Bitcoin Forum
April 23, 2019, 02:58:38 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 221827 times)
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 25, 2018, 03:01:14 PM
 #2421

DSTM I've got another question regarding the API of your miner.
The fields user and version are included in the response, but they are empty.
"user":     "username",           // username
"version":  "0.5.4",              // zm version

Are you aware of that or is this just an error in my case?

Thx for reporting, will check.

Can't reproduce this, working fine for me on both OS.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1556031518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031518
Reply with quote  #2

1556031518
Report to moderator
1556031518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031518
Reply with quote  #2

1556031518
Report to moderator
1556031518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556031518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556031518
Reply with quote  #2

1556031518
Report to moderator
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 25, 2018, 03:02:28 PM
 #2422

May i know the formula of 2% dev-fee.

Is sol/s *0.98 or etc.

Someone can tell me. Thanks!

Yes, that's right.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 25, 2018, 03:03:19 PM
 #2423

Hi, DSTM.
Recv 10054 is a network, I think I fix it.
Now 10053 visits me (but its very rare). Is this a network problem too?
Send timeout is network too? (I changed WiFi adapter from noname to HighPower Tplink and dont see send timeout for a couple of days)
2018-01-22 19:11:54|#  recv failed: 10053
2018-01-22 19:11:54|#  reconnecting
2018-01-22 19:12:07|#  connected to: eu1-zcash.flypool.org:3333
2018-01-22 19:12:10|#  server set difficulty to: 0004189374bc6a7ef9db22d0...
2018-01-22 19:12:34|>  GPU0  62C  Sol/s: 332.8  Sol/W: 2.95  Avg: 332.8  I/s: 178.5  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:35|>  GPU2  61C  Sol/s: 301.2  Sol/W: 3.60  Avg: 301.2  I/s: 163.4  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:36|>  GPU1  58C  Sol/s: 293.9  Sol/W: 3.43  Avg: 293.9  I/s: 159.3  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:36|>  GPU3  57C  Sol/s: 316.3  Sol/W: 3.51  Avg: 316.3  I/s: 167.9  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:38|>  GPU4  60C  Sol/s: 335.4  Sol/W: 3.63  Avg: 335.4  I/s: 180.0  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:40|>  GPU5  62C  Sol/s: 296.2  Sol/W: 3.27  Avg: 296.2  I/s: 162.8  Sh: 2.99   . .   +
2018-01-22 19:12:40|   ========== Sol/s: 1875.8 Sol/W: 3.40  Avg: 1875.8 I/s: 1011.8 Sh: 2.99   . . 
2018-01-22 19:12:45|#  send timeout
2018-01-22 19:12:54|   GPU0  63C  Sol/s: 332.2  Sol/W: 2.94  Avg: 332.5  I/s: 176.8  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:55|   GPU2  61C  Sol/s: 302.7  Sol/W: 3.49  Avg: 302.0  I/s: 160.9  Sh: 1.49   . .   +
2018-01-22 19:12:55|#  send timeout
2018-01-22 19:12:56|#  send timeout
2018-01-22 19:12:56|   GPU1  61C  Sol/s: 291.8  Sol/W: 3.42  Avg: 292.9  I/s: 156.7  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:56|   GPU3  58C  Sol/s: 309.3  Sol/W: 3.49  Avg: 312.8  I/s: 165.8  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:12:58|   GPU4  60C  Sol/s: 339.4  Sol/W: 3.53  Avg: 337.4  I/s: 177.5  Sh: 1.50   . .   +
2018-01-22 19:13:00|   GPU5  63C  Sol/s: 289.6  Sol/W: 3.19  Avg: 292.9  I/s: 161.0  Sh: 5.98   . .   +++
2018-01-22 19:13:00|   ========== Sol/s: 1865.0 Sol/W: 3.34  Avg: 1870.4 I/s: 998.5  Sh: 8.97   . . 
2018-01-22 19:13:08|#  send timeout
2018-01-22 19:13:14|   GPU0  63C  Sol/s: 327.1  Sol/W: 2.92  Avg: 330.7  I/s: 176.5  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:13:15|   GPU2  61C  Sol/s: 298.5  Sol/W: 3.44  Avg: 300.8  I/s: 159.9  Sh: 1.99   . .   +
2018-01-22 19:13:16|#  send timeout
2018-01-22 19:13:16|   GPU1  61C  Sol/s: 293.8  Sol/W: 3.41  Avg: 293.2  I/s: 156.1  Sh: 0.00   . .   
2018-01-22 19:13:16|   GPU3  59C  Sol/s: 319.4  Sol/W: 3.51  Avg: 315.0  I/s: 165.4  Sh: 0.00   . .   
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
========== Sol/s: 1882.1 Sol/W: 3.31  Avg: 1864.7 I/s: 1005.4 Sh: 6.80   0.99 100
2018-01-23 19:52:16|   GPU2  61C  Sol/s: 301.5  Sol/W: 3.33  Avg: 300.9  I/s: 163.1  Sh: 1.07   0.99 94 
2018-01-23 19:52:16|   GPU3  59C  Sol/s: 321.4  Sol/W: 3.51  Avg: 309.2  I/s: 168.6  Sh: 1.16   0.99 78 
2018-01-23 19:52:16|   GPU0  63C  Sol/s: 327.6  Sol/W: 3.04  Avg: 328.6  I/s: 176.5  Sh: 1.17   0.99 183
2018-01-23 19:52:28|cudaMemcpy 2 failed
This is an overclocking problem, I think? But what GPU? The numeration is similar to 0123?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
And thew last question. My First rig running on a 0.5.7 and has a brilliant lost shares (0.6%)
uptime:     1 days  14:14:29
contime:     1 days  14:14:26
version:   zm 0.5.7
server:   eu1-zcash.flypool.org:3333
ID   DEVICE NAME   °C   ∅ SOL/S   ∅ SOL/W   ∅ WATT   SHARES   LAT
0   GeForce GTX 1070   58   478.96   3.37   142.23   3962 / 26   78
1   GeForce GTX 1070   58   470.71   3.31   142.18   3917 / 26   78
2   GeForce GTX 1070   58   467.81   3.30   141.56   3911 / 30   78
3   GeForce GTX 1070   59   460.86   3.24   142.21   3843 / 30   78
4   GeForce GTX 1070   60   471.97   3.69   127.96   3979 / 22   78
Total   -   2350.32   3.38   696.13   19612 / 134   78
The second rig running on a 0.5.8 and has more than a 1 percent of lost shares, I change on 0.5.7 and will see (for now less than 1 percent).
Thanks.





