Bitcoin Forum
May 22, 2024, 09:41:55 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ... 297 »
  Print  
Author Topic: [Antminer S1 Sales open] Price changes daily, now 0.414 BTC for 180GH/s  (Read 346282 times)
digitizing
Member
**
Offline Offline

Activity: 108
Merit: 10


View Profile
April 03, 2014, 01:59:29 PM
 #4201

The warranty isnt worth shit to begin with after RMA costs and time lost mining. Just OC them!

^^this comment is spot on^^If its dead than yeah, no choice. But s1 is reliable as hell so there should be no problem with overclocking.
yeeah, just OC them,
I always OC when the S1 got in my hand.
first try 400, if HW error more than 2% lowered OC to 375.
mostly fine with 375.
jimmyl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 100



View Profile
April 03, 2014, 02:00:42 PM
 #4202

Does anyone think these will be back anytime soon?


If btc clear 600  Roll Eyes

shaxs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
April 03, 2014, 02:02:02 PM
 #4203

Its unfortunate that you can't buy anything from them now. Boo!
ChuckBuck
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 783


better everyday ♥


View Profile WWW
April 03, 2014, 02:02:27 PM
 #4204

Does anyone think these will be back anytime soon?


If btc clear 600  Roll Eyes

The S1s are a bargain in fiat terms, $386!   Cheesy

In BTC, not so much.... Cry

S2 even more so . Sad

CharityAuction
          ▄▄▄████████▄▄▄   
       ▄▄███████▀▀▀▀███████▄
     ▄████▀▀           ▀▀████▄
   ▄███▀▀   ▄▄████████▄▄   ▀▀███▄
  ████▀   ████▀██████████    ▀███▄
 ████   ▄███▀▄  ▀    ██████   ▀███▄
▄███   ████▄    ▄█▄  ▀██████    ███▄
████  ▄███▀     ▀█▀      ▀███▄  ████
████  ████▄▄█▄      ▄█▄   ████  ████
████  ▀████████▄   ███▀  ▄███▀  ████
▀███   █████████▄   ▀   ▀████   ███▀
 ████   ▀████████   ▄ ▀▄▄██    ████
  ████▄   ███████▄▄██▄▄███   ▄████
   ▀███▄▄   ▀▀████████▀▀   ▄▄███▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀███████▄▄▄▄███████▀▀
           ▀▀▀████████▀▀▀
          ▄▄▄████████▄▄▄   
       ▄▄███████▀▀▀▀███████▄
     ▄████▀▀           ▀▀████▄
   ▄███▀▀   ▄▄████████▄▄   ▀▀███▄
  ████▀   ████▀██████████    ▀███▄
 ████   ▄███▀▄  ▀    ██████   ▀███▄
▄███   ████▄    ▄█▄  ▀██████    ███▄
████  ▄███▀     ▀█▀      ▀███▄  ████
████  ████▄▄█▄      ▄█▄   ████  ████
████  ▀████████▄   ███▀  ▄███▀  ████
▀███   █████████▄   ▀   ▀████   ███▀
 ████   ▀████████   ▄ ▀▄▄██    ████
  ████▄   ███████▄▄██▄▄███   ▄████
   ▀███▄▄   ▀▀████████▀▀   ▄▄███▀
     ▀████▄▄            ▄▄████▀
       ▀▀███████▄▄▄▄███████▀▀
           ▀▀▀████████▀▀▀
ColdScam
jimmyl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 100



View Profile
April 03, 2014, 02:02:33 PM
 #4205

The warranty isnt worth shit to begin with after RMA costs and time lost mining. Just OC them!

^^this comment is spot on^^If its dead than yeah, no choice. But s1 is reliable as hell so there should be no problem with overclocking.
yeeah, just OC them,
I always OC when the S1 got in my hand.
first try 400, if HW error more than 2% lowered OC to 375.
mostly fine with 375.

HW error suppose to be below 1%. Mine doing 400 with 0.2-0.3% error

Rock6.3
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
April 03, 2014, 02:48:28 PM
 #4206

I'm running 17% HW at stock Sad
TracerX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 918
Merit: 1002



View Profile
April 03, 2014, 02:56:47 PM
 #4207

I'm running 17% HW at stock Sad

It might be worth pointing out that the HW errors that the ANT reports on the status page are Diff1, so you have to do more math than normal.  Check out this calculator: http://www.coincadence.com/antminer-s1-hardware-error/

Cheers.
Rock6.3
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
April 03, 2014, 03:20:40 PM
 #4208

I'm running 17% HW at stock Sad

It might be worth pointing out that the HW errors that the ANT reports on the status page are Diff1, so you have to do more math than normal.  Check out this calculator: http://www.coincadence.com/antminer-s1-hardware-error/

Cheers.

That yields a Hardware Error Rate of 0.14873012822 %
aztecminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1000



View Profile
April 03, 2014, 03:40:13 PM
 #4209

The warranty isnt worth shit to begin with after RMA costs and time lost mining. Just OC them!

^^this comment is spot on^^If its dead than yeah, no choice. But s1 is reliable as hell so there should be no problem with overclocking.
yeeah, just OC them,
I always OC when the S1 got in my hand.
first try 400, if HW error more than 2% lowered OC to 375.
mostly fine with 375.



i added some those aluminum heat sinks and that dropped my heat by about 2 degrees per blade . and it seem to drop even more if the miner has cool air flowing over the heatsinks.
TracerX
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 918
Merit: 1002



View Profile
April 03, 2014, 05:18:38 PM
 #4210

I'm running 17% HW at stock Sad

It might be worth pointing out that the HW errors that the ANT reports on the status page are Diff1, so you have to do more math than normal.  Check out this calculator: http://www.coincadence.com/antminer-s1-hardware-error/

Cheers.

