Bitcoin Forum
October 20, 2019, 10:21:17 AM *
News: 10th anniversary art contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S4 Discussion and Support Thread  (Read 300692 times)
Ruck918
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
March 13, 2015, 08:55:31 PM
 #2421

Will a evga 1600w 80 plus platinum work as a replacement for the S4. My S4 hasn't died yet but I have the power supply already from a past pc build as backup. I dont mind it sitting outside the case.
1571566877
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571566877

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571566877
Reply with quote  #2

1571566877
Report to moderator
1571566877
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571566877

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571566877
Reply with quote  #2

1571566877
Report to moderator
1571566877
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571566877

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571566877
Reply with quote  #2

1571566877
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571566877
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571566877

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571566877
Reply with quote  #2

1571566877
Report to moderator
suchmoon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2100
Merit: 4128


Pedal-powered plaguebot


View Profile
March 13, 2015, 09:46:03 PM
 #2422

Will a evga 1600w 80 plus platinum work as a replacement for the S4. My S4 hasn't died yet but I have the power supply already from a past pc build as backup. I dont mind it sitting outside the case.

It won't fit inside - which you seem to ok with - and depending on which batch of S4 you have you might need custom cabling. Open it up and you'll see.

madmartyk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1012


Yes I am a pirate, 300 years too late!


View Profile
March 13, 2015, 10:22:44 PM
 #2423

Does anyone know what batch is coming from ZoomHash?  At $499 (got a 10% off coupon) I couldn't resist getting one!

vabchgent
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 251


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
March 13, 2015, 11:05:18 PM
 #2424

Anyone down clock there S4 and notice one x. I don't have any hard ware errors but 1 x . Thanks


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███         
files.fm library











MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 792
Merit: 510


support@myrig.com


View Profile WWW
March 14, 2015, 01:18:53 AM
 #2425

Power wise, yes.  S4 uses 1400W PSU.  the connector wise, please open the case and compare.  There are PCI-E version and the Round Screw connector types out there.



Will a evga 1600w 80 plus platinum work as a replacement for the S4. My S4 hasn't died yet but I have the power supply already from a past pc build as backup. I dont mind it sitting outside the case.

Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
March 14, 2015, 02:53:27 AM
 #2426

BitmainWarrenty, could you comment on my previous post please?

Bitmain, when can we expect a new firmware update to re-enable voltage control? The last update killed voltage control. I'd use the previous Oct 16th if I needed it right away, but the latest firmware is much more stable. With summer coming I'll be wanting to underclock and undervolt, along with many others I'm sure.
 
Please make sure that all 4 hash boards respond to voltage settings, previous firmware only controlled 3 of them while the forth was stuck at 0750.

Thanks
Finksy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1003



View Profile
March 14, 2015, 03:07:15 AM
 #2427

Jesus, the EVGA 1600W is worth nearly as much as the S4!

IBM 2880W PSU Packages: https://bitcointalk.org/index.php?topic=966135 IBM 4K PSU Breakout Boards & Packages: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1308296 
Server PSU-powered GPU rig solutions! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864539  Wallet address: 1GWQYCv22cAikgTgT1zFuAmsJ9fFqq9TXf 
Cyper_BLC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 488
Merit: 270


Reverse Engineer


View Profile
March 14, 2015, 03:17:56 AM
 #2428

Bitmain, when can we expect a new firmware update to re-enable voltage control? The last update killed voltage control. I'd use the previous Oct 16th if I needed it right away, but the latest firmware is much more stable. With summer coming I'll be wanting to underclock and undervolt, along with many others I'm sure.
 
Please make sure that all 4 hash boards respond to voltage settings, previous firmware only controlled 3 of them while the forth was stuck at 0750.

Bitmain wants to be fail and not profitable our S4's. DONT USE LATEST FIRMWARE !

i am planing to share this solution step by step guide in here when this donation adress reach 4 BTC.

For donations : 1CYPERv5yZ4c9FRzPyCz5u8vhttyKmVkto
Emeğe Saygı Göstermeyenler, BECERIKSIZ kişilerdir.
MyRig
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 792
Merit: 510


support@myrig.com


View Profile WWW
March 14, 2015, 06:08:19 PM
 #2429

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information. 


Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
Ruck918
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
March 14, 2015, 07:58:18 PM
 #2430

Jesus, the EVGA 1600W is worth nearly as much as the S4!

I had the psu before I got the miner. It was in a PC build I did last year I took it out when I sold my Titans and got 980's. I'll open up the S4 when I get home to see which one I have. I hope its the pci-e one then I can re purpose the psu I have if not Ill sell it and get the one I need. Right now it's mining away at stock freq and haven't given me any problems so far.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
March 14, 2015, 10:44:54 PM
 #2431

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information. 



Should we interpret the fact that you're ignoring my question as bitmain has no plans to fix the broken firmware?
Finksy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1003



View Profile
March 14, 2015, 10:47:16 PM
 #2432

Not to mention Bitmain could just come out and tell us who (or who not) to buy from instead of going all abstract as usual. All it was missing was some suggestive emoticons to fit the bill as of late.

IBM 2880W PSU Packages: https://bitcointalk.org/index.php?topic=966135 IBM 4K PSU Breakout Boards & Packages: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1308296 
Server PSU-powered GPU rig solutions! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1864539  Wallet address: 1GWQYCv22cAikgTgT1zFuAmsJ9fFqq9TXf 
vabchgent
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 251


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
March 14, 2015, 10:47:34 PM
 #2433

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information. 



Should we interpret the fact that you're ignoring my question as bitmain has no plans to fix the broken firmware?

