Bitcoin Forum
April 20, 2019, 03:23:33 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... 726 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Spondoolies-Tech - carrier grade, data center ready mining rigs  (Read 1255367 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
Collider
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
May 26, 2014, 07:54:30 PM
 #2301

If you don´t trust the seller, get Escrow via OgNasty or another person.
Ebay selling fees of ~10% are just ridiculous.

I despise Ebay and Paypal.

Will Spoondoolies ever sell their power supplies by themselves? In case we want to get an extra/backup one? These aren't the kind you can easily grab at the store, that's why I'm asking.

Thanks.

You can get the "upgraded" 1250W version fairly cheap on ebay (used/refurbished).
New they are around 300-400$ so i don´t think you would just buy one to have it sitting around.

Take care though, there is a 5V and a 3.3V (support voltage for management board) version of it, and i don´t know which one it uses (i suggest 5V though).

Also, i don´t think your warranty will hold when you just switch the PSU without a reason.
Server grade PSUs have a lifetime of atleast 5 years, so i don´t think you will manage to get one broken within the lifespan of the sp10.
1555730613
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555730613

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555730613
Reply with quote  #2

1555730613
Report to moderator
1555730613
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555730613

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555730613
Reply with quote  #2

1555730613
Report to moderator
1555730613
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555730613

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555730613
Reply with quote  #2

1555730613
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555730613
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555730613

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555730613
Reply with quote  #2

1555730613
Report to moderator
Syke
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2940
Merit: 1028


View Profile
May 26, 2014, 09:16:35 PM
 #2302

hmm.. is this legit?

There are only 2 good choices. Spondoolies and Bitmain. Steer clear of everyone else.

Buy & Hold
QuiveringGibbage
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 597
Merit: 515


http://idontALT.com


View Profile WWW
May 26, 2014, 09:41:00 PM
 #2303

Please, could you guys point me to any feedback about people's experiences with hosting their miners in Spond's datacentre?
Thanks
I did not go with the Sp-Tech's hosting option with my SP10 orders, or SP30. I wanted the h/w in hand first, but now that's i've touched the bloody things (actually more like after hearing the bloody things) I am going to get them hosted. Just started the process here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.msg6957832#msg6957832
* QuiveringGibbage is shipping a single SP10 to bobsag3 (http://minersource.net/pages/colocation) and another single SP10 sidehack (http://www.gekkoscience.com/) for hosting services.
More updates to come Smiley
...
Cheers,
QG

Bitcoin is at the tippity top of the mountain...but it's really only half way up.. Wink
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
May 26, 2014, 10:42:54 PM
 #2304

Hi all.
1) New FW version is out - check it out. It *should* give you 1 more % and let you play with DC2DC limits - just don't exaggerate. It won't help you if your limit is in AC2DC, but it can give a bit more juice in some situations. If you don't like it you can go back to 1.3.16 - I am keeping it on the server.
2) I heard the FANS of SP30 today, and it is really quiet compared to SP10. Low pitch and way lower volume. Would not put it in my bedroom still, but you almost don`t hear it from the next room - and that is in `turbo` mode. But maybe it's just me going deaf from sitting in a room with 6 SP10s.
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 26, 2014, 10:51:42 PM
 #2305

2) I heard the FANS of SP30 today, and it is really quiet compared to SP10. Low pitch and way lower volume. Would not put it in my bedroom still, but you almost don`t hear it from the next room - and that is in `turbo` mode. But maybe it's just me going deaf from sitting in a room with 6 SP10s.

zvisha,

Thanks for that info, will be interesting to see if you can tweak it over the weeks ... are the fans in the SP30 PWM controlled?

I'll also check out the new firmware, must say that my SP10s are coping well in quite warm conditions at present ... but loud ... one unit just seems to resonate and make vibrating noises.


zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
May 26, 2014, 10:56:33 PM
 #2306

2) I heard the FANS of SP30 today, and it is really quiet compared to SP10. Low pitch and way lower volume. Would not put it in my bedroom still, but you almost don`t hear it from the next room - and that is in `turbo` mode. But maybe it's just me going deaf from sitting in a room with 6 SP10s.

zvisha,

Thanks for that info, will be interesting to see if you can tweak it over the weeks ... are the fans in the SP30 PWM controlled?

