Bitcoin Forum
June 26, 2019, 07:22:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 [1067] 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 ... 1330 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.7 (Windows/Linux)  (Read 6346856 times)
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1050
Merit: 555


VEIL - PRIVACY WITHOUT COMPROMISE


View Profile
February 28, 2018, 11:12:24 AM
 #21321

Are there ANY coins worth dual mining now?
Nope. I went back to mining exclusively ETH.
Any second coin you try to mine costs you more in electricity currently. Not worth it. Want a secondary coin? Buy it.



▄▄                                  ▄▄
 ███▄                            ▄███
  ██████                      ██████
   ███████                  ███████
    ███████                ███████
     ███████              ███████
      ███████            ███████
       ███████▄▄      ▄▄███████
        ██████████████████████
         ████████████████████
          ██████████████████
           ████████████████
            ██████████████
             ███████████
              █████████
               ███████
                █████
                 ██
                  █
veil|     PRIVACY     
     WITHOUT COMPROMISE.       
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
|   NO ICO. NO PREMINE. 
   X16RT GPU Mining. Fair distribution.   
|      The first Zerocoin-based Cryptocurrency       
   WITH ALWAYS-ON PRIVACY.   
|



                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌




   ▄███████
   ████████
   ███▀
   ███
██████████
██████████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███




     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
1561576948
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561576948

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561576948
Reply with quote  #2

1561576948
Report to moderator
COINSWITCH
Trade 300+ coins
No Login
No KYC
Get $5 on 1st order
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1561576948
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561576948

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561576948
Reply with quote  #2

1561576948
Report to moderator
1561576948
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1561576948

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1561576948
Reply with quote  #2

1561576948
Report to moderator
RYXES
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10

Merit me or don't.


View Profile
February 28, 2018, 11:36:29 AM
 #21322

Are there ANY coins worth dual mining now?
Nope. I went back to mining exclusively ETH.
Any second coin you try to mine costs you more in electricity currently. Not worth it. Want a secondary coin? Buy it.

Spot on. Ethash mining only is the way forward for right now.

Merit me or don't.
techbabe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 11:56:41 AM
 #21323

Are there ANY coins worth dual mining now?

I'm mining ETH + XVG, but with a low intensity to avoid spent a lot of energy.

can you share your bat how its looks for me please
FFI2013
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 908
Merit: 507


View Profile
February 28, 2018, 01:26:48 PM
 #21324

Are there ANY coins worth dual mining now?
Nope. I went back to mining exclusively ETH.
Any second coin you try to mine costs you more in electricity currently. Not worth it. Want a secondary coin? Buy it.

Spot on. Ethash mining only is the way forward for right now.
Especially when these pool are only paying half of what your supposed to get when connected for the full 24hrs if lucky, with their shitty servers it can't handle the load so my 2nd coin is pool hopping on my rigs
MagicSmoker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 182



View Profile
February 28, 2018, 01:30:47 PM
 #21325

Yo Claymore - I've been tweaking a 4x RX 560 rig over the last couple of weeks, mainly on Cryptonight, but just switched over to Ethash using v11.0 and something peculiar is going on here. I am using OverDrivenTool and v18.2.2 of the Adrenalin drivers and while mining Cryptonight I get 500 - 440 - 440 - 500 for cards 0 through 3, while mining Ethash I get 14.0 - 14.0 - 12.9 - 12.9 for the same card order... In other words, the first and last cards are fastest at Cryptonight while the first and second are fastest at Ethash. Same overclock, same card brand, even the same memory and BIOS straps in all of them.

