Bitcoin Forum
April 19, 2019, 11:19:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1255367 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
opentoe
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000

Personal text my ass....


View Profile WWW
June 05, 2014, 12:51:13 AM
 #2701

If you have not yet,  read zvi's technical blog for the slow-slow corner miners.  http://www.spondoolies-tech.com/blogs/technical-blog/14194753-1-49-on-early-may-batch-unit

Hey, I've been unable to get 2 SP10 to hash at 1.4. The highest has always been 1.35. It is running off a 120V and turbo mode has been selected. I have not made any changes or messed around with voltage since I don't want to thermally seize the miner, since I'm remote to it, that would be a bad thing. Are there any SAFE settings I can try in advanced voltage settings to try and get it to 1.4 as advertised?

Thanks.



I can't put an experimental firmware on a rig that is remote or has the chance to thermally lock up on me.

Need help with your Newznab usenet indexer? http://www.newznabforums.com
1555672740
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555672740

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555672740
Reply with quote  #2

1555672740
Report to moderator
1555672740
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555672740

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555672740
Reply with quote  #2

1555672740
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555672740
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555672740

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555672740
Reply with quote  #2

1555672740
Report to moderator
1555672740
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555672740

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555672740
Reply with quote  #2

1555672740
Report to moderator
1555672740
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555672740

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555672740
Reply with quote  #2

1555672740
Report to moderator
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1014

ex uno plures


View Profile WWW
June 05, 2014, 02:35:31 AM
 #2702

All I know is that when I touch the bottom of my SP10 it is really, really hot =P

Yeah, cook your breakfast hot. Anybody burned their fingers on this box yet ?
Beans
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 517
Merit: 500



View Profile
June 05, 2014, 02:39:37 AM
 #2703

Hey, I've been unable to get 2 SP10 to hash at 1.4. The highest has always been 1.35. It is running off a 120V and turbo mode has been selected. I have not made any changes or messed around with voltage since I don't want to thermally seize the miner, since I'm remote to it, that would be a bad thing. Are there any SAFE settings I can try in advanced voltage settings to try and get it to 1.4 as advertised?

Thanks.

You're limited by your power.  At 120V, that PSU caps at 1100W.  1.35 is the best you're going to see.

I was looking into a DS1200 to solve the problem. It looks like it doesn't perform any better on a 120v if I'm reading the specs correctly.



     ▄██    ▐███████▄▄▄       ▄▄█████▄▄      ▄██▄      ▐██▄    ▒▓▓▄      ▄▓▓▒
     ███    ▐██▌▀▀▀▀▀███▄    ███▀▀▀▀▀███▄    ████▄     ▐██▌  ▐▓▄ ▀▓▓▄  ▄▓▓▀ ▄▓▌
     ███    ▐██▌      ███   ███▌      ███▌   ██████    ▐██▌   ▀▓▓▄ ▀▓▓▓▓▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐██▌    ▄████  ▐███▌      ▐██▌   ███ ███▄  ▐██▌     ▀▓▓▄ ▀▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐█████████▀▀   ▐███▌      ▐██▌   ███  ▀███ ▐██▌      ▓▓▓    ▓▓▓
     ███    ▐██▌   ▀███     ███▌      ███▌   ███    ██████▌   ▄▓▓▀ ▄▓▓▓▓▄ ▓▓▓▄
     ███    ▐██▌     ███    ▀███▄▄▄▄▄████    ███     ▀████▌  ▐▓▀ ▄▓▓▀  ▀▓▓▄ ▀▓▌
     ███    ▐██▌      ███     ▀▀██████▀▀     ███       ███▌    ▄▓▓▀      ▀▓▓▄
                  ▄▄▄█████▄▄▄▄
             ▄▄█▓▓▓▓▓█▀▀▀▀█▓▓▓▓▓█▄
           ▄▓▓▓█▀▀            ▀▀█▓▓█▄
         ▓▓▓█▀                    ▀▓▓█▄
       ▄▓▓▓▀                        ▀▓▓█
      ▄▓▓█                            █▓▓
      ▓▓▓                    ▄██▄     ▐▓▓█
     ▓▓▓                   ▄█▓▓▀       ▐▓▓▌
     ▓▓▓                 ▄█▓▓▀          ▓▓▓
     ▓▓▓       ▓▓▓▄    ▓▓▓▓▀            ▓▓▓
     ▓▓▓        ▀▓▓▓▄█▓▓▓▀             ▐▓▓▌
     ▀▓▓▓         ▀█▓▓█▀               █▓▓
      ▓▓▓▄                            ▓▓▓▌
       ▓▓▓█                         ▄█▓▓▀
        ▀▓▓█▄                     ▄▓▓▓█▀
          ▀▓▓▓█▄               ▄▄█▓▓█▀
            ▀▀█▓▓▓█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▓▓▓█▀
                ▀▀██▓▓▓▓▓▓▓███▀▀
Beans
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 517
Merit: 500



View Profile
June 05, 2014, 03:00:11 AM
 #2704

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.



