Bitcoin Forum
October 19, 2020, 04:30:22 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... 188 »
  Print  
Author Topic: Vanitygen: Vanity bitcoin address generator/miner [v0.22]  (Read 1145988 times)
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 07:56:06 AM
 #1121

And it's not running is it?

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
1603125022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603125022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603125022
Reply with quote  #2

1603125022
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1603125022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603125022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603125022
Reply with quote  #2

1603125022
Report to moderator
gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 07:57:57 AM
 #1122

No, I haven't had it running since I upgraded from my ATI to nvidia. (I knew I would never be a pro miner so I just figured I'd build for gaming, hence the 2x 660 ti)

bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:01:06 AM
 #1123

Have you tried mining? Maybe your amd drivers are messing with it. See if gpuz shows opencl.

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:05:41 AM
 #1124



Yup

gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:08:31 AM
 #1125

Wait, I think within the parameters list it says use -D for multiple devices. I've been using -d...

bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:08:36 AM
 #1126

Have you tried 64 bit?

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:08:55 AM
 #1127

Haha that makes a huge difference

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:15:55 AM
 #1128

I'm still having trouble getting both of them to work. What should I type? Here's the full parameter list:

 

I've tried:

oclvanitygen -D 0:0 1Testing
oclvanitygen -D 0:1 1Testing
oclvanitygen -D 0:01 1Testing

None of them make it go faster Sad

gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:20:16 AM
 #1129

Seems if I do:

oclvanitygen -D 0:0 -D 0:1 1Testing

It only gets about 5 mkeys/second. It makes my computer lag hardcore and both GPU's are really unstable, when watching MSIAfterburner... They go from 0% usage to 60% usage and jump around in that area quite fast example:



In comparison with running just one GPU, I get 99% usage and about 20mkeys/second.


bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:29:54 AM
 #1130

Try 0:0,0:1

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:30:36 AM
 #1131

Or maybe not

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:31:20 AM
 #1132


Lol, Yeah maybe not.

bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:34:15 AM
 #1133

Maybe it just didn't support multi gpu. If you read the previous pages I'm sure you'll find someone that tried it. We used to use tons of gpus.

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:36:09 AM
 #1134

https://bitcointalk.org/index.php?topic=25804.msg1002245#msg1002245

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
gadman2
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 973
Merit: 1000


WWW.HOMETOWNARMS.COM


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:37:28 AM
 #1135

https://bitcointalk.org/index.php?topic=25804.msg1109982#msg1109982

Says multiplegpu's are supported Sad

rob1313
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
May 10, 2013, 08:38:33 AM
 #1136

C:\Users\admin\Desktop\vanitygen-0.22-win>oclvanitygen -D 0:1 1rob
Difficulty: 4553521
Compiling kernel, can take minutes...LLVM ERROR: Cannot select: 0x4cf5c90: i8 =
setcc 0x4cef688, 0x4cf6488, 0x4cddac0 [ID=80]
  0x4cef688: i32 = AMDILISD::ADD 0x4cf6488, 0x4cf6158 [ID=63]
    0x4cf6488: i32,ch = CopyFromReg 0x4d3eea0, 0x4cf62f0 [ORD=179] [ID=51]
      0x4cf62f0: i32 = Register %vreg40 [ORD=179] [ID=14]
    0x4cf6158: i32,ch = load 0x4d3eea0, 0x4cf6400, 0x4cdc678<LD4[getelementptr i
nbounds ([8 x i32] addrspace(2)* @modulus, i32 0, i32 7)]> [ORD=178] [ID=55]
      0x4cf6400: i32 = Constant<28> [ID=39]
      0x4cdc678: i32 = undef [ORD=150] [ID=2]
  0x4cf6488: i32,ch = CopyFromReg 0x4d3eea0, 0x4cf62f0 [ORD=179] [ID=51]
    0x4cf62f0: i32 = Register %vreg40 [ORD=179] [ID=14]

tip if i help you. doge: D7zzbMR9mxmtDQWWNfrRGY5fFNUnrwexSQ or BTC: 1Fot8CrsuxcZUw6qYX3sVpNo5MDtaf7ZS2
leave rep here for any transaction. 
BTC mining contracts for only 0.0058 BTC / GHs
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:38:49 AM
 #1137

 Well duh it tells you to run it twice!

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:39:25 AM
 #1138

Rob keep trying differenT sdks and no remote login

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
rob1313
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
May 10, 2013, 08:42:55 AM
 #1139

Rob keep trying differenT sdks and no remote login

im using team viewer it a head less box.

tip if i help you. doge: D7zzbMR9mxmtDQWWNfrRGY5fFNUnrwexSQ or BTC: 1Fot8CrsuxcZUw6qYX3sVpNo5MDtaf7ZS2
leave rep here for any transaction. 
BTC mining contracts for only 0.0058 BTC / GHs
bitpop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2660
Merit: 1048


https://keybase.io/bitpop


View Profile WWW
May 10, 2013, 08:43:44 AM
 #1140

Team viewer should be ok. Rdp hides the gpus.

Reputation  |  PGP  |  Ethereum Classic
Bitcoin: 3DSh6AnmvBpDJFUz2mnLirMLmTMcFs9nDm
Pages: « 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 ... 188 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!