Bitcoin Forum
June 18, 2024, 05:14:54 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 [199] 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 ... 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
March 25, 2014, 02:35:34 PM
 #3961

With the blockchain hold up it would have been nice to get some. Pretty sure I am done buying ants unless there is a crazy incentive.
CroverNo
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
March 25, 2014, 02:59:00 PM
 #3962



Even if you had 100 of these you are only making 1.7BTC per day non overclock  Cry

Aren't you a "reseller" for these?  You don't show much confidence in the product.

Yeah part of the team Smiley I just offer the low customs fee my orders still go via Bitmain - Well to be honest the product has not come on leaps and bounds and cmon look at the market now. The new rack miners will rip the difficulty to parts. Bitmain is not releasing 28nm till June now!!

Yes I care about the products but you have to be serious yes these can ROI but the fun of mining has totally gone now since the Diff has went so high.

Not sure if anyone else agrees yes you will always get that kid with more money that has to have the best stuff in this case the biggest miner farm but I think its the people with smaller rigs that appreciate bitcoin more. Bigger rigs are just in it to make a buck.

Thats life though I had my fun with these ants they really at the time back in Nov took the market by shock when Bitmain pumped them out so fast.

As a reseller I always support the product, and sales are still very good. we just got an order for 250 ants to a single user in america so yes the market is still big on these.

Hope to see Bitmain up the game soon 
ionux
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100



View Profile WWW
March 25, 2014, 03:10:48 PM
 #3963

Even if you had 100 of these you are only making 1.7BTC per day non overclock  Cry

http://coinprice.us/ionux/100_antminers.jpg


CoinPrice.US - Current market prices in a clean, ad-free interface.  API available for adding Bitcoin prices to your site!  |  Escrow service: https://bitcointalk.org/index.php?topic=502569.0  |  Reputation thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=494163  |  Public key: http://coinprice.us/public_key.txt  |  URL shortener project: http://10b.us  Cheesy
CroverNo
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
March 25, 2014, 03:24:44 PM
 #3964

Even if you had 100 of these you are only making 1.7BTC per day non overclock  Cry

http://coinprice.us/ionux/100_antminers.jpg



 Cheesy  Cheesy  Cheesy

Just the figures don't add up - PSU - Power cost - Shipping fee's - If you have the money then yeah would be a big risk

I was looking to set up a UK Farm well up in Scotland free cooling aha.

If you ran 100 S1s say in the UK to buy these in inc custom fee based at 500USD per ant = 1.29BTC per ant = 129BTC PSU per ant 0.11 BTC

100 S1 - 129
100 PSU - 11
Switch - 1.35
Racks - 3
Custom power - 2

Total setup BTC cost - 146.35 BTC
£52686.00
$87037.25

https://tradeblock.com/mining/a/5fe2e12def

Never would you make a profit - get my drift ?
ionux
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100



View Profile WWW
March 25, 2014, 03:36:30 PM
 #3965

Wow.  Glad I live in the USA then.  Wink

CoinPrice.US - Current market prices in a clean, ad-free interface.  API available for adding Bitcoin prices to your site!  |  Escrow service: https://bitcointalk.org/index.php?topic=502569.0  |  Reputation thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=494163  |  Public key: http://coinprice.us/public_key.txt  |  URL shortener project: http://10b.us  Cheesy
MoreBloodWine
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 1001


View Profile
March 25, 2014, 04:08:30 PM
 #3966

Antminer S1 currently mine at about 0.0173568996 BTC per day without overclocking.
(Current Difficulties: 5,006,860,589)
*Pool luck may increase or decrese the mining rate.
Good to know he see's every other post but those that matter !

https://bitcointalk.org/index.php?topic=417159.msg5884972#msg5884972

To be decided...
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128
Merit: 1005

ASIC Wannabe


View Profile
March 25, 2014, 04:44:00 PM
 #3967

I did not receive a new coupon after ordering my second miner. Anyone else having the same issue?

Same issue..after two requests too...

my last 2 buys (8*S1 and 1*S2 in the last 14 days) have not come with any coupons, and I am now out of 0.055 coupons. All i have left are shitty 0.02BTC coupons ($12 off - whoooooo!)

