Bitcoin Forum
May 21, 2024, 01:13:32 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 1315 »
  Print  
Author Topic: [ANN][BURST] Burst | Efficient HDD Mining | New 1.2.3 Fork block 92000  (Read 2170603 times)
whymine
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
August 12, 2014, 05:54:57 AM
 #661

Indeed, POOL is FIRST Priority.

@Dev

Have you contacted any exchange?!
I would like to buy some, but not here with escrow etc.. too much complicated!
Maybe this community can tweet and retweet for Bittrex, they like it!

No, I haven't yet. I think I need pool/s, logo, and website up to be taken seriously first.

hi,dev, i have change the nexdefault.propertity, other computer still can't connect to the wallet, is it the same as i just open each wallet and just change each wallet's ip ?
Did you update the ip in the run_mine file on the computer not running the wallet?

Is there a way to use GPU to generate the PLOT file faster?

That should be doable, however an opencl implementation of shabal256 is needed, and I have higher priorities at the moment, like getting pools functional.
ReDPoiSoN
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500



View Profile
August 12, 2014, 05:57:09 AM
 #662

@Dev

Have you contacted any exchange?!
I would like to buy some, but not here with escrow etc.. too much complicated!
Maybe this community can tweet and retweet for Bittrex, they like it!

No, I haven't yet. I think I need pool/s, logo, and website up to be taken seriously first.

Ask to the community!

Any good designer here!? Please consider to make a logo helping all the community!

omgbossis21
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


View Profile
August 12, 2014, 05:58:28 AM
 #663

Why was block 415 20k?
And also, selling 10k burst for .125 BTC

There was a transaction in there, the block reward was 10k :

GeneratorRS:   BURST-5XTY-M9JM-DHDW-GR3J2
TotalAmountNQT:   1997000000000
BlockSignature:   8d085369ad55ac0c73b3a7ad65ff33a21377e7b62c5089bd18bfc51c98a8b805114cf5e4139aae6 1c93dc252b1e150d7259bdda6ed9761a938eb651e466983e8
PayloadLength:   160
BlockReward:   10000
NumberOfTransactions:   1
ScoopNum:   665
Version:   3
PreviousBlock:   92887032803474458
Timestamp:   96612
BaseTarget:   530674929
Height:   415
TotalFeeNQT:   2000000000
Nonce:   644928
Generator:   16158976597053011774


Date    Amount    Fee    To    From
05:47:36   19'970   20   14144524979239493763   3772629380828062944



E:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner generate *myaccountnumber* plot#tostartwith=1* *plot#toendwith=800000*

just says invalid args..... where am I going wrong here......

Code:
java.exe -Xmx1000m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner generate your_address_replace_it 1 10000 500 5
Plot size: 10000 * 256kB = ~2.5GB
5 - threads


Okay I still don't get it.  What exactly do I make that line say to make 500gb worth of plots?   I can run 8 threads on my cpu.

Code:
java.exe -Xmx1000m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner generate ADDRESS 1 209715200 500 7

that will give you 500gb of plots, he meant that each plot is 256kb, so (((1024 * 1024) * 1024) * 500) / 256 = 209715200
threads is at 7, so one spare for the rig, staggnation is at 500, however if you have enough ram (as you have -Xmx1000m) you could put that @ 1000.

Thanks that got it going.  Its actually generating fairly quick, wish I had turned my overclock back on first too help it a bit more though lol.  The mining will continue to use the newly generated plots correct?  Or will I have to restart it once in a while?
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1003


Bounty Detective


View Profile
August 12, 2014, 05:59:51 AM
 #664

It should reread the plot on every block afaik.

BOUNTY DETECTIVE


















Powered by,
burstcoin (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
August 12, 2014, 06:04:47 AM
 #665

It should reread the plot on every block afaik.
Yeah, it re-reads the whole contents of the folder, including checking what files are in it every block, so you can even add or remove plot files while it's running. The only reason you'd need to restart it is if you need to add passphrases.

BURST-QHCJ-9HB5-PTGC-5Q8J9
jzhoulon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
August 12, 2014, 06:06:15 AM
 #666

hi,dev, i have change the nexdefault.propertity, other computer still can't connect to the wallet, is it the same as i just open each wallet and just change each wallet's ip ?

