Bitcoin Forum
May 22, 2019, 12:17:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 222126 times)
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 947
Merit: 1003


View Profile
April 10, 2018, 08:04:31 PM
 #3061

Can someone please post the hashrate for a 750ti.  thx  Smiley
I mined on 750, but on ewbf (I tried to mine on 660 on dstm and it crashes) and it was around 60 sol.
I think that if dstm will works on it, it will be around 75-80 sol. You will mine 0.01 zec in two weeks.
IMHO

70 sol, 8 card rig is at 550 ish
1558527453
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558527453

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558527453
Reply with quote  #2

1558527453
Report to moderator
1558527453
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558527453

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558527453
Reply with quote  #2

1558527453
Report to moderator

European Cryptocurrency Mining Equipment Reseller

Bank Transfer & Bitcoin Accepted!

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Coin++
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 443


View Profile
April 10, 2018, 10:17:01 PM
 #3062

Can someone please post the hashrate for a 750ti.  thx  Smiley
55 sol/s for the 750 non Ti at minimal settings (30 W) in Linux.

deec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 11, 2018, 04:55:56 AM
 #3063

Thanks dstm bringing me this insane miner

Ive got avg 329.0sol/s from my 970 (boost/mem,1518/4001)
rather from ewbf 310sol/s

Keep going Grin
blackjec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 11, 2018, 05:17:52 AM
 #3064

Can someone please post the hashrate for a 750ti.  thx  Smiley
55 sol/s for the 750 non Ti at minimal settings (30 W) in Linux.

Ha, I too think that my 750 consumes 38 watt (as say nvidia-smi). But wattmeter show other value - ~60 watt  Sad

67 sol/s (with "intensity=1:0.95" in zm.cfg) and 72 with full load. (+135 core, +0 mem)

Also:
gtx950 - 152 sol/s (+200 +500)
gtx1050Ti - 192 (+200 +500)

dstm - rulez  Roll Eyes
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211
Merit: 100


View Profile
April 11, 2018, 05:27:36 AM
 #3065

Will your parameter settings?
My GTX 1060 3GB = 260 Sol/s? Huh

I think this is stock params. 1050Ti = 180 sol/s with default settings ("from box") and 192 with +200 core +500 memory.

260 for 1060 - too low rate. What you have OS and drivers? PCIe clock has right value in BIOS?

PCIe clock used? GEN2?
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1736
Merit: 1001


Boolberry RVN Bitcore LUXcoin VTC XCN VEIL


View Profile
April 11, 2018, 12:14:06 PM
 #3066

Can someone please post the hashrate for a 750ti.  thx  Smiley
55 sol/s for the 750 non Ti at minimal settings (30 W) in Linux.

Ha, I too think that my 750 consumes 38 watt (as say nvidia-smi). But wattmeter show other value - ~60 watt  Sad

67 sol/s (with "intensity=1:0.95" in zm.cfg) and 72 with full load. (+135 core, +0 mem)

Also:
gtx950 - 152 sol/s (+200 +500)
gtx1050Ti - 192 (+200 +500)

dstm - rulez  Roll Eyes
Thx everyone .... on ewbf I get 72 sols.... so no real improvement with dstm on windows.

BOOLBERRY BBR Pioneering Private Digital Transactions Since 2014 https://boolberry.com/    https://bitcointalk.org/index.php?topic=577267.0
Pools... https://boolberry.miner.rocks/# ...Others pools I like http://yiimp.eu ..    https://suprnova.cc
Donation - BTC - 1Jrx5UCkY4p6AQ2kHFu6yZDMFj88KNggkR      Our enemy>https://i.imgur.com/WDChMG7.jpg http://themillenniumreport.com/2018/06/the-khazarian-mafia-you-dont-know-what-you-dont-know/
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 947
Merit: 1003


View Profile
April 12, 2018, 11:24:46 AM
Last edit: April 12, 2018, 11:37:53 AM by AzzAz
 #3067

Can someone please post the hashrate for a 750ti.  thx  Smiley
I mined on 750, but on ewbf (I tried to mine on 660 on dstm and it crashes) and it was around 60 sol.
I think that if dstm will works on it, it will be around 75-80 sol. You will mine 0.01 zec in two weeks.
IMHO

70 sol, 8 card rig is at 550 ish

Fresh reinstall, 388.13 driver ( windows did it) all default, DSTM 6.0 reports 594 +-3 (8 asus 750Ti ), so it's closer to 75. Almost 5%; and will se @ the pool
Jonathan_Swan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 05:52:02 PM
 #3068

Hi Guys, I'm having a few problems with my DSTM miner and wondered if any of you have come across the error before. Unfortunately my mining keeps getting interrupted every minute or so with the following error:

recv failed: 10054

https://ibb.co/f5Dn6n

any help/suggestions would be much appreciated, I have already tried alternate pools so I have ruled that out. I may try another miner but from what I've heard DSTM is the best for equihash so i'd much rather stick with it. Any ideas??
blackjec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 06:31:17 PM
 #3069

Hi Guys, I'm having a few problems with my DSTM miner and wondered if any of you have come across the error before. Unfortunately my mining keeps getting interrupted every minute or so with the following error:

recv failed: 10054

https://ibb.co/f5Dn6n

any help/suggestions would be much appreciated, I have already tried alternate pools so I have ruled that out. I may try another miner but from what I've heard DSTM is the best for equihash so i'd much rather stick with it. Any ideas??

