Bitcoin Forum
September 22, 2021, 12:28:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 [422] 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 ... 1429 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6583800 times)
miner417
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
March 17, 2017, 02:07:57 AM
 #8421

Another update: Up to 28.5 Stable with Mem clock at 2000, pushing pretty much anything past that doesn't seem to work, but I am VERY happy with that speed. Thanks once again @fr4nkthetank.
1632270480
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632270480

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632270480
Reply with quote  #2

1632270480
Report to moderator
1632270480
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632270480

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632270480
Reply with quote  #2

1632270480
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632270480
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632270480

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632270480
Reply with quote  #2

1632270480
Report to moderator
1632270480
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632270480

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632270480
Reply with quote  #2

1632270480
Report to moderator
1632270480
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632270480

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632270480
Reply with quote  #2

1632270480
Report to moderator
Cubirez
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185
Merit: 100


View Profile
March 17, 2017, 07:02:34 AM
 #8422

Can anyone help me with my issue :
On my all RX470 4Go rig, when i use Claymore's dual miner, the primary adaptor will hash at only one third of the other GPU's speed (12MHs vs 30MHs on eth, 140MH vs 380 MH on DCR). I tried to play with the intensity and even tried the -li mode, no change. :s
It's quite odd as i don't encounter that problem mining on the other currencies (ZEC / CN are okay).

realrover
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100



View Profile
March 17, 2017, 07:25:12 AM
 #8423

Can anyone help me with my issue :
On my all RX470 4Go rig, when i use Claymore's dual miner, the primary adaptor will hash at only one third of the other GPU's speed (12MHs vs 30MHs on eth, 140MH vs 380 MH on DCR). I tried to play with the intensity and even tried the -li mode, no change. :s
It's quite odd as i don't encounter that problem mining on the other currencies (ZEC / CN are okay).



I have similar issue with mining ETH, ZEC and XMR with Claymore's miner. It started just several days ago with one of my machines. Mining starts with expected hashrate, then goes down and down until miner stops to work. I didn't update BIOS, drivers, Windows - nothing. I have 2 RX480 Red Devils in that rig. Another rig with 3 Devils works fine - no issue. Both rigs run Windows 7 64 with 16.10.3 drivers. I tried newer drivers, tried different BIOSes (stock, Boysie's), tried different intensities - nothing helps. Cards are running cool. GPU load is 100%, but hashrate is just dying every second during several minutes... What da hell? Can't think of anything. Could somebody help? Thanks.

PS: Cubirez, check if one of your cards is running in CrossFire mode. This kills the hashrate. Crossfire should be disabled.
suklee
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
March 17, 2017, 07:46:07 AM
 #8424

I've been using Corsair 1000W supplies since I first started mining. I dual mined Eth + Siacoin / Decred and found the PSU pushed to the limit with 6 RX480s.

I've since stuck with mining Eth-only, but I'm building some new rigs for mining (6 RX470 4GB cards) and want to explore dual mining again. For dual mining Eth + second coin, is 1200W power supply enough?

I run 20 rigs, 10 rigs are Sapphire rx 470 8g, and 10 rigs are Sapphire rx 480 8g, and all rigs are run with an eVGA 1300W psu.  I am dual mining ETH/DCR and run the DCR up to maximize output without hurting my ETH production.  That tends to lend itself to 1100W of power which is right at 10.0A of current on the 480 rigs.  Since I run 2 rigs off of one 20A breaker, I run a 470 rig and a 480 rig together because the 480's pull more power but can mine at a slightly higher rate and I control to a total load of 19A to make sure my breakers don't trip due to the swings in the process and power supply from the city.  All of my cards run a Mod'd bios and I run my cards to get 28.0 Mhs on the 470's and 29.0 Mhs on the 480's.  Depending on how you run your systems, I would recommend the 1300W psu since they are not much more expensive and it gives you some room on the DCR if you are only going to run one machine per circuit.  The more DCR you mine, the more power you will consume.  Plus, it will keep you away from the ragged edge of pushing you psu out of its control power factor.  Going up to a 1600W psu doubles the price and is only relevant if you have the room to pull that kind of power on your circuits.  Hope that helps.

Thanks man, very useful information! I'll try to hunt down those EVGA 1300w units, if unavailable will settle for the HX1200i
tkredmond
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 0


View Profile
March 17, 2017, 03:24:54 PM
 #8425

Is Nanopool down?