That yields a Hardware Error Rate of 0.14873012822 %

I wouldn't sweat it, then!
nlsupernova
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
April 03, 2014, 06:53:16 PM
 #4211

any confermation from bitmain on if s1 will come back, and how pricing waill be in the future?

rograz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 575
Merit: 500


View Profile
April 03, 2014, 07:03:38 PM
 #4212

any confermation from bitmain on if s1 will come back, and how pricing waill be in the future?

I have a feeling their chip supply/manufacturing capacity is being converted to S2, my guess is that at this BTC price the shipping cost is starting to eat to much into their S1 profits to be worth it.
Littleshop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1003



View Profile WWW
April 03, 2014, 08:40:58 PM
 #4213

any confermation from bitmain on if s1 will come back, and how pricing waill be in the future?

I have a feeling their chip supply/manufacturing capacity is being converted to S2, my guess is that at this BTC price the shipping cost is starting to eat to much into their S1 profits to be worth it.

Most people think the S1 and the S2 use the same chips.  My bet is the boards are almost the same as well, just undervolted. 

sikke
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 250


View Profile
April 03, 2014, 09:01:16 PM
 #4214

any confermation from bitmain on if s1 will come back, and how pricing waill be in the future?

I have a feeling their chip supply/manufacturing capacity is being converted to S2, my guess is that at this BTC price the shipping cost is starting to eat to much into their S1 profits to be worth it.

Most people think the S1 and the S2 use the same chips.  My bet is the boards are almost the same as well, just undervolted.  

I agree. Price means everything. Ship more, do it cheaper. Printing those proven 55nm chips is very cheap now. Generally mining board like that wont cost too much when your doing 500 000 or more. If chip is your own. Bitmain must aim shipping S2 miners huge amounts.
lenny_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


DARKNETMARKETS.COM


View Profile WWW
April 03, 2014, 09:29:00 PM
 #4215

My PSU tests with 3 Antminers:

PSU: Seasonic X-Series 1050w '80 Plus Gold' Modular Power Supply
Code:
1x Antminer S1 180 GH/s 356W 1.98W/GH
2x Antminer S1 180 GH/s 715W 1.99W/GH
3x Antminer S1 180 GH/s 1108W 2.05W/GH
Wattage from the wall. Antminers on stock speed.

DARKNET MARKETS >> https://DARKNETMARKETS.COM
jimmyl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 100



View Profile
April 03, 2014, 09:56:18 PM
 #4216

My PSU tests with 3 Antminers:

PSU: Seasonic X-Series 1050w '80 Plus Gold' Modular Power Supply
Code:
1x Antminer S1 180 GH/s 356W 1.98W/GH
2x Antminer S1 180 GH/s 715W 1.99W/GH
3x Antminer S1 180 GH/s 1108W 2.05W/GH
Wattage from the wall. Antminers on stock speed.

Seasonic 1050W can take 3 miners?

lenny_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036
Merit: 1000


DARKNETMARKETS.COM


View Profile WWW
April 03, 2014, 10:10:19 PM
 #4217

My PSU tests with 3 Antminers:

PSU: Seasonic X-Series 1050w '80 Plus Gold' Modular Power Supply
Code:
1x Antminer S1 180 GH/s 356W 1.98W/GH
2x Antminer S1 180 GH/s 715W 1.99W/GH
3x Antminer S1 180 GH/s 1108W 2.05W/GH
Wattage from the wall. Antminers on stock speed.

Seasonic 1050W can take 3 miners?

Yes. As you can see.

DARKNET MARKETS >> https://DARKNETMARKETS.COM
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
April 03, 2014, 10:29:17 PM
 #4218

My PSU tests with 3 Antminers:

PSU: Seasonic X-Series 1050w '80 Plus Gold' Modular Power Supply
Code:
1x Antminer S1 180 GH/s 356W 1.98W/GH
2x Antminer S1 180 GH/s 715W 1.99W/GH
3x Antminer S1 180 GH/s 1108W 2.05W/GH
Wattage from the wall. Antminers on stock speed.

Seasonic 1050W can take 3 miners?

Yes. As you can see.

well... I've got two S1s running at 200gh/s on an 850 bronze no less.  a 1050 should clearly be able to handle 3.

M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
jimmyl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 100



View Profile
April 03, 2014, 10:44:29 PM
 #4219

My PSU tests with 3 Antminers:

PSU: Seasonic X-Series 1050w '80 Plus Gold' Modular Power Supply
Code:
1x Antminer S1 180 GH/s 356W 1.98W/GH
2x Antminer S1 180 GH/s 715W 1.99W/GH
3x Antminer S1 180 GH/s 1108W 2.05W/GH
Wattage from the wall. Antminers on stock speed.

Seasonic 1050W can take 3 miners?

Yes. As you can see.

I thought it says 1108W for 3 ants? Huh
Anyway, why u don't overclock?

smooth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2968
Merit: 1198



View Profile
April 03, 2014, 10:56:30 PM
 #4220

My PSU tests with 3 Antminers:

PSU: Seasonic X-Series 1050w '80 Plus Gold' Modular Power Supply
Code:
1x Antminer S1 180 GH/s 356W 1.98W/GH
2x Antminer S1 180 GH/s 715W 1.99W/GH
3x Antminer S1 180 GH/s 1108W 2.05W/GH
Wattage from the wall. Antminers on stock speed.

Seasonic 1050W can take 3 miners?

Yes. As you can see.

I thought it says 1108W for 3 ants? Huh
Anyway, why u don't overclock?

Power supplies are rated by their output not their input. Input is always higher due to efficiency.

That said I'd be careful with a 1050 PSU. Very close the limit. It might be work though. Personally I use 1200 W PSUs for 3x S1.



Pages: « 1 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ... 297 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!