Bitcoin Forum
September 23, 2017, 06:55:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 139 »
  Print  
Author Topic: RE-OPENED! MyBitMine.co | New Type Of Faucet | Get Bitcoin From Playing  (Read 165644 times)
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 15, 2015, 03:09:52 PM
 #901

i have put some coal on sale and i think it is sold now but negative coal again
-786432 coal currently for sale
786 432 coal already wet due to rain and cant be use that why got negative. haha

How much coal did you put up for sale?
Or did you buy coal?
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
.
|
.
|
          ▄█████▄
        ▄█████████▄
      ▄████▀   ▀████▄
    ▄████▀   ▄ ▄█▀████▄
  ▄████▀   ▄███▀   ▀████▄
▄████▀   ▄███▀   ▄   ▀████▄
█████   ███▀   ▄███   █████
▀████▄   ▀██▄▄███▀   ▄████▀
  ▀████▄   ▀███▀   ▄████▀
    ▀████▄       ▄████▀
      ▀████▄   ▄████▀
        ▀███  ████▀
          ▀█▄███▀
unthy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
xPooky
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378



View Profile WWW
February 15, 2015, 04:04:03 PM
 #902

i have put some coal on sale and i think it is sold now but negative coal again
-786432 coal currently for sale
786 432 coal already wet due to rain and cant be use that why got negative. haha

How much coal did you put up for sale?
Or did you buy coal?
i put for sale, i think 1000 coal
you should add history to market, it will be easily to track

MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 15, 2015, 04:08:59 PM
 #903

i have put some coal on sale and i think it is sold now but negative coal again
-786432 coal currently for sale
786 432 coal already wet due to rain and cant be use that why got negative. haha

How much coal did you put up for sale?
Or did you buy coal?
i put for sale, i think 1000 coal
you should add history to market, it will be easily to track

Yea I will definetely do so.

First I gotta get to the bottom of this exchange issue though
xPooky
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378



View Profile WWW
February 15, 2015, 04:12:01 PM
 #904

i have put some coal on sale and i think it is sold now but negative coal again
-786432 coal currently for sale
786 432 coal already wet due to rain and cant be use that why got negative. haha

How much coal did you put up for sale?
Or did you buy coal?
i put for sale, i think 1000 coal
you should add history to market, it will be easily to track

Yea I will definetely do so.

First I gotta get to the bottom of this exchange issue though
So far as i noticed, only coal has problem
iron is ok for sure as i already bought and sold some with no issues

MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 15, 2015, 04:18:57 PM
 #905

i have put some coal on sale and i think it is sold now but negative coal again
-786432 coal currently for sale
786 432 coal already wet due to rain and cant be use that why got negative. haha

How much coal did you put up for sale?
Or did you buy coal?
i put for sale, i think 1000 coal
you should add history to market, it will be easily to track

Yea I will definetely do so.

First I gotta get to the bottom of this exchange issue though
So far as i noticed, only coal has problem
iron is ok for sure as i already bought and sold some with no issues

Yup the problem must be some difference between the code in iron and then coal.

I am on it though and hopefully come up with an answer soon.

I got a rather big update under way as well - but it's on standby while I'm getting this market issue fixed.
Clifhanger12
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142


View Profile
February 15, 2015, 04:55:44 PM
 #906


@MyBitMine
I do wonder about one thing.
I had about 100k Iron, 70-90k coal and gems that I was selling at the market because I was a premium member for a while.
What happend to those amount when I lost my premium?
I haven't seen any gold added for that as far as I know and it also wasn't added to my resources :p


Hi Cliff.

I am pretty sure the resources were added to your balances? At least that is what always happens when I run testing on my local server
It's been already been over a week or two since my premium ended, I should have paid more attention at that moment myself.
But I suppose your right Cheesy
I think I mixed up some numbers for a reason yet unknow x'D
Thanks for checking it out anyway Cheesy!

Just wondering about an 'extra' feature.
Anyway that there could be like a top 10 best earners?
I really would like to know how I'm doing with mu progress compared to others :p
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 15, 2015, 05:01:09 PM
 #907


@MyBitMine
I do wonder about one thing.
I had about 100k Iron, 70-90k coal and gems that I was selling at the market because I was a premium member for a while.
What happend to those amount when I lost my premium?
I haven't seen any gold added for that as far as I know and it also wasn't added to my resources :p


Hi Cliff.

I am pretty sure the resources were added to your balances? At least that is what always happens when I run testing on my local server
It's been already been over a week or two since my premium ended, I should have paid more attention at that moment myself.
But I suppose your right Cheesy
I think I mixed up some numbers for a reason yet unknow x'D
Thanks for checking it out anyway Cheesy!

Just wondering about an 'extra' feature.
Anyway that there could be like a top 10 best earners?
I really would like to know how I'm doing with mu progress compared to others :p

I actually just got a close idea myself a few minutes ago.

During Alpha testing, we did have a top 10 users list. It was based on a rudementary points system.

However, with the current setup - at some point the top 10 users will have the same amount of upgrades (which is max), and there will be no use for it anymore.

However, I am planning profiles which shows the details for your mine.

There will also be a members list, where you can sort members based on their income, upgrades etc and see how you yourself are doing against others.
snots
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
February 16, 2015, 12:18:35 AM
 #908

The Captcha does not always work as it should. seems that about 1 in 5 times it will tell me the captcha is wrong. It was like this on the last ad as well with dogecoin, but it didn't seem as often.
Fialka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
February 16, 2015, 08:16:30 AM
 #909

Help, what Character to write on a video "LEXUS"?
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 16, 2015, 12:33:19 PM
 #910

Help, what Character to write on a video "LEXUS"?

I am not sure - it depends on what it asks for.

I will let them know that there is an issue with the Lexus video.
EverBad
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
February 16, 2015, 12:42:38 PM
 #911

i have the same problem with the lexus video

edit: it work now
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 16, 2015, 12:45:30 PM
 #912

i have the same problem with the lexus video

edit: it work now

I think it's a "random" error which comes around with that video.

However, I have messaged my captcha providers and they will be taking a look at it Smiley
Dilemma
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
February 16, 2015, 12:48:04 PM
 #913

Lexus vidie work fine
you should press mining button after video Smiley

Fialka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
February 16, 2015, 01:09:55 PM
 #914

How to press if a video does not pass verification?
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 16, 2015, 01:12:08 PM
 #915

How to press if a video does not pass verification?

Hmm can you rephrase this?
Fialka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
February 16, 2015, 01:19:06 PM
 #916

Type the Fifth Character of "LEXUS" - what is necessary to answer?
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 16, 2015, 01:20:57 PM
 #917

Type the Fifth Character of "LEXUS" - what is necessary to answer?

The answer should be "S" - if this doesn't work then let me know.

I have already reported that captcha - but the providers are in US timezones so offline at the moment.
Fialka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
February 16, 2015, 01:25:12 PM
 #918

The answer "S" does not work two days!
MyBitMine
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
February 16, 2015, 01:33:34 PM
 #919

The answer "S" does not work two days!

Okay thank you for letting me know - I have already reported it.

For now, I believe you can refresh the page whenever that video comes around
Fialka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
February 16, 2015, 01:39:59 PM
 #920

Well thanks
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 139 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!