Bitcoin Forum
June 18, 2019, 03:58:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 [1060] 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 ... 1327 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.7 (Windows/Linux)  (Read 6341791 times)
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
February 24, 2018, 11:52:04 PM
 #21181

1060 w/3GB RAM should do about that, maybe 21Mh/s if you get things just right.  My Gigabyte card likes 70% power limit, about +220 GPU speed offset and +1000 memory offset.  Not all cards will do that, I have Hynix VRAM, also.  Some might get a little more, but I don't know of any way to set the memory more than +1000 offset.  My card will hold a stable +240 GPU, but I get crappy shares relative to what I get at +220.  Every single card is just a little different unless they came out of the same batch, same model from the same maker.
I have never seen such high OC settings for 1060 with Hynix memory. What specific model do you have and do you have any clue about the manufacturing date?
You can push the memory clock above +1000 MHz through Asus GPU Tweak (details: http://bit.ly/2GHtYma, use translator).
Yep, I agree.  I had a 3GB 1060 that went tits up, so I was looking for a reasonably priced replacment back around early December and was purposefully looking for a good OC'ing 6GB card.  The one I picked had to fit in the tight spot the generic 3GB HP card came out of the Pavilion Power 580-023w I bought for $499 from Walmart around mid-October, since there's no extra room or spare slot, because I have a SoundBlaster SBX Pro "Z" in that rig.  I selected the Gigabyte single fan "ICX" version, which is a good overclocker and a short slot (7,5" length) double wide jobbie.  I patiently waited for the card to get under $300.  Right now they are more like double that - when you can find one for sale.

The one I picked was a good runner in the silicon lottery derby, and I can easily run +240 with graphics programs and test / benchmark programs, but while I had been running +220 this week, it's been getting a slightly lower hash rate.  I just cut it back to +215 for now to see how it rides, and it's steady as a rock.

Here's the new GPU-Z shot:


and my "nVidia Inspector" settings:


It rarely ever goes beyond 80C, but I have it opened up just in case it gets hotter during the summer.  Right now it's steady on 78C bit it was 80C when I did the snapshot.
1560830314
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560830314

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560830314
Reply with quote  #2

1560830314
Report to moderator
1560830314
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560830314

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560830314
Reply with quote  #2

1560830314
Report to moderator
1560830314
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560830314

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560830314
Reply with quote  #2

1560830314
Report to moderator
COINSWITCH
Trade 300+ coins
No Login
No KYC
Get $5 on 1st order
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1560830314
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560830314

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560830314
Reply with quote  #2

1560830314
Report to moderator
1560830314
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560830314

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560830314
Reply with quote  #2

1560830314
Report to moderator
cryptoillusion1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 01:15:30 AM
 #21182

Still having issues with the inbuilt overclocking,
Doesn't seem to register with multiple cards

The 3 configs I have tried

EthDcrMiner64.exe -epool etc-au1.nanopool.org:19999 -ewal Walletaddressisnormallyhere/RIG/myemail@.com.au -epsw x -mode 1 -ftime 10  -cvddc 930,930,930,930,930,930,930 -cclock 1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150, -mvddc 930,930,930,930,930,930,930 -mclock 1960,1960,1960,1960,1960,1960,1960
EthDcrMiner64.exe -epool etc-au1.nanopool.org:19999 -ewal Walletaddressisnormallyhere/RIG/myemail@.com.au -epsw x -mode 1 -ftime 10 -di 0123456 -cvddc 930,930,930,930,930,930,930 -cclock 1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150, -mvddc 930,930,930,930,930,930,930 -mclock 1960,1960,1960,1960,1960,1960,1960
EthDcrMiner64.exe -epool etc-au1.nanopool.org:19999 -ewal Walletaddressisnormallyhere/RIG/myemail@.com.au -epsw x -mode 1 -ftime 10  -di 0,1,2,3,4,5,6,7 -cvddc 930,930,930,930,930,930,930 -cclock 1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150, -mvddc 930,930,930,930,930,930,930 -mclock 1960,1960,1960,1960,1960,1960,1960

Anyone got any ideas on why the clocks only work for the first card and not the rest
Are they all AMD cards?

Yep all of the same type as well,
RX580 4GB Saphire Pulse.