I'll also check out the new firmware, must say that my SP10s are coping well in quite warm conditions at present ... but loud ... one unit just seems to resonate and make vibrating noises.

Yes, they are PWM controlled. I see that the noise issue is by far the most problematic issue of SP10, I don't expect it will a problem at all in SP30. We will still provide ways to control the FAN level, but I don't think people will have a problem with the turbo mode in SP30 even in house.
DevonMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 467
Merit: 250


View Profile
May 26, 2014, 11:00:14 PM
 #2307

2) I heard the FANS of SP30 today, and it is really quiet compared to SP10. Low pitch and way lower volume. Would not put it in my bedroom still, but you almost don`t hear it from the next room - and that is in `turbo` mode. But maybe it's just me going deaf from sitting in a room with 6 SP10s.

zvisha,

Thanks for that info, will be interesting to see if you can tweak it over the weeks ... are the fans in the SP30 PWM controlled?

I'll also check out the new firmware, must say that my SP10s are coping well in quite warm conditions at present ... but loud ... one unit just seems to resonate and make vibrating noises.

Yes, they are PWM controlled. I see that the noise issue is by far the most problematic issue of SP10, I don't expect it will a problem at all in SP30. We will still provide ways to control the FAN level, but I don't think people will have a problem with the turbo mode in SP30 even in house.

Such a quick reply ... Thank you.

>> but I don't think people will have a problem with the turbo mode in SP30 even in house.

Music to our ears I'm sure ... looking forward to future updates.

wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
May 26, 2014, 11:03:41 PM
 #2308

I really hope this is the case, I wanted to invest in SP10's but the 1 I have is unfortunately intolerable as is Sad
I will give this firmware a try, I haven't been able to crack 1.34 with my SP10 at 245v even at intake temps of 20c overnight.
Zelek Uther
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


Run a Bitcoin node.


View Profile
May 26, 2014, 11:08:35 PM
 #2309

I really hope this is the case, I wanted to invest in SP10's but the 1 I have is unfortunately intolerable as is Sad
I will give this firmware a try, I haven't been able to crack 1.34 with my SP10 at 245v even at intake temps of 20c overnight.

Have you tried any of the "quiet" modes? Still loud, but definitely takes some of the shrill edge off it.

Run a Bitcoin node, support the network.
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
May 26, 2014, 11:17:18 PM
 #2310

If you guys sold a 4u upgrade case I bet there would be interest if it made a good difference in tone.
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
May 26, 2014, 11:19:17 PM
 #2311

New firmware brought me from 1.34 to 1.37 so far with no tweaks.
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
May 26, 2014, 11:25:28 PM
 #2312

New firmware brought me from 1.34 to 1.37 so far with no tweaks.

Did you run it for 30 minutes? The thermal limits takes time to kick in...
zvisha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
May 26, 2014, 11:26:31 PM
Last edit: May 26, 2014, 11:41:49 PM by zvisha
 #2313

I really hope this is the case, I wanted to invest in SP10's but the 1 I have is unfortunately intolerable as is Sad
I will give this firmware a try, I haven't been able to crack 1.34 with my SP10 at 245v even at intake temps of 20c overnight.


Please send me your ASICs and DCR pages from the WebUI and I will see what can be done.
Regards`
wpgdeez
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500


View Profile
May 26, 2014, 11:57:59 PM
 #2314

New firmware brought me from 1.34 to 1.37 so far with no tweaks.

Did you run it for 30 minutes? The thermal limits takes time to kick in...
No, I'm down to 1356 now. Ill send you the logs.
hardhouseinc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 250


Most Advanced Crypto Exchange on the Blockchain


View Profile WWW
May 27, 2014, 02:44:11 AM
 #2315

Please, could you guys point me to any feedback about people's experiences with hosting their miners in Spond's datacentre?
Thanks
I did not go with the Sp-Tech's hosting option with my SP10 orders, or SP30. I wanted the h/w in hand first, but now that's i've touched the bloody things (actually more like after hearing the bloody things) I am going to get them hosted. Just started the process here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.msg6957832#msg6957832
* QuiveringGibbage is shipping a single SP10 to bobsag3 (http://minersource.net/pages/colocation) and another single SP10 sidehack (http://www.gekkoscience.com/) for hosting services.
More updates to come Smiley
...
Cheers,
QG


I found a guy in the US, friend of a friend in Kansas, who said hed host the SP10 for $75 a U rack space.
He also said 220V power wasnt an issue to hook up.
If this goes through successfully I may ask him if other people can contact him.
That would be TWO SP10s at $225 a month or one SP30 at $150 a month since they only bill in WHOLE U space.


