Bitcoin Forum
December 11, 2017, 10:13:24 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 »
  Print  
Author Topic: [ANN] sph-sgminer: multi-coin multi-algorithm GPU miner | added MaruCoin  (Read 512321 times)
Starscream
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280

All hail Lord Megatron!


View Profile
June 12, 2014, 08:50:11 AM
 #1361

Hey guys, I'm having a issue where 1 of my GPU has low hashrate... though I feel like its going to SICK state but it's really stable.

 - AMD 13.1mod drivers
 - USB risers
 - 8gb ram

Tried restarting, lowers or higher engine and memory clocks, different intensity etc... nothing helps.

I'll continue re-arranging the positions of the slot but last time still the same.

Is there something I miss?

Run a stress test on it and see the results.


 
 
           ▄████▄
         ▄████████▄
       ▄████████████▄
     ▄████████████████▄
    ████████████████████      ▄█▄                 ▄███▄                 ▄███▄                 ▄████████████████▀   ▄██████████

  ▄▄▄▀█████▀▄▄▄▄▀█████▀▄▄▄     ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀                   ██
▄█████▄▀▀▀▄██████▄▀▀▀▄█████▄     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀        ▄█▄          ▀██████████████▄
████████████████████████████       ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀          ▀█▀                        ██
 ▀████████████████████████▀          ▀██▄ ▄██▀             ▀██▄ ▄██▀     ▄█▄     ▀██▄ ▄██▀                                       ██
   ▀████████████████████▀              ▀███▀                 ▀███▀       ▀█▀       ▀███▀      ▄███████████████████████████████████▀
     ▀████████████████▀
       ▀████████████▀
         ▀████████▀
           ▀████▀
║║


║║
.
.

║║
██
║║
.
.

║║
██
║║
.
║║


║║
1512987204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512987204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512987204
Reply with quote  #2

1512987204
Report to moderator
1512987204
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512987204

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512987204
Reply with quote  #2

1512987204
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
wanksta11
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47


View Profile
June 14, 2014, 07:14:07 PM
 #1362

I can't mine at all even on a pool it keep saying
"waiting for work to be available from pools"
qinyasu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 225


View Profile
June 14, 2014, 07:56:38 PM
 #1363

Have a new version of the chicken blood? Grin Grin Grin
testwin7all
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
June 15, 2014, 05:43:46 AM
 #1364

how to set para for amd HD 6750

QORA | 2ND GEN | NEW SOURCE CODE | QjMSrbbph4CW8Eg5gZW75QdvVf1x3wUioZ
maniacmusic
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
June 16, 2014, 07:50:52 PM
 #1365

This is a great miner for altcoins, I am getting good speeds on MYR and GRS with this one.. Smiley Grin

rogersofnorwich
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
June 17, 2014, 02:22:51 PM
 #1366

how much btc day a day you guys pulling in? :0P
sce
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3


View Profile
June 21, 2014, 09:28:23 AM
 #1367

Here is my settings for r9 270 dual-x oc card

I mine dark coin

I have 4 x r9 270 and 8 gb ram

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 200
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
COLOR 0E

sgminer.exe -k x11mod -w 128 -g 2 --intensity 16 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 0 --no-submit-stale

I got 1850 Mh/s avg.

It works with intensity 15 too.


kenshirothefist
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 452



View Profile
June 26, 2014, 11:12:17 AM
 #1368

FYI: anybody following sph-sgminer should switch to this thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=632503.0 ... sph-sgminer is not being developed any more and has been merged into sgminer_v5 (with optimized X11,X13,nist5 alogs).

chernish2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
June 28, 2014, 08:08:44 PM
 #1369

You can download Windows builds of all sgminer releases here: https://sites.google.com/site/coinstodam00n/builds
Sn0op
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52


View Profile
July 06, 2014, 10:04:11 AM
 #1370

This miner works for auto switch with x13modold and bitblockold? I have only four 5850  Sad

Gargo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 329



View Profile
July 09, 2014, 08:13:03 AM
 #1371

when will it be available for mac os?

sandpaper
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 374


View Profile
July 10, 2014, 11:34:46 PM
 #1372

I would say yes to upgrading to the newer one. Mine went from 2.0 from a 270x to 2.8 per. That's a huge increase if you ask me!
cryptmebro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784


View Profile
July 11, 2014, 12:03:58 AM
 #1373

I would say yes to upgrading to the newer one. Mine went from 2.0 from a 270x to 2.8 per. That's a huge increase if you ask me!