     ▄██    ▐███████▄▄▄       ▄▄█████▄▄      ▄██▄      ▐██▄    ▒▓▓▄      ▄▓▓▒
     ███    ▐██▌▀▀▀▀▀███▄    ███▀▀▀▀▀███▄    ████▄     ▐██▌  ▐▓▄ ▀▓▓▄  ▄▓▓▀ ▄▓▌
     ███    ▐██▌      ███   ███▌      ███▌   ██████    ▐██▌   ▀▓▓▄ ▀▓▓▓▓▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐██▌    ▄████  ▐███▌      ▐██▌   ███ ███▄  ▐██▌     ▀▓▓▄ ▀▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐█████████▀▀   ▐███▌      ▐██▌   ███  ▀███ ▐██▌      ▓▓▓    ▓▓▓
     ███    ▐██▌   ▀███     ███▌      ███▌   ███    ██████▌   ▄▓▓▀ ▄▓▓▓▓▄ ▓▓▓▄
     ███    ▐██▌     ███    ▀███▄▄▄▄▄████    ███     ▀████▌  ▐▓▀ ▄▓▓▀  ▀▓▓▄ ▀▓▌
     ███    ▐██▌      ███     ▀▀██████▀▀     ███       ███▌    ▄▓▓▀      ▀▓▓▄
                  ▄▄▄█████▄▄▄▄
             ▄▄█▓▓▓▓▓█▀▀▀▀█▓▓▓▓▓█▄
           ▄▓▓▓█▀▀            ▀▀█▓▓█▄
         ▓▓▓█▀                    ▀▓▓█▄
       ▄▓▓▓▀                        ▀▓▓█
      ▄▓▓█                            █▓▓
      ▓▓▓                    ▄██▄     ▐▓▓█
     ▓▓▓                   ▄█▓▓▀       ▐▓▓▌
     ▓▓▓                 ▄█▓▓▀          ▓▓▓
     ▓▓▓       ▓▓▓▄    ▓▓▓▓▀            ▓▓▓
     ▓▓▓        ▀▓▓▓▄█▓▓▓▀             ▐▓▓▌
     ▀▓▓▓         ▀█▓▓█▀               █▓▓
      ▓▓▓▄                            ▓▓▓▌
       ▓▓▓█                         ▄█▓▓▀
        ▀▓▓█▄                     ▄▓▓▓█▀
          ▀▓▓▓█▄               ▄▄█▓▓█▀
            ▀▀█▓▓▓█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▓▓▓█▀
                ▀▀██▓▓▓▓▓▓▓███▀▀
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 05, 2014, 03:11:56 AM
 #2705

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

Run a Bitcoin node, support the network.
merv77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


1.21 GIGA WATTS


View Profile
June 05, 2014, 03:26:35 AM
 #2706

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

Hi Zelek,

what size rack are you using?
how many SP10's are you running in the Ucoustic rack?
how's the rack managing the temperature of the SP10's?
are you running the SP10's on 'turbo mode'?

Lastly, what's the price of the rack you have? if you don't mind me asking.

thanks
merv77
masonbtc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
June 05, 2014, 03:34:07 AM
 #2707

Any word if the SP30 is going to be as noisy as the SP10?
Airwhale
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100


View Profile
June 05, 2014, 03:44:20 AM
 #2708

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

Neat!

Sadly,  the cabinet is about the price of a SP10 itself =(
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 05, 2014, 04:22:58 AM
Last edit: June 05, 2014, 05:06:38 AM by Zelek Uther
 #2709

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

Hi Zelek,

what size rack are you using?
how many SP10's are you running in the Ucoustic rack?
how's the rack managing the temperature of the SP10's?
are you running the SP10's on 'turbo mode'?