Its up to bitmain to give coupons - I do not expect any but it sure is nice when i get them. Generally the coupons have been given at times where a price jump or delay have been reason for some value loss to buyers.

The 0.055BTC coupons seemed to be given to everybody at once based on thier order history or something. I went to buy an antminer one day and they were suddenly in my account, despite not being there a few days earlier and not having bought any miners for almost a month prior

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
smooth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2968
Merit: 1198



View Profile
March 25, 2014, 04:59:08 PM
 #3968

Even if you had 100 of these you are only making 1.7BTC per day non overclock  Cry

http://coinprice.us/ionux/100_antminers.jpg



 Cheesy  Cheesy  Cheesy

Just the figures don't add up - PSU - Power cost - Shipping fee's - If you have the money then yeah would be a big risk

I was looking to set up a UK Farm well up in Scotland free cooling aha.

If you ran 100 S1s say in the UK to buy these in inc custom fee based at 500USD per ant = 1.29BTC per ant = 129BTC PSU per ant 0.11 BTC

100 S1 - 129
100 PSU - 11
Switch - 1.35
Racks - 3
Custom power - 2

Total setup BTC cost - 146.35 BTC
£52686.00
$87037.25

https://tradeblock.com/mining/a/5fe2e12def

Never would you make a profit - get my drift ?


Difficulty increases are running closer to 40% than 60%

https://tradeblock.com/mining/a/ac40d7756c

Profit!

Of course no one knows what difficulty will do in the future.
gentacomp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 100


View Profile
March 25, 2014, 05:29:40 PM
 #3969

Anyhow to contact bitmain ?
I did email them but I dont get any reply and its been a while...

Thank you...

I had replies from sushi and bitmain via PM

I see, Ill try PM
But is it legit ? Since email is the "legit way" info@bitmaintech.com << enterprise mail

most times i have emailed bitmain, I get a reply around 11PM-2AM EST which I assume is when they get to work and rake through dozens of messages in china. Ive had a few go without reply, but generally its very good and about 4/5 times i get a reply within 12-24hours

Well I got reply few hours ago and transaction finished under 10 minutes.
The true is 3 minutes



I will recomend after arrival...

My S1 is arrive, only 1 call, 1 mail, all is good...
I call Monday evening, packed in DHL Tuesday evening, and arrive at my country Wednesday at noon (see image)

Have 2 problem
1. Custom office in my country, maybe its overload
2. I got 120 usd bill for S1, and custom office see that as undervalue and they make up a 764 USD for it and I got more tax I should pay. I know bitmain try to help me lowering tax, well thanks anyway Smiley

So yess, Bitmain is recomended seller Cheesy

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/  Free Distribution! https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Freebiescoin- 100% Free Distribution
Coffeecoin- 100% FREE Distribution:CC8zeK5Mq19W2yUdmhMXbLCmRqEkG7axTW
Let's color the MOON: YCtgk5JaBEt1WT7js29sh6W5my8dgcP2Sp
Littleshop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1003



View Profile WWW
March 25, 2014, 06:39:12 PM
 #3970

Even if you had 100 of these you are only making 1.7BTC per day non overclock  Cry

http://coinprice.us/ionux/100_antminers.jpg



 Cheesy  Cheesy  Cheesy

Just the figures don't add up - PSU - Power cost - Shipping fee's - If you have the money then yeah would be a big risk

I was looking to set up a UK Farm well up in Scotland free cooling aha.

If you ran 100 S1s say in the UK to buy these in inc custom fee based at 500USD per ant = 1.29BTC per ant = 129BTC PSU per ant 0.11 BTC

100 S1 - 129
100 PSU - 11
Switch - 1.35
Racks - 3
Custom power - 2

Total setup BTC cost - 146.35 BTC
£52686.00
$87037.25

https://tradeblock.com/mining/a/5fe2e12def

Never would you make a profit - get my drift ?


It looks bad and yet you did not really add in the power.  You have 350W when it is 100x that. 

Pcpoet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 100

Cryptocurrency Rules man!


