Bitcoin Forum
November 13, 2018, 03:42:49 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 ... 190 »
  Print  
Author Topic: [ANN]: cpuminer-opt v3.8.8.1, open source optimized multi-algo CPU miner  (Read 416627 times)
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 01:38:20 AM
 #1841

also my amds are now running past 50 accepted shares on timetravel on windows, so not submitting the benchs prevented the issue

Have you tried submitting? -p stats

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
1542080569
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542080569

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542080569
Reply with quote  #2

1542080569
Report to moderator
1542080569
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542080569

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542080569
Reply with quote  #2

1542080569
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
felixbrucker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile WWW
February 05, 2017, 01:57:32 AM
 #1842

also my amds are now running past 50 accepted shares on timetravel on windows, so not submitting the benchs prevented the issue

Have you tried submitting? -p stats
just tried, still exits on stats enabled

         nicehash
      
                     BUY & SELL hashing power
    Mine bitcoin, ethereum, monero, zcash, dash, litecoin and others
      
       LEARN MORE
       at nicehash.com
      
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 03:25:52 AM
 #1843

also my amds are now running past 50 accepted shares on timetravel on windows, so not submitting the benchs prevented the issue

Have you tried submitting? -p stats
just tried, still exits on stats enabled

Thanks. I guess I need to document in errata until I fiure out what's going on. I removed the swap macro as it
never worked on x11evo, but I guess that wasn't it.

Only AMD and only timetravel?

That's 3 bugs:

1 - swap macro doesn't work mining x11evo but works mining timetravel,
2 - x11evo permute optimization not working in Windows,
3 - silent exit after 50 submits mining timetravel on AMD,

that make no sense in one release, and all in algos that permute the hash functions.  I don't think it's a coincidence.

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 03:36:09 AM
 #1844

All users should stop using 3.5.5-pre. It contains no fixes and no optimizations above 3.5.4, only some test
code that didn't work as intended.

If any problems are found in 3.5.5 they should be reported and users can revert to 3.5.4 (3.5.1 for x11evo
on Windows) until any problems are resolved.

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 06:16:05 AM
 #1845

I've discovered cryptonight is broken in 3.5.5, use 3.5.4 instead. I'm looking into it.

Got unlucky, first submit rejected and panicked. I made no changes in cryptonight so I was scared it
was another strange bug.

Cryptonight looks good.

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
felixbrucker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 500


View Profile WWW
February 05, 2017, 09:59:05 AM
 #1846

I've discovered cryptonight is broken in 3.5.5, use 3.5.4 instead. I'm looking into it.

Got unlucky, first submit rejected and panicked. I made no changes in cryptonight so I was scared it
was another strange bug.

Cryptonight looks good.

Haha, good to hear Cheesy

I'll send some small donation later, get youself a drink Cheesy

         nicehash
      
                     BUY & SELL hashing power
    Mine bitcoin, ethereum, monero, zcash, dash, litecoin and others
      
       LEARN MORE
       at nicehash.com
      
newmz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 250


The road of excess leads to the palace of wisdom


View Profile
February 05, 2017, 11:01:17 AM
 #1847

cryptonight works fine for me, but slightly slower than Wolf0's cryptonight CPU miner.

CPUMiner-opt approx 90-95 h/s
Wolf0 approx 100-105 h/s

I have no way to measure power consumption.

Crypto currency enthusiast and miner since 2015. Mined approx 200 ETH during 2016 and 2017 and sold it at approximately $US40 each. Then I watched it reach $1000+ each. If anyone bothers to read this stuff pay attention to this: HODL HODL HODL HODL HODL HODL

I started mining with 1 AMD 7950 and 1 R9-280X. Then I gradually built my AMD operation into 12 R9-290s. Awesome ETH hash but ridiculous power consumption and heat. Over the last year I defected to the Nvidia team. I now use GTX 1070s. They were expensive to buy (probably a bargain now) but awesome hash rate vs. power consumption. blah blah blah blah
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 01:21:33 PM
 #1848

cryptonight works fine for me, but slightly slower than Wolf0's cryptonight CPU miner.

CPUMiner-opt approx 90-95 h/s
Wolf0 approx 100-105 h/s

I have no way to measure power consumption.

Thanks for testing. Did you notice any difference from 3.5.3?
What's your CPU?

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 10:22:32 PM
 #1849

As I completely ignore the superbowl on this quiet sunday afternoon one football thought came to mind.
American football is the only sport I can think of that rewards a team for taking the ball out of play.

