Bitcoin Forum
December 11, 2017, 01:40:57 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 »
  Print  
Author Topic: [ANN] sph-sgminer: multi-coin multi-algorithm GPU miner | added MaruCoin  (Read 512354 times)
Biggen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 160


View Profile
May 28, 2014, 04:48:09 PM
 #1321

I fixed my problems if anyone is having similar issues with low hashrates on 7950s when mining X11 coins.  I couldn't get any of my 7950s above ~650kh/s running Xubuntu 12.10.

I had to uninstall every trace of Catalyst drivers and then install the latest Catalyst Drivers from AMD (14.4 at time of this post).  I was running much older 12.9 Catalyst.  I then had to compile sph-sgminer from source which is no small feat tracking down all the damn dependencies.  

At any rate, that fixed it.  I'm now getting 1.6Mh/s+ from each 7950 without hardly any tweaking.
1512999657
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512999657

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512999657
Reply with quote  #2

1512999657
Report to moderator
Visit and contribute to reddit.com/r/Bitcoin
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1512999657
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512999657

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512999657
Reply with quote  #2

1512999657
Report to moderator
Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 28, 2014, 07:14:48 PM
 #1322

I am getting Failed to init GPU thread 0.  I have an Nvidia 780Ti in my top slot and I have a Radeon 5850 in the bottom one. I am trying to run this on the 5850. I have ran X11 no problem on it but this doesn't work.

Thanks,
Griff
Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 28, 2014, 07:21:55 PM
 #1323

I am getting Failed to init GPU thread 0.  I have an Nvidia 780Ti in my top slot and I have a Radeon 5850 in the bottom one. I am trying to run this on the 5850. I have ran X11 no problem on it but this doesn't work.

Thanks,
Griff

this is what I am getting

[14:20:59] Kernel marucoin is experimental.
[14:20:59] Unable to open marucoin.cl or ./kernel/marucoin.cl for reading
[14:20:59] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0
[14:20:59] Restarting the GPU from the menu will not fix this.
[14:20:59] Try restarting sgminer.
Press enter to continue:
Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 28, 2014, 07:30:15 PM
 #1324

Now I am getting Error 11 and I am have Intel i7-4770K.
xIIImaL
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile
May 28, 2014, 07:38:11 PM
 #1325

 System have 5 Gpus and wtf with this maru Huh Huh Huh

darkstar0021
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
May 29, 2014, 05:42:49 AM
 #1326

Marucoin kernel bug:
270,280x and 290 runs well. but 5870&6750 failed to start.

please updata. thx
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722



View Profile
May 29, 2014, 06:46:58 AM
 #1327

I am getting Failed to init GPU thread 0.  I have an Nvidia 780Ti in my top slot and I have a Radeon 5850 in the bottom one. I am trying to run this on the 5850. I have ran X11 no problem on it but this doesn't work.

Thanks,
Griff

this is what I am getting

[14:20:59] Kernel marucoin is experimental.
[14:20:59] Unable to open marucoin.cl or ./kernel/marucoin.cl for reading
[14:20:59] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0
[14:20:59] Restarting the GPU from the menu will not fix this.
[14:20:59] Try restarting sgminer.
Press enter to continue:


it seems that the kernel marucoin, isn't present in the kernel folder
MarcusDe
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 740


View Profile WWW
May 29, 2014, 07:02:51 AM
 #1328

Hi,

I used sph miner just after marucoin kernel was added and it worked out-of-the-box.
I have APU and 4 280X rig, you dont have to disable APU, it works great for displaying desktop ;-)
You can use only those devices you want from miner command line.

f.e.: -d 1-4 --remove-disabled

dragonmike
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 504



View Profile
May 29, 2014, 10:44:15 AM
 #1329

Hi, I'm getting 2.7Mh on my R9 280x mining Boostcoin on x13mod. Is that about right?

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████  
     ▀██████████████████████████▀    
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀            
              ██████████             
               ████████              
               ▀██████▀              
                ██████               
                  ▀                  
.
.trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722



View Profile
May 29, 2014, 11:35:01 AM
 #1330

Hi, I'm getting 2.7Mh on my R9 280x mining Boostcoin on x13mod. Is that about right?

it was 2.65 now 2.7?  Grin it's k anyway, i'm at 2.55 on default settings(1100core)
dragonmike
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 504



View Profile
May 29, 2014, 01:07:31 PM
 #1331

Hi, I'm getting 2.7Mh on my R9 280x mining Boostcoin on x13mod. Is that about right?

it was 2.65 now 2.7?  Grin it's k anyway, i'm at 2.55 on default settings(1100core)
Hehe yeah, I was doing 2.65 @ 1200/1500, now running 1210/1800 seemed to have given a little bit more juice Smiley
As far as I can see on these forums, it seems to be pretty okay.

I running it on my PC only at the moment. My mining rig (6x Asus R9 280X DC2T-3GD5) is running on Pimp 1.4 (which doesn't support x13 yet). I'm going to upgrade to 1.4.2, that should allow me to run x13, yet at lower speeds until they implement the mod.

EDIT: 2.73 @ 1225/1800. Been running stable for a while now. Don't think I'll push it higher, it'll just crash the driver.

