Bitcoin Forum
June 20, 2021, 10:53:10 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 224 »
  Print  
Author Topic: Launching the Antminer L3+, World's Most Powerful and Efficient Litecoin Miner  (Read 284375 times)
HagssFIN
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1543


Electrical engineer (B.E.). Mining since 2014.


View Profile WWW
July 22, 2017, 10:06:13 PM
 #1321

I've noticed that all of my L3 + when shaken with hands, make a sound of the hashboards "dancing"... some more than others (not all hashboards) ... is this normal? Are they a little loose? I made a video to show what I'm saying (maybe you need to turn up the volume so you can hear it).

>> https://vimeo.com/226577873
Yes, that is normal. My S9s are the same.
The case is not super tight and hash boards have some (very little) space to move.
It is nothing that should be worried about though and it is no problem.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1624186390
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624186390

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624186390
Reply with quote  #2

1624186390
Report to moderator
1624186390
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624186390

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624186390
Reply with quote  #2

1624186390
Report to moderator
SplinterZalinsk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 100



View Profile
July 22, 2017, 11:20:44 PM
 #1322

I've noticed that all of my L3 + when shaken with hands, make a sound of the hashboards "dancing"... some more than others (not all hashboards) ... is this normal? Are they a little loose? I made a video to show what I'm saying (maybe you need to turn up the volume so you can hear it).

>> https://vimeo.com/226577873
Yes, that is normal. My S9s are the same.
The case is not super tight and hash boards have some (very little) space to move.
It is nothing that should be worried about though and it is no problem.

Nice. Smiley Thank you, friend!
I'm waiting for APW3++ PSUs... anyone already received Bitmain's order shipped email for APW3++ July batch?
sailing9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 11:30:56 PM
 #1323

I've noticed that all of my L3 + when shaken with hands, make a sound of the hashboards "dancing"... some more than others (not all hashboards) ... is this normal? Are they a little loose? I made a video to show what I'm saying (maybe you need to turn up the volume so you can hear it).

>> https://vimeo.com/226577873
Yes, that is normal. My S9s are the same.
The case is not super tight and hash boards have some (very little) space to move.
It is nothing that should be worried about though and it is no problem.

Nice. Smiley Thank you, friend!
I'm waiting for APW3++ PSUs... anyone already received Bitmain's order shipped email for APW3++ July batch?

I haven't received an email yet.  Hoping to see it soon...
mrhelpful
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442
Merit: 1002



View Profile
July 22, 2017, 11:33:42 PM
 #1324

Anyone want to get rid of theirs I`ll be happy to buy it with a premium price  Wink
lestherat
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986
Merit: 1001



View Profile
July 23, 2017, 03:45:21 AM
Last edit: July 23, 2017, 04:33:54 AM by lestherat
 #1325

Home made setup ready, waiting for those lovely miners  Grin

...
What exactly is that box?
It's a breaker box.

Hi Hagss,  i use  one 200 amp surgebreaker and 8  30amp breakers, for this breaker box, and im planning to plug 10 miners,  but after reading some electrical forums, i think i should use 20 amp breakers. This on 120v.

But i can change the configuration to 10 120v breakers without the surgebreaker or change it for 6 120v breakers and 2 240v breakers.

can you give me some advice on what is the best and smooth option for 10 or 12 L3+,  thanks man.  Smiley

This is my configuration right now, i hope it can run safely once the miners arrive  Grin

VoskCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 480


YouTube.com/VoskCoin


View Profile WWW
July 23, 2017, 04:24:12 AM
 #1326

Anyone want to get rid of theirs I`ll be happy to buy it with a premium price  Wink
I'm considering selling mine as it's my only asic PM me your offer

Check out my Crypto YouTube channel
https://www.youtube.com/VoskCoin
If you enjoy my content click Subscribe
HagssFIN
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1543


Electrical engineer (B.E.). Mining since 2014.


View Profile WWW
July 23, 2017, 05:52:29 AM
 #1327

Home made setup ready, waiting for those lovely miners  Grin

...
What exactly is that box?
It's a breaker box.

Hi Hagss,  i use  one 200 amp surgebreaker and 8  30amp breakers, for this breaker box, and im planning to plug 10 miners,  but after reading some electrical forums, i think i should use 20 amp breakers. This on 120v.