I keep getting disconnected after 10-15 minutes
richx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
March 17, 2017, 04:17:02 PM
 #8426

anyone know whats the better dual mining for gtx1070? ETH+DCR or ETH+SC...? thanks!
bardacuda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430
Merit: 254


View Profile
March 17, 2017, 05:01:26 PM
 #8427

Anyone using this miner with 290s or 390s on 15.12 drivers? I tried it with 16.9.2 but still get 31MH per card...no different than when I used Genoil's miner like a year ago. Weren't there some efficiency improvements from recoding using GCN assembler?

The future will rely on AI. SingularityNET lets anyone create, monetize, and use AI at scale. From the creators of Sophia the Robot.
cryptohunter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2100
Merit: 1167

MY RED TRUST LEFT BY SCUMBAGS - READ MY SIG


View Profile
March 17, 2017, 05:16:37 PM
 #8428

Anyone using this miner with 290s or 390s on 15.12 drivers? I tried it with 16.9.2 but still get 31MH per card...no different than when I used Genoil's miner like a year ago. Weren't there some efficiency improvements from recoding using GCN assembler?

31mh per card? i thought 290 were down to sub 20 now.

my 280x get about 15


chris330
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
March 17, 2017, 05:24:23 PM
 #8429

hey guys I have a GTX1070 which is mining eth at 23/24MH/s but I keep seeing people say I should be getting 28? Is that realistic or is 24 normal? Thanks
boysie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
March 17, 2017, 06:04:18 PM
 #8430


Can you point me out the directions to get Boysies BIOS...

Boysie's BIOS are on the ethereum forums.

Here is a link to his low power BIOS. You can search for his other ones there.
https://forum.ethereum.org/discussion/9400/boysies-rx480-ref-bios-29mh-low-pwr-eth-or-dual-mining

Glad its still helping ppl Smiley
vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3360
Merit: 2057


what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
March 17, 2017, 06:15:54 PM
 #8431

Anyone using this miner with 290s or 390s on 15.12 drivers? I tried it with 16.9.2 but still get 31MH per card...no different than when I used Genoil's miner like a year ago. Weren't there some efficiency improvements from recoding using GCN assembler?

i found no difference on my 390 with 15.12 or 16.11.x drivers.

31 mhs @ 1100/1500 sapphire nitro
bardacuda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430
Merit: 254


View Profile
March 17, 2017, 06:17:04 PM
 #8432

Anyone using this miner with 290s or 390s on 15.12 drivers? I tried it with 16.9.2 but still get 31MH per card...no different than when I used Genoil's miner like a year ago. Weren't there some efficiency improvements from recoding using GCN assembler?

i found no difference on my 390 with 15.12 or 16.11.x drivers.

31 mhs @ 1100/1500 sapphire nitro

Ok cool. Thx!  Smiley

31mh per card? i thought 290 were down to sub 20 now.

my 280x get about 15

Well when I ran it last night I noticed if I used the new intensity values (-ethi) of 8, 7, 6, etc. they would only run at 26MH. But, when I tried my old setting of -ethi -49152 I got my old hashrate of 31MH again. Not sure if it will work for you but it's worth a shot. It could just be that the DAG is too large compared to your total VRAM. Also I was mining ETC and I think my VRAM was only loaded to 1.6GB.

The future will rely on AI. SingularityNET lets anyone create, monetize, and use AI at scale. From the creators of Sophia the Robot.
Hagmonar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 100



View Profile
March 17, 2017, 06:42:27 PM
 #8433

Anyone using this miner with 290s or 390s on 15.12 drivers? I tried it with 16.9.2 but still get 31MH per card...no different than when I used Genoil's miner like a year ago. Weren't there some efficiency improvements from recoding using GCN assembler?

i found no difference on my 390 with 15.12 or 16.11.x drivers.

31 mhs @ 1100/1500 sapphire nitro

I have the same results.
phzi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile
March 17, 2017, 06:54:08 PM
 #8434

There is a crash bug in every version I have tested: if the pool sends an invalid headerhash/seedhash, miner stops mining (all gpus say crashed in opencl call) until you manually restart the mining software.  I suspect it has something to do with not using the -allpools and the related detection.