"10054 - Remote host drop established connection". This is network trouble. You use GPRS/3G/4G?
Jonathan_Swan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 12, 2018, 06:54:38 PM
 #3070

Hi Guys, I'm having a few problems with my DSTM miner and wondered if any of you have come across the error before. Unfortunately my mining keeps getting interrupted every minute or so with the following error:

recv failed: 10054

https://ibb.co/f5Dn6n

any help/suggestions would be much appreciated, I have already tried alternate pools so I have ruled that out. I may try another miner but from what I've heard DSTM is the best for equihash so i'd much rather stick with it. Any ideas??

"10054 - Remote host drop established connection". This is network trouble. You use GPRS/3G/4G?

Thanks for the swift response, I'm currently using USB wifi to connect to the internet as I don't have ethernet available. I'll have a look into trouble shooting the network, thanks again!
chaostic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 2


View Profile
April 12, 2018, 11:07:08 PM
 #3071

Check you're firewall settings, if you run a Asus router or equivalent with any trend micro, or overdone security that will do that man, and yea I've tested all miners dstm/zm is the best.
SpecterHome
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 03:00:12 AM
 #3072

Hi Guys, I'm having a few problems with my DSTM miner and wondered if any of you have come across the error before. Unfortunately my mining keeps getting interrupted every minute or so with the following error:

recv failed: 10054

https://ibb.co/f5Dn6n

any help/suggestions would be much appreciated, I have already tried alternate pools so I have ruled that out. I may try another miner but from what I've heard DSTM is the best for equihash so i'd much rather stick with it. Any ideas??
WiFi is evil for mining. I change my usb WiFi because of lot "recv failed" to a high power wifi adapter on a wire (about 1 meter from farm) but "recv failed" was still my guest.
Now I connect two my farms with shielded cable cat.6. Much less "recv failed". (1 at week)
Only cable. If you cant connect cable, take you farm to the router.
By the way I use Tp-Link 3600 with OpenWRT on board.
blackjec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
April 13, 2018, 04:51:51 AM
 #3073

Hi Guys, I'm having a few problems with my DSTM miner and wondered if any of you have come across the error before. Unfortunately my mining keeps getting interrupted every minute or so with the following error:

recv failed: 10054

https://ibb.co/f5Dn6n

any help/suggestions would be much appreciated, I have already tried alternate pools so I have ruled that out. I may try another miner but from what I've heard DSTM is the best for equihash so i'd much rather stick with it. Any ideas??
WiFi is evil for mining.

Yes. Wireless connection good for tits, cats, and stupid youtube movies. For stable works - wire only, without variants.
Mark899
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
April 14, 2018, 11:24:38 PM
 #3074

Is there a viewable saved log for DTSM?

One of my rigs runs Win 7, and the program doesn't hold information in the window as long as Win 10.

I'm getting rejected shares here and there. I wanna button that down, but by the time I realize I have one, it's removed and I can't see which cards I need to back off the OC.
Xman79
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 1


View Profile
April 15, 2018, 06:14:03 AM
 #3075

Any info about dstm v7 ?
nazzer
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 11


View Profile
April 15, 2018, 06:41:45 AM
 #3076

Any info about dstm v7 ?

Next version is 0.6.1:

Hi DSTM,

Can you please add --PEC option as on EWBF cuda miner.

--pec shows you gpu wat usage as well as sols per watt.


Thank you!
You already have sols per watt, but the power consumption in watts would be nice.
What do you think DSTM?

ZM will report the power consumption of each GPU in 0.6.1
Very nice feature :-).
Any hahsrate improvement is possible ?

Yes, I'm currently testing architectural changes which improve performance on linux systems.
Future releases will contain the changes if there are no stability issues with them.

Vega 56 | Vega 64 | RX580 | GTX1070 | 1050Ti | S9 | L3+
froggy007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 15, 2018, 11:39:03 AM
 #3077

Hello dstm.
I use Ethos with 8x Zotac GTX 1080 TI 11Gb Mini and dstm-zcash 0.6.0.1 and trying to use the temp-target function:
dstm-zcash=flags -temp-target 0:65,1:65,2:65,3:65,4:65,5:65,6:65,7:65 and the log says for example gpu0 reached target temperature 65 and the rig restarts
Is the function working ? How to use ? Plese help.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
April 15, 2018, 04:17:16 PM
 #3078

Is there a viewable saved log for DTSM?

One of my rigs runs Win 7, and the program doesn't hold information in the window as long as Win 10.

I'm getting rejected shares here and there. I wanna button that down, but by the time I realize I have one, it's removed and I can't see which cards I need to back off the OC.

You can enable logfile output by using the '--logfile' option. It's usage is described in 'readme.txt'.
You can also change the size of the terminal window on win7 - you have to right-clicking on the terminal-window-bar and select properties.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
April 15, 2018, 04:17:39 PM
 #3079

Any info about dstm v7 ?

I'm working on it - I hope to be able to release it in 2 weeks.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
April 15, 2018, 04:17:57 PM
 #3080

Hello dstm.
I use Ethos with 8x Zotac GTX 1080 TI 11Gb Mini and dstm-zcash 0.6.0.1 and trying to use the temp-target function:
dstm-zcash=flags -temp-target 0:65,1:65,2:65,3:65,4:65,5:65,6:65,7:65 and the log says for example gpu0 reached target temperature 65 and the rig restarts
Is the function working ? How to use ? Plese help.

'temp-target' works like this: if the GPU reaches the temp-target zm starts to submit less work to the GPU which causes the GPU-utilization to go down. ZM monitors the temperature and adjusts the amount of submitted work such that the temperature stays around the value you have set.

Some operating systems are setup such that they reboot if the GPU utilization goes down. I'm not sure if this is the case for Ethos but this might be the reason why your rig reboots after one of your GPUs reaches the temp-target.
Pages: « 1 ... 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!