Bitcoin Forum
May 25, 2022, 02:48:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 103 »
  Print  
Author Topic: T-Rex 0.26.4 Ethash (100% LHR unlock and dual mining) GPU miner  (Read 170366 times)
pietro31@gmail.com
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
February 07, 2019, 10:15:49 AM
 #821

Hy   I  have  already   15  rig  some  work  with T-rex  8.09   , some  9.01   no  issue   ,I  try  9.02   Cuda  10  , always  the  miner  scrool  to  down  very  fast  (t-rex.exe is not recognized as an internal command  or  external  command,   )   repetitively 
also  some rigs  start  to  behave   like  this   ,for  no  reason  ,few  day   ago  was  working 
my  system   manly   gtx  1060  , 3  gb     window  10        nividia  driver  417. 71

Sounds like Windows Defender deleted t-rex.exe. Please check if it's still there.

I  already  add an exclusion  for   t-rex  start.bat    and  t-rex   folder  in  window antivirus defender (also  window defender  all  action  have  been  switched  off   as   some programming work  before  ,   still same, some  rigs  block  to  work  
so bad, we   would   like  to  install  it  in  additional  10 -12   rigs, if  we   can  find  the   way  to  work  ...................  
1653446903
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653446903

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653446903
Reply with quote  #2

1653446903
Report to moderator
1653446903
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653446903

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653446903
Reply with quote  #2

1653446903
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
chrysophylax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2422
Merit: 1087


--- ChainWorks Industries ---


View Profile WWW
February 07, 2019, 10:52:48 AM
 #822

Hy   I  have  already   15  rig  some  work  with T-rex  8.09   , some  9.01   no  issue   ,I  try  9.02   Cuda  10  , always  the  miner  scrool  to  down  very  fast  (t-rex.exe is not recognized as an internal command  or  external  command,   )   repetitively 
also  some rigs  start  to  behave   like  this   ,for  no  reason  ,few  day   ago  was  working 
my  system   manly   gtx  1060  , 3  gb     window  10        nividia  driver  417. 71

Sounds like Windows Defender deleted t-rex.exe. Please check if it's still there.

I  already  add an exclusion  for   t-rex  start.bat    and  t-rex   folder  in  window antivirus defender (also  window defender  all  action  have  been  switched  off   as   some programming work  before  ,   still same, some  rigs  block  to  work  
so bad, we   would   like  to  install  it  in  additional  10 -12   rigs, if  we   can  find  the   way  to  work  ...................  

Then easier to change to a REAL mining OS, like a distro of linux ...

Especially if you don't want any issues with infections/antivirus or any other complicated systems like that. The larger the farm grows, the more difficult it is with Windows, which is beyond me why anyone uses this OS in the first place, other than the 'pretty' GUI apps it has.

#crysx

oleg1xxx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
February 08, 2019, 06:16:36 PM
 #823

BCD algo use fucking asic`s or FPGA ...((((
umine
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 412
Merit: 136



View Profile
February 08, 2019, 07:05:59 PM
 #824

Hello!

I am using 2 sets - P106-100 and 2 sets - 1050ti in a single rig. GPU Driver Version: 388.31

Setting on P106-100:

Power: 80%
Core: +95
Memory: -300

Setting on 1050ti
Power: 80%
Core: +95
Memory: -250

Miner version 0.9.2 CUDA 0.9.2 NVDIA GPU Miner

Problem:
Miner will run in awhile and it will hang afterwards. The miner is not stable. Is there a problem with mix GPU's in a rig?

Thank you.

I don't think that the problem with GPU-mix. It's not even a mix. Drivers are the same. What algo do you mine? Try to use stock settings for GPUs.
And what is your hardware config? Espessially PSU? Often power supply problems result in miner's hangs 

Ragnarok01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
February 22, 2019, 12:09:23 PM
 #825

Dear dev,
I really look forward to the function of the failover pool in pools.txt file!
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 556



View Profile
February 23, 2019, 07:13:26 PM
 #826

Anyone tried the new 1660 ti with T-Rex on x16rt by any chance?
Could be worth a cheeky investment... Been a while since I built a new mining rig... Now might not be the worst time.

That 1660 ti looks like it could be very, very efficient...
trexsupport
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 23, 2019, 09:32:01 PM
 #827

Dear dev,
I really look forward to the function of the failover pool in pools.txt file!
Miner already supports this fucnction

Anyone tried the new 1660 ti with T-Rex on x16rt by any chance?
Could be worth a cheeky investment... Been a while since I built a new mining rig... Now might not be the worst time.

That 1660 ti looks like it could be very, very efficient...
Expected hashrate from 1660 ti will be same like gtx 1070, but some optimisations may be required
PM_ME_YOUR_MINERS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 25, 2019, 06:42:20 PM
 #828

Hello!

I am using 2 sets - P106-100 and 2 sets - 1050ti in a single rig. GPU Driver Version: 388.31

Setting on P106-100:

Power: 80%
Core: +95
Memory: -300

Setting on 1050ti
Power: 80%
Core: +95
Memory: -250

Miner version 0.9.2 CUDA 0.9.2 NVDIA GPU Miner

Problem:
Miner will run in awhile and it will hang afterwards. The miner is not stable. Is there a problem with mix GPU's in a rig?

Thank you.

