Bitcoin Forum
October 19, 2018, 08:52:31 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 [2011] 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 ... 2139 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3039377 times)
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:13:50 PM
 #40201

no, should i?

Well, putty provides a ssh client that will let you access your Titan from your windows box. Before we proceed, let me ask you a couple of questions. For starters, I'm a linux guy and pretty much windows illiterate thankfully so there may be others here who are better qualified to help you. That said …

Has your Titan ever worked ?
When you say that you can see all the cubes, what do you mean ?
Have you checked all your cables from the controller to the cubes ?
What kind of power supplies and cabling are you using ?
Do you know how to use the shell and are you familiar in general with shell level linux commands ?
Are you familiar with common linux text editors like vim or emacs ?
What version of firmware do you have on your Titan ?

1539982351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539982351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539982351
Reply with quote  #2

1539982351
Report to moderator
1539982351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539982351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539982351
Reply with quote  #2

1539982351
Report to moderator
In order to get the maximum amount of activity points possible, you just need to post once per day on average. Skipping days is OK as long as you maintain the average.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1050


View Profile
April 09, 2015, 11:17:51 PM
 #40202

no, should i?

Make sure you are trying to connect it to a working pool too
and double check you haven't put the username into the quota box and left the password box empty
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
April 09, 2015, 11:19:14 PM
 #40203

no, should i?

Well, putty provides a ssh client that will let you access your Titan from your windows box. Before we proceed, let me ask you a couple of questions. For starters, I'm a linux guy and pretty much windows illiterate thankfully so there may be others here who are better qualified to help you. That said …

Has your Titan ever worked ?
When you say that you can see all the cubes, what do you mean ?
Have you checked all your cables from the controller to the cubes ?
What kind of power supplies and cabling are you using ?



Okk Thank you ill get a putty now



Im using 2 evga 1300 supernova

When i put all pool information, nothing happen

                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀














 
                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀

 














 
.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

 














 
.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:22:02 PM
 #40204

ok, judging from that screen its probably working ok and your pool setup is incorrect. You probably don't need to install putty unless you want to learn your way around your Titan Smiley

Just curious, what version of firmware is installed on your Titan ?
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1050


View Profile
April 09, 2015, 11:26:43 PM
 #40205

no, should i?

Well, putty provides a ssh client that will let you access your Titan from your windows box. Before we proceed, let me ask you a couple of questions. For starters, I'm a linux guy and pretty much windows illiterate thankfully so there may be others here who are better qualified to help you. That said …

Has your Titan ever worked ?
When you say that you can see all the cubes, what do you mean ?
Have you checked all your cables from the controller to the cubes ?
What kind of power supplies and cabling are you using ?



Okk Thank you ill get a putty now



Im using 2 evga 1300 supernova

When i put all pool information, nothing happen

Can you please show us a pic of your mining tab.
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
April 09, 2015, 11:28:36 PM
 #40206

ok, judging from that screen its probably working ok and your pool setup is incorrect.

Just curious, what version of firmware is installed on your Titan ?

Im using 1.97

What part of the url im a suppose to use to access pool (we mine ltc) sratum + all stuff and the port ? What do i need to put in quota ? Is it suppose to start a soon as i click on save pool changes ?

Thank you again !!


                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀














 
                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀

 














 
.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

 














 
.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1050


View Profile
April 09, 2015, 11:29:59 PM
 #40207

ok, judging from that screen its probably working ok and your pool setup is incorrect.

Just curious, what version of firmware is installed on your Titan ?

Im using 1.97

What part of the url im a suppose to use to access pool (we mine ltc) sratum + all stuff and the port ? What do i need to put in quota ? Is it suppose to start a soon as i click on save pool changes ?

Thank you again !!



Sometimes ive noticed having the stratum+tcp:// can break it so try removing it and just have the url without that first part
But please do show us your mining tab
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:32:15 PM
 #40208

leave quota blank, using stratum+tcp://<hostname> works fine if your pool supports the stratum protocol. Please post a pic of your Mining tab.
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1050


View Profile
April 09, 2015, 11:34:07 PM
 #40209

leave quota blank, using stratum+tcp://<hostname> works fine here. Please post a pic of your Mining tab.
Sorry i don't mean to chime in and make trouble i just figured be easier if he check the pool and save teaching him/her how to get putty going.
Pretty sure its a pool issue
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 09, 2015, 11:35:13 PM
 #40210

leave quota blank, using stratum+tcp://<hostname> works fine here. Please post a pic of your Mining tab.
Sorry i don't mean to chime in and make trouble i just figured be easier if he check the pool and save teaching him/her how to get putty going.
Pretty sure its a pool issue

no worries. i think you're right.
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
April 09, 2015, 11:47:41 PM
 #40211


                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀














 
                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀

 














 
.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

 














 
.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
LongAndShort
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1050


View Profile
April 09, 2015, 11:52:17 PM
 #40212



try one of the asic servers
stratum+tcp://usasic1.wemineltc.com:3333

more are found on the getting started page

BTW i just tried and i can mine to that pool using that username stratum+tcp://global.wemineltc.com:3333 username skatebird.1 password 1
maybe try removing the stratum+tcp:// and just put global.wemineltc.com:3333
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
April 10, 2015, 12:10:34 AM
 #40213

So the problem is clearly my miner :S its weird nothing happen when i hit restart miner. Did you make something special with your routeur?