I changed 2 values

Quote
# Hosts from which to allow http/json API requests, if enabled.
nxt.allowedBotHosts=0.0.0.0; *
and

Quote
# Host interface on which to listen for http/json API request, default localhost only.
# Set to 0.0.0.0 to allow the API server to accept requests from all network interfaces.
nxt.apiServerHost=0.0.0.0

At least one is really necessary ^^ mining with 3 clients vs one wallet.
\
must change to 0.0.0.0? or use the ip of my computer, it was 127.0.0.1 . is it need to be delete? thanks

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1003


Bounty Detective


View Profile
August 12, 2014, 06:07:38 AM
 #667

hi,dev, i have change the nexdefault.propertity, other computer still can't connect to the wallet, is it the same as i just open each wallet and just change each wallet's ip ?

I changed 2 values

Quote
# Hosts from which to allow http/json API requests, if enabled.
nxt.allowedBotHosts=0.0.0.0; *
and

Quote
# Host interface on which to listen for http/json API request, default localhost only.
# Set to 0.0.0.0 to allow the API server to accept requests from all network interfaces.
nxt.apiServerHost=0.0.0.0

At least one is really necessary ^^ mining with 3 clients vs one wallet.
\
must change to 0.0.0.0? or use the ip of my computer, it was 127.0.0.1 . is it need to be delete? thanks

127.0.0.1 isn't the ip of your computer, if you only got a few machines add them by hand seperated by ;

I just lazy-changed it to 0.0.0.0 to accept connections from every client on the network.

BOUNTY DETECTIVE


















Powered by,
belief
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100



View Profile
August 12, 2014, 06:11:36 AM
 #668

very good coin, with a good name  ,,burst...

eastwind_ja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 500


View Profile
August 12, 2014, 06:21:38 AM
 #669

sell 50K,    PM  to talk!

dcct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
August 12, 2014, 06:24:06 AM
Last edit: August 17, 2014, 03:11:28 AM by dcct
 #670

I've created 2 files of 200GB each with:

./run_generate.sh 1xxx1 0 819100 8191 8

and

./run_generate.sh 1xxx1 819100 819100 8191 8

but still getting deadlines of ~20k.

Code:
New best: 1xxx1:103625
Submitting share
{"result":"deadline: 26445"}

is anything wrong here?
jzhoulon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
August 12, 2014, 06:26:04 AM
 #671

hi,dev, i have change the nexdefault.propertity, other computer still can't connect to the wallet, is it the same as i just open each wallet and just change each wallet's ip ?

I changed 2 values

Quote
# Hosts from which to allow http/json API requests, if enabled.
nxt.allowedBotHosts=0.0.0.0; *
and

Quote
# Host interface on which to listen for http/json API request, default localhost only.
# Set to 0.0.0.0 to allow the API server to accept requests from all network interfaces.
nxt.apiServerHost=0.0.0.0

At least one is really necessary ^^ mining with 3 clients vs one wallet.
\
must change to 0.0.0.0? or use the ip of my computer, it was 127.0.0.1 . is it need to be delete? thanks

127.0.0.1 isn't the ip of your computer, if you only got a few machines add them by hand seperated by ;

I just lazy-changed it to 0.0.0.0 to accept connections from every client on the network.
still can't work,,,,if i chose to open each wallet in each computer with the same account , will it have some problem?

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
omgbossis21
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


View Profile
August 12, 2014, 06:43:55 AM
 #672

Its nice pushing my system to the max =-)   Got my 2 video cards (7950 & 7790) OC'd mining x11 intensity 20 then this coin....  90% cpu usuage 7/8 threads with roughly 70% of ram usage and not a hint of lag.  I'd think with using a igpu on my 4770k, all the mining + 2 usb miners u2+'s my machine would be lagged to the max or the tiny 650wat power supply would be kicking the system off, but nope.  Not a hiccup =-)  Using the ssd for my main drive and the 2nd spinner for mining and torrents so no bid deal there either.
burstcoin (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
August 12, 2014, 06:58:31 AM
 #673

I've created 2 files of 200GB each with:

./run_generate.sh 12595482374044621801 0 819100 8191 8

and

./run_generate.sh 12595482374044621801 819100 819100 8191 8

but still getting deadlines of ~20k.

Code:
New best: 12595482374044621801:103625
Submitting share
{"result":"deadline: 26445"}

is anything wrong here?

Looks right to me. You'll get a different deadline each block, you just didn't get very lucky on that one.

BURST-QHCJ-9HB5-PTGC-5Q8J9
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1003


Bounty Detective


View Profile
August 12, 2014, 06:58:59 AM
 #674

hi,dev, i have change the nexdefault.propertity, other computer still can't connect to the wallet, is it the same as i just open each wallet and just change each wallet's ip ?

