Bitcoin Forum
November 19, 2017, 11:03:37 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 [2056] 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 2092 2093 2094 2095 2096 2097 2098 2099 2100 2101 2102 2103 2104 2105 2106 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3007771 times)
TXSteve
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 340


View Profile
August 25, 2015, 01:57:00 AM
 #41101

So, today I was monitoring writes being made to the SD card while the rig is running, and it had a consistent average of 2.5KB/s being written. I set out to find out what was doing this, turns out its lighttpd's access log piling up into a gigantic log when ur actually just sitting at the webgui idle.
Ive turned the access log off to conserve the SD card. Would this be a mod anyone want me to put into next release at all? Or do yall prefer the logging to be on?
Let me know.

What's the log used for? for KNC when it's rma'd? what info in it?

1511089417
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089417

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089417
Reply with quote  #2

1511089417
Report to moderator
1511089417
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089417

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089417
Reply with quote  #2

1511089417
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Tigggger
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1051



View Profile
August 25, 2015, 08:44:54 AM
 #41102

It seems like an ideal thing to have a check box for (and a 'view log' button maybe). 

Most of the time you'd want it off but if tweaking or new firmware or issues tick the box to see whats happening

zybc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
August 25, 2015, 09:59:20 AM
 #41103

My problem was described at May the 9th here it is

Quote
...
I'm getting crazy because I am trying to upgrade, but after I upload the 2.0 and reboot, it start rebooting but then freeze in the screen at kncminer spinux. And don't move. So I flashed back to 1.02 and it works. When I try to upgrade in whatever version (even the 1.15) it freezes.

Please help me finding the clue of it. It makes me crasy!
mindtrip
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1049



View Profile WWW
August 25, 2015, 11:50:39 AM
 #41104

I agree an option to turn on off and maybe ability to access from the web interface would be nice

vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
August 25, 2015, 12:20:57 PM
 #41105

My problem was described at May the 9th here it is

Quote
...
I'm getting crazy because I am trying to upgrade, but after I upload the 2.0 and reboot, it start rebooting but then freeze in the screen at kncminer spinux. And don't move. So I flashed back to 1.02 and it works. When I try to upgrade in whatever version (even the 1.15) it freezes.

Please help me finding the clue of it. It makes me crasy!

Some things you can try:

Try a different flash disc
Start with ONLY 1 cube and see if it boots

Let me know from there.

Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 25, 2015, 04:08:14 PM
 #41106

Thanks for your vote guys on the lighttpd access logging. If I get around to coding it into the webgui it will be under the "SYSTEM" page most likely, makes most sense.
TXSteve, all it logs are page access's to the webgui, it may log access attempts & fails to the webgui as well. If your concerned bout that then I would leave it on.

Basically, why I turned my off is cuz I like like leaving the webgui up w/ the status page open. The status page refreshes w/ new data every 5 seconds. Well, when that refresh happens it writes the access to the log file. Every seconds a decent amount of data is written, averaging 2.5KB/s to the SD card, over time that will wear it out. For the people who dont leave the webgui open at all, this problem shouldnt really exist.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 25, 2015, 05:24:53 PM
 #41107

So, had another idea ... Im contemplating how hard it would be to install my mods using KNC's upgrade firmware method. I think I would be able to pull it off , that way people can just upgrade from stock to my custom firmware right from the webgui and keep all their settings..
They would flash the tarball available from my git page using knc's "upgrade" option in SYSTEM tab.
Whats ur guys take on that?

Nevermind, that would be harder than I thought, for now at least.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
vegasguy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246


"Yobit pump alert software" Link in my signature!


View Profile
August 25, 2015, 06:41:28 PM
 #41108

Guys we are looking for someone that can help with graphics. We want to remove the KNCminer logo as we do not want to be associated with them in any way. If any of you have graphic skills can you make a nice logo that has the same dark blue color as the Kncminer logo, except it will just say "Titan Miner". This will be used in the Titan Gui. Make it nice and fancy as you can. Be original, and please submit your work here on this thread. Also we need some help with our new OP. Can someone create a nice looking op with our current information compiled and post the code here, so we can create a new professional looking OP?