Bit of a problem as this represents a potential DoS vector with a fairly simple forged packet.
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1001



View Profile
March 17, 2017, 07:50:42 PM
 #8435

Any idea on how to fix this keeps on happening on 480 cards

WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
Restarting OK, exit... crashes and have to restart system as claymore wont exit or close

=
  R E B E L L I O U S 
  ▄▀▀▀▀▀▄▄                           ▄▄▀▀▀▀▀▄
▄▀        █▄▄                     ▄▄█        ▀▄
█            █████████████████████            █
█▄          ██       ██ ██       ██          ▄█
█        █            █            █        █
  █    █               █               █    █
   █ ██               █ █               ██ █
    █ █               █ █               █ █
    █ ███▄  █████▄   ██ ██   ▄█████  ▄███ █
    █     ███     █         █     ███     █
     █   █   ▀███ █  █   █  █ ███▀   █   █
     █   █      █ █  █   █  █ █      █   █
     █   █      ██  █     █  ██      █   █
      █  █     ██  █       █  ██     █  █
      █  █    ██  █ ███████ █  ██    █  █
      █ ███   ██  █         █  ██   ███ █
       █   ▀███      █   █      ███▀   █
        █     ██       █       ██     █
         █      █   ▄▄███▄▄   █      █
          ███   ███▀       ▀███   ███
             █████           █████
                  ███████████
  ▄▀▀▀▀▀▄▄                           ▄▄▀▀▀▀▀▄
▄▀        █▄▄                     ▄▄█        ▀▄
█            █████████████████████            █
█▄          ██       ██ ██       ██          ▄█
█        █            █            █        █
  █    █               █               █    █
   █ ██               █ █               ██ █
    █ █               █ █               █ █
    █ ███▄  █████▄   ██ ██   ▄█████  ▄███ █
    █     ███     █         █     ███     █
     █   █   ▀███ █  █   █  █ ███▀   █   █
     █   █      █ █  █   █  █ █      █   █
     █   █      ██  █     █  ██      █   █
      █  █     ██  █       █  ██     █  █
      █  █    ██  █ ███████ █  ██    █  █
      █ ███   ██  █         █  ██   ███ █
       █   ▀███      █   █      ███▀   █
        █     ██       █       ██     █
         █      █   ▄▄███▄▄   █      █
          ███   ███▀       ▀███   ███
             █████           █████
                  ███████████
  R E B E L L I O U S
BogdanCo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 721
Merit: 513


View Profile
March 17, 2017, 08:05:37 PM
 #8436

Any idea on how to fix this keeps on happening on 480 cards

WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
Restarting OK, exit... crashes and have to restart system as claymore wont exit or close

Are you dual mining ETH + DCR?
fittsy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441
Merit: 252



View Profile WWW
March 17, 2017, 08:21:43 PM
 #8437

Any idea on how to fix this keeps on happening on 480 cards

WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
Restarting OK, exit... crashes and have to restart system as claymore wont exit or close

This happened when I was dual mining. I ended up having to restore the BIOS on a couple of cards back to the original. They couldn't handle the extra stress from dual mining with the modified BIOS.

MinerParts - 8 GPU Riserless motherboard with Intel 3855 CPU - 1600w fully modular power supply
Best quality PCIe Powered Risers Shop on Amazon - Shop on eBay - or ship direct at MinerParts.com <- best for international or crypto purchases
LJLT
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
March 17, 2017, 09:30:39 PM
 #8438

Hello guys.

Im getting

GPU #1 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!

just one of 5, all with the same settings, the same model. Dont get why, any ideas?

the command prompt closed on me by it self... what does that mean?
BogdanCo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 721
Merit: 513


View Profile
March 17, 2017, 09:50:41 PM
 #8439

Any idea on how to fix this keeps on happening on 480 cards

WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
WATCHDOG: GPU 1 hangs in OpenCL call, exit
Restarting OK, exit... crashes and have to restart system as claymore wont exit or close

This happened when I was dual mining. I ended up having to restore the BIOS on a couple of cards back to the original. They couldn't handle the extra stress from dual mining with the modified BIOS.

Try ETH + PASC, it's working quite nice... with an intensity of -dcri 15
kobazik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
March 18, 2017, 12:27:02 AM
 #8440

I got ASrock BTC v2 motherboard and when make onboad Intel gpu as primary, then Claymore or MSI Afterburn don't show my RX480 cards temperature anymore. I'm running Win10 and Crimson 16.9.2

Any ideas?

Pages: « 1 ... 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 [422] 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 ... 1429 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!