I changed 2 values

Quote
# Hosts from which to allow http/json API requests, if enabled.
nxt.allowedBotHosts=0.0.0.0; *
and

Quote
# Host interface on which to listen for http/json API request, default localhost only.
# Set to 0.0.0.0 to allow the API server to accept requests from all network interfaces.
nxt.apiServerHost=0.0.0.0

At least one is really necessary ^^ mining with 3 clients vs one wallet.
\
must change to 0.0.0.0? or use the ip of my computer, it was 127.0.0.1 . is it need to be delete? thanks

127.0.0.1 isn't the ip of your computer, if you only got a few machines add them by hand seperated by ;

I just lazy-changed it to 0.0.0.0 to accept connections from every client on the network.
still can't work,,,,if i chose to open each wallet in each computer with the same account , will it have some problem?

Why would you open the wallet on each computer? You just mine on the others or put the wallet ip into your browser, won't work with 127.0.0.1 anymore.

BOUNTY DETECTIVE


















Powered by,
zrunfeng
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585
Merit: 500


View Profile
August 12, 2014, 07:02:15 AM
 #675

a good coin,but why no logo?
ReDPoiSoN
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500



View Profile
August 12, 2014, 07:04:10 AM
 #676

@Dev

What about a small bounty for a logo?! Maybe you can involve someone to do that!
jzhoulon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100



View Profile
August 12, 2014, 07:06:02 AM
 #677

hi,dev, i have change the nexdefault.propertity, other computer still can't connect to the wallet, is it the same as i just open each wallet and just change each wallet's ip ?

I changed 2 values

Quote
# Hosts from which to allow http/json API requests, if enabled.
nxt.allowedBotHosts=0.0.0.0; *
and

Quote
# Host interface on which to listen for http/json API request, default localhost only.
# Set to 0.0.0.0 to allow the API server to accept requests from all network interfaces.
nxt.apiServerHost=0.0.0.0

At least one is really necessary ^^ mining with 3 clients vs one wallet.
\
must change to 0.0.0.0? or use the ip of my computer, it was 127.0.0.1 . is it need to be delete? thanks

127.0.0.1 isn't the ip of your computer, if you only got a few machines add them by hand seperated by ;

I just lazy-changed it to 0.0.0.0 to accept connections from every client on the network.
still can't work,,,,if i chose to open each wallet in each computer with the same account , will it have some problem?

Why would you open the wallet on each computer? You just mine on the others or put the wallet ip into your browser, won't work with 127.0.0.1 anymore.

if i open the wallet in pc1 and also changed the allowed ip ,..the miner in pc2 still report can't get the wallet info,,,

▀▀▀▀▀▀     SWIPE  │ Monetizing mobile engagement data, on the blockchain    ▀▀▀▀▀▀
▄▄▄▄         Whitepaper       Telegram       Twitter       Medium       Reddit          ▄▄▄▄
minerjoen
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
August 12, 2014, 07:12:09 AM
 #678

hi there
this is way too complicated!! i tried to run things like you said in readme file but nothing happened!!
can you please tell me if these .bat files are ssuported in win 8 command prompt because it seems it is not allowing them to run!!

i got this in my run_generate.bat:
C:\Windows\SysWOW64\java -Xmx1000m -cp pocminer.jar;lib/*;lib/akka/*;lib/jetty/* pocminer.POCMiner generate *9748628600988844653#*
 *plot#tostartwith* *plot#toendwith* 1000

i changed the xmx to 500, but also 2k and 4k
i changed tostartwith for tostartwith=0 and =1
i changed toendwith for 1000 4, 1000, 500, 80000 and many different opties

i get 2 different errors,
1 time: missing args
other time: not enough space ( he ask for 400gb what is not any problem, even if i change the toendwith he keep asking for the 400gb )

the harddisk where i located the miner + wallet got enough space. but i want to start with 250gb for test.

hope some1 can help me with this -.- i like this whole idea about hdd mining, but arg damn its not that easy i see ( i always got problems with this kind of stuff Cheesy )

Bitcoin: 1GPjrqoWGQfqyCEYnPhbA3nWN9dmMwFHRE
Elementrem: 0xF4789b95826C4474B3E7C780Fd90f639b51C4B6c
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1003


Bounty Detective


View Profile
August 12, 2014, 07:13:22 AM
 #679

0 400000 512 <threads> creates ~107gb files

This will run without any -Xmx option, max i can run on Windows (32 Bit java?) is -Xmx1000m which allows me to use 1024 instead of 512

BOUNTY DETECTIVE


















Powered by,
umaga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 12, 2014, 07:34:47 AM
 #680

Fuck this shit! 1day mining 2pc 200Gb and nothing 8========3
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 1315 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!