Bitcoin Forum
October 22, 2019, 12:56:07 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S4 Discussion and Support Thread  (Read 300693 times)
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 02:17:51 AM
 #3121

I'm pretty sure it would be easier to tally how many are still working instead fo how many have died. Doubt there's more than 30%* still functional.





*Figure is, of course, pulled out of my ass
1571748967
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571748967

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571748967
Reply with quote  #2

1571748967
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571748967
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571748967

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571748967
Reply with quote  #2

1571748967
Report to moderator
1571748967
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571748967

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571748967
Reply with quote  #2

1571748967
Report to moderator
1571748967
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571748967

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571748967
Reply with quote  #2

1571748967
Report to moderator
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 02:25:14 AM
 #3122

I'm pretty sure it would be easier to tally how many are still working instead fo how many have died. Doubt there's more than 30%* still functional.





*Figure is, of course, pulled out of my ass


I guess i was lucky I only sold mine a few months ago ran through a hot summer, and no problems.  3 out of 3 ran good and did not have bad PSU's.

And they were pushed in summer.  So not the best conditions compared to winter.   But I could have been lucky.
P4ndoraBox7
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


www.DonateMedia.org


View Profile WWW
December 15, 2015, 02:26:23 AM
 #3123

How can I check how much watt my second PSU has ?

And yep I know the ''sad'' story about the S4. Thats why I'm hesitating to push it more or whatsoever.

Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 02:28:42 AM
 #3124

I'd say you were lucky. Smiley I had 7 of them, 5 failed. I decided to pull the remaining 2 before they followed suit and replaced them with real power supplies.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 02:30:20 AM
 #3125

How can I check how much watt my second PSU has ?

And yep I know the ''sad'' story about the S4. Thats why I'm hesitating to push it more or whatsoever.

It's specifications are 1400w gold, which means pulling ~1555w measured at the wall when maxed out. I don't suggest pullsing more than 1300w DC from them if you want any sort of reliability. That would be approximately 1444w at the wall.
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 04:10:10 AM
 #3126

How can I check how much watt my second PSU has ?

And yep I know the ''sad'' story about the S4. Thats why I'm hesitating to push it more or whatsoever.

It's specifications are 1400w gold, which means pulling ~1555w measured at the wall when maxed out. I don't suggest pullsing more than 1300w DC from them if you want any sort of reliability. That would be approximately 1444w at the wall.

And if your wondering on watt's.... be careful on using a kill-a-watt on these.  One early mistake I did  when getting mine was using a kill-a-watt... it was not pretty it now instead of white has a brown mark between prongs.   It's not made for this kinda watt's.

But guess I was lucky to catch it and no real damage done.  Just was a little scare.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 04:46:57 AM
 #3127

How can I check how much watt my second PSU has ?

And yep I know the ''sad'' story about the S4. Thats why I'm hesitating to push it more or whatsoever.

It's specifications are 1400w gold, which means pulling ~1555w measured at the wall when maxed out. I don't suggest pullsing more than 1300w DC from them if you want any sort of reliability. That would be approximately 1444w at the wall.

And if your wondering on watt's.... be careful on using a kill-a-watt on these.  One early mistake I did  when getting mine was using a kill-a-watt... it was not pretty it now instead of white has a brown mark between prongs.   It's not made for this kinda watt's.

But guess I was lucky to catch it and no real damage done.  Just was a little scare.

That's weird, I've used my kill a Watt on 2000+ Watt loads on 240v,and maxed out on 120v plenty of times. Never any issues. They're rated for 15A 125V. (yes it works on 240v)
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 04:51:32 AM
 #3128

How can I check how much watt my second PSU has ?

And yep I know the ''sad'' story about the S4. Thats why I'm hesitating to push it more or whatsoever.

It's specifications are 1400w gold, which means pulling ~1555w measured at the wall when maxed out. I don't suggest pullsing more than 1300w DC from them if you want any sort of reliability. That would be approximately 1444w at the wall.

And if your wondering on watt's.... be careful on using a kill-a-watt on these.  One early mistake I did  when getting mine was using a kill-a-watt... it was not pretty it now instead of white has a brown mark between prongs.   It's not made for this kinda watt's.

But guess I was lucky to catch it and no real damage done.  Just was a little scare.

That's weird, I've used my kill a Watt on 2000+ Watt loads on 240v,and maxed out on 120v plenty of times. Never any issues. They're rated for 15A 125V. (yes it works on 240v)

Interesting maybe mine was a dud then.   I did leave it on for around a 2 week period.   I was testing all kinds of freq's and watched it slowly over the 2 weeks or so.

