Bitcoin Forum
March 25, 2019, 03:20:51 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1255341 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1027


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
May 14, 2014, 08:40:31 AM
 #1881

Thanks  Smiley

It was partly meant as praise but still, are you at 3rd March production today?

Your unit should be hosted today. Contact sales@spondoolies-tech.com with your order #

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
1553527251
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553527251

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553527251
Reply with quote  #2

1553527251
Report to moderator
+
=
Equity on offer
in the world's largest
crypto enabled
marketplace
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
May 14, 2014, 10:43:53 AM
 #1882

I've got the rack and the rails already.  Do the units come with "rabbit ears" for rack mounting?

No. We'll add an option to purchase the mounting ears in our web site soon.
Ok thanks. If you can announce in this thread when they are ready that would be great.

I hope they are cheap. Bitmain ships them with every S2 as standard (my batch 2 unit came with mounting ears, I assume it wasn't just me). Would you consider including them as standard (no extra charge)?

Also, will the ears for SP10 be different from SP30?

Run a Bitcoin node, support the network.
Collider
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
May 14, 2014, 10:53:42 AM
 #1883

Thanks  Smiley

It was partly meant as praise but still, are you at 3rd March production today?

Your unit should be hosted today. Contact sales@spondoolies-tech.com with your order #
I wrote an email and Katja said tomorrow.
Are there so many orders from that date, so it takes 2 days to produce?

Still fast enough i guess. Looking forward to tomorrow.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1027


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
May 14, 2014, 11:18:40 AM
 #1884

Thanks  Smiley

It was partly meant as praise but still, are you at 3rd March production today?

Your unit should be hosted today. Contact sales@spondoolies-tech.com with your order #
I wrote an email and Katja said tomorrow.
Are there so many orders from that date, so it takes 2 days to produce?

Still fast enough i guess. Looking forward to tomorrow.

Katya knows.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 14, 2014, 08:42:34 PM
 #1885

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DHCP. After un-checking the 'Use DHCP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink

Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
May 14, 2014, 08:46:02 PM
 #1886

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DCHP. After un-checking the 'Use DCHP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink


Instead of setting a static IP on thr SP10, why not try DHCP Reservation at your router? That way, the SP10 will always be assigned the same IP address by the router.

It's a lot easier than trying to set a static IP address at the miner.

Run a Bitcoin node, support the network.
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 14, 2014, 09:11:39 PM
 #1887

Quote
Instead of setting a static IP on thr SP10, why not try DHCP Reservation at your router? That way, the SP10 will always be assigned the same IP address by the router.

It's a lot easier than trying to set a static IP address at the miner.

Thanks, I'll try that ... but still wondering why the setting won't save and register in the miner.

RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
May 14, 2014, 10:33:32 PM
 #1888

Quote
Instead of setting a static IP on thr SP10, why not try DHCP Reservation at your router? That way, the SP10 will always be assigned the same IP address by the router.

It's a lot easier than trying to set a static IP address at the miner.

Thanks, I'll try that ... but still wondering why the setting won't save and register in the miner.

I was just getting ready to send an e-mail to support@. I will include this issue too Smiley

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1002


View Profile
May 14, 2014, 10:34:54 PM
 #1889

Order your sp30 @ cheapest price you will find anywhere: http://devcoinauctions.com/blog/auction/sp30-yukon-august-batch-asic-miner-5-4ths/

★☆★Syscoin - Decentralized Marketplace and Multisig Platform
Pay with Bitcoin, ZCash and many more
For more visit Syscoin.org  ★☆★
hardhouseinc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 250


Most Advanced Crypto Exchange on the Blockchain


View Profile WWW
May 15, 2014, 12:15:13 AM
 #1890

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DHCP. After un-checking the 'Use DHCP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink



You are lucky.  It looks like from Israel the first hop of my package was Europe so to the UK would be quick.
Mine hit Italy - Germany / long layover - Now China / another long layover / waiting its next flight....
Hopefully my package hits the final delivery truck tomorrow morning.