Lastly, what's the price of the rack you have? if you don't mind me asking.

thanks
merv77

> what size rack are you using?
24U

> how many SP10's are you running in the Ucoustic rack?
1 SP10. Plus an S1, S2, Jupiter, and misc small miners.

> how's the rack managing the temperature of the SP10's?
Very well. It has an internal temperature sensor which adjusts the fan speed of the cabinet based on the cooling requirement. The cabinet can handle up to 7.2kW of heat.

> are you running the SP10's on 'turbo mode'?
No, but the rack could handle it.  Due to power limitations I'm running the SP10 in normal mode.

> Lastly, what's the price of the rack you have?
It's expensive.  I paid the list price on the web page, plus customs import duty. But where it is located it had to be quiet, discreet, and secure (the cabinet is lockable). It's in an "office" type of environment and I didn't want anyone interfering with my rig.

Run a Bitcoin node, support the network.
Guy Corem
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 1029


Spondoolies, Beam & DAGlabs


View Profile WWW
June 05, 2014, 04:57:44 AM
 #2710

Any word if the SP30 is going to be as noisy as the SP10?

The SP30 will be less noisy. We'll publish it's db level soon.

New Mimblewimble implementation: https://www.beam.mw
Spondoolies is back with the SPx36: https://www.spondoolies-tech.com/products/spx36
ManeBjorn
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1004



View Profile
June 05, 2014, 05:04:19 AM
 #2711

I am actually a bit jealous.  LOL
That is a great rack.  A 42U should handle several miners without not being able to keep up.


The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

merv77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 500


1.21 GIGA WATTS


View Profile
June 05, 2014, 05:11:13 AM
 #2712

> what size rack are you using?
24U

> how many SP10's are you running in the Ucoustic rack?
1 SP10. Plus an S1, S2, Jupiter, and misc small miners.

> how's the rack managing the temperature of the SP10's?
Very well. It has an internal temperature sensor which adjusts the fan speed of the cabinet based on the cooling requirement. The cabinet can handle up to 7.2kW of heat.

> are you running the SP10's on 'turbo mode'?
No, but the rack could handle it.  Due to power limitations I'm running the SP10 in normal mode.

> Lastly, what's the price of the rack you have?
It's expensive.  I paid the list price on the web page, plus customs import duty. But where it is located it had to be quiet, discreet, and secure (the cabinet is lockable). It's in an "office" type of environment and I didn't want anyone interfering with my rig.

thanks for quick reply.

if you're willing it would be nice to see some photos of your setup  Shocked
xstr8guy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


Glow Stick Dance!


View Profile
June 05, 2014, 05:25:03 AM
 #2713

I am actually a bit jealous.  LOL
That is a great rack.  A 42U should handle several miners without not being able to keep up.


The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

I'd like to add myself to the envy parade! It is indeed a gorgeous cabinet. I wish I had invested in that cabinet instead of BFL Monarchs, lol. My other purchases have turned out well, even the FrankenJups. But I'm afraid "preordered from BFL" will be on my tombstone.
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 05, 2014, 05:41:18 AM
 #2714

> what size rack are you using?
24U

> how many SP10's are you running in the Ucoustic rack?
1 SP10. Plus an S1, S2, Jupiter, and misc small miners.

> how's the rack managing the temperature of the SP10's?
Very well. It has an internal temperature sensor which adjusts the fan speed of the cabinet based on the cooling requirement. The cabinet can handle up to 7.2kW of heat.

> are you running the SP10's on 'turbo mode'?
No, but the rack could handle it.  Due to power limitations I'm running the SP10 in normal mode.

> Lastly, what's the price of the rack you have?
It's expensive.  I paid the list price on the web page, plus customs import duty. But where it is located it had to be quiet, discreet, and secure (the cabinet is lockable). It's in an "office" type of environment and I didn't want anyone interfering with my rig.

thanks for quick reply.

if you're willing it would be nice to see some photos of your setup  Shocked
Sure, I'll try to go in there on Sunday to take a video. It's quite spectacular hearing the noise then closing the front doors with a slight thunk then... silence.

Run a Bitcoin node, support the network.
gurki
Member
**
Offline Offline

Activity: 102
Merit: 10


View Profile
June 05, 2014, 05:49:24 AM
 #2715

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

How do you keep the miners cool Zelek, is it located in a room with a powerful a/c?
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 05, 2014, 05:53:03 AM
 #2716

I am actually a bit jealous.  LOL
That is a great rack.  A 42U should handle several miners without not being able to keep up.