View Profile
March 25, 2014, 07:57:08 PM
 #3971

Just received my antminer s1 and I was able to log in to 192.168.1.99, then I changed it to 192.168.1.241 it was working fine, then configure mining address all done then,... start up putty overclock it to 393... reboot and it lost connection to the web gui. I can't even factory reset it. I press the reset button serveral times and it doesn't do anything. Can any body help me?

“Yabba Dabba Doo!!”- Fred Flintstone
Pcpoet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 100

Cryptocurrency Rules man!


View Profile
March 25, 2014, 08:00:39 PM
 #3972

Okay the network ethernet port only gives out green light... no orange. My other antminer is giving out green and orange light.

“Yabba Dabba Doo!!”- Fred Flintstone
s1lverbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2324
Merit: 1039


View Profile
March 25, 2014, 08:31:36 PM
 #3973

Okay the network ethernet port only gives out green light... no orange. My other antminer is giving out green and orange light.

Ok
Just  pres reset for like 2-3 second.Than put power down. and wait moment. Start miner again and wait about 1 minute or 2 , should be back to live if not try reset again few times. check ethernet connection.

use ip scanner to see if different ip was assignet like (dhcp) setting.

mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
March 25, 2014, 08:33:51 PM
 #3974

Okay the network ethernet port only gives out green light... no orange. My other antminer is giving out green and orange light.

Ok
Just  pres reset for like 2-3 second.Than put power down. and wait moment. Start miner again and wait about 1 minute or 2 , should be back to live if not try reset again few times. check ethernet connection.

use ip scanner to see if different ip was assignet like (dhcp) setting.



if the reset took it should go back to 192.168.1.99.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
s1lverbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2324
Merit: 1039


View Profile
March 25, 2014, 08:37:14 PM
 #3975

Okay the network ethernet port only gives out green light... no orange. My other antminer is giving out green and orange light.

Ok
Just  pres reset for like 2-3 second.Than put power down. and wait moment. Start miner again and wait about 1 minute or 2 , should be back to live if not try reset again few times. check ethernet connection.

use ip scanner to see if different ip was assignet like (dhcp) setting.



if the reset took it should go back to 192.168.1.99.

M

You right-If reset worked.
Thats why i did advice to try again.
Bitkoinzz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218
Merit: 100



View Profile
March 25, 2014, 09:14:18 PM
 #3976

Just received my antminer s1 and I was able to log in to 192.168.1.99, then I changed it to 192.168.1.241 it was working fine, then configure mining address all done then,... start up putty overclock it to 393... reboot and it lost connection to the web gui. I can't even factory reset it. I press the reset button serveral times and it doesn't do anything. Can any body help me?
Are you sure the IP is .241? You can check by looking at your router and look for "attached devices". It will show all IP's. Other wise just open Putty again and got the correct IP and log in again. Is it still mining?

DISCIPLINA — The First Blockchain For HR & Education
From core developers of Cardano, PoS minting, unique Web Of Trust & Privacy algorithms. Be the first, join us!
  WEBSITE  TELEGRAM  ANN  BOUNTY  LINKEDIN  WHITEPAPER  Referral Program 5%
Bitkoinzz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 218
Merit: 100



View Profile
March 25, 2014, 09:17:29 PM
 #3977

Okay the network ethernet port only gives out green light... no orange. My other antminer is giving out green and orange light.

Ok
Just  pres reset for like 2-3 second.Than put power down. and wait moment. Start miner again and wait about 1 minute or 2 , should be back to live if not try reset again few times. check ethernet connection.

use ip scanner to see if different ip was assignet like (dhcp) setting.



if the reset took it should go back to 192.168.1.99.

M
I didn't know these had reset buttons? where is it located?

You right-If reset worked.
Thats why i did advice to try again.

DISCIPLINA — The First Blockchain For HR & Education
From core developers of Cardano, PoS minting, unique Web Of Trust & Privacy algorithms. Be the first, join us!
  WEBSITE  TELEGRAM  ANN  BOUNTY  LINKEDIN  WHITEPAPER  Referral Program 5%
Pcpoet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 100

Cryptocurrency Rules man!