I never smelt any burning, or problem.  But when unplug it say the brown between prong's and was last time I used it on that much.  If rated for 240 mine must be a dud as was just 1 S4.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 02:19:47 PM
 #3129

No, it's rated for 125v. I'm just saying that it also works on 240v. Smiley
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
December 15, 2015, 05:40:38 PM
 #3130

No, it's rated for 125v. I'm just saying that it also works on 240v. Smiley

Ahhh Smiley that is a big difference.  I still might have got a dud then.  it was 120v it was in with a single S4.   

So nothing over 125v.   But it sure made it ugly under plugs.
Xeil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 20, 2015, 09:01:11 PM
 #3131

How do I get after a power failure, he turned on? It included only the power supply.
bittalc1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
December 21, 2015, 12:07:54 AM
 #3132

How do I get after a power failure, he turned on? It included only the power supply.

?
Blazed
Casascius Addict
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1111



View Profile WWW
December 22, 2015, 03:05:43 PM
Last edit: December 22, 2015, 03:34:05 PM by Blazed
 #3133

This S4 has been running fine for months and today it just stopped mining. I tried resetting it back to defaults and it still does not mine. Not sure what else to try here besides a new firmware?

Part of the Kernel Log - http://pastebin.com/rhwWyY1G


Thanks in advance!

File System Version: Fri Oct 3 18:17:17 CST 2014


Edit:

I flashed the latest firmware and still have the same issues.

File System Version: Wed Apr 15 15:53:35 CST 2015
Stoneboy
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile WWW
December 22, 2015, 03:39:09 PM
 #3134

This S4 has been running fine for months and today it just stopped mining. I tried resetting it back to defaults and it still does not mine. Not sure what else to try here besides a new firmware?

Part of the Kernel Log - http://pastebin.com/rhwWyY1G


Thanks in advance!

File System Version: Fri Oct 3 18:17:17 CST 2014


Edit:

I flashed the latest firmware and still have the same issues.

File System Version: Wed Apr 15 15:53:35 CST 2015

Somebody has a Antminier \s4 to buy??
notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
December 22, 2015, 04:41:54 PM
 #3135

This S4 has been running fine for months and today it just stopped mining. I tried resetting it back to defaults and it still does not mine. Not sure what else to try here besides a new firmware?

Part of the Kernel Log - http://pastebin.com/rhwWyY1G


Thanks in advance!

File System Version: Fri Oct 3 18:17:17 CST 2014


Edit:

I flashed the latest firmware and still have the same issues.

File System Version: Wed Apr 15 15:53:35 CST 2015

Somebody has a Antminier \s4 to buy??

This is not really best place for this.  It is really meant as support, if turn's into buy/sell it kills the helpfulness of the thread.

I suggest going to hardware sales area and asking.  You will have better luck there.
P4ndoraBox7
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


www.DonateMedia.org


View Profile WWW
December 23, 2015, 11:21:57 PM
 #3136

This S4 has been running fine for months and today it just stopped mining. I tried resetting it back to defaults and it still does not mine. Not sure what else to try here besides a new firmware?

Part of the Kernel Log - http://pastebin.com/rhwWyY1G


Thanks in advance!

File System Version: Fri Oct 3 18:17:17 CST 2014


Edit:

I flashed the latest firmware and still have the same issues.

File System Version: Wed Apr 15 15:53:35 CST 2015

Open the S4 and check if everything is still well plugged and clean.

wikkidtt
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 201
Merit: 100


View Profile WWW
December 27, 2015, 02:10:14 AM
 #3137

Is there a custom firmware for this thing yet?
jameshav
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 06, 2016, 11:42:52 PM
 #3138

Running an S4 with latest firmware - runs fine for about 48 hours and then stops -  Still on network, LCD shows its hashing, IP is still the same.  I can hit it with ssh but the root password isn't working, and can hit it with the web gui and password is not working.  Reboot.  Same symptoms.  Reset to factory defaults, I can get in, change back to what it should be.  Runs fine for about 48 hours and then I can't login again.  Repeat...  This has been happening for about 10 days now.

Any ideas?

bittalc1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
January 07, 2016, 01:35:17 AM
 #3139

Running an S4 with latest firmware - runs fine for about 48 hours and then stops -  Still on network, LCD shows its hashing, IP is still the same.  I can hit it with ssh but the root password isn't working, and can hit it with the web gui and password is not working.  Reboot.  Same symptoms.  Reset to factory defaults, I can get in, change back to what it should be.  Runs fine for about 48 hours and then I can't login again.  Repeat...  This has been happening for about 10 days now.

Any ideas?


Maybe your pc is hacked? So maybe someone change that pass and take control of your gear, so you mine for them
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2114
Merit: 1153



View Profile
January 18, 2016, 10:29:20 AM
 #3140

How much are people buying and selling these for lately?

On eBay they seem to be going for $1000 which is obviously inflated.

I know an S3 is worth like $75 this is like 4 of them so $300 + $100 for the PSU? = $400-$500 or so ?

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
Pages: « 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 [157] 158 159 160 161 162 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!