Remove the comma between 1150 and -mvddc
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
February 25, 2018, 01:25:31 AM
 #21183

Still having issues with the inbuilt overclocking,
Doesn't seem to register with multiple cards

The 3 configs I have tried

EthDcrMiner64.exe -epool etc-au1.nanopool.org:19999 -ewal Walletaddressisnormallyhere/RIG/myemail@.com.au -epsw x -mode 1 -ftime 10  -cvddc 930,930,930,930,930,930,930 -cclock 1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150, -mvddc 930,930,930,930,930,930,930 -mclock 1960,1960,1960,1960,1960,1960,1960
EthDcrMiner64.exe -epool etc-au1.nanopool.org:19999 -ewal Walletaddressisnormallyhere/RIG/myemail@.com.au -epsw x -mode 1 -ftime 10 -di 0123456 -cvddc 930,930,930,930,930,930,930 -cclock 1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150, -mvddc 930,930,930,930,930,930,930 -mclock 1960,1960,1960,1960,1960,1960,1960
EthDcrMiner64.exe -epool etc-au1.nanopool.org:19999 -ewal Walletaddressisnormallyhere/RIG/myemail@.com.au -epsw x -mode 1 -ftime 10  -di 0,1,2,3,4,5,6,7 -cvddc 930,930,930,930,930,930,930 -cclock 1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150, -mvddc 930,930,930,930,930,930,930 -mclock 1960,1960,1960,1960,1960,1960,1960

Anyone got any ideas on why the clocks only work for the first card and not the rest
Are they all AMD cards?

Yep all of the same type as well,
RX580 4GB Saphire Pulse.

Remove the comma between 1150 and -mvddc
For sure, but since they are all being 'feed' identical parameters, seems easier to just use "-cvddc 930 -cclock 1150 -mvddc 930" instead of giving each of them separately.  Unless they are different, really no reason to list them out like that.  No need to count them out or change when you add another card (unless of course it needs different parametersa).  My Sapphire RX 580 4GB Nitro+ goes just a little higher, but not much.

The "-di" parameter works either with or without commas, #11, 12, 13, etc are "A", "B", "C", etc. (actually I don't remember if it is CaSe SeNsItIvE - probably not, I would guess).
Ruvv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 03:46:18 AM
 #21184

how to write in dpools.txt coins with different algorithms and is it possible? For example, the main coin is kessak, and spare blake2s. The option: "DCOIN: blake2s" does not work, rejected share
kgminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 6


View Profile
February 25, 2018, 05:15:28 AM
 #21185

Hello Miners

version 11 crashes with the following error at random times. Do you have solution or troubleshooting steps?