            ▄▄▄▄
            ██████▄▄
            ██████████▄
            ████████████▄
       ▄▄███   ▀▀█████████▄
    ▄███████       ▀███████▌
  ▄█████████         ▀██████▌
 ▄██████████           ██████
▄███████████
████████████
████████████
████████████
▀███████████
 ▀██████████           ██████
  ▀█████████         ▄██████▌
    ▀███████       ▄███████▌
       ▀▀███   ▄▄█████████▀
            ████████████▀
            ██████████▀
            ██████▀▀
            ▀▀▀▀
|
CRYPTOCIRCLEX
THE MOST ADVANCED CRYPTO EXCHANGE ON THE BLOCKCHAIN
|
 

    ██ ██
███████████▄
  ███   ▀▀███
  ███     ▐██
  ███    ▄███
  ██████████▄
  ███    ▀▀███
  ███      ▐██
  ███     ▄███
████████████▀
    ██ ██
    ▀▀ ▀▀
#Forum ANN
 

█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▄
█  ▀▀     █ ▀█▄
█  ▀▀▀▀   █   ▀█
█         ▀▀▀▀▀█
█      ███▄    █
█   ▄██  ▀██   █
█  ▐███        █
█  ▐███        █
█   ▀██  ▄██   █
█      ███▀  █ █
█          ▀▀▀ █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
#Whitepaper
 

    ▄█████
   ████▀▀▀
   ████
   ████
██████████
▀▀▀████▀▀
   ████
   ████
   ████
   ████
   ████
   ▀▀▀▀
#Facebook 


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀
#Twitter         
 

█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀
#Medium     
 

   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▄█████████████████████████▄
 ███████████████████████████
▐███████████████████████████▌
▐███████████  ▀█████████████▌
▐███████████     ▀██████████▌
▐███████████     ▄██████████▌
▐███████████  ▄█████████████▌
▐███████████████████████████▌
 ███████████████████████████
 ▀█████████████████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
#YouTube   
 

                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌

#Telegram
|
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1092


★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange


View Profile
May 27, 2014, 05:03:39 AM
 #2316

Please, could you guys point me to any feedback about people's experiences with hosting their miners in Spond's datacentre?
Thanks
I did not go with the Sp-Tech's hosting option with my SP10 orders, or SP30. I wanted the h/w in hand first, but now that's i've touched the bloody things (actually more like after hearing the bloody things) I am going to get them hosted. Just started the process here: https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.msg6957832#msg6957832
* QuiveringGibbage is shipping a single SP10 to bobsag3 (http://minersource.net/pages/colocation) and another single SP10 sidehack (http://www.gekkoscience.com/) for hosting services.
More updates to come Smiley
...
Cheers,
QG

I found a guy in the US, friend of a friend in Kansas, who said hed host the SP10 for $75 a U rack space.
He also said 220V power wasnt an issue to hook up.
If this goes through successfully I may ask him if other people can contact him.
That would be TWO SP10s at $225 a month or one SP30 at $150 a month since they only bill in WHOLE U space.



these guys do realize that the sp30 is 2500 watts right? and that is at 15c a kwh 270/m in electric at that rate? Not all that sure Kansas is that far off on this elec rate?

Searing

hardhouseinc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 250


Most Advanced Crypto Exchange on the Blockchain


View Profile WWW
May 27, 2014, 05:44:54 AM
 #2317

I sent him the device specs as 1250 watt each for SP10 and 2500 watt for SP30.
I told him the bandwidth usage is pretty low.
I'm guessing its under 100kbps average throughput.  Might have helped.

I got the price quoted as $75 per U so I'm taking that to the bank.
I told him they would pull about 60 - 70kWh per day for the two.

