Bitcoin Forum
June 19, 2024, 07:14:45 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 [177] 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 ... 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
wolf_miner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1018
Merit: 1001



View Profile
March 17, 2014, 03:01:57 PM
 #3521

Hi, is possible to pay in dollar with credit card?

Thanks W_M
meornot69
Member
**
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 10


View Profile
March 17, 2014, 03:06:45 PM
 #3522

Just ordered an S1 and status paid under 10 minutes...
Thats really a good job for bitmain Smiley

yes because after 1 confirmation, the status changes to Paid.
S4VV4S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 502


View Profile
March 17, 2014, 03:08:21 PM
 #3523

Hi, is possible to pay in dollar with credit card?

Thanks W_M

Not unless you can find a member that will sell you his/her coins.

You could use Virwox but unless you have a verified account there (or Neteller) then no.

Rock6.3
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
March 17, 2014, 03:08:43 PM
 #3524

Hi, is possible to pay in dollar with credit card?

Thanks W_M

Only if your credit card pays in BTC.
xingqiaoyin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 395
Merit: 250


View Profile
March 17, 2014, 03:16:24 PM
 #3525

How much Bitmaintech value declares for customs (for Antminer s1) ? Smiley Thanks

EU 250USD
Not in my case. The declared value was 500 USD each.
Still waiting for bitmain to reply to my pm so that we may make some kind of arrangements because I got stuck into paperwork and of course *HUGE* additional expenses!!!

Think Bitmain needs to update on what they mark for each place they sent too!! 500USD plus current value makes them so expensive!

I can't imagine the price of the S2 at customs!!

It's not their fault.. Want to undervalue your invoice ? Live outside EU..
In EU there's a saying about such practice it's called FRAUD...
It's not bitmain's fault when your custom officers is a member in bitcointalk and do their job.


meornot69
Member
**
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 10


View Profile
March 17, 2014, 03:25:06 PM
 #3526

How much Bitmaintech value declares for customs (for Antminer s1) ? Smiley Thanks

EU 250USD
Not in my case. The declared value was 500 USD each.
Still waiting for bitmain to reply to my pm so that we may make some kind of arrangements because I got stuck into paperwork and of course *HUGE* additional expenses!!!
same problem here, had to pay more then 300 $ Custom Taxes
First time they shipped with DHL.
i hate DHL already
S4VV4S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 502


View Profile
March 17, 2014, 03:37:10 PM
 #3527

How much Bitmaintech value declares for customs (for Antminer s1) ? Smiley Thanks

EU 250USD
Not in my case. The declared value was 500 USD each.
Still waiting for bitmain to reply to my pm so that we may make some kind of arrangements because I got stuck into paperwork and of course *HUGE* additional expenses!!!

Think Bitmain needs to update on what they mark for each place they sent too!! 500USD plus current value makes them so expensive!

I can't imagine the price of the S2 at customs!!

It's not their fault.. Want to undervalue your invoice ? Live outside EU..
In EU there's a saying about such practice it's called FRAUD...
It's not bitmain's fault when your custom officers is a member in bitcointalk and do their job.




The problem with customs is only with DHL shipments.
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2408
Merit: 1004



View Profile
March 17, 2014, 03:38:40 PM
 #3528

No and with ups
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2408
Merit: 1004



View Profile
March 17, 2014, 03:41:59 PM
Last edit: March 17, 2014, 04:07:03 PM by jelin1984
 #3529

Hohoho mery Xmas
pjcltd
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 1003

NodeMasters


View Profile WWW
March 17, 2014, 03:43:50 PM
 #3530

This custom declared value is a BIG problem ! And so 250 usd or 500 usd ?

my last order is with DHL
im in the UK
I asked BITMAIN to send it by DHL and to declare the Value at $250
now I have had a TEXT from DHL saying the there is £46 import tax to pay.
and I will get my miner tomorrow.

As soon as I get it iwill be ordering 1 more miner from BITMAIN

Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3220
Merit: 1220



View Profile
March 17, 2014, 04:06:06 PM
 #3531

This custom declared value is a BIG problem ! And so 250 usd or 500 usd ?

my last order is with DHL
im in the UK
I asked BITMAIN to send it by DHL and to declare the Value at $250
now I have had a TEXT from DHL saying the there is £46 import tax to pay.
and I will get my miner tomorrow.