Do you have a link to the miner
andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
July 13, 2014, 04:56:04 AM
 #1374

Using the following (type of) .bat the sgminer runs but I get "share above target" errors.

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer -k qubitcoin -o <host>:<port> -u <user> -p <password>

Now when I try the the following setting, sgminer immediately closes.

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer -k qubitcoin -o <host>:<port> -u <user> -p <password> --difficulty-multiplier 256

Anyone else have this issue? I double checked that there was not an extra space or something like that.

EDIT: Nevermind, I figured it out, this is the only sgminer that works with that argument:

https://mega.co.nz/#!uAp12DYa!vhfp1wDb43mB1KCo_5ZfwXehYhBXeKcVYWbmkTB2ldg
minerjoen
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644



View Profile
July 20, 2014, 08:02:39 AM
 #1375

Jo guys!

I was trying to get this miner work for quarkcoin, i pressed the bat, went to toilet i come back and my worker is banned Cheesy this because of the non stop rejected shares..

How can i fix it so i get accepted shares instead of 100% rejected?


Bitcoin: 1GPjrqoWGQfqyCEYnPhbA3nWN9dmMwFHRE
Elementrem: 0xF4789b95826C4474B3E7C780Fd90f639b51C4B6c
Coopster8888
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224

★Bitin.io★ - Instant Exchange


View Profile
July 21, 2014, 01:42:55 AM
 #1376

Hey all
Been mining LTC with 2 R7 260X but now the difficulty is just getting to crazy, can someone help me to write something that will work to mine drk? I keep getting invalid nonce count or my card goes dead, . can someone help if I can mine it.. currently using sgminer 4.1.271..
Thanks

mimimimimimimi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
July 21, 2014, 03:58:38 AM
 #1377

Jo guys!

I was trying to get this miner work for quarkcoin, i pressed the bat, went to toilet i come back and my worker is banned Cheesy this because of the non stop rejected shares..

How can i fix it so i get accepted shares instead of 100% rejected?



at the front page is a tag


Important! A new option was added: --difficulty-multiplier. It allows to set stratum difficulty multiplier. For QubitCoin, Quark and Animecoin it will be usually 256. For Groestlcoin, Fuguecoin and Twecoin it will be usually 0.0039062500 (1/256). Default value is 1.0. If you have "share above target" errors then set it to 256. If difficulty required by pool is strangely large, set it to 0.0039062500 (1/256). Other values are unlikely to be used. Hopefully this will fix all remaining stratum problems.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=657528.0

we are just starting out very fair an people like this !
busminer
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 616


🔵Telegram @BitcoinBus


View Profile WWW
July 21, 2014, 12:13:49 PM
 #1378

Can you make a gpu miner for new coin based on groestl algo?
https://bitcointalk.org/index.php?topic=679134.0

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
RataXes
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169


View Profile
July 22, 2014, 06:12:57 AM
 #1379



What's wrong? No shares? Diff 0?

K, won't show image. I get no accepted shares. Best share is 0. Diff is 0.000 or -0.000.

skippydog
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
August 01, 2014, 05:06:57 PM
 #1380

Any idea why I cannot use this config with my 750 TI cards?  I have multiple rigs that do the same thing.  They run fine if I remove the -g 2.

Setup
windows 7 64bit
6 750 ti cards on risers
tried multiple drivers

sgminer.exe --kernel qubitcoin -g 2 -I 17

Error:
Error -2:Creating Context. <clCreateContextFromType>
Failed to init GPU thread 6
Pages: « 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!