When the ball is taken out of play the team carrying the ball is not penalized in any way, they actually
gain by stopping the clock and securing their ball position.

In baseball if a ball is hit foul, it's a strike, if it's thrown out of play the opposing runners are awarded a base.

In soccer if the ball goes out on the sideline, the opposig team gets a throw in, behind the goal the opposing
team gets a goal kick or a corner kick.

In hockey when the defensive team shoots the puck out of play in their own zone it' a penalty.

In tennis you lose the point.

Football is also the only sport where they stop playing and walk off the field before the clock expires.



cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 05, 2017, 10:29:15 PM
 #1850

I've discovered cryptonight is broken in 3.5.5, use 3.5.4 instead. I'm looking into it.

Got unlucky, first submit rejected and panicked. I made no changes in cryptonight so I was scared it
was another strange bug.

Cryptonight looks good.

Haha, good to hear Cheesy

I'll send some small donation later, get youself a drink Cheesy

Thanks, but donation not necessary, your help testing was very helpful.

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
integrale
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 144
Merit: 100


Eager to learn


View Profile
February 08, 2017, 01:20:42 AM
 #1851

Report:

Algo : cryptonight
CPu i7 2600 8Mb 4 threads
Miner version :3.5.5

[2017-02-08 02:15:35] CPU #3: 607 H, 57.22 H/s
[2017-02-08 02:15:35] CPU #2: 620 H, 58.35 H/s
[2017-02-08 02:15:35] CPU #0: 566 H, 53.32 H/s
[2017-02-08 02:15:35] CPU #1: 339 H, 54.51 H/s
[2017-02-08 02:15:39] CPU #1: 234 H, 54.61 H/s
[2017-02-08 02:15:39] Accepted 5/5 (100%), 2027 H, 223.50 H/s, 62C
[2017-02-08 02:15:55] CPU #1: 860 H, 53.05 H/s
[2017-02-08 02:15:55] Accepted 6/6 (100%), 2653 H, 221.94 H/s, 62C
[2017-02-08 02:15:55] CPU #3: 1178 H, 56.42 H/s
[2017-02-08 02:15:56] Accepted 7/7 (100%), 3224 H, 221.14 H/s, 62C
[2017-02-08 02:16:05] Stratum difficulty set to 4394
[2017-02-08 02:16:05] CPU #3: 518 H, 56.53 H/s
[2017-02-08 02:16:05] CPU #2: 1738 H, 57.86 H/s
[2017-02-08 02:16:05] CPU #0: 1574 H, 52.41 H/s
[2017-02-08 02:16:05] CPU #1: 506 H, 53.00 H/s
[2017-02-08 02:16:17] CPU #1: 680 H, 54.20 H/s
[2017-02-08 02:16:17] Accepted 8/8 (100%), 4510 H, 220.99 H/s, 62C
[2017-02-08 02:16:22] CPU #1: 259 H, 53.44 H/s
[2017-02-08 02:16:22] Accepted 9/9 (100%), 4089 H, 220.23 H/s, 62C
[2017-02-08 02:16:24] CPU #1: 126 H, 51.88 H/s
[2017-02-08 02:16:25] Accepted 10/10 (100%), 3956 H, 218.67


same setting get with Claymore 268 H/s   but yours easier to setup and run    more likeable Wink

AltCoin-Mining @ Xubuntu 16.04 LTS
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 08, 2017, 03:07:49 AM
 #1852

Report:

