Bitcoin Forum
November 22, 2017, 05:00:51 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 [2011] 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3011683 times)
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 09, 2015, 11:07:56 PM
 #40201

Dell XPS 64 bit on window 7

         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
1511370051
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511370051

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511370051
Reply with quote  #2

1511370051
Report to moderator
1511370051
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511370051

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511370051
Reply with quote  #2

1511370051
Report to moderator
1511370051
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511370051

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511370051
Reply with quote  #2

1511370051
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:09:14 PM
 #40202

Dell XPS 64 bit on window 7


Ok. Do you have putty installed on your windows machine ?
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 09, 2015, 11:10:58 PM
 #40203

no, should i?

         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:13:50 PM
 #40204

no, should i?

Well, putty provides a ssh client that will let you access your Titan from your windows box. Before we proceed, let me ask you a couple of questions. For starters, I'm a linux guy and pretty much windows illiterate thankfully so there may be others here who are better qualified to help you. That said …

Has your Titan ever worked ?
When you say that you can see all the cubes, what do you mean ?
Have you checked all your cables from the controller to the cubes ?
What kind of power supplies and cabling are you using ?
Do you know how to use the shell and are you familiar in general with shell level linux commands ?
Are you familiar with common linux text editors like vim or emacs ?
What version of firmware do you have on your Titan ?

LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile
April 09, 2015, 11:17:51 PM
 #40205

no, should i?

Make sure you are trying to connect it to a working pool too
and double check you haven't put the username into the quota box and left the password box empty
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 09, 2015, 11:19:14 PM
 #40206

no, should i?

Well, putty provides a ssh client that will let you access your Titan from your windows box. Before we proceed, let me ask you a couple of questions. For starters, I'm a linux guy and pretty much windows illiterate thankfully so there may be others here who are better qualified to help you. That said …

Has your Titan ever worked ?
When you say that you can see all the cubes, what do you mean ?
Have you checked all your cables from the controller to the cubes ?
What kind of power supplies and cabling are you using ?



Okk Thank you ill get a putty now



Im using 2 evga 1300 supernova

When i put all pool information, nothing happen

         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:22:02 PM
 #40207

ok, judging from that screen its probably working ok and your pool setup is incorrect. You probably don't need to install putty unless you want to learn your way around your Titan Smiley

Just curious, what version of firmware is installed on your Titan ?
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile
April 09, 2015, 11:26:43 PM
 #40208

no, should i?

Well, putty provides a ssh client that will let you access your Titan from your windows box. Before we proceed, let me ask you a couple of questions. For starters, I'm a linux guy and pretty much windows illiterate thankfully so there may be others here who are better qualified to help you. That said …

Has your Titan ever worked ?
When you say that you can see all the cubes, what do you mean ?
Have you checked all your cables from the controller to the cubes ?
What kind of power supplies and cabling are you using ?



Okk Thank you ill get a putty now



Im using 2 evga 1300 supernova

When i put all pool information, nothing happen

Can you please show us a pic of your mining tab.
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 09, 2015, 11:28:36 PM
 #40209

ok, judging from that screen its probably working ok and your pool setup is incorrect.

Just curious, what version of firmware is installed on your Titan ?

Im using 1.97

What part of the url im a suppose to use to access pool (we mine ltc) sratum + all stuff and the port ? What do i need to put in quota ? Is it suppose to start a soon as i click on save pool changes ?

Thank you again !!


         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile
April 09, 2015, 11:29:59 PM
 #40210

ok, judging from that screen its probably working ok and your pool setup is incorrect.

Just curious, what version of firmware is installed on your Titan ?

Im using 1.97

What part of the url im a suppose to use to access pool (we mine ltc) sratum + all stuff and the port ? What do i need to put in quota ? Is it suppose to start a soon as i click on save pool changes ?

Thank you again !!



