Bitcoin Forum
April 23, 2019, 03:16:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 ... 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 221827 times)
Jughead1220
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 23, 2018, 12:01:34 PM
 #2381

As I try to run it suprnova in zen cash it gives me "the code execution cannot proceed because VCRUNTIME140.ddl was not found. Reinstalling the program may fix this problem.... I am running win 10. Thank you and sorry for the trouble
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1556032593
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556032593

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556032593
Reply with quote  #2

1556032593
Report to moderator
MagicSmoker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 175



View Profile
January 23, 2018, 01:14:23 PM
 #2382

As I try to run it suprnova in zen cash it gives me "the code execution cannot proceed because VCRUNTIME140.ddl was not found. Reinstalling the program may fix this problem.... I am running win 10. Thank you and sorry for the trouble


Did you even do a google search on the missing dll (not ddl)? If you had you would have learned that it is component of the Visual C++ runtime library which can be downloaded from here:

https://support.microsoft.com/en-us/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads

Blast77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 23, 2018, 01:54:02 PM
 #2383

Any 1080 (Non-Ti) users here??? How about your hashrate when using DSTM miner??? 

I have a rig of 8x 1080 (non-ti), they are Gigabyte GTX 1080 WINDFORCE OC.  On average I would say they run in the 560's and 570's.  I have seen them as low as 550's and as high as 590.

Currently: 581 576 576 573 580 576 569 576





markAVT
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 23, 2018, 02:29:10 PM
Last edit: January 24, 2018, 02:06:33 AM by markAVT
 #2384

Hi guys! I have a question regarding MSI 1060 6gb Gaming X. Whenever I set my Power Limit(watt) on my MSI 1060 6gb on SMOS using dstm v0.5.7, It always shows "applying limit for GPU1 100" even though I set it to 60w on smos. My 1070 and 1080Ti works fine with the power limit and show on the screen the limit I applied to it....

SMOS OC setting on dstm v0.5.7 https://imgur.com/a/XIf7l

GPU0:1080Ti
GPU1,2: 1060 6G https://imgur.com/a/topF9
GPU3: 1070

I have been searching through reddit but can't find anything regarding this issue.
SpecterHome
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 23, 2018, 05:15:18 PM
 #2385