But i can change the configuration to 10 120v breakers without the surgebreaker or change it for 6 120v breakers and 2 240v breakers.

can you give me some advice on what is the best and smooth option for 10 or 12 L3+,  thanks man.  Smiley

This is my configuration right now, i hope it can run safely once the miners arrive  Grin
The important thing is that your wiring can withstand the amps that your breakers let through.
I think you should not drop the surge protection device off, nice that you have one.

For more I think you should ask someone in the US, because I'm not familiar at all with the ANSI standard (US) world.  Cheesy

lestherat
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 986
Merit: 1001



View Profile
July 23, 2017, 06:23:29 AM
 #1328

Home made setup ready, waiting for those lovely miners  Grin

...
What exactly is that box?
It's a breaker box.

Hi Hagss,  i use  one 200 amp surgebreaker and 8  30amp breakers, for this breaker box, and im planning to plug 10 miners,  but after reading some electrical forums, i think i should use 20 amp breakers. This on 120v.

But i can change the configuration to 10 120v breakers without the surgebreaker or change it for 6 120v breakers and 2 240v breakers.

can you give me some advice on what is the best and smooth option for 10 or 12 L3+,  thanks man.  Smiley

This is my configuration right now, i hope it can run safely once the miners arrive  Grin
The important thing is that your wiring can withstand the amps that your breakers let through.
I think you should not drop the surge protection device off, nice that you have one.

For more I think you should ask someone in the US, because I'm not familiar at all with the ANSI  (US) world.  Cheesy


Yes is wired with 8 awg cable, thanks man.
CascadiaCC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 341
Merit: 250


View Profile
July 23, 2017, 10:25:16 AM
 #1329

Question: Has anyone managed to get any of these solo mining directly to a wallet?

I tried with several scrypt alts that I successfully GPU solo mined but it doesn't seem like the L3+ likes connecting directly to a wallet ip address:port, just pools. If there is something I need to put in my wallet .conf to allow for these faster ASICs to mine please let me know.
zamans98
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 100


View Profile
July 23, 2017, 12:36:39 PM
 #1330

Question: Has anyone managed to get any of these solo mining directly to a wallet?

I tried with several scrypt alts that I successfully GPU solo mined but it doesn't seem like the L3+ likes connecting directly to a wallet ip address:port, just pools. If there is something I need to put in my wallet .conf to allow for these faster ASICs to mine please let me know.

interesting, i would like to know this as well..
RoftheN
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 100



View Profile
July 23, 2017, 04:50:42 PM
 #1331

Will this miner still be profitable if litecoin loses 40% of it's value because Bitcoin will have segwit too making litecoin just another altcoin again?

I've bought in with some groupbuy and now I'm worried. What will happen with other scrypt coins? Maybe they'll even go up because people switch over from litecoin to others, increasing the difficulty and price.

Which is a good scryptcoin to buy and mine?
CryptoCrane
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 384
Merit: 256



View Profile WWW
July 23, 2017, 07:14:51 PM
 #1332

Will this miner still be profitable if litecoin loses 40% of it's value because Bitcoin will have segwit too making litecoin just another altcoin again?

I've bought in with some groupbuy and now I'm worried. What will happen with other scrypt coins? Maybe they'll even go up because people switch over from litecoin to others, increasing the difficulty and price.

Which is a good scryptcoin to buy and mine?

Yes, in fact - it seems you can make way more by NOT mining litecoin. Check out hash-to-coins.com or multipool.us. They offer automatic profit switching scrypt-coin pools that currently earn way more than mining litecoin directly. It's A LOT more work since you have to manually trade the alt-coins for whichever currency you desire - but it's worth it.

SplinterZalinsk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 100



View Profile
July 23, 2017, 08:21:49 PM
Last edit: July 24, 2017, 05:52:04 PM by SplinterZalinsk
 #1333

Will this miner still be profitable if litecoin loses 40% of it's value because Bitcoin will have segwit too making litecoin just another altcoin again?

I've bought in with some groupbuy and now I'm worried. What will happen with other scrypt coins? Maybe they'll even go up because people switch over from litecoin to others, increasing the difficulty and price.

Which is a good scryptcoin to buy and mine?