I think your power limit may be too low on those 1050s. It looks like you'd be around 60W per card which is a bit too low IMO. Id try upping the 1050tis to 65-70W per card.
NSTempter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 27, 2019, 06:37:49 AM
Last edit: February 27, 2019, 06:55:18 AM by NSTempter
 #829

Okay? x16r CUDA 10 -i 20

http://ipic.su/img/img7/fs/0001.1551249355.jpg
frequencydip
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
March 03, 2019, 01:17:27 AM
 #830

Power: 80%
Core: +95
Memory: -300

When someone says Power 80% is that the same thing as:
sudo nvidia-smi -i 1 -pl 137
This factors in factory setting for power is 151 for a 1070.
NSTempter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 03, 2019, 08:32:18 AM
 #831

#!/bin/bash

sudo nvidia-smi -pm 1
sudo nvidia-smi -i 0 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 1 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 2 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 3 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 4 -pl 115
sudo nvidia-smi -i 5 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 6 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 7 -pl 78
sudo nvidia-smi -i 8 -pl 115
sudo nvidia-smi -i 9 -pl 115
sudo nvidia-smi -i 10 -pl 115
sudo nvidia-smi -i 11 -pl 78

nvidia-smi

sudo nvidia-smi -i 0 -pl 78 - 1060 6 Gb
sudo nvidia-smi -i 4 -pl 115 - 1070 8 Gb
Vispilio
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1349


FRX: Ferocious Alpha


View Profile WWW
March 04, 2019, 12:51:56 PM
 #832

hi does anyone have experience with both T-Rex 0.9.2 and Z.enemy 1.28, when mining X16r, which in your opinion is better overall

in terms of hashrate, stability and power consumption ?.. Thanks

Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 279
Merit: 1


View Profile
March 04, 2019, 01:34:10 PM
 #833

t-rex is faster, power consumption is the same
du44
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 251
Merit: 100


View Profile
March 05, 2019, 04:30:36 AM
 #834

If u will see on mined coins, t-rex will be much faster

hello
crairezx20
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638
Merit: 1046



View Profile
March 05, 2019, 11:19:56 AM
 #835

If u will see on mined coins, t-rex will be much faster
t-rex is faster, power consumption is the same
How about setting up intensity and cpu priority do you think there is hashrate changes or improvement?

Just looking for good settings not in settings on MSIafterburner do you recommend what settings should I touch and change in order to improve the hashrate?
Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 279
Merit: 1


View Profile
March 05, 2019, 12:14:23 PM
 #836

How about setting up intensity and cpu priority do you think there is hashrate changes or improvement?

Just looking for good settings not in settings on MSIafterburner do you recommend what settings should I touch and change in order to improve the hashrate?

I use -i 21 for 1070 and -i 22 for 1080\1080Ti... there are improvement in h\r if 23 is used, but power draw becomes spiky. For 1070 there is no improvement if 22+ is used. For overclocking\undervolting cards I use custom curve in AB, I tune it so 1070 draw 120wt 1080 145wt and 1080ti 185wt. With fixed clock\voltage you don't need to adjust PL.
crairezx20
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638
Merit: 1046



View Profile
March 08, 2019, 01:44:35 PM
 #837

How about setting up intensity and cpu priority do you think there is hashrate changes or improvement?

Just looking for good settings not in settings on MSIafterburner do you recommend what settings should I touch and change in order to improve the hashrate?

I use -i 21 for 1070 and -i 22 for 1080\1080Ti... there are improvement in h\r if 23 is used, but power draw becomes spiky. For 1070 there is no improvement if 22+ is used. For overclocking\undervolting cards I use custom curve in AB, I tune it so 1070 draw 120wt 1080 145wt and 1080ti 185wt. With fixed clock\voltage you don't need to adjust PL.
Can we maintain the hash order? I mean that I want to main the hash order removing red and only yellow and green must be shown in hash order?
Can we adjust that on the T-rex miner is it possible?

Because the hashrate is not stable sometimes the hashrate shows 100% and sometimes half, I just want to make the miner stable.
trexminer
Member
**
Offline Offline

Activity: 282
Merit: 63


View Profile
March 09, 2019, 01:01:29 AM
 #838

Can we maintain the hash order? I mean that I want to main the hash order removing red and only yellow and green must be shown in hash order?
Can we adjust that on the T-rex miner is it possible?

Because the hashrate is not stable sometimes the hashrate shows 100% and sometimes half, I just want to make the miner stable.

Unfortunately, it's not possible. Hash order is determined by the blockchain, and T-Rex only displays it.
osb40000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
March 14, 2019, 01:47:22 AM
 #839

Any X16R results for 2060 and 1660TI?
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2716
Merit: 1003


Zano https://zano.org/ ____ Algo ProgPowZ


View Profile
March 16, 2019, 01:26:50 AM
Last edit: March 18, 2019, 01:00:21 AM by tbearhere
 #840

Any X16R results for 2060 and 1660TI?

On BITCORE with bitcore algo or some call it timetravel10 algo.  Smiley

EVGA XC Ultra 1660 Ti    50 pw  75+ core  -502 mem

20190315 21:21:01 GPU #0: EVGA GTX 1660 Ti    - 30.85 MH/s, [T:61C, P: 79W, F:25%, E:390kH/W]


ZANO New Sources|1st ProgPowZ|PoW/PoS Hybrid|Scalable|Private|Contracting https://zano.org/  Zano alias: tbearhere
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 103 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!