Not sure what to do about it, if anything can even be done, but an 8-12% variation in hashrate seems a bit odd.

ascaloon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 01:32:15 PM
 #21326

Having an issue... As I good remember I didnt read about that here before. I have 3 rigs 1x 7xSapphire RX580Nitro+LE / 1x 7xSapphire RX580Nitro+OC / 1x 3xSapphire RX580Nitro+OC. All cards are bios modded.
I use the same settings in all my rigs and DUAL mining ETH+XVG.

mem: 2200mhz / 885mv
core: 1180mhz / 885mv

Today I check all my rigs with HWinfo and on my 1st rig with LE cards, all GPUs has a bunch of memorie errors. Other 2  rigs has zero or a few mem errors. Im play with mem/core/mv settings and try all possible but no change in mem errors. The other thing is that Claymore shows me 300-400 invalid shares (if you see this offen make sure that you dont overclock it to much, blablabla) on #GPU3 in 24 hours (did not do that earlier)

Any idea?


EDIT:
Beleive me or not a simple rig cleanup solve my problem with incorect shares on #GPU3 and now I have much less memorie errors in HWinfo
alex_85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 02:09:57 PM
 #21327

Why on nlpooo when i am mining XVG other coins appear on Last 50 Earnings
For example NevaCoin ?
mine_phun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 0


View Profile WWW
February 28, 2018, 02:12:37 PM
 #21328

Why on nlpooo when i am mining XVG other coins appear on Last 50 Earnings
For example NevaCoin ?

It is an overflow setting. When the VERGE network is getting slow and there is no work for your miner, the server can do two things. One is to disconnect you, second is to give you another task so your power is not wasted.
We choose the second, since disconnecting gives other problems ( Some Rigs start to reboot then and become unstable ).
mcsnifferson
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 02:26:44 PM
 #21329

Why on nlpooo when i am mining XVG other coins appear on Last 50 Earnings
For example NevaCoin ?

It is an overflow setting. When the VERGE network is getting slow and there is no work for your miner, the server can do two things. One is to disconnect you, second is to give you another task so your power is not wasted.
We choose the second, since disconnecting gives other problems ( Some Rigs start to reboot then and become unstable ).


So who gets paid when that happens?  If someone sends you hash power for XVG, but you use it for NEVA and you only have an XVG address to pay out?
alex_85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 02:27:25 PM
 #21330

Then where these NevaCoins go to ? They are not payed to me as i understand?
mine_phun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 0


View Profile WWW
February 28, 2018, 02:29:24 PM
 #21331

Then where these NevaCoins go to ? They are not payed to me as i understand?

The will just stay with you. I will enable auto conversion soon, so the coins will go to your wallet then.
alex_85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 02:30:54 PM
 #21332

Still feel like a rookie after mining with Claymore since Nov 2017. Got my rig stable late Nov 17 and entered into dual mining after v11 came along.

However; downloaded the Verge wallet but it does not syncronize my earned XVG's. I have mined close to 400 xvg now on antminepool.
Still be patient? Am I doing something wrong?

Ollis


I am using Electrum-XVG wallet for windows and did the following:
Click on the green dot, add e3.verge-electrum.com to connect to, untick auto cvonnect, SSL is ticked. It worked for me
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
February 28, 2018, 03:38:11 PM
 #21333

Hi

I am trying to use the new ssl:// option but it is not configured.

How should I configure the .bat file to activate it on ethermine.org?

Greetings guys!

-epool ssl://eu1.ethermine.org:5555

Thank you!!

I had passed the port : )
Just like any other protocol, you can not pass normal and SSL (for all practical purposes encrypted) traffic on the same port. Think about hypertext for the browser - normally port 80 but 443 for SSL.

I knew it couldn't work on the same port, but the README!!!.txt doesn't really make much note about it, just the example shows port 5555 vice 4444.