Hi, DSTM.
Recv 10054 is a network, I think I fix it.
Now 10053 visits me (but its very rare). Is this a network problem too?
Send timeout is network too? (I changed WiFi adapter from noname to HighPower Tplink and dont see send timeout for a couple of days)
2018-01-22 19:11:54|#  recv failed: 10053
2018-01-22 19:11:54|#  reconnecting
2018-01-22 19:12:07|#  connected to: eu1-zcash.flypool.org:3333
2018-01-22 19:12:10|#  server set difficulty to: 0004189374bc6a7ef9db22d0...
2018-01-22 19:12:34|>  GPU0  62C  Sol/s: 332.8  Sol/W: 2.95  Avg: 332.8  I/s: 178.5  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:35|>  GPU2  61C  Sol/s: 301.2  Sol/W: 3.60  Avg: 301.2  I/s: 163.4  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:36|>  GPU1  58C  Sol/s: 293.9  Sol/W: 3.43  Avg: 293.9  I/s: 159.3  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:36|>  GPU3  57C  Sol/s: 316.3  Sol/W: 3.51  Avg: 316.3  I/s: 167.9  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:38|>  GPU4  60C  Sol/s: 335.4  Sol/W: 3.63  Avg: 335.4  I/s: 180.0  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:40|>  GPU5  62C  Sol/s: 296.2  Sol/W: 3.27  Avg: 296.2  I/s: 162.8  Sh: 2.99   . .   +
2018-01-22 19:12:40|   ========== Sol/s: 1875.8 Sol/W: 3.40  Avg: 1875.8 I/s: 1011.8 Sh: 2.99   . . 
2018-01-22 19:12:45|#  send timeout
2018-01-22 19:12:54|   GPU0  63C  Sol/s: 332.2  Sol/W: 2.94  Avg: 332.5  I/s: 176.8  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:55|   GPU2  61C  Sol/s: 302.7  Sol/W: 3.49  Avg: 302.0  I/s: 160.9  Sh: 1.49   . .   +
2018-01-22 19:12:55|#  send timeout
2018-01-22 19:12:56|#  send timeout
2018-01-22 19:12:56|   GPU1  61C  Sol/s: 291.8  Sol/W: 3.42  Avg: 292.9  I/s: 156.7  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:56|   GPU3  58C  Sol/s: 309.3  Sol/W: 3.49  Avg: 312.8  I/s: 165.8  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:58|   GPU4  60C  Sol/s: 339.4  Sol/W: 3.53  Avg: 337.4  I/s: 177.5  Sh: 1.50   . .   +
2018-01-22 19:13:00|   GPU5  63C  Sol/s: 289.6  Sol/W: 3.19  Avg: 292.9  I/s: 161.0  Sh: 5.98   . .   +++
2018-01-22 19:13:00|   ========== Sol/s: 1865.0 Sol/W: 3.34  Avg: 1870.4 I/s: 998.5  Sh: 8.97   . . 
2018-01-22 19:13:08|#  send timeout
2018-01-22 19:13:14|   GPU0  63C  Sol/s: 327.1  Sol/W: 2.92  Avg: 330.7  I/s: 176.5  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:13:15|   GPU2  61C  Sol/s: 298.5  Sol/W: 3.44  Avg: 300.8  I/s: 159.9  Sh: 1.99   . .   +
2018-01-22 19:13:16|#  send timeout
2018-01-22 19:13:16|   GPU1  61C  Sol/s: 293.8  Sol/W: 3.41  Avg: 293.2  I/s: 156.1  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:13:16|   GPU3  59C  Sol/s: 319.4  Sol/W: 3.51  Avg: 315.0  I/s: 165.4  Sh: 0.00   . .   
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
========== Sol/s: 1882.1 Sol/W: 3.31  Avg: 1864.7 I/s: 1005.4 Sh: 6.80   0.99 100
2018-01-23 19:52:16|   GPU2  61C  Sol/s: 301.5  Sol/W: 3.33  Avg: 300.9  I/s: 163.1  Sh: 1.07   0.99 94 
2018-01-23 19:52:16|   GPU3  59C  Sol/s: 321.4  Sol/W: 3.51  Avg: 309.2  I/s: 168.6  Sh: 1.16   0.99 78 
2018-01-23 19:52:16|   GPU0  63C  Sol/s: 327.6  Sol/W: 3.04  Avg: 328.6  I/s: 176.5  Sh: 1.17   0.99 183
2018-01-23 19:52:28|cudaMemcpy 2 failed
This is an overclocking problem, I think? But what GPU? The numeration is similar to 0123?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
And thew last question. My First rig running on a 0.5.7 and has a brilliant lost shares (0.6%)
uptime:     1 days  14:14:29
contime:     1 days  14:14:26
version:   zm 0.5.7
server:   eu1-zcash.flypool.org:3333
ID   DEVICE NAME   °C   ∅ SOL/S   ∅ SOL/W   ∅ WATT   SHARES   LAT
0   GeForce GTX 1070   58   478.96   3.37   142.23   3962 / 26   78
1   GeForce GTX 1070   58   470.71   3.31   142.18   3917 / 26   78
2   GeForce GTX 1070   58   467.81   3.30   141.56   3911 / 30   78
3   GeForce GTX 1070   59   460.86   3.24   142.21   3843 / 30   78
4   GeForce GTX 1070   60   471.97   3.69   127.96   3979 / 22   78
Total   -   2350.32   3.38   696.13   19612 / 134   78
The second rig running on a 0.5.8 and has more than a 1 percent of lost shares, I change on 0.5.7 and will see (for now less than 1 percent).
Thanks.



fecker
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 3


View Profile
January 23, 2018, 08:00:38 PM
 #2386

Charging 2% here from all profits is just ridiculous , this guy is making millions monthly yet he hides behind anonymity and brilliant "customer service" (yes, you are paying him).

This pretty much.

Here its a working program for fee remove

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2800586.0


I DO hope you can get it working under Windows 10. Cheers  Kiss

Any 1080 (Non-Ti) users here??? How about your hashrate when using DSTM miner??? 

Yes, standard 1080 FE, running 0.9V(85% TDP), can get ez 2000MHz, but doing 1974MHz, watercooled, keeping it at about 37C, XOC bios(may affect sols in a negative way), +550 on mems.
Doing 570Sols with EKWB. DSTM is not good for GDDR5X cards(1080, 1080Ti).
If you can do 570 with EKWB with 0 fee, why would u do 570 x 0.98 (2% fee)= 558.6 with DSTM? Doesnt make sense.
Kejvu
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
January 23, 2018, 10:08:07 PM
 #2387

anyone knows what is best mining pool for ZEN? Most profitable?
siforek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100


View Profile
January 23, 2018, 10:41:35 PM
 #2388

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.
betopica
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 12:17:59 AM
 #2389

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?
siforek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100


View Profile
January 24, 2018, 01:03:25 AM
 #2390

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Yep same motherboard, never had this issue with any other miner but I'd love to get it working & get the extra sols. Anyone else have any ideas?
MinerGTX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 01:13:58 AM
 #2391

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?
I have the same problem.  With time, the miner just gets slower and slower... as if some lint was accumulating...but no errors are displayed, so I am blind to what's going on inside.