Thank you
Vegas

I want to make sure everyone knows that I just released my software called "Yobit pump alert". THis is custom software that uses an algo to detect the start of a pump here on yobit, the second it starts. YOu can even filter the coins you see by price. Most pumps start less than 100 sats , so you can easily filter the cheap coins, so they are the only ones displayed Smiley https://bitcointalk.org/index.php?topic=1945937.msg20241953#msg20241953
The Avenger
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798



View Profile
August 25, 2015, 08:32:43 PM
 #41109

Guys we are looking for someone that can help with graphics. We want to remove the KNCminer logo as we do not want to be associated with them in any way. If any of you have graphic skills can you make a nice logo that has the same dark blue color as the Kncminer logo, except it will just say "Titan Miner". This will be used in the Titan Gui. Make it nice and fancy as you can. Be original, and please submit your work here on this thread. Also we need some help with our new OP. Can someone create a nice looking op with our current information compiled and post the code here, so we can create a new professional looking OP?

Thank you
Vegas

You are welcome

"I am not The Avenger"
1AthxGvreWbkmtTXed6EQfjXMXXdSG7dD6
mindtrip
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1049



View Profile WWW
August 25, 2015, 08:38:54 PM
 #41110

So, had another idea ... Im contemplating how hard it would be to install my mods using KNC's upgrade firmware method. I think I would be able to pull it off , that way people can just upgrade from stock to my custom firmware right from the webgui and keep all their settings..
They would flash the tarball available from my git page using knc's "upgrade" option in SYSTEM tab.
Whats ur guys take on that?

Nevermind, that would be harder than I thought, for now at least.

Not sure but in my past days of Hacking Navigation System FW it was easy to simply change a file indicating the revision number with one of a higher value and it would accept the flash even if everything was the same I had bricked a few NAV units and needed to find a way to re-flash them this might not be the same case here

GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 25, 2015, 08:42:54 PM
 #41111

So, had another idea ... Im contemplating how hard it would be to install my mods using KNC's upgrade firmware method. I think I would be able to pull it off , that way people can just upgrade from stock to my custom firmware right from the webgui and keep all their settings..
They would flash the tarball available from my git page using knc's "upgrade" option in SYSTEM tab.
Whats ur guys take on that?

Nevermind, that would be harder than I thought, for now at least.

Not sure but in my past days of Hacking Navigation System FW it was easy to simply change a file indicating the revision number with one of a higher value and it would accept the flash even if everything was the same I had bricked a few NAV units and needed to find a way to re-flash them this might not be the same case here

Yeah, its totally different on KNC, basically their upgrade firmware button just checks for the existance of runme.sh in the tarball then it executes it. Im testing this out right now, the trick is creating the tar in the format the upgrade script wants. I think I got it tho, I just wrote my own "MakeUpgradeBuild" script that should put my working tree in the proper format =)

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
lenart_o
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile
August 25, 2015, 09:03:27 PM
 #41112

Hi all,
last time I wrote that I will upgrade soft on titans this week .
I'm done. Here are results :

it is huge step forward , thanks GenTarkin
lenart_o
Member
**
Offline Offline

Activity: 78


View Profile
August 25, 2015, 09:07:26 PM
 #41113

look at the bold yellow line:) Smiley
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 26, 2015, 01:45:39 AM
 #41114

In testing:
Direct upgrade from STOCK KNC firmware 2.00 to my firmware!!!! ... so far, in practice its been working =)
Will post .bin v.98 build to github later on.
No more need to flash .img files =)

This will keep all ur current settings as well =)

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
qberty
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345


Hoqu.io – Decentralized Affiliate platform


View Profile
August 26, 2015, 02:01:01 AM
 #41115

In testing:
Direct upgrade from STOCK KNC firmware 2.00 to my firmware!!!! ... so far, in practice its been working =)
Will post .bin v.98 build to github later on.
No more need to flash .img files =)

This will keep all ur current settings as well =)

Is the webGUI running on an http server? Can it render PHP files? If so, I can make a quick API in PHP and that would open up the firmware to be controlled through a mobile app.

.....HOQU....
.MARKETING OF THE FUTURE!.