I plan to do an un-boxing and initial setup video to post here for anyone who's looking forward to or possibly thinking about
ordering anything here from SP-Tech.


            ▄▄▄▄
            ██████▄▄
            ██████████▄
            ████████████▄
       ▄▄███   ▀▀█████████▄
    ▄███████       ▀███████▌
  ▄█████████         ▀██████▌
 ▄██████████           ██████
▄███████████
████████████
████████████
████████████
▀███████████
 ▀██████████           ██████
  ▀█████████         ▄██████▌
    ▀███████       ▄███████▌
       ▀▀███   ▄▄█████████▀
            ████████████▀
            ██████████▀
            ██████▀▀
            ▀▀▀▀
|
CRYPTOCIRCLEX
THE MOST ADVANCED CRYPTO EXCHANGE ON THE BLOCKCHAIN
|
 

    ██ ██
███████████▄
  ███   ▀▀███
  ███     ▐██
  ███    ▄███
  ██████████▄
  ███    ▀▀███
  ███      ▐██
  ███     ▄███
████████████▀
    ██ ██
    ▀▀ ▀▀
#Forum ANN
 

█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▄
█  ▀▀     █ ▀█▄
█  ▀▀▀▀   █   ▀█
█         ▀▀▀▀▀█
█      ███▄    █
█   ▄██  ▀██   █
█  ▐███        █
█  ▐███        █
█   ▀██  ▄██   █
█      ███▀  █ █
█          ▀▀▀ █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
#Whitepaper
 

    ▄█████
   ████▀▀▀
   ████
   ████
██████████
▀▀▀████▀▀
   ████
   ████
   ████
   ████
   ████
   ▀▀▀▀
#Facebook 


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀
#Twitter         
 

█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀
#Medium     
 

   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▄█████████████████████████▄
 ███████████████████████████
▐███████████████████████████▌
▐███████████  ▀█████████████▌
▐███████████     ▀██████████▌
▐███████████     ▄██████████▌
▐███████████  ▄█████████████▌
▐███████████████████████████▌
 ███████████████████████████
 ▀█████████████████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
#YouTube   
 

                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌

#Telegram
|
blaiser
Member
**
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 10


View Profile
May 15, 2014, 01:03:18 AM
 #1891

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DHCP. After un-checking the 'Use DHCP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink



You are lucky.  It looks like from Israel the first hop of my package was Europe so to the UK would be quick.
Mine hit Italy - Germany / long layover - Now China / another long layover / waiting its next flight....
Hopefully my package hits the final delivery truck tomorrow morning.

I plan to do an un-boxing and initial setup video to post here for anyone who's looking forward to or possibly thinking about
ordering anything here from SP-Tech.

That will be great, really looking forward to watching the video, so thank you in advance for taking the time to do it.

~Blaise

Hey man, can you spare some Teeth - GQZ1mXzbsviarDAjgGeVTRB5GmjyMtFj5N
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
May 15, 2014, 06:45:18 AM
 #1892

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DHCP. After un-checking the 'Use DHCP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink



You are lucky.  It looks like from Israel the first hop of my package was Europe so to the UK would be quick.
Mine hit Italy - Germany / long layover - Now China / another long layover / waiting its next flight....
Hopefully my package hits the final delivery truck tomorrow morning.

I plan to do an un-boxing and initial setup video to post here for anyone who's looking forward to or possibly thinking about
ordering anything here from SP-Tech.

That will be great, really looking forward to watching the video, so thank you in advance for taking the time to do it.

~Blaise

I was intending on doing the same, but the SP10 really is so simple to set up, the length of video wouldn't be worth uploading!
enjoy  Grin

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
tzortz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
May 15, 2014, 07:45:12 AM
 #1893

Anyone received lately?

All is Mine!

1H7LUdfx9AFTMSXPsCBror3RDk57zgnc2R
blaiser
Member
**
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 10


View Profile
May 15, 2014, 11:05:29 AM
 #1894

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DHCP. After un-checking the 'Use DHCP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink



You are lucky.  It looks like from Israel the first hop of my package was Europe so to the UK would be quick.
Mine hit Italy - Germany / long layover - Now China / another long layover / waiting its next flight....
Hopefully my package hits the final delivery truck tomorrow morning.

