Bitcoin Forum
August 18, 2018, 01:20:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 170 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.1 (Linux / Windows)  (Read 216014 times)
UrsaUrsa
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
October 22, 2017, 05:48:47 AM
 #621

@dstm: First of all thanks for your hard work.

Secondly, your miner started erroring out after a few hours please see below. Any ideas?
1534555233
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534555233

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534555233
Reply with quote  #2

1534555233
Report to moderator
1534555233
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534555233

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534555233
Reply with quote  #2

1534555233
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Kayfolom
Member
**
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 10


View Profile
October 22, 2017, 07:40:10 AM
 #622

Please add miner uptime in telemetry.
How can I get a json via http?
raven1322
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 172
Merit: 105


A BLOCKCHAIN SOLUTION TO DISRUPT TRADE FINANCE


View Profile
October 22, 2017, 07:44:11 AM
 #623

induktor,
card: 1 x1080 Ti
...
Hash rate at top efficiency: 600 Sols average  (15 Sols more than EWBF miner)
...
Is it a joke or a mistake? 1080Ti should give u from 750 to 790 sol (in OC mode) and from 695 to 750 (in non-OC mode) on EWFB. What 600 Sol/s are u talking about, man?

Top eficiency means, maximum hashrate at the lowest possible power usage (hash/Watts)
unless you don't pay for electricity, i pay a fortune for power, so i keep my miners at top efficiency all the time to get maximum profit.

At least so far is what i got, still have to test other drivers/miners, but everything so far points to 600 Sols at 140 watts (155 at the wall)


I agree with efficiency being a huge factor specially when power is expensive. That being said, how’d you manage a 1080Ti to pull only 140W? Can’t go below 200W on my strix oc’s..

DCCDistributed Credit Chain
    Empower Credit, Enable Finance   
GithubFacebookMedium ‹‹‹dcc.finance››› RedditTwitterTelegram
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 126


View Profile
October 22, 2017, 08:22:37 AM
 #624

All of my rigs stopped after about 17 working hours. I'm not sure how to fix this:"Application zm.exe has been blocked from accessing Graphics hardware".

https://imgur.com/a/Os3jm

 

This seems to happen when the GPU driver crashes.                                                                             
Are your GPUs overclocked?                                                                                                     
Did zm report any errors?
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 126


View Profile
October 22, 2017, 08:25:19 AM
 #625

I can't get this miner to work on Win10 at all.  I've tried many different settings.  No luck.


zm_win_0.5.2\zm --server zen.suprnova.cc --port 3618 --user myuser.mywoker --pass x
(obviously i replace myuser and myworker with my own stuff)

and i get this:
#  GPU0 connected to: zen.suprnova.cc:3618
connect failed: 10061

same thing for zcash.

zm_win_0.5.2\zm>zm --server us1-zcash.flypool.org --port 3333 --user mywallet.myrigname --pass x
#  GPU0 connected to: us1-zcash.flypool.org:3333
connect failed: 10061


i just keep getting these 10061 errors.

Do you block some ports?
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 126


View Profile
October 22, 2017, 08:26:53 AM
 #626

@dstm: First of all thanks for your hard work.

Secondly, your miner started erroring out after a few hours please see below. Any ideas?


Thx for reporting, this is a bug - will be fixed in next release.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 126


View Profile
October 22, 2017, 08:31:24 AM
 #627

Please add miner uptime in telemetry.
How can I get a json via http?

Uptime: it was already requested, will add.

Json-rpc isn't transferred on top of http.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 126


View Profile
October 22, 2017, 08:37:30 AM
 #628

I have problems when i try miner with HUSH on pool.miningspeed.com with my 1070 rigs.
When i start the miner it says [20, "invalid solution XX"] as XX is number between 28-32.

Funny thing is that it works great on suprnova when i try it there.
Maybe its something with the pool config or its the miner, but i want to report it anyway.


I'm able to reproduce this.                                                                                                   
Looks like a bug on the server side to me.
davidsuswanto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 08:38:51 AM
 #629

try from ewbf avg 2700sol and now 2900sol on dstm! good works!
djazher
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 09:46:06 AM
 #630

48 hours running straight, so far so good.

On top of the hashrate improvement, I find the global hashrate more stable. Less differences per round. With EWBF, I was getting highs @7.6Ksols/s and lows @5.8Ksols/s. Not sure if it has to be put on ZM's credit, but it's a fact.

Another suggestion, same as with EWBF, it would be pretty nice to have an option for TDP per GPU. If it's useless to almost all experienced users, it's always good to have that information handy in a single window, not having to run NVIDIA-SMI. And it does impress my girlfriend, who thinks I'm a computer mastermind ¨^^¨
Supercoiner111
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 100


View Profile
October 22, 2017, 10:01:12 AM
 #631

this is interesting some mixed results from the replies, I will test this when I get back....

akuci
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226
Merit: 100


View Profile
October 22, 2017, 10:23:58 AM
 #632

It's still a bit CPU heavy since I use my CPUs to mine VRM or XMG at the same time, so DSTM might consider fixing that, or minimizing the CPU usage atleast.
srgmnr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 10:50:11 AM
 #633

I am trying to test zm on debian
BUT:

$./zm
./zm: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcrypto.so.1.0.0: version `OPENSSL_1.0.0' not found (required by ./zm)
./zm: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssl.so.1.0.0: version `OPENSSL_1.0.0' not found (required by ./zm)

what I should to fix?