                                              
       ████████████████████    ██████████████████
    ██████              ██████   ████         █████
   ████   █████████████    ████   ███████████    ████
 ████   ██████      ██████   ████  ████   ██████   ███
████  █████    ████    █████  ████  █████    ████   ███
████  ████   ██████████   ████  █████████████   ███   ███
████  ███  ████     █████  ███  █████     ████  ████  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ██████████████       ████  ███  ████
███  ████  ███        ██████████████       ████  ███  ████
███  ████  ███                             ████  ███  ████
███  ████  ███                             ████  ███  ████
███  ████  ███                             ████  ███  ████
███  ████  ███        ██████████████       ████  ███  ████
███  ████  ███        ██████████████       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
███  ████  ███        ███  ████  ███       ████  ███  ████
████  ███  ███████████████  ████  █████████████  ████  ████
 ████  ████   █████████████  ████   ██████████  ████  ████
 ████  █████    █████  ████  █████    ███     ████   ███
  ████   ███████  ████  ████   ███████    ███████  ████
   ████    ███████████  █████    ████████████   █████
    ██████         ████   ██████              █████
       ██████████████████    ████████████████████
           █████████████████     ████████████ 





............................................Decentralized affiliate platform...........................................
▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬▬▬▬▬▬ ▮ ▮ ▮ ▮ ▬
Facebook   Twitter   ANN Thread   White Paper   Telegram   Medium





[/
mindtrip
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1049



View Profile WWW
August 26, 2015, 02:26:07 AM
 #41116

In testing:
Direct upgrade from STOCK KNC firmware 2.00 to my firmware!!!! ... so far, in practice its been working =)
Will post .bin v.98 build to github later on.
No more need to flash .img files =)

This will keep all ur current settings as well =)

Is the webGUI running on an http server? Can it render PHP files? If so, I can make a quick API in PHP and that would open up the firmware to be controlled through a mobile app.

this would be a great feature also like to open up the miner API to allow BFG miner stats into a managment program I use to monitor up time and stats on all my miners from a dashboard alos allows faster on the fly pool changes

helmax
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441



View Profile
August 26, 2015, 02:28:50 AM
 #41117

there is anyone on europe repair cubes or neptunes?

looking job
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 26, 2015, 02:52:44 AM
 #41118

In testing:
Direct upgrade from STOCK KNC firmware 2.00 to my firmware!!!! ... so far, in practice its been working =)
Will post .bin v.98 build to github later on.
No more need to flash .img files =)

This will keep all ur current settings as well =)

Is the webGUI running on an http server? Can it render PHP files? If so, I can make a quick API in PHP and that would open up the firmware to be controlled through a mobile app.

No, PHP is not installed, its just a barebones lighttpd service that handles the webgui.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 26, 2015, 02:53:59 AM
 #41119

In testing:
Direct upgrade from STOCK KNC firmware 2.00 to my firmware!!!! ... so far, in practice its been working =)
Will post .bin v.98 build to github later on.
No more need to flash .img files =)

This will keep all ur current settings as well =)

Is the webGUI running on an http server? Can it render PHP files? If so, I can make a quick API in PHP and that would open up the firmware to be controlled through a mobile app.

this would be a great feature also like to open up the miner API to allow BFG miner stats into a managment program I use to monitor up time and stats on all my miners from a dashboard alos allows faster on the fly pool changes

This would be easy if it was on ur local network, I could change the bfgminer start config in its service.... but if u needed custom ip's / networks .. that would have to be inputted somewhere. Not sure of a best way to do that for now =/ Maybe down the road =)

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2170


View Profile
August 26, 2015, 03:42:26 AM
 #41120

UPDATE:
If anyone wants to try, Ive decided to release the STOCK v2.00 -> v.98 upgrade file.
It can be found here:
https://github.com/GenTarkin/Titan/releases/download/v.98/upgradetitan_v98_don.bin

If your already on v.98 release, dont use this upgrade file. This is for previous releases of mine or STOCK KNC Firmware.

Install via webgui -> SYSTEM -> UPGRADE.

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
Pages: « 1 ... 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 [2056] 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 2092 2093 2094 2095 2096 2097 2098 2099 2100 2101 2102 2103 2104 2105 2106 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!