Sometimes ive noticed having the stratum+tcp:// can break it so try removing it and just have the url without that first part
But please do show us your mining tab
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:32:15 PM
 #40211

leave quota blank, using stratum+tcp://<hostname> works fine if your pool supports the stratum protocol. Please post a pic of your Mining tab.
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile
April 09, 2015, 11:34:07 PM
 #40212

leave quota blank, using stratum+tcp://<hostname> works fine here. Please post a pic of your Mining tab.
Sorry i don't mean to chime in and make trouble i just figured be easier if he check the pool and save teaching him/her how to get putty going.
Pretty sure its a pool issue
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:35:13 PM
 #40213

leave quota blank, using stratum+tcp://<hostname> works fine here. Please post a pic of your Mining tab.
Sorry i don't mean to chime in and make trouble i just figured be easier if he check the pool and save teaching him/her how to get putty going.
Pretty sure its a pool issue

no worries. i think you're right.
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 09, 2015, 11:47:41 PM
 #40214


         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile
April 09, 2015, 11:52:17 PM
 #40215



try one of the asic servers
stratum+tcp://usasic1.wemineltc.com:3333

more are found on the getting started page

BTW i just tried and i can mine to that pool using that username stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 username skatebird.1 password 1
maybe try removing the stratum+tcp:// and just put global.wemineltc.com:3333
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 10, 2015, 12:10:34 AM
 #40216

So the problem is clearly my miner :S its weird nothing happen when i hit restart miner. Did you make something special with your routeur?

         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
April 10, 2015, 12:16:07 AM
 #40217

no special router config necessary other than what you do for your Dell box.

if you have putty installed, try ssh'ing into your Titan using the username pi and the password you set up

once you are ssh'd in, type

Code:
screen -r

and then type 'P' to show your pool status.  If bfgminer sees your pool as dead,

type control-A control-D to detach from screen and get back to the shell. Then type

Code:
ping wemineltc.com

to see if your router can route your Titan to the outside world

Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 10, 2015, 12:28:34 AM
 #40218

lolll nothing work :@ my password dont work on putty arwwww

         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
April 10, 2015, 12:30:32 AM
 #40219

Ill try later, can i write to you to aske other question ? Thank you very much again

         ▄ 
       ▄██████▄
     ▄██████████▄
   ▄██████████████▄
 ▄██████████████████▄
█████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
 ▀██████████████████▀
   ▀██████████████▀
     ▀█████████▀
       ▀██████▀
         ▀ 
FLIP       
  █   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██   
██
██

    █
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
    ██
      ██
        █
      ▄▄███████████▄▄
   ▄██  ███████████  ██▄
  ██      ███████  ██  ██
 █████  ███▀▀▀▀▀███  █████
██████▀▀           ▀▀██████
███▀                   ▀███
▄  ▄█         █████████▄▄▄
█████          ▀███████████
█████▄              ███████
 █████▄            ▄███████
  ███████▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
   ▀███████████████████████
      ▀▀███████████▀▀  ▀███
|❖  Twitter
❖  Telegram
❖  Github
bgibso01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!


View Profile
April 10, 2015, 12:32:23 AM
 #40220



I rea;ly dont care , in europe this is no proof.
anyone can alter saved a wibsite.
but the talk about 3 TH ,,, mine runs 3.6TH
they say about refund ,,, you can refunt up to shipment....
that means yes you can refund ,,,, BUT it does NOT gave you ANYTIME , you get your refund!!!!
So it was way better to receive  the shipment!
You can not blame them about ROI , since the price of bitcoin can NOT be predicted.
That was a gamble all the time.
they would win any lawsuits , but I can imagine you dont want this kind of shit when developing a product.
so they stopped selling to US consumers.
Sorry guts you just live in the wrong country!

 


No worries here.  It was proof enough for ARN and I received my refund.  If it helps somebody else, good deal.  I agree about the gamble, but the refund issue was purely their own doing by trying to get a datacenter up and going and not having all the financing in place.  As for wrong country, I love my country, but it's run by idiots and they are elected by idiots.  That's a different conversation best served up with some well aged bourbon.


               ████
             ███  ███
           ████     ███
         ███  ███    ███
       ████     ███    ███
     ███  ███     ███    ███
   ████     ███     ███   ██
 ███  ███     █████████████████
███     ███     ███           ██
 ███      ███     ██          ██
   ███      ██████████      ███
     ███      ██████      ███
       ███      ██      ███
         ███          ███
           ███      ███
             ███  ███
               ████

GUTS
    ███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   
smart-ticket protocol for events
live product with market traction!
    ███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   
  BTC ANN
  WEBSITE
  BLOG
   
  SANDBOX
  WHITEPAPER
  BOUNTY
   
Pages: « 1 ... 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 [2011] 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!