Yes, in fact - it seems you can make way more by NOT mining litecoin. Check out hash-to-coins.com or multipool.us. They offer automatic profit switching scrypt-coin pools that currently earn way more than mining litecoin directly. It's A LOT more work since you have to manually trade the alt-coins for whichever currency you desire - but it's worth it.

others good multipool options are prohashing.com and nicehash.com
SplinterZalinsk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 100



View Profile
July 23, 2017, 08:25:17 PM
Last edit: July 23, 2017, 09:46:19 PM by SplinterZalinsk
 #1334

I checked my UPS account and it seems that APW3++ PSUs was already sent!! Grin But I got no email from Bitmain and its 'unshipped' in the website
pdpanzer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 09:38:20 PM
 #1335

Will this miner still be profitable if litecoin loses 40% of it's value because Bitcoin will have segwit too making litecoin just another altcoin again?

I've bought in with some groupbuy and now I'm worried. What will happen with other scrypt coins? Maybe they'll even go up because people switch over from litecoin to others, increasing the difficulty and price.

Which is a good scryptcoin to buy and mine?

Litecoin seems fine. Don't surrender to buyer remorse. Be happy if you recoup 80%, or 90%, or maybe 140%? Who knows. But face it without fearing so much. If you recoup let's say 70%. I am pretty sure someone with free energy will want your miner for $700 and you'll be ok. I also have fear, just remember don't put at risk more that you can lose (in this case, the worst case is you lose maybe what, 30%, accounting for mining and then selling the equip for some residual value)?

I don't think there's a huge risk.

Also, I think we'll be in Sept. 30 like 20 T hash rate at current shipment rates. Bad, but not at all horrible.
MegaKill
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
July 24, 2017, 02:33:14 AM
 #1336

I checked my UPS account and it seems that APW3++ PSUs was already sent!! Grin But I got no email from Bitmain and its 'unshipped' in the website

How do you track like this if you don't have a tracking number that they give you?
SplinterZalinsk
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 100



View Profile
July 24, 2017, 04:54:22 AM
 #1337

I checked my UPS account and it seems that APW3++ PSUs was already sent!! Grin But I got no email from Bitmain and its 'unshipped' in the website

How do you track like this if you don't have a tracking number that they give you?

In my UPS Account I see that packages was sent to my address on 7/21... I can see the tracking numbers for all packages there. Update: 10 minutes ago Bitmain sent me the 'shipped email' Wink
MegaKill
Member
**
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 10


View Profile
July 24, 2017, 05:05:57 AM
 #1338

I checked my UPS account and it seems that APW3++ PSUs was already sent!! Grin But I got no email from Bitmain and its 'unshipped' in the website

How do you track like this if you don't have a tracking number that they give you?

In my UPS Account I see that packages was sent to my address on 7/21... I can see the tracking numbers for all packages there. Update: 10 minutes ago Bitmain sent me the 'shipped email' Wink

I have just received my tracking from FedEx! Yay! Schedule for delivery these few days. At FedEx website, I see the package details total pieces is 1, total weight is 5kg. But I ordered with psu, supposed to be 2 pieces? Now I'm worry if they ship my psu together or not? What is the weight of l3+ miner? Thanks.
aarons6
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1736
Merit: 1006


View Profile
July 24, 2017, 05:11:36 AM
 #1339

Question: Has anyone managed to get any of these solo mining directly to a wallet?

I tried with several scrypt alts that I successfully GPU solo mined but it doesn't seem like the L3+ likes connecting directly to a wallet ip address:port, just pools. If there is something I need to put in my wallet .conf to allow for these faster ASICs to mine please let me know.

while i do not have one of these, i do know that bitmains fork of cgminer does NOT solo mine to a wallet..

so if they are using that fork of cgminer it wont work.. your best bet is to use nh solo or tbdice.org
Ryancope123
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 277
Merit: 250


View Profile
July 24, 2017, 07:16:36 AM
 #1340

Hi guys,

Me again! Miner has been dispatched now  Smiley

I am really stuck on what to do? sell or mine. I only have 1 and I can sell now get my ROI and also buy 102 coins, would I be stupid to sell it?

Will it depreciate?

Pages: « 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 ... 224 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!