``
18:03:14:704   aa4    B2S: 02/25/18-18:03:14 - New job from s.antminepool.com:5766
18:03:14:704   aa4   target: 0x0000000015554000 (diff: 51GH)
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner cu_k04 failed 4, unspecified launch failure
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:03:15:594   19cc   Set global fail flag, failed GPU3
18:03:15:594   19cc   GPU 3 failed

```
this is 7*1060 (ASUS strix gtx1060 O6G Gaming) rig with the latest drivers from asus website

OC settings
Power 72%
Core Clock -230
Memory Clock +670

kgminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 6


View Profile
February 25, 2018, 06:44:46 AM
 #21186

how to write in dpools.txt coins with different algorithms and is it possible? For example, the main coin is kessak, and spare blake2s. The option: "DCOIN: blake2s" does not work, rejected share

how to write in dpools.txt coins with different algorithms and is it possible?
Short answer is not possible

whatever coin you specified in the command line, dpools file can switch to that coin only.
techbabe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 07:26:48 AM
 #21187

hi all just bought 11 gtx 1060 6gb Hynix memory they do max 20.xx eth and around 330 xvg 75w (gpu-z) shows that's best what I can get from them? never had any Nvidias cards will be nice if some one can help how to oc uv modd them
thank you indeed
1060 w/3GB RAM should do about that, maybe 21Mh/s if you get things just right.  My Gigabyte card likes 70% power limit, about +220 GPU speed offset and +1000 memory offset.  Not all cards will do that, I have Hynix VRAM, also.  Some might get a little more, but I don't know of any way to set the memory more than +1000 offset.  My card will hold a stable +240 GPU, but I get crappy shares relative to what I get at +220.  Every single card is just a little different unless they came out of the same batch, same model from the same maker.  I have my temp max at 80C which is about what it does when I'm dual mining (and yes, about 350Mh/s for Verge / XVG is what I get, although you can tweak -dcri up to the best your card will do without impacting your ETH hashing much (I limit it to 1% impact) then you might be able to get 400+Mh/s but in my experience it messes things up and I get recycles way too often instead of it running the clock out (-r 239) at four hours, which is my self-imposed limit before I restart the miner.  I was using -dcri 70 which seemed to be the sweet spot for intensity on my specific card.  The other rig is a GTX1080 with RX 580's, all 8GB mostly Asus OC/ROG/Strix models with one Sapphire Nitro+ 580 OC.

Some people insist on just letting it run forever, but my machines seem to grow a minds of their own after a few hours, so 4 hours is what I picked.  For the GTX1060 memory ramped up to 10K speed, I build the DAG in between 8 and 9 seconds.  No big woop...  I am back to single mining ETH for now, I just get too darned squirrelly dual mining.

You can not change the nVidia GPU BIOS for GTX10x0 cards, it's encrypted and won't boot if you mess with it (which is assuming you are truly a crypto genius and can figure out the encryption, which nobody else has - so far, anyway), so you are stuck with mods using AfterBurner or nVidiaInspector, etc because Claymore doesn't do memory tweaks for nVidia (or fans, temps or power limits) like it does for AMD cards.

thank you mate that was good explain Smiley
Stevross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 08:20:46 AM
 #21188

I have been getting detection of a virus backdoor in your software after installation.
Trojan:Win32/CoinMiner!bit.

my hashrate has been jumping up and down so i contacted dwarfpool , They stated analysis has shown that my wallet has been changing to another in a backdoor in your mining software.
i only mine ETH and I have not applied the no DEV fee option.
Is there something we should know?
Deadly0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 12:56:50 PM
 #21189

I have been getting detection of a virus backdoor in your software after installation.
Trojan:Win32/CoinMiner!bit.

my hashrate has been jumping up and down so i contacted dwarfpool , They stated analysis has shown that my wallet has been changing to another in a backdoor in your mining software.
i only mine ETH and I have not applied the no DEV fee option.
Is there something we should know?
You should read about dev fee in readme or in the first massage.
And ofcourse antivirus will detect CoinMiner because this program is a coin miner Smiley
Stevross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 01:21:09 PM
 #21190

I have been getting detection of a virus backdoor in your software after installation.
Trojan:Win32/CoinMiner!bit.

my hashrate has been jumping up and down so i contacted dwarfpool , They stated analysis has shown that my wallet has been changing to another in a backdoor in your mining software.
i only mine ETH and I have not applied the no DEV fee option.
Is there something we should know?
You should read about dev fee in readme or in the first massage.
And ofcourse antivirus will detect CoinMiner because this program is a coin miner Smiley

you should read my message before your post.
I have NOT done the NO FEE OPTION.
The positive from the virus detection does not always come up on every miner. do your homework mate.
The experts at Dwarfpool clearly stated that my wallet has been replaced by another when dropping from 130mh's to 80'mh's.
I am not new to mining and never had this problem before.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
February 25, 2018, 01:54:04 PM
 #21191

That's how the Dev fee works. Claymore replaces your wallet with his and mines for 36 seconds every hour. You should have asked Dwarfpool the time and duration of when the wallets were switched and compared it to the miner logs.
Stevross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 02:00:51 PM
 #21192

That's how the Dev fee works. Claymore replaces your wallet with his and mines for 36 seconds every hour. You should have asked Dwarfpool the time and duration of when the wallets were switched and compared it to the miner logs.
I know that is how the DEV fee works, However that is not the case as Claymore does not mine at 80mh's when he could mine at my full speed, Also when It is mining at that speed in the logs its not the DEV fee mining and the miner stops, then starts the DEV fee with his wallet.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1295

Miners developer


View Profile
February 25, 2018, 02:01:46 PM
Last edit: February 25, 2018, 02:12:39 PM by Claymore
 #21193

That's how the Dev fee works. Claymore replaces your wallet with his and mines for 36 seconds every hour. You should have asked Dwarfpool the time and duration of when the wallets were switched and compared it to the miner logs.

Incorrect. Miner creates second connection to the pool for devfee.

I have been getting detection of a virus backdoor in your software after installation.
Trojan:Win32/CoinMiner!bit.
my hashrate has been jumping up and down so i contacted dwarfpool , They stated analysis has shown that my wallet has been changing to another in a backdoor in your mining software.
i only mine ETH and I have not applied the no DEV fee option.
Is there something we should know?

Please read first post of this thread. It will tell you about antiviruses alarms. Also learn about "-mport" option. Also make sure that you use recent version of the miner and downloaded the miner from the links from OP only.
If you still sure that my miner has backdoors/viruses - drop this miner asap and use some different miner that you like more.

PS. Here is my related message https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg28540417#msg28540417
Another reason is downloading miner from suspicious sources or using "patched/cracked" files or some kind of "nodevfee" software. Most people who create it want to get some profit so be ready for surprises.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 282


Grow with community


View Profile
February 25, 2018, 02:14:59 PM
 #21194

Hello Miners

version 11 crashes with the following error at random times. Do you have solution or troubleshooting steps?

``
18:03:14:704   aa4    B2S: 02/25/18-18:03:14 - New job from s.antminepool.com:5766
18:03:14:704   aa4   target: 0x0000000015554000 (diff: 51GH)
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner cu_k04 failed 4, unspecified launch failure
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:03:15:594   19cc   Set global fail flag, failed GPU3
18:03:15:594   19cc   GPU 3 failed