    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   
   ████████████████████████████████  
     ▀██████████████████████████▀    
        ▀████████████████████▀       
          ████████████████▀         
            █████████████           
            ▀████████████▀           
             ▀██████████▀            
              ██████████             
               ████████              
               ▀██████▀              
                ██████               
                  ▀                  
.
.trade.io.
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
██████
██████

▄██████████████████▄
███       ▀███████
███       █████████
███       █████████
███       █████████
███              ██
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███   ▄▄▄▄▄▄▄▄   ███
███              ███
███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
██████████████████▀

▄██████████████████▄
███████████▀ ███████
█████████▀   ███████
███████▀     ██▀ ███
███ ▀▀       █▄▄████
███          █▀▀▀▀██
███ ▄▄       ███████
██████▄     █▄ ▀███
█████████▄   ███▄███
███████████▄ ███████
▀██████████████████▀

▄██████████████████▄
████████████████████
███████████████▀▀ ██
█████████▀▀     ███
████▀▀     ▄█▀   ███
███▄    ▄██      ███
█████████▀      ▄██
█████████▄     ████
█████████████▄ ▄████
████████████████████
▀██████████████████▀
██████
██████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
██████
██████
.
.Join the Trading Revolution.
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722



View Profile
May 29, 2014, 01:33:28 PM
 #1332

Hi, I'm getting 2.7Mh on my R9 280x mining Boostcoin on x13mod. Is that about right?

it was 2.65 now 2.7?  Grin it's k anyway, i'm at 2.55 on default settings(1100core)
Hehe yeah, I was doing 2.65 @ 1200/1500, now running 1210/1800 seemed to have given a little bit more juice Smiley
As far as I can see on these forums, it seems to be pretty okay.

I running it on my PC only at the moment. My mining rig (6x Asus R9 280X DC2T-3GD5) is running on Pimp 1.4 (which doesn't support x13 yet). I'm going to upgrade to 1.4.2, that should allow me to run x13, yet at lower speeds until they implement the mod.

sadly nvidia are still better than us on x11, even with free electricity
HammerHedd
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
May 29, 2014, 01:36:21 PM
 #1333

I'm having issues compiling the miner. When I ./configure, I get this:

Code:
------------------------------------------------------------------------
sgminer 4.1.0
------------------------------------------------------------------------


Configuration Options Summary:

  Use git version......: yes
  libcurl(GBT+getwork).: Enabled: -lcurl  
  curses.TUI...........: FOUND: -lncurses
  OpenCL...............: NOT FOUND. GPU mining support DISABLED
configure: error: OpenCL not found

I've got the APP-SDK installed, and I installed boinc-amd-opencl to try to fix this. My cl.h header is located at /opt/AMDAPP/include/CL. I have a strange feeling that the config file is just not finding cl.h, but I'm not sure how to fix it.

DRK: XepkHLT2MYTXSFDc2muiGeA9eRzG6ytpSy       P2Pool: stratum+tcp://darkcoin.kicks-ass.net:7903
BTC: 1LVE3pFpAhSrHbiK5hAUWDeVrB5UrPXRkJ                    http://darkcoin.kicks-ass.net
Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 29, 2014, 02:42:30 PM
 #1334

I am getting Failed to init GPU thread 0.  I have an Nvidia 780Ti in my top slot and I have a Radeon 5850 in the bottom one. I am trying to run this on the 5850. I have ran X11 no problem on it but this doesn't work.

Thanks,
Griff

this is what I am getting

[14:20:59] Kernel marucoin is experimental.
[14:20:59] Unable to open marucoin.cl or ./kernel/marucoin.cl for reading
[14:20:59] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0
[14:20:59] Restarting the GPU from the menu will not fix this.
[14:20:59] Try restarting sgminer.
Press enter to continue:


marucoin.cl is in the kernel folder

it seems that the kernel marucoin, isn't present in the kernel folder
Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 29, 2014, 02:46:54 PM
 #1335

The updated fork from Lasybear is no running my HD 5850, but it is running at 400 kh/s, wonder if that is about all I will get
hellyeahent
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
May 29, 2014, 02:48:08 PM
 #1336

Hi, Im using this: http://cryptomining-blog.com/2496-new-sgminer-fork-for-x11-mining-with-higher-performance/

with -darkcoin and 280x got nice boost and 290 too but 290 crashes badly after few hours (tried even 947/1250 and still). Any good coinfig for 290 ?

Grifftech
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
May 29, 2014, 02:49:09 PM
 #1337

The updated fork from Lasybear is no running my HD 5850, but it is running at 400 kh/s, wonder if that is about all I will get

Nevermind did some tweaking and over 800kh/s now. Plus having VTC SGminer running in the background didn't help Smiley
paulus51
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
May 30, 2014, 06:01:42 PM
 #1338

guys can anyone help me with the right settings for MSI GTX750 1 GB gamers series ?


i am on " darkcoin"  protocol an i see 30.56 Kh ??  isnt that verry low for this kind of card ?

❘|❘ NEUFUND Re-Imagine ICOs | Connect off- and on-chain with equity tokens | Enjoy risk-free commitment
JOIN THE ICBM | JOIN THE DISCUSSION
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694


/dev/null


View Profile
May 30, 2014, 06:14:08 PM
 #1339

guys can anyone help me with the right settings for MSI GTX750 1 GB gamers series ?


i am on " darkcoin"  protocol an i see 30.56 Kh ??  isnt that verry low for this kind of card ?

use cudaminer/ccminer

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
kenshirothefist
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 452



View Profile
May 30, 2014, 07:04:30 PM
 #1340

FYI : there is now unified, improved version of sgminer, including all sph-miner features and more, take a look here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=632503.0

Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!