Bitcoin Forum
December 09, 2016, 05:59:23 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 226 »
  Print  
Author Topic: [1200 TH] EMC: 0 Fee DGM. Anonymous PPS. US & EU servers. No Registration!  (Read 461671 times)
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 24, 2012, 10:26:44 PM
 #1581

Hmm, I don't see that on my miners.  I know US1 has a bit of time due to all the long poll responses streaming in, but that shouldn't be on US2 or US3. 

What miner are you using?

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
1481263163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481263163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481263163
Reply with quote  #2

1481263163
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481263163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481263163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481263163
Reply with quote  #2

1481263163
Report to moderator
cyberlync
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226



View Profile
January 24, 2012, 10:28:02 PM
 #1582

Using Phoenix 1.7.4 on both machines. I get higher hashrates with it than with cgminer.

Giving away your BTC's? Send 'em here: 1F7XgercyaXeDHiuq31YzrVK5YAhbDkJhf
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 24, 2012, 10:29:37 PM
 #1583

Heh, just solved a block and I happened to be watching one of my dual GPU miners, it had 3 Rejects just after the LP/block solve and continued on mining without a delay from what I could tell.

Have you tried poclbm?  When there are miner problems, it always seem to be traced back to something in the way Phoenix is handling thing, it seems to be notorious for that. 

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
cyberlync
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226



View Profile
January 24, 2012, 10:31:38 PM
 #1584

Haven't tried it, will look into the whole thing tomorrow, gotta replace stock cooler on my 5870 anyway. Perhaps I will end up using cgminer, it's not that big of a difference to Phoenix.

edit: Which server is the closest to Europe by the way? Or are they all located at the same place?

Giving away your BTC's? Send 'em here: 1F7XgercyaXeDHiuq31YzrVK5YAhbDkJhf
The00Dustin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 806


View Profile
January 24, 2012, 11:10:03 PM
 #1585

edit: Which server is the closest to Europe by the way? Or are they all located at the same place?
My guess?  eu.eclipsemc.com  I could be wrong, though.  Wink
Math Man
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 150


View Profile
January 24, 2012, 11:17:19 PM
 #1586

us3.eclipsemc.com is open for testing.  Port 8337.

Let me know if anyone encounters any problems. 


I just switched to US3.  There aren't any immediate problems.  I'll report back late tonight or tomorrow morning. 
cyberlync
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226



View Profile
January 24, 2012, 11:37:00 PM
 #1587

edit: Which server is the closest to Europe by the way? Or are they all located at the same place?
My guess?  eu.eclipsemc.com  I could be wrong, though.  Wink

As far as I recall the eu server was cancelled due to the hosting prices, the ip is the same as us3.

Giving away your BTC's? Send 'em here: 1F7XgercyaXeDHiuq31YzrVK5YAhbDkJhf
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 24, 2012, 11:39:21 PM
 #1588

Yeah, eu is directed at US3 at the moment, until I can find a reasonably priced host in the EU.  Everyone wants so much for a basic server, which is all I'd need for the getwork server, it's pretty crazy.

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
The00Dustin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 806


View Profile
January 24, 2012, 11:56:45 PM
 #1589

Yeah, eu is directed at US3 at the moment, until I can find a reasonably priced host in the EU.  Everyone wants so much for a basic server, which is all I'd need for the getwork server, it's pretty crazy.
Naturally.  But I didn't mean to hijack cyberlync's original question re: which is closest to eu?
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 25, 2012, 12:46:49 AM
 #1590

Oh, sorry... they are all equidistant from EU Smiley

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
3phase
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 313


Third score


View Profile
January 25, 2012, 05:45:20 AM
 #1591

Yeah, eu is directed at US3 at the moment, until I can find a reasonably priced host in the EU.  Everyone wants so much for a basic server, which is all I'd need for the getwork server, it's pretty crazy.


Can you PM me with the specs (CPU,RAM,Disk, B/W) you need, and I'll PM you with a quote and service details. BTC payment accepted.

Fiat no more.
Δοκιμάστε το http://multibit.org - Bitcoin client τώρα και στα Ελληνικά
stoppots
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 271


View Profile
January 25, 2012, 09:31:25 AM
 #1592

Is there a way to withdrawal just the confirmed BTC

Under the "Pay Me" menu on the right of the "My Account" page, click "BTC" under "My BTC as".
thanks

Yeah, eu is directed at US3 at the moment, until I can find a reasonably priced host in the EU.  Everyone wants so much for a basic server, which is all I'd need for the getwork server, it's pretty crazy.


Can you PM me with the specs (CPU,RAM,Disk, B/W) you need, and I'll PM you with a quote and service details. BTC payment accepted.
figured I would BUMP your post since it was buried on the bottom of the last page
carlo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
January 25, 2012, 12:41:01 PM
 #1593

Do i have to enable "NMC Mining" at the accout page to enable Merged Mining or is it NMC only than ?

edit:
Does the API return the value in MH/s or GH/s depending on the worker speed ?
Thats not really nice, cause i need to to parse the 2 cases.
cyberlync
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226



View Profile
January 25, 2012, 03:14:12 PM
 #1594

Do i have to enable "NMC Mining" at the accout page to enable Merged Mining or is it NMC only than ?

If you enable "NMC Mining" you will enable merged mining, "NMC only" is not possible on EclipseMC as far as I know.

Giving away your BTC's? Send 'em here: 1F7XgercyaXeDHiuq31YzrVK5YAhbDkJhf
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 25, 2012, 03:33:36 PM
 #1595

Yeah, I can't see anyone wanting to mine NMC only, so I've not made it possible to turn off BTC mining.  I suppose I could look into that if that's what you're looking for.

The API returns MH and GH depending on the speed, yes.  However, you can turn that off by including the mh=Y option for the userstats request.

https://eclipsemc.com/api.php?apikey=<apikey>&action=userstats&mh=Y

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
carlo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
January 25, 2012, 03:41:52 PM
 #1596

Thanks a lot.

Does gh=Y also work ?
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 25, 2012, 03:46:41 PM
 #1597

It does now. Smiley

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
carlo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
January 25, 2012, 03:48:33 PM
 #1598

i love you Smiley

maybe this is a nice location for your eu node.
http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex
Deepbit also runs @ hetzner

edit:
test mh=Y again, seems that it also reports in GH/s
Inaba
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile WWW
January 25, 2012, 04:00:21 PM
 #1599

mh=Y seems to be working or me; it's reporting MH.  Can you post a screenshot of your URL bar (black out or change your API key) along with the output?

That hosting company looks so close... still a little pricey but the best I've seen in Europe yet.  I need a lot of RAM, but not so much disk space.  Their pricing options increase quite a bit when I move up in RAM.

If you're searching these lines for a point, you've probably missed it.  There was never anything there in the first place.
carlo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132


View Profile
January 25, 2012, 04:16:12 PM
 #1600

Here is the screenshot, 2 workers are not active yet.

Pages: « 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 ... 226 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!