Bitcoin Forum
May 27, 2019, 04:52:21 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 [1102] 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 ... 1311 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6326166 times)
PB_SilentMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 09:57:12 PM
 #22021

Uploaded, so again:

v11.4:

- fixed issue with stale shares.
- fixed issue with incorrect shares.
- a few minor bug fixes and improvements.

This is highly recommended update.

Great, thanks for such a great miner.

So far so good. will let you know if anything odd happens over the next 48 hours.

As for the auto dcri, great option, was good to see that my settings were almost spot on.
PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558932741
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558932741

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558932741
Reply with quote  #2

1558932741
Report to moderator
1558932741
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558932741

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558932741
Reply with quote  #2

1558932741
Report to moderator
mayers8851
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 10:04:32 PM
 #22022

Awesome, only 1% stale shares!!  Shocked
meru890
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 10:04:57 PM
 #22023

Test going on my lab using RX580 8GB - AMD radeon live latest driver but it seems AB 4.4 beta does not allow me to modify settings. I need to run OC settings through command line but not sure how to interpret setting from AB to claymore command string.

AB settings:
core voltage (mV): -96
Power limit: -30
Temperature: 60
Core Clock: 1150
Memory clock: 2100

Something like -

-cvddc ? -mvddc ? -powlimit -30 -tt 60 -cclock 1150 -mclock 2100


correct, for example this is my config

Code:
-epool %DEFAULT_POOL2%
-ewal %WALLET%.%WORKER%
-epsw x
-mode 1
-tt 2
-asm 1
-dcri 3
#-di 0123456
#       GPU0,GPU1,GPU2,GPU3,GPU4,GPU5,GPU6
-cclock 1200,1200,1200,1140,1190,1200,1200
-mclock 2200,2200,2200,2150,2190,2200,2200
-cvddc   875, 875, 850, 900, 875, 850, 850
-mvddc   875, 875, 850, 900, 875, 850, 850
-r 1
-mport -3333
-mpsw

#original gpu setting
#-cclock 1200
#-mclock 2200
#-cvddc  1000
#-mvddc  1000

#cclock = gpu core clock speed (stability --> shouldn't be increased if undervoltaged)
#mclock = gpu memory clock speed (creates hashpower / incorrect shares)
#cvddc  = gpu core voltage
#mvddc  = gpu memory voltage
Espacee
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 10:30:16 PM
 #22024

Thank you for the new version,

But im getting ircorrect shares on Nvidia 1060 's..

Previously i didnt getting any ircorrect share..
whoismoses
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 58


View Profile
March 12, 2018, 10:44:43 PM
 #22025

@Claymore - Your auto DCRI settings can't seem to get my RX 550 4GB cards right... It picks 13-15 per card... However 9 is best in my particular case.
Bigdrago
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 298
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 10:47:08 PM
 #22026

@Claymore - Your auto DCRI settings can't seem to get my RX 550 4GB cards right... It picks 13-15 per card... However 9 is best in my particular case.

My 570´s varies between 6-10
androstan1234
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 251
Merit: 6


View Profile
March 12, 2018, 10:59:29 PM
 #22027

The command prompt window closes instantly after running batch file.  Doesn't happen in 11.0.
whitrzac
Member
**
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 10

90*c is good, right?


View Profile
March 12, 2018, 11:08:21 PM
 #22028

The command prompt window closes instantly after running batch file.  Doesn't happen in 11.0.

Because windows defender removed the .exe
starcat102
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 12, 2018, 11:10:57 PM
Last edit: March 13, 2018, 01:39:42 AM by starcat102
 #22029

MyRX470/480 rigs are optimized and never had a single crash while running 11.1 single mining ETH on ethermine. Switched to 11.2 and then 11.3 and both were awful producing a lot of crashes. Back to 11.1 and everything went to normal again.

What is your experience with 11.2 and 11.3? Thanks!

Should be testing 11.4 soon...
VictorGT
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 689
Merit: 514


View Profile
March 12, 2018, 11:23:45 PM
 #22030

Running 11.4... No problems.

0.5 MH/s more with auto DCRI per 4XX card.

Less hashrate changes. GREAT. No more changes from 29 to 25  Lips sealed
janding
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 12:44:44 AM
 #22031

Claymore developer.

I was a PhoenixMiner fan for a while.
You have pulled me back in.
Great job. You miner is now faster and for me most reliable.
Very nice features you've added ( especially the auto tune )
Keep this up and there won't be anyone left with the other miner.
big al
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10


View Profile
March 13, 2018, 02:25:46 AM
 #22032

I am stable on 11.4

2 rx580s with micron ram are doing 62.3 combined. Zero rejects, stale, or incorrect. 
mcsnifferson
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 02:36:53 AM
 #22033

Today I noticed while testing 11.3 that both my rigs power consumption started out low (as configured), but crept higher later on.
The smaller 2 card rig was drawing 130W more than normal.  Core voltage showed 1.05V in HWinfo when I had config.txt set to 875.
The larger 6 card rig was also pulling 100W more than expected after some run time.

I hadn't seen the problem on v11. Now I upgraded to 11.4 - testing so far is good.
The power consumption problem took 8-12 hours to fully develop.  Monitoring still...