As soon as I get it iwill be ordering 1 more miner from BITMAIN



You should all go back and delete any post you make about declared value and customs, you think that customs are so stupid they can't search the internet for prices and information about 1000's of boxes being shipped internationally with Bitmain Antminer printed on the box? All you guys are doing is making it easier for them, its like watching the Darwin Awards parade in here.

Mine @ pools that pay Tx fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
Should bitmain create LPM for all models?
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2408
Merit: 1004



View Profile
March 17, 2014, 04:08:11 PM
 #3532

Hohoho happy Xmas
S4VV4S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 502


View Profile
March 17, 2014, 04:08:30 PM
 #3533

No and with ups

Oι μόνες φoρές πoυ έχω πρόβλημα είναι με την DHL αδελφέ.

wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
March 17, 2014, 05:22:51 PM
 #3534

Sold a few Ants locally and put in my last S1 order to replace them. Now the waiting game for the S2 to be in stock and my BTC to refill Cheesy
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
March 17, 2014, 07:31:31 PM
 #3535

Transactions are slow today! Still no confirmation like 3 hours later! Don't cancel my order Bitmain, the BTC are on their way!
networkgeek24
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
March 17, 2014, 09:10:15 PM
 #3536

So I placed an order for 3 today and sent payment immediately. The website shows unpaid and expired for the order. How do I get assistance for this?

Order ID: 00120140317164528225mI9hv4WL069A

Bitrated user: networkgeek24.
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 4158
Merit: 8047


'The right to privacy matters'


View Profile WWW
March 17, 2014, 09:21:29 PM
 #3537

So I placed an order for 3 today and sent payment immediately. The website shows unpaid and expired for the order. How do I get assistance for this?

Order ID: 00120140317164528225mI9hv4WL069A
  block chain is fucked up you need to wait it out


▄▄███████▄▄
▄██████████████▄
▄██████████████████▄
▄████▀▀▀▀███▀▀▀▀█████▄
▄█████████████▄█▀████▄
███████████▄███████████
██████████▄█▀███████████
██████████▀████████████
▀█████▄█▀█████████████▀
▀████▄▄▄▄███▄▄▄▄████▀
▀██████████████████▀
▀███████████████▀
▀▀███████▀▀
.
 MΞTAWIN  THE FIRST WEB3 CASINO   
.
.. PLAY NOW ..
networkgeek24
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
March 17, 2014, 09:39:13 PM
 #3538

So I placed an order for 3 today and sent payment immediately. The website shows unpaid and expired for the order. How do I get assistance for this?

Order ID: 00120140317164528225mI9hv4WL069A
  block chain is fucked up you need to wait it out


Sorry I'm a noob - can you help me understand why blockchain.info being down has anything to do with my order status on bitmaintech.com? Does bitmaintech.com solely rely on blockchain.info for BTC transaction confirmations?

Bitrated user: networkgeek24.
S4VV4S
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1582
Merit: 502


View Profile
March 17, 2014, 09:45:19 PM
 #3539

So I placed an order for 3 today and sent payment immediately. The website shows unpaid and expired for the order. How do I get assistance for this?

Order ID: 00120140317164528225mI9hv4WL069A
  block chain is fucked up you need to wait it out


Sorry I'm a noob - can you help me understand why blockchain.info being down has anything to do with my order status on bitmaintech.com? Does bitmaintech.com solely rely on blockchain.info for BTC transaction confirmations?

Bitmain uses the blockchain API. So yes.
mindfox
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


Donate to put a smile on my face :)


View Profile WWW
March 17, 2014, 09:48:49 PM
 #3540

No and with ups

Oι μόνες φoρές πoυ έχω πρόβλημα είναι με την DHL αδελφέ.

Eγώ Σάββα μάλλoν τoν ήπια... Πεντακoσαρικάκι τo καθένα και θα πάει στo Θεό μoυ φαίνεται για τα πέντε κoμμάτια.
Pages: « 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 [177] 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 ... 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!