Bitcoin Forum
August 18, 2019, 12:16:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 [132] 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 »
  Print  
Author Topic: [Setup & Troubleshoot] Bitmain AntMiner S1 180GH/S miner  (Read 447559 times)
gjpminingco
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


Co-Owner Of DCMCo-Op Mining Farm at 3.5 th/s


View Profile WWW
April 11, 2014, 01:32:16 AM
 #2621

hi all,

how can i configure the S1 to shutdown if a critical temperature reaches ...
i dont trust the units and i cant watch them 24/7 .

there is a command --bitmain-temp  but how can i use it?
I cant find anything at the webinterface.


thx
Wurzelsepp

I don't have an answer but what is considered "critical temperature"? Weather is getting warm here and mine are running at 47c... I might add a fan pulling from the front, but the most recommended brand seems discontinued.

if you have only 1 pool configured add it to the line of the password like Password: x --bitmain-temp 65

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566130574
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566130574

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566130574
Reply with quote  #2

1566130574
Report to moderator
jimrome
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 446
Merit: 250


Earn with impressio.io


View Profile
April 11, 2014, 02:17:52 AM
 #2622

hi all,

how can i configure the S1 to shutdown if a critical temperature reaches ...
i dont trust the units and i cant watch them 24/7 .

there is a command --bitmain-temp  but how can i use it?
I cant find anything at the webinterface.


thx
Wurzelsepp

I don't have an answer but what is considered "critical temperature"? Weather is getting warm here and mine are running at 47c... I might add a fan pulling from the front, but the most recommended brand seems discontinued.

if you have only 1 pool configured add it to the line of the password like Password: x --bitmain-temp 65

It won't work unless you use the custom cgminer build that I showed you.

(if anyone else is interested: https://github.com/kanoi/cgminer-binaries/tree/master/AntS1)

.▄███     ██████     ███▄
██████   ███████   ██████
 ██████ ██████████ ██████
  ██████████████████████
   █████████  ████████
    ██████    ██████
    ███████    ██████
   █████████  █████████
  ██████████████████████
 ██████ ██████████ ██████
██████   ██████   ██████
 ▀███     ██████     ███▀
IMPRESSIO     ▄███████████████▄
     ██             ██
     ▀███████████████▀
           ██ ██
           ██ ██
       ▄▄█████████▄▄ ▄███▄
    ▄███▀▀       ▀▀████ ▀██▄
  ▄██▀   ▄▄█████▄▄   ▀██▄ ██
 ▄██  ▄███  █  █████▄  ██▄█▀
 ██  ███         █████  ██
██  ██████  ███   █████  ██
██  ██████  ▀▀▀  ▄█████  ██
██  ██████  ▄▄▄▄  █████  ██
██  ██████  ████   ████  ██
 ██  ███          ████  ██
 ▀██  ▀███  █  █████▀  ██▀
  ▀██▄   ▀▀█████▀▀   ▄██▀
    ▀███▄▄       ▄▄███▀
       ▀▀█████████▀▀
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1595
Merit: 1000



View Profile
April 11, 2014, 03:25:44 AM
 #2623

Is this fan good for the front of these? (Ie, to pull air from opposite side of OEM fan)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835705040

From what I've seen this looks like good bang for the buck, right?
Not bad. I usually buy fans between 110-130 cfm though. Gives more pulling power.
wurzelsepp82
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
April 11, 2014, 12:16:14 PM
Last edit: April 11, 2014, 12:31:52 PM by wurzelsepp82
 #2624

Is this fan good for the front of these? (Ie, to pull air from opposite side of OEM fan)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835705040

From what I've seen this looks like good bang for the buck, right?
Not bad. I usually buy fans between 110-130 cfm though. Gives more pulling power.

I cant get it to work. cgminer doesnt start after that update
btw: is there no command for shutdown the ants??
J_Dubbs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
April 11, 2014, 05:27:35 PM
 #2625

Is this fan good for the front of these? (Ie, to pull air from opposite side of OEM fan)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835705040

From what I've seen this looks like good bang for the buck, right?
Not bad. I usually buy fans between 110-130 cfm though. Gives more pulling power.

Is there a particular brand you recommend?
J_Dubbs
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
April 11, 2014, 06:09:59 PM
 #2626

Just found an awesome deal on Newegg... 120mm Bgears case fan, they have 103 CFM rating, might be loud (35dba) but I don't care about noise at these prices. Promo code pricing and a sale, I got 5 of them for $26.95!! What I will probably do is swap these onto my blades to replace most of the array of Coolermaster ~70CFM SickleFlow fans I have running, and then I'll put those old CoolerMaster fans on my Antminers pulling side. My rack of blades seems to be suffering with the weather getting warm, or maybe just length of time/use, but I'd like to push more air across them for low dollars before I start messing around with thermal compound, and this will free up a few of my other fans to throw on the Antminers, at least temporarily worth a shot.
wolf_miner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1001



View Profile
April 12, 2014, 09:37:54 AM
 #2627

Hi, I bought a PWM fan Coolink SWIF2 120P to be added to the S1, but the connector on the balde is different, and not fit. Which fan should I buy compatible with the S1 PWM connector.

Thanks in advance W_M

Raptor2213
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
April 12, 2014, 12:54:21 PM
 #2628

Hi, I bought a PWM fan Coolink SWIF2 120P to be added to the S1, but the connector on the balde is different, and not fit. Which fan should I buy compatible with the S1 PWM connector.

Thanks in advance W_M

The S1 uses non-standard connectors.  Clip one side of the plastic guard with wire-cutters and plug it in anyways.