                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀














 
                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀

 














 
.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

 














 
.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 10, 2015, 12:16:07 AM
 #40214

no special router config necessary other than what you do for your Dell box.

if you have putty installed, try ssh'ing into your Titan using the username pi and the password you set up

once you are ssh'd in, type

Code:
screen -r

and then type 'P' to show your pool status.  If bfgminer sees your pool as dead,

type control-A control-D to detach from screen and get back to the shell. Then type

Code:
ping wemineltc.com

to see if your router can route your Titan to the outside world

Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
April 10, 2015, 12:28:34 AM
 #40215

lolll nothing work :@ my password dont work on putty arwwww

                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀














 
                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀

 














 
.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

 














 
.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
Skatebird
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 1000



View Profile
April 10, 2015, 12:30:32 AM
 #40216

Ill try later, can i write to you to aske other question ? Thank you very much again

                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀














 
                  ▄█▄
              █████████
           ███    █    ███
       ████       █       ████
    ███           █           ███
████              █              ████
█████             ███             █████
██   ███         █████         ████  ██
██      ███▓    ██ █ ██     ███      ██
██         ██████  █  ██████         ██
██           █████ █ █████           ██
██          ██   █████   ██          ██
██         ██ ███  █  ███ ██         ██
██        ████     █     ████        ██
██     ███ ███     █     ███ ███     ██
██ ████       ████ █  ███       ████ ██
███              █████              ███
  ███             █             ███
     ████         █         ████
         ███      █      ████
            ████  █   ███
               ███████
                 ▀█▀

 














 
.
TELEGRAM
FACEBOOK
TWITTER
REDDIT

 














 
.
LINKEDIN
INSTAGRAM
GITHUB
BITCOINTALK
bgibso01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1001



View Profile
April 10, 2015, 12:32:23 AM
 #40217



I rea;ly dont care , in europe this is no proof.
anyone can alter saved a wibsite.
but the talk about 3 TH ,,, mine runs 3.6TH
they say about refund ,,, you can refunt up to shipment....
that means yes you can refund ,,,, BUT it does NOT gave you ANYTIME , you get your refund!!!!
So it was way better to receive  the shipment!
You can not blame them about ROI , since the price of bitcoin can NOT be predicted.
That was a gamble all the time.
they would win any lawsuits , but I can imagine you dont want this kind of shit when developing a product.
so they stopped selling to US consumers.
Sorry guts you just live in the wrong country!

 


No worries here.  It was proof enough for ARN and I received my refund.  If it helps somebody else, good deal.  I agree about the gamble, but the refund issue was purely their own doing by trying to get a datacenter up and going and not having all the financing in place.  As for wrong country, I love my country, but it's run by idiots and they are elected by idiots.  That's a different conversation best served up with some well aged bourbon.
retro72
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433
Merit: 250


View Profile
April 10, 2015, 12:46:31 AM
 #40218

I rea;ly dont care , in europe this is no proof.
anyone can alter saved a wibsite.
but the talk about 3 TH ,,, mine runs 3.6TH
they say about refund ,,, you can refunt up to shipment....
that means yes you can refund ,,,, BUT it does NOT gave you ANYTIME , you get your refund!!!!
So it was way better to receive  the shipment!
You can not blame them about ROI , since the price of bitcoin can NOT be predicted.
That was a gamble all the time.
they would win any lawsuits , but I can imagine you dont want this kind of shit when developing a product.
so they stopped selling to US consumers.
Sorry guts you just live in the wrong country!

You truly are a buffoon aren't you?
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 10, 2015, 12:51:12 AM
 #40219

You truly are a buffoon aren't you?

They call them fucking idiot trolls on this side of the pond ...
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
April 10, 2015, 12:53:09 AM
 #40220

lolll nothing work :@ my password dont work on putty arwwww

i have days like that too Wink … they pass …

best to post questions publicly here as there are lots of knowledgable people on this forum who can help.

as far as debugging procedures go, you want make sure that your Titan can talk to your pool, that bfgminer is running, that you have your pool config'd correctly (which it sounds like you have), and that the data in /config/advanced.conf looks correct (your advanced page) etc. after that, its anybody's guess ...
Pages: « 1 ... 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 [2011] 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 ... 2139 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!