Positive note - I do see very small improvement in hashrate with 11.3 / 11.4 (rx580 4GB). 
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
March 13, 2018, 02:49:06 AM
 #22034

@Claymore

Since upgrading from 10.6 to 11.3 (and now 11.4) my hawaii rigs are having hash rate drops every so often. About 5-7% drop lasting for around 2 minutes before going back to normal for about 10-15 minutes before it happens again. Any idea what might be going on?
Munka9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 03:19:17 AM
Last edit: March 13, 2018, 03:42:23 AM by Munka9
 #22035

@Claymore

Since upgrading from 10.6 to 11.3 (and now 11.4) my hawaii rigs are having hash rate drops every so often. About 5-7% drop lasting for around 2 minutes before going back to normal for about 10-15 minutes before it happens again. Any idea what might be going on?

Confirmed same issue with an rx390 (Hawaii)

Edit, mine did it on 11.0 and 11.2 as well. But not on any 10 version or prior. It also seems to be a bit longer that 10-15 minutes between drops but they are sustained drops, not like a one off.
groovytechno
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 03:21:30 AM
 #22036

Guys, I wanna share something interesting, and what I consider to be somewhat awesome.


Since switching to 11.3, I've noticed that my rigs are putting out less heat.  My house is much more tolerable than it used to be!  Such a noticeable difference too!
My thermostat used to read 76 degrees, steadily throughout the winter, with windows open.   Now it reads a nice n' cool 72 degrees!

There appears to be no decrease in performance with my rigs, only a nice boost since Claymore's more recent updates.


I busted my killawatt a while back, so I can't check the power draw from the wall at this time to see if there is anything interesting happening there, unfortunately.

In summary, My hashrate has never been so good, thanks to Claymore's fine work with his miner.  I've got ZERO rejected shares going on about 48 hours, and my house is cooler, which makes me believe my cards are less stressed, potentially drawing less power.


Life is good.



Thanks, Claymore - you rock! Cheesy
janding
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 03:37:55 AM
 #22037

@Claymore

Since upgrading from 10.6 to 11.3 (and now 11.4) my hawaii rigs are having hash rate drops every so often. About 5-7% drop lasting for around 2 minutes before going back to normal for about 10-15 minutes before it happens again. Any idea what might be going on?

Confirmed same issue with an rx390 (Hawaii)

Maybe this:
This sounds like a temperature issue.
Your GPU reaches a certain temp.
Miner reduces intensity so the temp can come down.
Once temp lowers GPU intensity goes up again.
Over and over.
These are settings in the config file.

Or. It's something else.


cryptoillusion1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 03:40:05 AM
 #22038

Guys, I wanna share something interesting, and what I consider to be somewhat awesome.


Since switching to 11.3, I've noticed that my rigs are putting out less heat.  My house is much more tolerable than it used to be!  Such a noticeable difference too!
My thermostat used to read 76 degrees, steadily throughout the winter, with windows open.   Now it reads a nice n' cool 72 degrees!

There appears to be no decrease in performance with my rigs, only a nice boost since Claymore's more recent updates.


I busted my killawatt a while back, so I can't check the power draw from the wall at this time to see if there is anything interesting happening there, unfortunately.

In summary, My hashrate has never been so good, thanks to Claymore's fine work with his miner.  I've got ZERO rejected shares going on about 48 hours, and my house is cooler, which makes me believe my cards are less stressed, potentially drawing less power.


Life is good.



Thanks, Claymore - you rock! Cheesy

now switch to 11.4  Grin
Munka9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 03:43:43 AM
 #22039

@Claymore

Since upgrading from 10.6 to 11.3 (and now 11.4) my hawaii rigs are having hash rate drops every so often. About 5-7% drop lasting for around 2 minutes before going back to normal for about 10-15 minutes before it happens again. Any idea what might be going on?

Confirmed same issue with an rx390 (Hawaii)

Maybe this:
This sounds like a temperature issue.
Your GPU reaches a certain temp.
Miner reduces intensity so the temp can come down.
Once temp lowers GPU intensity goes up again.
Over and over.
These are settings in the config file.

Or. It's something else.




It's definitely not a temperature issue on my rig. The card runs at a constant 71 degC
janding
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
March 13, 2018, 03:54:45 AM
 #22040

@Claymore

Since upgrading from 10.6 to 11.3 (and now 11.4) my hawaii rigs are having hash rate drops every so often. About 5-7% drop lasting for around 2 minutes before going back to normal for about 10-15 minutes before it happens again. Any idea what might be going on?

Confirmed same issue with an rx390 (Hawaii)

Maybe this:
This sounds like a temperature issue.
Your GPU reaches a certain temp.
Miner reduces intensity so the temp can come down.
Once temp lowers GPU intensity goes up again.
Over and over.
These are settings in the config file.

Or. It's something else.




It's definitely not a temperature issue on my rig. The card runs at a constant 71 degC

i didn't necessary mean your rig was running hot.
It was this setting.

-ttli   reduce entire mining intensity (for all coins) automatically if GPU temperature is above specified value. For example, "-ttli 80" reduces mining intensity if GPU temperature is above 80C.
   You can see if intensity was reduced in detailed statistics ("s" key).
   You can also specify values for every card, for example "-ttli 80,85,80". You also should specify non-zero value for "-tt" option to enable this option.
   It is a good idea to set "-ttli" value higher than "-tt" value by 3-5C.

 If you had that set to 71 or below it would cause a similar issue.

Anyway. Good luck. Hope you find the issue.
Pages: « 1 ... 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 [1102] 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 ... 1311 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!