Bitcoin Forum
April 26, 2019, 04:44:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1255368 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
jonnybravo0311
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1015


Mine at Jonny's Pool


View Profile WWW
June 01, 2014, 02:38:20 PM
 #2521

Are you able to completely do a power restart on the SP10 with the web gui? Are you able to do a power restart using the command line interface, if there even is one?

Person who bought mine isn't near the hardware and was asking me if I knew there was a way. Can you even SSH into these?


Also, Spondoolie, congratulations on a great sale with your SP10's.

Not sure what you mean by "power restart"; however, you can reboot the SP-10 directly from the web interface.  Also, you can indeed SSH into the miner.

Jonny's Pool - Mine with us and help us grow!  Support a pool that supports Bitcoin, not a hardware manufacturer's pockets!  No SPV cheats.  No empty blocks.
1556253892
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556253892

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556253892
Reply with quote  #2

1556253892
Report to moderator
1556253892
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556253892

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556253892
Reply with quote  #2

1556253892
Report to moderator
1556253892
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556253892

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556253892
Reply with quote  #2

1556253892
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 01, 2014, 04:07:36 PM
 #2522

Anyone found a good set of Rack Ears in the USA for these?

Spondoolies wants $25 per set, and that just seems a tad high.  Standard rack ears on eBay are less than $10 shipped.

The rack ears were designed and manufactured specifically for the SP10
The $25 is mainly to cover shipping costs

Your website has two options for the rack ears:
No Shipping - FREE
DHL air freight + insurance - $193.00

We'll sort it out next week.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
kendog77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 500


View Profile
June 01, 2014, 05:19:26 PM
 #2523

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 01, 2014, 05:42:10 PM
Last edit: June 01, 2014, 06:36:31 PM by Spondoolies-Tech
 #2524

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.

There are some manufacturing difference between each miner.
We can offer you additional miner at a considerable discount.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 01, 2014, 05:51:43 PM
 #2525

Hosting for SP10 was added back

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
Collider
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
June 01, 2014, 06:27:58 PM
 #2526

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.
Did you try with the overclock instructions on spondoolies website?
bobsag3
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500

Owner, Minersource.net


View Profile
June 01, 2014, 06:52:48 PM
 #2527

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.

I have the same thing on 2 units.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 01, 2014, 06:55:43 PM
 #2528

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.

I have the same thing on 2 units.

This is why the +- 10% is for. There will always be some manufacturing differences.
If you're unhappy with your miner performance, please contact sales@ and we'll work something out.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
TheJuice
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
June 01, 2014, 06:56:36 PM
 #2529

Hosting for SP10 was added back

Thanks! Typical that BTC has a 10% selloff as I about to pull the trigger. Need to wait until we recover.

Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 01, 2014, 07:27:51 PM
 #2530

Hosting for SP10 was added back

Thanks! Typical that BTC has a 10% selloff as I about to pull the trigger. Need to wait until we recover.

Pull faster (or don't attempt to draw, so it will go higher Wink)

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
psahx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
June 01, 2014, 07:40:28 PM
 #2531


The UCoustic™ 9210 rack cabinets are amazing. I have two of the 24U active model. I can't hear my SP10.


Thanks!

What about heat? How many SP10 were you able to fit into 24U without any heat issues?

I highly appreciate your help, thanks again.
Robin32
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
June 01, 2014, 08:18:09 PM
 #2532

Mail from Spondoolies-Tech Orderd my SP10 friday evening!

Dear Robin,

After a successful burn-in test, we are happy to announce that your unit was shipped and is now on its way to you.
The unit was shipped with DHL. Please see attached shipping documents.

A lot of work was put into designing, building, and shipping that unit. We believe you will enjoy it very much.
If you have any questions feel free to contact us at info@spondoolies-tech.com.
 
Best Regards,
Katya Penkar
Sales Coordinator
Spondoolies-Tech LTD.
Tel.: +972(8)8606636
Fax : +972 (8)8643050
Mobile: +972(54)4882443

That is something else then Black Arrow...djeees
 Smiley
TheJuice
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


View Profile
June 01, 2014, 08:20:58 PM
 #2533

Hosting for SP10 was added back

Thanks! Typical that BTC has a 10% selloff as I about to pull the trigger. Need to wait until we recover.