I plan to do an un-boxing and initial setup video to post here for anyone who's looking forward to or possibly thinking about
ordering anything here from SP-Tech.

That will be great, really looking forward to watching the video, so thank you in advance for taking the time to do it.

~Blaise

I was intending on doing the same, but the SP10 really is so simple to set up, the length of video wouldn't be worth uploading!
enjoy  Grin

Yes I know what you mean, but even more reason should some one take the time to do it. As DevonMiner said, it would be for the people who are thinking about getting one. First hand experience of us the customers receiving there's is the idea. Spondolies already has a great video of Gadi showing the SP10 Dawson, but this would be from the view of a customer.

Best regards,

~Blaise

Hey man, can you spare some Teeth - GQZ1mXzbsviarDAjgGeVTRB5GmjyMtFj5N
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 15, 2014, 09:55:43 PM
 #1895

Has anyone with an SP10 upgraded their firmware to Version 1.3.16?

Any issues?

My two SP10s received yesterday appear to have just missed the upgrade.
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


View Profile
May 15, 2014, 10:03:00 PM
 #1896

Has anyone with an SP10 upgraded their firmware to Version 1.3.16?

Any issues?

My two SP10s received yesterday appear to have just missed the upgrade.


I did. No issues.

H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 15, 2014, 10:08:40 PM
 #1897

Has anyone with an SP10 upgraded their firmware to Version 1.3.16?

Any issues?

My two SP10s received yesterday appear to have just missed the upgrade.


I did. No issues.


Thanks for the info, I'll give it a go.

Maybe the update sorts the issue i have with trying to set a fixed IP address.

jimmothy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 500



View Profile
May 15, 2014, 10:51:52 PM
 #1898

Has the 28nm chip been taped out yet?
blaiser
Member
**
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 10


View Profile
May 15, 2014, 10:52:15 PM
 #1899

Has anyone with an SP10 upgraded their firmware to Version 1.3.16?

Any issues?

My two SP10s received yesterday appear to have just missed the upgrade.


I did. No issues.


Thanks for the info, I'll give it a go.

Maybe the update sorts the issue i have with trying to set a fixed IP address.



I also did and also no issues. I even got just a bit more hashrate from it.

~Blaise

Hey man, can you spare some Teeth - GQZ1mXzbsviarDAjgGeVTRB5GmjyMtFj5N
RealMalatesta
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000



View Profile
May 15, 2014, 10:52:27 PM
 #1900

Received my 2 SP10s today, great shipping speed - confirmation shipping email received yesterday - delivery today (I'm in the UK).

I have to say that the packaging for these units is FIRST CLASS, obviously custom designed and the SP10 fits like a hand in a glove - so no room for movement whilst in transit. Thick and chunky.

Others have said this, but I also was surprised by the weight of these quite obviously well made units. Not that weight is an issue, in fact they feel reassuringly well made and solid.

I've only had limited time to play and check through the settings available ... need time to find my way with these.

One problem that I've immediately come across is how to set a static IP address. By default the miners are set to use DHCP. After un-checking the 'Use DHCP' box, entering the IP address I want and clicking save ... it doesn't seem to register.  Tried it countless times, but I cannot seem to make the setting.

Would appreciate any ideas from anyone on this.

So Sponds ... 10/10 ... really pleased ... and August SP30s can't come soon enough  Wink



You are lucky.  It looks like from Israel the first hop of my package was Europe so to the UK would be quick.
Mine hit Italy - Germany / long layover - Now China / another long layover / waiting its next flight....
Hopefully my package hits the final delivery truck tomorrow morning.

I plan to do an un-boxing and initial setup video to post here for anyone who's looking forward to or possibly thinking about
ordering anything here from SP-Tech.

Funny - DHL really has a weird understanding of geography. Mine first went from Israel to the UK, then to Frankfurt which is only 1 hr flight away from me. But instead, it went now to Leipzig, and who knows where it will go from there...
Pages: « 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!