Did something I say help you out?    BTC - 18oTipf66z8dbwTgRCiPjbdPmqEP7zuCFb
wolf_miner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1001



View Profile
April 12, 2014, 02:56:48 PM
 #2629


The S1 uses non-standard connectors.  Clip one side of the plastic guard with wire-cutters and plug it in anyways.

Thanks Raptor2213
techman05
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile WWW
April 12, 2014, 11:08:44 PM
 #2630

mine is running steady at 200ghs.
Added an extra fan, cut 2 cables per fan, the control cables so they run at 100%
Added plexi, turned it upside down. somehow this took away 3°C
Running smooth @ 39&40°C

Does putting the case around the S1 help in any way. I seem to notice it colder on the top of the heatsync and hot air blowing out the proper sides.

I still have default fans and would like to get the air to where it's needed to try and  keep the fans from cranking up. It's still on my wishlist to quell the ant miners screams.

Like the info address for potential tips Wink
BTC 1CL5BnNhdL2wDVmSDwMbW1cNhZew87CAPV
* http://www.miningrigrentals.com/register?ref=563
Littleshop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316
Merit: 1000



View Profile WWW
April 13, 2014, 03:36:38 AM
 #2631

I have one unit that is not mining.  It sees no mining chains.  I get none of those lines of oooooooooooooooooooo on the status page.  What could cause that?

jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1000


View Profile
April 13, 2014, 01:54:20 PM
 #2632


has anyone used public/private keys to access the ants ?  

I am always prompted for the password after setting up keys.

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
gjpminingco
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


Co-Owner Of DCMCo-Op Mining Farm at 3.5 th/s


View Profile WWW
April 13, 2014, 03:16:32 PM
 #2633

that is a common thing with ssh connections
that key is so that the ssh server knows that you are who you claim to be besides just having the password

BoogieMan82
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile WWW
April 13, 2014, 04:02:14 PM
 #2634

Tip:

If you haven't upgraded your CG miner to 4.2.2a I HIGHLY suggest you do.  I did 24 hours ago, and my HW error rate is 60% lower, and temps 2 deg C lower as well.

Don't know what changed, but I like it!

I followed the directions below TO THE LETTER and it worked like a charm!

https://github.com/kanoi/cgminer-binaries/tree/master/AntS1
joesmoe2012
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 501


Ching-Chang;Ding-Dong


View Profile WWW
April 13, 2014, 04:18:24 PM
 #2635

ship the broken device to bitmain back if you within 90 days of waranty!

i had a problem with the lan adapter on my device and this was a communication with bitmain support!

Hi Dimitri,

please just ship back the bad parts to bellow address, and mark your name and order ID in the package.Â
----------------------------------------------------------------------
Building No.13-16, Jiu Wei New Village, Xixiang Street, BaoAn District, Shenzhen, 518126, China

Contact: Gao JianPing

----------------------------------------------------------------------

please share us your tracking number after you ship out, when we receive it, we will re-ship good replacement to you.


Best Regards

 

BITMAIN


Good to new, a couple of mine units also have bad ethernet ports Sad

Antuam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1005



View Profile
April 13, 2014, 04:27:35 PM
 #2636

Tip:

If you haven't upgraded your CG miner to 4.2.2a I HIGHLY suggest you do.  I did 24 hours ago, and my HW error rate is 60% lower, and temps 2 deg C lower as well.

Don't know what changed, but I like it!

I followed the directions below TO THE LETTER and it worked like a charm!

https://github.com/kanoi/cgminer-binaries/tree/master/AntS1

Hello.
I would like update the CGMINER.  I do all in the post but If I go to SYSTEM / SOFTWARE, I see CGMINER Versión 3.12.0-1.

Could you help me ,please?.

Thank you in advanced.
Antuam


https://billing.time4vps.eu/?affid=3080 "- VPS hosting in Europe"
Raptor2213
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
April 13, 2014, 04:35:08 PM
 #2637

Tip:

If you haven't upgraded your CG miner to 4.2.2a I HIGHLY suggest you do.  I did 24 hours ago, and my HW error rate is 60% lower, and temps 2 deg C lower as well.

Don't know what changed, but I like it!

I followed the directions below TO THE LETTER and it worked like a charm!

https://github.com/kanoi/cgminer-binaries/tree/master/AntS1

Hello.
I would like update the CGMINER.  I do all in the post but If I go to SYSTEM / SOFTWARE, I see CGMINER Versión 3.12.0-1.

Could you help me ,please?.

Thank you in advanced.
Antuam

The system/software field will never update.  I asked this question a few pages back.  You can verify the version by typing a command in the SSH shell.  cgminer -V, I think.

Did something I say help you out?    BTC - 18oTipf66z8dbwTgRCiPjbdPmqEP7zuCFb
Antuam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1005



View Profile
April 13, 2014, 04:38:10 PM
 #2638

The system/software field will never update.  I asked this question a few pages back.  You can verify the version by typing a command in the SSH shell.  cgminer -V, I think.

PERFECT!!! , This was my error. I can see the it.

cgminer 4.2.2a

Thank you very much.
Regards.
Antuam

https://billing.time4vps.eu/?affid=3080 "- VPS hosting in Europe"
thebeesknees
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 13, 2014, 06:22:18 PM
 #2639

It's getting warm out here (almost 80 degree F) so I don't think just the open window is going to work to keep these things cool.  I have 8 in a row and the warmest has hit 62 degrees.  I read that you should keep them below 60 and definitely below 70.  Are these numbers accurate or should I add some a/c asap?
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1000


View Profile
April 13, 2014, 07:06:36 PM
 #2640


has anyone used public/private keys to access the ants ?  

I am always prompted for the password after setting up keys.

bump... anyone using ssh and pub/priv keys?

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Pages: « 1 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 [132] 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!