Pull faster (or don't attempt to draw, so it will go higher Wink)

Haha, I'm sure we will be back in the 680-700 range by tomorrow. Haven't bought new mining equipment in a while so excited to be increasing my hashrate soon.

raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
June 01, 2014, 08:31:17 PM
 #2534

Hosting for SP10 was added back

Thanks! Typical that BTC has a 10% selloff as I about to pull the trigger. Need to wait until we recover.

Pull faster (or don't attempt to draw, so it will go higher Wink)

Haha, I'm sure we will be back in the 680-700 range by tomorrow. Haven't bought new mining equipment in a while so excited to be increasing my hashrate soon.

you picked the right h/w manufacturer.  Wink

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
whonesta
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 375
Merit: 250


View Profile
June 01, 2014, 08:32:08 PM
 #2535

Worth every BTC, 2 x Sp10 running solid for weeks @ 1.43-1.45, hoping for some SP30 cancellations September is too far away Wink
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
June 02, 2014, 03:32:46 AM
 #2536

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.

I have the same thing on 2 units.
Me too Sad

Was hoping to be on the other side of the  +/ -
Will the June batch be a different run of chips?
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
June 02, 2014, 03:36:51 AM
Last edit: June 02, 2014, 04:34:20 AM by klondike_bar
 #2537

Looks like one of my chips doesnt work?  Ive rebooted the miner, have the latest firmware, and have tried tweaking the voltage settings but with no avail.
Code:
43: 77c 825hz( 0/ 0) 0  1
perhaps switching over to 208V will kick some sense into the machine - otherwise it is running great right now at 1.3TH with the fans tuned down a little

I have a few questions though:
1) what is the HW error rate? is it the 'errors'/'accepted shares' on the main page? - because the initial power up makes a huge error rate seemingly. Pool stats seem pretty good though so wasn't sure if its like the antminers where a few other variables need to be accounted for in the error rate %
2) how accurate is the wattage reading on the asic stats page? Assuming its correct then these units really are outstanding at 1.34TH/1100W

edit: rebooted the miner to see if that remedies the odd chip, and now am getting weird results. The miner will spin up and sound like it is mining properly for about 45seconds, then drop to idle for 40 seconds, then spin up all the fans to mining speeds again.  pool shows alive and a few various chips read as 7fdf or 7fbf or 7ffd. Every spin up/down seems like it might be reducing thre number of weird chip codes

edit 2: something is bugging my miner. I disabled a file upload and it seems like that may have corrected the issue with hashing starting and stopping (I guess my upload speeds were too limited??). most chips but one (7fdf) are reading 7fff and miner is stabilising slowly. time for bed - i guess ill have to upload files another way?

^can someone confirm the bandwidth needs (especiall the upload speeds) of the miner? I was uploading files at ~66kBps which i know is slow but i thought is more than sufficient for mining

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
June 02, 2014, 03:37:52 AM
 #2538

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.

I have the same thing on 2 units.
Me too Sad

whats your advanced voltage settings? if your max voltage is set at default then that may be the limitation.

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
Collider
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
June 02, 2014, 04:19:07 AM
 #2539

I have a late May unit, and it's only averaging ~1300 GH/s at the pool (BtcGuild) using the "turbo fans, highest rate" setting. Is there anything I can do to increase performance?

This unit is running in a data center using 208v power, and temperatures are good (27C front, 69C back). I was expecting a bit more, so hopefully there are tweaks I can make to increase performance and this isn't just a low performing unit.

I have the same thing on 2 units.
Me too Sad

whats your advanced voltage settings? if your max voltage is set at default then that may be the limitation.

You need to allow high maximum voltage settings as per overclock instructions.

It will also run slower and less efficient on a 120V circuit compared to a standard 240V one, as the PSU will not be able to deliver the same current.
DemocraticRepublicOfDave
Member
**
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 10


View Profile
June 02, 2014, 08:41:31 AM
 #2540

Hi there.

If I purchased an SP10 + 3 month hosting - what is the lead time in getting that installed and up and running for me?

Also I couldn't find a shipping estimator on the website - if I just wanted it to be shipped to the UK what would be the approximate cost and lead time for this?

Cheers

Dave
Pages: « 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!