```
this is 7*1060 (ASUS strix gtx1060 O6G Gaming) rig with the latest drivers from asus website

OC settings
Power 72%
Core Clock -230
Memory Clock +670



Are you using the correct Claymore miner? please post your .bat file settings and your Hardware specifications to help you out more.

Stevross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 02:18:52 PM
 #21195

That's how the Dev fee works. Claymore replaces your wallet with his and mines for 36 seconds every hour. You should have asked Dwarfpool the time and duration of when the wallets were switched and compared it to the miner logs.

Incorrect. Miner creates second connection to the pool for devfee.

I have been getting detection of a virus backdoor in your software after installation.
Trojan:Win32/CoinMiner!bit.
my hashrate has been jumping up and down so i contacted dwarfpool , They stated analysis has shown that my wallet has been changing to another in a backdoor in your mining software.
i only mine ETH and I have not applied the no DEV fee option.
Is there something we should know?

Please read first post of this thread. It will tell you about antiviruses alarms. Also learn about "-mport" option. Also make sure that you use recent version of the miner and downloaded the miner from the links from OP only.
If you still sure that my miner has backdoors/viruses - drop this miner asap and use some different miner that you like more.

PS. Here is my related message https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg28540417#msg28540417

Thanks For your help Claymore.
I was warned about the security issues in the 10.5 I was using at the time.
I wanted to know if possible someone cold take some hashrate or it is a fault on Dwarfpools side?
I'm now using ver11 with ETH-proxy server and there seems do be improvement. I have tried Ethminer but yours has a better hash rate.
keep up the good work and stay on top of the vulnerabilities and I will also be stoping the remote port,
Cheers.  
Stevross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 02:28:59 PM
 #21196

Hello Miners

version 11 crashes with the following error at random times. Do you have solution or troubleshooting steps?

``
18:03:14:704   aa4    B2S: 02/25/18-18:03:14 - New job from s.antminepool.com:5766
18:03:14:704   aa4   target: 0x0000000015554000 (diff: 51GH)
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner cu_k04 failed 4, unspecified launch failure
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:03:15:594   19cc   Set global fail flag, failed GPU3
18:03:15:594   19cc   GPU 3 failed

```
this is 7*1060 (ASUS strix gtx1060 O6G Gaming) rig with the latest drivers from asus website

OC settings
Power 72%
Core Clock -230
Memory Clock +670



Are you using the correct Claymore miner? please post your .bat file settings and your Hardware specifications to help you out more.




GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
-mode 1

EthDcrMiner64.exe -etht 200, -epool http://127.0.0.1:8080, -ewal ---------------------, -epsw x, -ethi 8 -estale 1
-esm 1
-allpools.

Msi x370 gaming pro carbon M/b.
Amd ryzen 7 cpu.
16g 2667 Fury ram.
M.2 hdd.
x4 msi gaming x rx580 8gb  with modded bios-es .
x2 on ribbon risers in crossfire and x2 on usb risers.
Amd Block chain drivers.
1200w corsair platinum psu

i also use it for gaming that is why it is not a cheap cpu and such.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1295

Miners developer


View Profile
February 25, 2018, 02:36:09 PM
 #21197

Thanks For your help Claymore.
I was warned about the security issues in the 10.5 I was using at the time.
I wanted to know if possible someone cold take some hashrate or it is a fault on Dwarfpools side?
I'm now using ver11 with ETH-proxy server and there seems do be improvement. I have tried Ethminer but yours has a better hash rate.
keep up the good work and stay on top of the vulnerabilities and I will also be stoping the remote port,
Cheers.  

I'm in touch with most popular pools and we discuss security issues sometimes. Also in many cases I get private reports about vulnerabilities and release new version before they become public.
There are several ways to get problems:
1. Using miner that was downloaded from suspicious source.
2. Using some kind of "nodevfee" tools.
3. Exposing ports for remote management (see my link in previous message) which allows to replace "config.txt" file remotely.
4. Bad guys can even redirect IP of your pool to own pool in some cases, for example https://en.wikipedia.org/wiki/BGP_hijacking

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 282


Grow with community


View Profile
February 25, 2018, 02:39:17 PM
 #21198

Hello Miners

version 11 crashes with the following error at random times. Do you have solution or troubleshooting steps?

``
18:03:14:704   aa4    B2S: 02/25/18-18:03:14 - New job from s.antminepool.com:5766
18:03:14:704   aa4   target: 0x0000000015554000 (diff: 51GH)
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner cu_k04 failed 4, unspecified launch failure
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:03:15:594   19cc   Set global fail flag, failed GPU3
18:03:15:594   19cc   GPU 3 failed