Algo : cryptonight
CPu i7 2600 8Mb 4 threads
Miner version :3.5.5

[2017-02-08 02:15:35] CPU #3: 607 H, 57.22 H/s
[2017-02-08 02:15:35] CPU #2: 620 H, 58.35 H/s
[2017-02-08 02:15:35] CPU #0: 566 H, 53.32 H/s
[2017-02-08 02:15:35] CPU #1: 339 H, 54.51 H/s
[2017-02-08 02:15:39] CPU #1: 234 H, 54.61 H/s
[2017-02-08 02:15:39] Accepted 5/5 (100%), 2027 H, 223.50 H/s, 62C
[2017-02-08 02:15:55] CPU #1: 860 H, 53.05 H/s
[2017-02-08 02:15:55] Accepted 6/6 (100%), 2653 H, 221.94 H/s, 62C
[2017-02-08 02:15:55] CPU #3: 1178 H, 56.42 H/s
[2017-02-08 02:15:56] Accepted 7/7 (100%), 3224 H, 221.14 H/s, 62C
[2017-02-08 02:16:05] Stratum difficulty set to 4394
[2017-02-08 02:16:05] CPU #3: 518 H, 56.53 H/s
[2017-02-08 02:16:05] CPU #2: 1738 H, 57.86 H/s
[2017-02-08 02:16:05] CPU #0: 1574 H, 52.41 H/s
[2017-02-08 02:16:05] CPU #1: 506 H, 53.00 H/s
[2017-02-08 02:16:17] CPU #1: 680 H, 54.20 H/s
[2017-02-08 02:16:17] Accepted 8/8 (100%), 4510 H, 220.99 H/s, 62C
[2017-02-08 02:16:22] CPU #1: 259 H, 53.44 H/s
[2017-02-08 02:16:22] Accepted 9/9 (100%), 4089 H, 220.23 H/s, 62C
[2017-02-08 02:16:24] CPU #1: 126 H, 51.88 H/s
[2017-02-08 02:16:25] Accepted 10/10 (100%), 3956 H, 218.67


same setting get with Claymore 268 H/s   but yours easier to setup and run    more likeable Wink


Thanks for the report.  That's a significant difference, I'l have to pour through the code,
there must be something to be found. Smiley

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
bitkachu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
February 08, 2017, 11:47:56 AM
 #1853

I would like to test on my multiple windows machine (4790k, 35 2630v3, 2680v5, etc etc)
I do apologize for my stupidity but I can't seem to find any CLI instruction for specifying wallet address or worker name

Is this format correct?

cpuminer-core-avx2 -o stratum+tcp://xmr.suprnova.cc:5222 -u workerlogin.workerid -p x
oldDIN
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 08, 2017, 12:20:00 PM
 #1854

cpuminer-core-avx2 -a cryptonight -o stratum+tcp://xmr.suprnova.cc:5222 -u workerlogin.workerid -p x -q
minerbaba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 0


View Profile
February 08, 2017, 04:47:55 PM
 #1855

solo mining is not working in ver 3.5 and newer

http://imgur.com/a/PIx8U
http://imgur.com/a/JRcaB
th3.r00t
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 312
Merit: 250



View Profile WWW
February 08, 2017, 05:34:20 PM
 #1856

solo mining is not working in ver 3.5 and newer

Maybe you should read OP first...
Quote
Requirements:
...........
3. Stratum pool, cpuminer-opt only supports stratum minning.

BitSend ◢◤Clients | Source
www.bitsend.info
█▄
█████▄
████████▄
███████████▄
██████████████
███████████▀
████████▀
█████▀
█▀












Your Digital Network | 10MB Blocks
Algo: XEVAN | DK3 | Masternodes
Bitcore - BTX/BTC -Project












BSD -USDT | Bittrex | C.Gather | S.Exchange
Cryptopia | NovaExchange | Livecoin
CoinPayments | Faucet | Bitsend Airdrop













████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████

████
 ████
  ████
   ████
    ████
     ████
      ████
       ████
        ████
       ████
      ████
     ████
    ████
   ████
  ████
 ████
████
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 08, 2017, 05:42:16 PM
 #1857

solo mining is not working in ver 3.5 and newer




Did it work before that?

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
minerbaba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 0


View Profile
February 08, 2017, 05:49:55 PM
 #1858

solo mining is not working in ver 3.5 and newer

http://imgur.com/a/PIx8U
http://imgur.com/a/JRcaB

Did it work before that?

yes for some coins
joblo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1050


View Profile
February 08, 2017, 05:54:39 PM
 #1859

solo mining is not working in ver 3.5 and newer




Did it work before that?

yes for some coins

That's a surprise. I'll look into it.

Actually try adding http://, I changed the default to stratum if you don't specify.

cpuminer-opt developer, https://bitcointalk.org/index.php?topic=1326803.0
BTC: 12tdvfF7KmAsihBXQXynT6E6th2c2pByTT,
ETH: 0x72122edabcae9d3f57eab0729305a425f6fef6d0
minerbaba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 0


View Profile
February 08, 2017, 06:02:06 PM
 #1860


That's a surprise. I'll look into it.

Actually try adding http://, I changed the default to stratum if you don't specify.

its working thanks Smiley
Pages: « 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 [93] 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 ... 190 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!