Bitcoin Forum
May 25, 2018, 11:36:58 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 163 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.1 (Linux / Windows)  (Read 205772 times)
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 19, 2017, 06:13:13 PM
 #501


Rig 1:
7x ASUS STRIX 1080 Ti:
EWBF: 690 Sol/s in Average
dstm: 720-740 Sol/s in Average

Rig 2:
7x ASUS STRIX 1080 Ti:
EWBF: 687 Sol/s in Average
dstm: 705-720 Sol/s

DSTM wins


That's a nice improvement for sure ... I'm off to give this a try (Win10) ... over my 14 rigs this could make quite a difference  Wink



how can you run 14 GTX cards with Windows 10 ?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527291418
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527291418

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527291418
Reply with quote  #2

1527291418
Report to moderator
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
October 19, 2017, 06:23:22 PM
 #502

Quote
how can you run 14 GTX cards with Windows 10 ?

I'm not, I'm running 14 rigs x5 cards each.
PickAxe131
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
October 19, 2017, 06:40:39 PM
 #503


Rig 1:
7x ASUS STRIX 1080 Ti:
EWBF: 690 Sol/s in Average
dstm: 720-740 Sol/s in Average

Rig 2:
7x ASUS STRIX 1080 Ti:
EWBF: 687 Sol/s in Average
dstm: 705-720 Sol/s

DSTM wins


That's a nice improvement for sure ... I'm off to give this a try (Win10) ... over my 14 rigs this could make quite a difference  Wink



Also the lower Sol/s on Rig2 is because it uses 1x1600W EVGA G2   compared to Rig1 that uses 2x1200W EVGA Platinum P2; I fool myself that Rig1 has a better Power input than Rig2, I could be wrong.
Also the settings is  Core +200 Memory +200 with Powerlimit at 80%. Each GFX uses around 195-200W. The temperature for each card moves from 39->47 degree Celsius. I will re-read the thread and try to fix the Api like I had on EWBF.

Thanks dtsm for a wonderful miner!
BadAstroZA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile WWW
October 19, 2017, 08:39:54 PM
 #504



Sounds like a hardware issue to me, especially because some GPUs don't work even after rebooting. In general: sn overclocked system might behave unpredictable.

Thing is, I then ran ewbf with the same settings and it is going on for 13 hours stable. It has slightly lower hash rate (4%) but far greater stability. I'm going to bring overclocking settings down further and run zm again, but those 4% gains are beginning to get reduced as a result.

Would love to see some overclock settings from other users who have the ASUS DUAL OC GTX 1070.

Setting zm up now on a rig with 6x Gigabyte WindForce GTX 1070s - will show direct comparisons with ewbf. If it's anything like the other tests, I'm expecting 4% gains  Smiley

Once that's up and running, I'll be tweaking the 7x ASUS 1070 overclock settings to try find a sweet spot where zm is stable. I do think zm on the whole has better power efficiency.

Thanks for your work and constant activity in this thread, dstm!
N0pr3s3n7
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
October 19, 2017, 08:41:54 PM
 #505

Hey there , trying to run it on latest win 10 update and whatever , I get this error :  Missing vcruntime140.dll , cannot run program.   I looked in microsoft forums , but I cannot download any Microsoft visual studio updates or whatever because I need to pay for some subscription or something like this. What Should fix this problem ? Thanks in advance

edit:   fixed this , but now Iam getting :


The application was unable to start correctly (0xc000007b) Press OK to close the application. Anyone ? thanks


edit 2:   fixed everything , yep correct way is to search for   MVS 2015 redistributable and install it from official site
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
October 19, 2017, 08:43:04 PM
 #506

Quote
how can you run 14 GTX cards with Windows 10 ?

I'm not, I'm running 14 rigs x5 cards each.


that makes sense Smiley, sorry
farmtester1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
October 19, 2017, 08:48:29 PM
 #507

Hey there , trying to run it on latest win 10 update and whatever , I get this error :  Missing vcruntime140.dll , cannot run program.   I looked in microsoft forums , but I cannot download any Microsoft visual studio updates or whatever because I need to pay for some subscription or something like this. What Should fix this problem ? Thanks in advance

You don't have to pay anything, the download is free on microsoft's website.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 119


View Profile
October 19, 2017, 09:21:09 PM
 #508



Sounds like a hardware issue to me, especially because some GPUs don't work even after rebooting. In general: sn overclocked system might behave unpredictable.

Thing is, I then ran ewbf with the same settings and it is going on for 13 hours stable. It has slightly lower hash rate (4%) but far greater stability. I'm going to bring overclocking settings down further and run zm again, but those 4% gains are beginning to get reduced as a result.

Would love to see some overclock settings from other users who have the ASUS DUAL OC GTX 1070.

Setting zm up now on a rig with 6x Gigabyte WindForce GTX 1070s - will show direct comparisons with ewbf. If it's anything like the other tests, I'm expecting 4% gains  Smiley

Once that's up and running, I'll be tweaking the 7x ASUS 1070 overclock settings to try find a sweet spot where zm is stable. I do think zm on the whole has better power efficiency.

Thanks for your work and constant activity in this thread, dstm!