```
this is 7*1060 (ASUS strix gtx1060 O6G Gaming) rig with the latest drivers from asus website

OC settings
Power 72%
Core Clock -230
Memory Clock +670



Are you using the correct Claymore miner? please post your .bat file settings and your Hardware specifications to help you out more.




GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
-mode 1

EthDcrMiner64.exe -etht 200, -epool http://127.0.0.1:8080, -ewal ---------------------, -epsw x, -ethi 8 -estale 1
-esm 1
-allpools.

Msi x370 gaming pro carbon M/b.
Amd ryzen 7 cpu.
16g 2667 Fury ram.
M.2 hdd.
x4 msi gaming x rx580 8gb  with modded bios-es .
x2 on ribbon risers in crossfire and x2 on usb risers.
Amd Block chain drivers.
1200w corsair platinum psu

i also use it for gaming that is why it is not a cheap cpu and such.


@Stevross, Are you on the same problem as Kgminer? you are not using the correct pool are you trying to do solo mining without pools?

Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
February 25, 2018, 02:44:11 PM
Last edit: February 25, 2018, 03:02:40 PM by Vann
 #21199

That's how the Dev fee works. Claymore replaces your wallet with his and mines for 36 seconds every hour. You should have asked Dwarfpool the time and duration of when the wallets were switched and compared it to the miner logs.
I know that is how the DEV fee works, However that is not the case as Claymore does not mine at 80mh's when he could mine at my full speed, Also when It is mining at that speed in the logs its not the DEV fee mining and the miner stops, then starts the DEV fee with his wallet.

The speed reported on the pool is also a calculated speed based on the frequency of the valid shares you submit, not the hash rate reported in the miner. It varies depending on share difficulty, stale shares, invalid shares and your latency to the pool. Sometimes it's lower or higher than your reported hash rate. On average it should be close to your reported hash rate.
Stevross
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 02:59:35 PM
 #21200

Hello Miners

version 11 crashes with the following error at random times. Do you have solution or troubleshooting steps?

``
18:03:14:704   aa4    B2S: 02/25/18-18:03:14 - New job from s.antminepool.com:5766
18:03:14:704   aa4   target: 0x0000000015554000 (diff: 51GH)
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner cu_k04 failed 4, unspecified launch failure
18:03:15:579   19cc   GPU 3, GpuMiner kx failed 1
18:03:15:594   19cc   Set global fail flag, failed GPU3
18:03:15:594   19cc   GPU 3 failed

```
this is 7*1060 (ASUS strix gtx1060 O6G Gaming) rig with the latest drivers from asus website

OC settings
Power 72%
Core Clock -230
Memory Clock +670



Are you using the correct Claymore miner? please post your .bat file settings and your Hardware specifications to help you out more.




GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
-mode 1

EthDcrMiner64.exe -etht 200, -epool http://127.0.0.1:8080, -ewal ---------------------, -epsw x, -ethi 8 -estale 1
-esm 1
-allpools.

Msi x370 gaming pro carbon M/b.
Amd ryzen 7 cpu.
16g 2667 Fury ram.
M.2 hdd.
x4 msi gaming x rx580 8gb  with modded bios-es .
x2 on ribbon risers in crossfire and x2 on usb risers.
Amd Block chain drivers.
1200w corsair platinum psu

i also use it for gaming that is why it is not a cheap cpu and such.


@Stevross, Are you on the same problem as Kgminer? you are not using the correct pool are you trying to do solo mining without pools?



Are you on the same problem as Kgminer? sorry no Idea. As for the http It would not connect to ETHproxy without it for some reason.and the speed seems to have improved a bit. as for the Allpols I was not sure what to specify. Cheers.
Pages: « 1 ... 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 [1060] 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 ... 1327 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!