I know a Dell 2950 runs dual 750 or 800 Watt PSs and SCREAM with the fans running
at hyper speed, push some heat, so its not an astronomical request for 1250 watts each.

I told him as well my next one would be 2U, 2500W, dual PS and 220V and he said sure,
no problem.  The guy is my hero.

I think I may be getting the friends and family discount though since hes good friends
with my buddy here in Japan.

At that price, Im jumping fast and hes never changed his mind.

Only issue is static IPs only there.  They wont do reservations.

So these guys have to plug it in, find the IP via DHCP if they can, and then configure
it correctly.  He said send him basic instructions and include the firmware recovery card
and all should be well when I gave him a brief breakdown of how to and worst case if a
recovery is necessary.

Oh, mistake.  Its actually in Nebraska.
I know in WA and ND right now its around 2C per kw H.  So its very feasible.
I'm sure they would host a data center for co-hosting servers at a site with the best power rates fesiable
for a good location for them.

So at say 80 kw H per day for two SP10s, that's like $50 a month in power at 2C.
Its over $500 here where I'm at now at 30C per.


            ▄▄▄▄
            ██████▄▄
            ██████████▄
            ████████████▄
       ▄▄███   ▀▀█████████▄
    ▄███████       ▀███████▌
  ▄█████████         ▀██████▌
 ▄██████████           ██████
▄███████████
████████████
████████████
████████████
▀███████████
 ▀██████████           ██████
  ▀█████████         ▄██████▌
    ▀███████       ▄███████▌
       ▀▀███   ▄▄█████████▀
            ████████████▀
            ██████████▀
            ██████▀▀
            ▀▀▀▀
|
CRYPTOCIRCLEX
THE MOST ADVANCED CRYPTO EXCHANGE ON THE BLOCKCHAIN
|
 

    ██ ██
███████████▄
  ███   ▀▀███
  ███     ▐██
  ███    ▄███
  ██████████▄
  ███    ▀▀███
  ███      ▐██
  ███     ▄███
████████████▀
    ██ ██
    ▀▀ ▀▀
#Forum ANN
 

█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▄
█  ▀▀     █ ▀█▄
█  ▀▀▀▀   █   ▀█
█         ▀▀▀▀▀█
█      ███▄    █
█   ▄██  ▀██   █
█  ▐███        █
█  ▐███        █
█   ▀██  ▄██   █
█      ███▀  █ █
█          ▀▀▀ █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
#Whitepaper
 

    ▄█████
   ████▀▀▀
   ████
   ████
██████████
▀▀▀████▀▀
   ████
   ████
   ████
   ████
   ████
   ▀▀▀▀
#Facebook 


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀
#Twitter         
 

█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀
#Medium     
 

   ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ▄█████████████████████████▄
 ███████████████████████████
▐███████████████████████████▌
▐███████████  ▀█████████████▌
▐███████████     ▀██████████▌
▐███████████     ▄██████████▌
▐███████████  ▄█████████████▌
▐███████████████████████████▌
 ███████████████████████████
 ▀█████████████████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
#YouTube   
 

                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌

#Telegram
|
RealMalatesta
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000


View Profile
May 27, 2014, 12:00:10 PM
 #2318

I know that I saw somewhere in the forum the specs for rabbit ears for the SP10. But I can't find it anymore. Only thing aunt google shows me is this:



Has anybody the specifications at hand?

Thanks

█▀▀█
██▄█
BESTMIXER.IO // BEST BITCOIN MIXER
█▀▀█
██▄█
seljo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1137
Merit: 1002


Hodling.


View Profile
May 27, 2014, 03:04:52 PM
 #2319

Got mine SP10 today and I'm having trouble geting it to work. It gets an IP address from my dhcp server and I can SSH to it but WebUI is not working, only can log in with root root via ssh. Anyone can help?

Hodling since 2011.®
Collider
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
May 27, 2014, 03:10:00 PM
 #2320

Got mine SP10 today and I'm having trouble geting it to work. It gets an IP address from my dhcp server and I can SSH to it but WebUI is not working, only can log in with root root via ssh. Anyone can help?
Contact Zvi@ he can give you support via teamviewer.
Pages: « 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... 726 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!