I think we should ask smitty over on the other forum.


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███         
files.fm library











Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
March 14, 2015, 10:50:56 PM
 #2434

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information. 



Should we interpret the fact that you're ignoring my question as bitmain has no plans to fix the broken firmware?

I think we should ask smitty over on the other forum.

Where does he post?

Fucking ridiculous that we have to depend on the good will of a user to fix a company's broken software.
vabchgent
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 251


Files.fm - Store, Share and Sell Files


View Profile
March 14, 2015, 11:01:21 PM
 #2435

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information.  



Should we interpret the fact that you're ignoring my question as bitmain has no plans to fix the broken firmware?

I think we should ask smitty over on the other forum.

Where does he post?

Fucking ridiculous that we have to depend on the good will of a user to fix a company's broken software.

Smit1237 I believe you posted there before me. Thanks


                                                        █▄             
                                                        ███▄           
                                                        █████▄         
       ▄▄▄█████████████████████████████████████████████████████▄       
     ▄█████████████████████▀▀▀▀▀▀▀▀██████████████████████████████▄     
   ▄███████████████████▀              ▀████████████████████████████▄   
 ▄██████████████████▀     ▄▄██████▄▄     ▀▀██████████████████████████▄ 
▄█████████████████▀    ▄█████████████▄          ▀█████████████████████▀
████████████████▀     ▄███████████████▄▄█████▄    ▀█████████████████▀ 
████████████▀        ▄█████████████████████████▄        ▀█████████▀  ▄██
████████▀     ▄▄███▄▄████████████████████████████ ▄████▄   ▀████▀  ▄████
██████▀     ▄████████████████████████████████████████████▄   ▀▀  ▄██████
████▀  ▄   ███████████████████████████████████████████████    ▄█████████
██▀  ▄███▄  ▀███████████████████████████████████████████▀   ▄███████████
▀  ▄███████▄  ▀█████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀▀▀▀   ▄█████████████
 ▄███████████▄         ▀████████████▀▀██████████▀       ▄██████████████
  ▀█████████████▄▄▄▄▄▄   ▀▀███████▀    ▀█████▀▀   ▄███████████████████ 
    ▀██████████████████▄   ▀▀▀▀▀▀   ▄█▄         ▄███████████████████▀ 
      ▀████████████████████▄▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄████████████████████▀   
        ▀██████████████████████████████████████████████████████▀▀     
          ▀█████                                                       
            ▀███         
files.fm library











picolo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 500



View Profile
March 14, 2015, 11:42:38 PM
 #2436

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information. 



Should we interpret the fact that you're ignoring my question as bitmain has no plans to fix the broken firmware?

I think we should ask smitty over on the other forum.

Where does he post?

Fucking ridiculous that we have to depend on the good will of a user to fix a company's broken software.

All their ressources are to produce more efficently and cheaper or to mine, not in customer support.

Cyper_BLC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 488
Merit: 270


Reverse Engineer


View Profile
March 15, 2015, 01:12:22 AM
 #2437

4,5 Th Kit avaible, this is C2 and after bitmain planning to make S6.
this is only CASE

http://shop.syscooling.com/goods.php?id=51

For donations : 1CYPERv5yZ4c9FRzPyCz5u8vhttyKmVkto
Emeğe Saygı Göstermeyenler, BECERIKSIZ kişilerdir.
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


View Profile
March 16, 2015, 07:53:58 AM
 #2438

I have two identical miners with the following config

 Antminer S4
Hostname antMiner
Model GNU/Linux
Hardware Version 3.4.3.0
Kernel Version Linux 3.8.13 #12 SMP Mon Sep 29 11:13:50 CST 2014
File System Version Thu Oct 16 15:58:23 CST 2014
Cgminer Version 4.6.1
Uptime 1
Load Average 1.21, 0.33, 0.11


I'm trying to get it to run at 1850GHZ or so using 1.81MHZ and .0680V  and 1050W  ( following the chart on previous pages)
but when I check the wattge from the wall its pulling 1180W and only running at 1700GHZ

any ideas ?

Right now I'm stuck at stock speeds of 2000GHZ and its pulling nearly 1350 from the wall which is a lot of heat generated

temps are in the 44-49s at night and 50-55 close duing the day

⚫ ⚫ ⚫Make even more profit on crypto trading with secure automatic trading https://trade-mate.io⚫ ⚫ ⚫
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
March 16, 2015, 01:53:34 PM
 #2439

FYI

There are few venders selling Bitmain Antminer S4 as NEW or Unopened or USED.  Please make sure the sellers can provide you the original purchase information and any warranty status information.  



Should we interpret the fact that you're ignoring my question as bitmain has no plans to fix the broken firmware?

I think we should ask smitty over on the other forum.

Where does he post?

Fucking ridiculous that we have to depend on the good will of a user to fix a company's broken software.

Smit1237 I believe you posted there before me. Thanks


Yeah, I did. I thought you meant a different forum.
abracadabra
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 956
Merit: 1001



View Profile
March 17, 2015, 09:51:02 PM
 #2440

Well... I've gone thru another bunch of fans for my S4s.  Going to put in a request for replacement fans with Bitmain, but having taken one apart, it looks like they should be repairable.  Has anyone tried to figure out what size the retaining ring is that holds the fan spindle.  It looks like all these fans are failing similarly.  The ring pops off, probably due to wear.  I'm assuming it's metric.  Looks like 3mm. Just FYI, the second image shows the existing retaining ring popped back onto the spindle but it seems a bit loose and will probably pop off again.  I'm guessing the ring has worn down a bit, just enough to let it pop off.

See attached pics.

 
Pages: « 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!