The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

I'd like to add myself to the envy parade! It is indeed a gorgeous cabinet. I wish I had invested in that cabinet instead of BFL Monarchs, lol. My other purchases have turned out well, even the FrankenJups. But I'm afraid "preordered from BFL" will be on my tombstone.
Thanks, that makes me feel better!

I threw about $10k at BFL (3 Singles) which went horribly for me (got them six months later, meantime difficulty shot to hell), and hurled $13k at Bitmine (2TH/s Rig) which has earned me heartache, no miner (they still haven't shipped a Rig, I paid in Oct 2013), and still no refund.

So at least my Rack Cabinet, arrived and operates perfectly, and will continue to function usefully...and I'm all set to run Spondoolies gear, the kind of professional server-grade miners I have been waiting for!

Run a Bitcoin node, support the network.
raskul
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
June 05, 2014, 05:58:24 AM
 #2717

I am actually a bit jealous.  LOL
That is a great rack.  A 42U should handle several miners without not being able to keep up.


The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

I'd like to add myself to the envy parade! It is indeed a gorgeous cabinet. I wish I had invested in that cabinet instead of BFL Monarchs, lol. My other purchases have turned out well, even the FrankenJups. But I'm afraid "preordered from BFL" will be on my tombstone.
Thanks, that makes me feel better!

I threw about $10k at BFL (3 Singles) which went horribly for me (got them six months later, meantime difficulty shot to hell), and hurled $13k at Bitmine (2TH/s Rig) which has earned me heartache, no miner (they still haven't shipped a Rig, I paid in Oct 2013), and still no refund.

So at least my Rack Cabinet, arrived and operates perfectly, and will continue to function usefully...and I'm all set to run Spondoolies gear, the kind of professional server-grade miners I have been waiting for!

i'm with you on that, unfortunately I bought a cabinet that doesn't quieten things at all, but on the upside, it's 5degrees C cooler in my old mums garage than it is in my spare room  Grin

tips    1APp826DqjJBdsAeqpEstx6Q8hD4urac8a
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
June 05, 2014, 06:03:44 AM
 #2718

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

How do you keep the miners cool Zelek, is it located in a room with a powerful a/c?
That cabinet is in a corporate atrium which is air conditioned. Due to power constraints at that location I only run about 3kW in it.

My new cabinet is in my basement, and the cabinet vents out a 150mm hole through the wall. It will be cooled solely with ambient air. It can handle 7.2kW max load. It will house 1 SP10 and 2 SP30s come August... my little Spondoolies room.  Wink

Run a Bitcoin node, support the network.
gurki
Member
**
Offline Offline

Activity: 102
Merit: 10


View Profile
June 05, 2014, 06:29:11 AM
 #2719

The noise complaints are numerous. So why doesn't Spondoolies address this issue and make an alternate version in a 2U rack size? I'm sure they would sell more units if they weren't so loud.

I thought my cointerra was obnoxious. Unless you have a room at the far end of your basement, this is not for you. I was really hoping to let it vent out the window. It's just to damn loud.
My SP10 is in a quiet rack cabinet:
http://www.acoustiproducts.com/en/ucoustic_active.asp

I can't hear the SP10 at all, even standing next to the cabinet.

How do you keep the miners cool Zelek, is it located in a room with a powerful a/c?
That cabinet is in a corporate atrium which is air conditioned. Due to power constraints at that location I only run about 3kW in it.

My new cabinet is in my basement, and the cabinet vents out a 150mm hole through the wall. It will be cooled solely with ambient air. It can handle 7.2kW max load. It will house 1 SP10 and 2 SP30s come August... my little Spondoolies room.  Wink

Nice! This envy parade is getting longer.  Grin
gyntas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
June 05, 2014, 07:19:33 AM
 #2720

Hey, I've been unable to get 2 SP10 to hash at 1.4. The highest has always been 1.35. It is running off a 120V and turbo mode has been selected. I have not made any changes or messed around with voltage since I don't want to thermally seize the miner, since I'm remote to it, that would be a bad thing. Are there any SAFE settings I can try in advanced voltage settings to try and get it to 1.4 as advertised?

Thanks.

You're limited by your power.  At 120V, that PSU caps at 1100W.  1.35 is the best you're going to see.




I run on 240v, fans on 50%  ,i got 1.4 TH/s.
Pages: « 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!