P.S.
Running 7x Nvidia 1080Ti, no overclocking, fans at 100%, temperatures no more than 63ºC
jpl
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 11


View Profile
January 24, 2018, 04:26:32 AM
 #2392

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?
I have the same problem.  With time, the miner just gets slower and slower... as if some lint was accumulating...but no errors are displayed, so I am blind to what's going on inside.

P.S.
Running 7x Nvidia 1080Ti, no overclocking, fans at 100%, temperatures no more than 63ºC

All of you with slow miners.. have you installed Visual C++ runtime library? (from the Readme?),.. and how much ram do you have.  My miner with dstm runs great.
z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1006



View Profile
January 24, 2018, 06:31:56 AM
 #2393

Sorry noobs here. Can you run this in Zen cash instead of zcash?  Thank you

Sure you can, it's the same algo!
PickAxe131
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 07:42:30 AM
 #2394

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Platinum or Gold Certified PSU? I noticed difference in performance when I compared my Gold EVGA with my Platinum EVGA's. Now I only go for Platinums as they are more stable and give better performance for me.
siforek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100


View Profile
January 24, 2018, 08:21:27 AM
 #2395

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Platinum or Gold Certified PSU? I noticed difference in performance when I compared my Gold EVGA with my Platinum EVGA's. Now I only go for Platinums as they are more stable and give better performance for me.

It's not the PSUs.
pubix
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 10


View Profile
January 24, 2018, 08:47:49 AM
 #2396

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Platinum or Gold Certified PSU? I noticed difference in performance when I compared my Gold EVGA with my Platinum EVGA's. Now I only go for Platinums as they are more stable and give better performance for me.

That's kinda obvious, don't you think so?
Platinum>Gold

But not sure that's PSU issue. Gold are still way enough to get the job done.
Atronoss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 09:52:34 AM
 #2397

Charging 2% here from all profits is just ridiculous , this guy is making millions monthly yet he hides behind anonymity and brilliant "customer service" (yes, you are paying him).
This pretty much.
Here its a working program for fee remove
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2800586.0
I DO hope you can get it working under Windows 10. Cheers  Kiss
Any 1080 (Non-Ti) users here??? How about your hashrate when using DSTM miner??? 
Yes, standard 1080 FE, running 0.9V(85% TDP), can get ez 2000MHz, but doing 1974MHz, watercooled, keeping it at about 37C, XOC bios(may affect sols in a negative way), +550 on mems.
Doing 570Sols with EKWB. DSTM is not good for GDDR5X cards(1080, 1080Ti).
If you can do 570 with EKWB with 0 fee, why would u do 570 x 0.98 (2% fee)= 558.6 with DSTM? Doesnt make sense.

Fecker, don't you wanna get the "feck" out of here, please? And oh BTW, it is not EKWB, it is EWBF miner you are using, so use it and stop bitching at DSTM thread about fees again and again... EKWB is company that makes watercooling solution.
NoOneLt
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
January 24, 2018, 11:27:02 AM
 #2398

Fecker, don't you wanna get the "feck" out of here, please? And oh BTW, it is not EKWB, it is EWBF miner you are using, so use it and stop bitching at DSTM thread about fees again and again... EKWB is company that makes watercooling solution.

Whats your problem stupido? Did he insult someone? He stated the truth, EWBF performs better or at least the same on GDDR5X cards, but takes no fee...

Who is whiner here?
PickAxe131
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 02:35:02 PM
 #2399

Fecker, don't you wanna get the "feck" out of here, please? And oh BTW, it is not EKWB, it is EWBF miner you are using, so use it and stop bitching at DSTM thread about fees again and again... EKWB is company that makes watercooling solution.

Whats your problem stupido? Did he insult someone? He stated the truth, EWBF performs better or at least the same on GDDR5X cards, but takes no fee...

Who is whiner here?

EWBF has 2% fee with lower hashrate. If you use -nodevfee option you lose approx. 5% performance. There is no "free miners" fyi.
PickAxe131
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 02:36:53 PM
 #2400

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Platinum or Gold Certified PSU? I noticed difference in performance when I compared my Gold EVGA with my Platinum EVGA's. Now I only go for Platinums as they are more stable and give better performance for me.

That's kinda obvious, don't you think so?
Platinum>Gold

But not sure that's PSU issue. Gold are still way enough to get the job done.

Yes its obvious but I had similar problem with instability with my Gold PSU on 1080ti, problems disappeared after switching to Platinums. Just a thought.
Pages: « 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 ... 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!