BTW
I have already made links
#ln -n libcrypto.so.1.1 libcrypto.so.1.0.0
#ln -n libssl.so.1.1 libssl.so.1.0.0
slazarov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
October 22, 2017, 10:57:48 AM
 #634

Miner seems to produce around 4% increase in hash rate.
However, on one of my machines the miner crashes and exits without trace.
A log function would be great.
NameTaken
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


View Profile
October 22, 2017, 11:07:01 AM
 #635

I am trying to test zm on debian
BUT:

$./zm
./zm: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libcrypto.so.1.0.0: version `OPENSSL_1.0.0' not found (required by ./zm)
./zm: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libssl.so.1.0.0: version `OPENSSL_1.0.0' not found (required by ./zm)

what I should to fix?

BTW
I have already made links
#ln -n libcrypto.so.1.1 libcrypto.so.1.0.0
#ln -n libssl.so.1.1 libssl.so.1.0.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2021765.msg22078213#msg22078213
grchina
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 278



View Profile
October 22, 2017, 11:09:22 AM
 #636

Can someone post results for 1080ti with dual core cpu?Would be nice to know how cpu heavy it is

yes, sure, I posted before, the rig with 4x1080ti and G4560 is working on windows 10
it shows like 730-740 sol/s per card,  a little low comparing to ewbf, but I guess that's cause of the cpu, in fact it should push around 770-790  if pared with properly overclocked and good 4core cpu
and all is working stable, just speed is a little low


thx man was hoping i could use it on my g3260 rigs but guess i am going to stay on cc miner algos
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 22, 2017, 11:21:55 AM
 #637

I think in 0.5.1 The network time out is too high and only gives slow network.
I removed the network cable and the miner was running for more than 5 minutes without network and was just giving Slow network warning.

Is thhis fixed in 0.5.2 ?

papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
October 22, 2017, 11:27:24 AM
 #638

It's still a bit CPU heavy since I use my CPUs to mine VRM or XMG at the same time, so DSTM might consider fixing that, or minimizing the CPU usage atleast.

I noticed high cpu too
(7x1070 cards)

Code:
  PID USER      PR  NI    VIRT    RES    SHR S  %CPU %MEM     TIME+ COMMAND                             
28958 m1        20   0 90.606g 728128 607436 S  48.7  8.9  69:40.31 zm_miner                             
10549 root      20   0       0      0      0 S   8.3  0.0   0:58.25 kworker/3:3                         
 1488 root     -51   0       0      0      0 S   6.7  0.0  56:58.30 irq/132-nvidia                       
 1641 root     -51   0       0      0      0 S   6.3  0.0  52:35.57 irq/135-nvidia                       
  989 root     -51   0       0      0      0 S   6.0  0.0  47:25.49 irq/131-nvidia   

$ lscpu | grep name
Code:
Model name:            Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU @ 3.70GHz


raven1322
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 172
Merit: 105


A BLOCKCHAIN SOLUTION TO DISRUPT TRADE FINANCE


View Profile
October 22, 2017, 12:55:11 PM
 #639

It's still a bit CPU heavy since I use my CPUs to mine VRM or XMG at the same time, so DSTM might consider fixing that, or minimizing the CPU usage atleast.

Hello fellow VRM miner! The cpu usage is very apparent, h/s went down Sad I hope this gets fixed in the next release..

DCCDistributed Credit Chain
    Empower Credit, Enable Finance   
GithubFacebookMedium ‹‹‹dcc.finance››› RedditTwitterTelegram
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 706
Merit: 501



View Profile
October 22, 2017, 12:56:35 PM
 #640

induktor,
card: 1 x1080 Ti
...
Hash rate at top efficiency: 600 Sols average  (15 Sols more than EWBF miner)
...
Is it a joke or a mistake? 1080Ti should give u from 750 to 790 sol (in OC mode) and from 695 to 750 (in non-OC mode) on EWFB. What 600 Sol/s are u talking about, man?

Top eficiency means, maximum hashrate at the lowest possible power usage (hash/Watts)
unless you don't pay for electricity, i pay a fortune for power, so i keep my miners at top efficiency all the time to get maximum profit.

At least so far is what i got, still have to test other drivers/miners, but everything so far points to 600 Sols at 140 watts (155 at the wall)


I agree with efficiency being a huge factor specially when power is expensive. That being said, how’d you manage a 1080Ti to pull only 140W? Can’t go below 200W on my strix oc’s..
Driver 384 will do it, 381 and earlier has some weird issues with the power target limit.

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 170 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!