I had no other reports about stability issues.                                                                                 
I'm not doing overclocking test myself. Overclocking behaviour is pretty hard to predict, I'll do some tests later however this is of low priority, I'm focusing on CPU usage, pool compatibility and network stability currently.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 119


View Profile
October 19, 2017, 09:29:03 PM
 #509

Hey there , trying to run it on latest win 10 update and whatever , I get this error :  Missing vcruntime140.dll , cannot run program.   I looked in microsoft forums , but I cannot download any Microsoft visual studio updates or whatever because I need to pay for some subscription or something like this. What Should fix this problem ? Thanks in advance

edit:   fixed this , but now Iam getting :


The application was unable to start correctly (0xc000007b) Press OK to close the application. Anyone ? thanks

How did you install the missing vcruntime140.dll?

The correct way is to download and isnstall 'Visual C++ Redistributable for visual studio 2015' .
BadAstroZA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile WWW
October 19, 2017, 10:47:53 PM
 #510

I had no other reports about stability issues.                                                                                
I'm not doing overclocking test myself. Overclocking behaviour is pretty hard to predict, I'll do some tests later however this is of low priority, I'm focusing on CPU usage, pool compatibility and network stability currently.

Cool - I'll keep playing around. Maybe my mindset is wrong as it's currently "hey it worked in ewbf with these overclock settings so it should work in zm with these overclock settings". Again, will report once the 6x Windforce GTX 1070s have been running a few hours.

EDIT: So far so good, with around 490 sol/sec on each of these cards. Getting 30-40Sol/sec more per GPU than I did on ewbf at the same settings. Sol/W also increased by about 5-10%.
tkh23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 20, 2017, 12:45:32 AM
 #511

Hello Dev. Nice work, thanks. Can you add too the webinterface with stats which address (pool) is being used? I use a script that cycles through different pools in case one goes down.
GaryH
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 212
Merit: 100


View Profile
October 20, 2017, 01:45:59 AM
 #512

got some errors on pool:  https://pool.miningspeed.com

GPU1 rejected share:  [20,"invalid solution 31"]
GPU3 rejected share:  [20,"invalid solution 30"]
GPU0 rejected share:  [20,"invalid solution 30"]
GPU3 rejected share:  [20,"invalid solution 30"]
GPU3 rejected share:  [20,"invalid solution 32"]

etc..

doesn't seem to be accepting any shares.
xyburcoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
October 20, 2017, 01:47:26 AM
 #513

I installed Visual C++ Redistributable for visual studio 2017 instead of "2015"

it works fine but is it better to install the 2015 version?

Thanks
BadAstroZA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile WWW
October 20, 2017, 04:42:47 AM
 #514

Well, here's my latest:

Running fine on 6x Gigabyte Windforce GTX 1070s, great hash rate and lower power draw than ewbf.
Great results on my desktop, which has 1x MSI Duke GTX 1070, maintaining 500 Sol/s without a hitch.

And then there's my rig of 7x Asus DUAL OC GTX 1070s which just doesn't seem to like this miner, strangely enough. I can run ewbf for days on end (I recently had it mining Zcash for over a week without any issue) but zm is completely unstable. Other than the graphics cards, it has identical hardware and software to the other rig with the Gigabyte cards, so I'm quite stumped. Sometimes it runs a few minutes and crashes, other times an hour or so - I did have one six-hour mining session where zm ran just fine before crashing. Today it's been really unstable, and I can't seem to get even 30 minutes. I've dialled overclocking way down, but still no luck, so I'm back to ewbf on that rig for now.

Maybe it is my NVIDIA drivers... which version GeForce drivers have you guys been getting stable results with this miner?
Najszerszy
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
October 20, 2017, 06:21:12 AM
 #515

I get quite a lot of: GPU1 rejected share:  [21,"job not found"]

Across all my rigs. Does anyone have the same issue?
Andrey09
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 0


View Profile
October 20, 2017, 06:36:43 AM
 #516

Please add external log file which will contain info about sol/s each card. I need it to restart zm if found 0 sol/s

--log

Code:
:aProcessFound
@echo %EXE% is Running...
@echo %EXE% skipping Start...
set /a varSkip=%varSkip%+1

REM Check for : 0 Sol/s state
findstr /c:": 0 Sol/s" "%zmPATH%\zm.log"
if errorlevel 1 (
    echo 0 Sol/s state String NOT found...
) else (
    echo 0 Sol/s state String found
REM KILL Task zm.exe
set /a varForc=%varForc%+1
taskkill /f /im zm.exe
TIMEOUT /T 10
del "%zmPATH%\zm.log"
)

@goto aLoopEND
syraka76
Member
**
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 10

I AM MARVYKKIO


View Profile
October 20, 2017, 06:41:08 AM
 #517

some good soul could tell me the command line to start the miner?
Win10 64bit.
I do not find any bat files

Thanks to the administrators I lost the account
sergey777
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
October 20, 2017, 07:01:33 AM
 #518

1060 3gb how much sol?

1060 3gb memory hynix:
dstm: +170 core, +500 memory - 320 Sol
EWBF: +170 core, +500 memory - 295 Sol
BadAstroZA
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile WWW
October 20, 2017, 07:24:20 AM
 #519

some good soul could tell me the command line to start the miner?
Win10 64bit.
I do not find any bat files

Example for Zen on suprnova

zm --server zen.suprnova.cc  --user username.worker --pass pass --port 3618 --telemetry 192.168.20.15:2222
S_Natural
Member
**
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 10


View Profile
October 20, 2017, 07:38:57 AM
 #520

some good soul could tell me the command line to start the miner?
Win10 64bit.
I do not find any bat files

Example for Zen on suprnova

zm --server zen.suprnova.cc  --user username.worker --pass pass --port 3618 --telemetry 192.168.20.15:2222

The API should be --telemetry=0.0.0.0:2222 I think
In browser will be 192.168.20.15:2222

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 163 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!