extra settings in the backend miner, just as it comes, when i start it i get 15Khash for the 6950.

That's the problem. While I am looking at automatically discovering scrypt arguments based on GPU model, for now you need to research and enter that manually. To reproduce the settings GUIMiner is using:

  • Click Settings
  • Click Advanced backend miner settings
  • Under Arguments, Scrypt, enter:

Code:
--thread-concurrency 8400 --worksize 256 --intensity 18 --vectors 1 --gpu-threads 1

Check this link under the Config column for other viable configurations for your GPU:

https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 15, 2013, 05:30:32 AM
 #1118

Is it feasible to implement a change to a backup pool if hash rate goes below x

I use hashco.ws and it often goes down to 20 khash, I have liteguardian as my backup but it doesn't kick in presumably because there is still some activity.

Check out the bfgminer README and search for "FAILOVER STRATEGIES WITH MULTIPOOL":

https://github.com/luke-jr/bfgminer

This describes the various failover strategies available. You can make use of them by entering the additional arguments under Settings > Advanced backend miner settings.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
nwoolls
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile WWW
December 15, 2013, 06:12:20 AM
 #1119

Version 2.2.3 of MultiMiner is now available with the following changes:

  • Improved the accessibility of the application throughout to help disabled users (the entire application is now accessible using the keyboard and a screen reader)
  • Added a note and link to the Advanced Miner Settings dialog taking the user to example Scrypt configurations
  • Added a note to the Choose Coin screen to indicate the user can type whatever they please and aren't forced to choose from the list
  • Environment variables for GPU mining are now automatically set on startup (GPU_MAX_ALLOC_PERCENT and GPU_USE_SYNC_OBJECTS)
  • Fixed an error on startup

Special thanks to Maidak who assisted both myself and a blind fellow with an affinity for crypto currency in getting the accessibility of MultiMiner up to par. While things were working well in 2.2.2, in 2.2.3 every control will now voice a proper name and every element is now available via the TAB key.

MultiMiner: Any Miner, Any Where, on Any Device |  MobileMiner: Monitor and manage your rigs from your browser or phone  |  Xgminer: Mine with popular miners on Mac OS X
btc: 1BmXY4ZZQh1iHSVre658gM1gPAEtDnq8rv  |  ltc: LP1SsHZTDexndkvRKsqAkXNsienPHwaMb5  |  hardware: nwoolls at gmail dot com
majic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
December 15, 2013, 08:02:13 AM
 #1120

Ngwools,

You'll be happy to know that I've switched to Multiminer fully since yesterday evening (still the old version though), and get very good performance.

Mining Doge's I get around 5kh/sec extra with my setup (405 for CGminer, 410 for Multiminer!).
Same parameters, so it must be efficiency of the underlying client.

Well done!
Pages: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 185 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!