It works very well and isolates you from man in the middle attacks that might capture your traffic amongst other things.
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
February 28, 2018, 03:53:23 PM
Last edit: February 28, 2018, 04:25:12 PM by Ratledge
 #21334

Hi guys, my rig keeps going offline. On restart I see the following

dev/sda2: recovering journal
dev/sda2: clean, 127903/436320 files, number number blocks
Created slice user Slice of miner
Starting user manager for uid 1000
Started session 7 of user miner
Stopping user manager for uid 1000
A slice job is running for raise network (4min/5min3s)
Repeat repeat until time reaches 5 min

Some Claymore Miner information

Cannot resolve 'eth-eu2.nanopool.org'
ETH: Stratum - Cannot connect to eth-eu2.nanopool.org:9999
ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20sec

Repeat repeat

Any idea what is going on or how to find out?

you should check if eth-eu2.nanopool.org is accessible for you, as it seems like your DNS has problem resolving the host name
That is a quirk of how the Linux resolves name mapping to IP addresses. For example, if you look under Windows, there is no reply from the server for inquiries on us1.ethermine.org because it doesn't respond to them and Windows uses port 80 for NSLOOKUP & ping queries. The server is intentionally not reachable using port 80. Port 4444 (and 5555 for SSL in this case) respond to connection requests of course - or we would not be able to get and submit work.

Try " PING us1.ethermine.org ", it doesn't respond on my machine. Now, us1.ethermine.com does - but we use the .org address to work.
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
February 28, 2018, 04:03:33 PM
 #21335

Still feel like a rookie after mining with Claymore since Nov 2017. Got my rig stable late Nov 17 and entered into dual mining after v11 came along.

However; downloaded the Verge wallet but it does not syncronize my earned XVG's. I have mined close to 400 xvg now on antminepool.
Still be patient? Am I doing something wrong?
On a PC or smartphone? I had that problem on my Pixel XL phone and it was because I didn't have TOR resolution (Verge is a "dark" coin). I installed Orbot and configured it (using defaults) and then it connected. IHNI what the PC equivalent is, but you likely need .onion addresses to be resolved.
nsk_54
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 04:14:07 PM
 #21336

Then where these NevaCoins go to ? They are not payed to me as i understand?

The will just stay with you. I will enable auto conversion soon, so the coins will go to your wallet then.

кoгдa cдeлaeтe этo,тoгдa мы вepнёмcя нa вaш пyл
wsminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 04:20:56 PM
 #21337

Then where these NevaCoins go to ? They are not payed to me as i understand?

The will just stay with you. I will enable auto conversion soon, so the coins will go to your wallet then.

кoгдa cдeлaeтe этo,тoгдa мы вepнёмcя нa вaш пyл

Google translator says that when i do this you will return to my swimmingpool 😂😂
Dark Oopa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 04:46:57 PM
Last edit: February 28, 2018, 09:12:43 PM by Dark Oopa
 #21338

Hello Claymore and all,

I have a problem with my new rigs of 580 :
The -cvddc command has no influence. The voltage stay the same for all cards.

W10 64 bit, drivers blockchain, I tried claymore v9.7, 10.6 and 11.1.
Tried on 2 rigs with two different VGA card models.

My rigs with rx470 and 570 have no problem, same versions of windows and drivers.

The over/underclocking with claymore works well, only the voltage.

For information, the rx x70 are on old motherboards but the new rigs are on 1151.

thanks
P-D-A
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 04:51:23 PM
 #21339

Hello Claymore and all,

I have a problem with my new rigs of 580 :
The -cvddc command has no influence. The voltage stay the same for all cards.

W10 64 bit, drivers blockchain, I tried claymore v9.7, 10.6 and 11.1.
Tried on 2 rigs with two different VGA card models.

My rigs with rx470 and 570 have no problem, same versions of windows and drivers.

For information, the rx x70 are on old motherboards but the new rigs are on 1151.

thanks

Claymore is now busy.
Look for it here PhoenixMiner
thierryouellet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 05:03:07 PM
 #21340

Hi!

Every hour, I get the following message : devfee stop mining and disconnect

I know it's because it starts mining for the dev but it makes my miner crashes and I have to reboot.

Some people said it might be my ISP or DNS blocking the dev pool.

What do you guys think?

Thanks.
Pages: « 1 ... 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 [1067] 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 ... 1330 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!