View Profile
March 25, 2014, 09:56:14 PM
 #3978

Okay the network ethernet port only gives out green light... no orange. My other antminer is giving out green and orange light.

Ok
Just  pres reset for like 2-3 second.Than put power down. and wait moment. Start miner again and wait about 1 minute or 2 , should be back to live if not try reset again few times. check ethernet connection.

use ip scanner to see if different ip was assignet like (dhcp) setting.



Okay so I got the green and orange to light back up after the reset. But still can't log into 192.168.1.99 Sad

“Yabba Dabba Doo!!”- Fred Flintstone
Pcpoet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 100

Cryptocurrency Rules man!


View Profile
March 25, 2014, 10:05:43 PM
 #3979

So when I try to log in 192.168.1.99 it just lose the green and orange signal and does this in the video.


https://www.youtube.com/watch?v=U-Kc1qNVURk

it only blinks green after that and can't connect to the webui.

I get broken link when i try to log on.


“Yabba Dabba Doo!!”- Fred Flintstone
ChuckBuck
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 783


better everyday ♥


View Profile WWW
March 25, 2014, 10:54:37 PM
 #3980

So when I try to log in 192.168.1.99 it just lose the green and orange signal and does this in the video.


https://www.youtube.com/watch?v=U-Kc1qNVURk

it only blinks green after that and can't connect to the webui.

I get broken link when i try to log on.



Open a couple of command prompts, and run the following commands one with continuous ping "ping -t 192.168.1.99" and another to "ping -t 192.168.1.241".

Power off the PSU.  Wait a few seconds, then power on again.  Once all the lights are lit, one of these Ip's will have replies.  Hold the Reset button for 10-15 seconds or so until fan shuts off.  That's how you know it's factory reset.

Power on PSU, then in the browser go to 192.168.1.99.  This time set the WAN ip to another IP besides 192.168.1.241.  Save and Apply, change browser to the new IP, and change command prompt to the new IP to make sure it doesn't go down.

If it doesn't go down, put in your miner config, save and apply and monitor some more.  If it's still good after 5-10 minutes or so, you should be good to go.

Good luck.

CharityAuction
          ▄▄▄████████▄▄▄   
       ▄▄███████▀▀▀▀███████▄
     ▄████▀▀           ▀▀████▄
   ▄███▀▀   ▄▄████████▄▄   ▀▀███▄
  ████▀   ████▀██████████    ▀███▄
 ████   ▄███▀▄  ▀    ██████   ▀███▄
▄███   ████▄    ▄█▄  ▀██████    ███▄
████  ▄███▀     ▀█▀      ▀███▄  ████
████  ████▄▄█▄      ▄█▄   ████  ████
████  ▀████████▄   ███▀  ▄███▀  ████
▀███   █████████▄   ▀   ▀████   ███▀
 ████   ▀████████   ▄ ▀▄▄██    ████
  ████▄   ███████▄▄██▄▄███   ▄████
   ▀███▄▄   ▀▀████████▀▀   ▄▄███▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀███████▄▄▄▄███████▀▀
           ▀▀▀████████▀▀▀
          ▄▄▄████████▄▄▄   
       ▄▄███████▀▀▀▀███████▄
     ▄████▀▀           ▀▀████▄
   ▄███▀▀   ▄▄████████▄▄   ▀▀███▄
  ████▀   ████▀██████████    ▀███▄
 ████   ▄███▀▄  ▀    ██████   ▀███▄
▄███   ████▄    ▄█▄  ▀██████    ███▄
████  ▄███▀     ▀█▀      ▀███▄  ████
████  ████▄▄█▄      ▄█▄   ████  ████
████  ▀████████▄   ███▀  ▄███▀  ████
▀███   █████████▄   ▀   ▀████   ███▀
 ████   ▀████████   ▄ ▀▄▄██    ████
  ████▄   ███████▄▄██▄▄███   ▄████
   ▀███▄▄   ▀▀████████▀▀   ▄▄███▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀███████▄▄▄▄███████▀▀
           ▀▀▀████████▀▀▀
ColdScam
Pages: « 1 ... 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 [199] 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 ... 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!