Yes, there is still something wrong with your network.

Concerning rejected shares: it depends on multiple things, however it depends also on the quality of your network connection. 0.5.8 has no changes affecting this - don't forget you have to run it for some time to get proper statistics about the rejected share ratio.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 25, 2018, 03:05:20 PM
 #2424

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Yep same motherboard, never had this issue with any other miner but I'd love to get it working & get the extra sols. Anyone else have any ideas?

Are you all using SMOS?
Some SMOS user reported something similar recently.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2021765.msg27398311#msg27398311

If you take a look at the provided data: affected systems seems to have a lot 'nvidia-settings' processes running, this might be the reason for the performance drop after some time. So pls check if this is also the case on your system - It looks like SMOS is starting nvidia-setting (most likely for monitoring) without properly closing it.
dstm
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 126


View Profile
January 25, 2018, 03:06:11 PM
 #2425

Also I'm registering some problems with DSTM's ZM miner 0.5.8 while reconnecting to the pool (it happened just twice for 14 days - nothing terrible):

Computer si WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 64-BIT, MSI GTX 1080 Ti, 100 Mbps wired network, uptime around 4 days.

On other computers I'm running 0.5.7 and it never happened yet.


Thx for reporting.
I've a test case for this, something like reconnecting every 10sec/randomly for a couple hours - it works on my systems fine.
Be aware that zm stops all GPUs during connection loss to save energy - if your system is unstable/overclocked it's likely to crash during stop/start cycles.

I'll let the test case run again to make sure there are no issues.
MrTDHP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 05:32:31 PM
 #2426

Have you figured out the weird case where hashrate of a card dropping to about half of it after hours of completely stable running?
The rig has to be restarted in order to restore the appropriate hashrate.
NoOneLt
Member
**
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 10


View Profile
January 25, 2018, 06:35:29 PM
 #2427

So here is the first part of report, i have run EWBF with --fee 0 for ~28 hrs. on 6x1080 rig. Little exploanation:

On the right there is flypool stats with highlightet 24 hrs window start, below is miner screen at earlyest time i was able to scroll to (2018-01-28 ~11:00)
On the left same flypool but end of test highlighted + screen from miner at test end.

Dont look at miner heading it is coming from bat file naming istance, so i just forgot to change to flypool.

So even with --fee 0 real hashrate is ~2% less then reported.

Now DSTM will run for good amount of time and i check it somwhere on saturday.

Screen:



It is big screen actually, so i leave full link https://imageking.eu/images/ewbfcompar.png
Caze
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
January 26, 2018, 12:58:48 AM
 #2428

Sorry if this has been asked before but with a quick search I couldn't find it mentioned anywhere. Is the sol/s displayed the effective hashrate (meaning minus the devfee) or with the devfee (meaning our effective hashrate is the displayed sol/s*0.98)?
Atronoss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 07:58:11 AM
 #2429

Sorry if this has been asked before but with a quick search I couldn't find it mentioned anywhere. Is the sol/s displayed the effective hashrate (meaning minus the devfee) or with the devfee (meaning our effective hashrate is the displayed sol/s*0.98)?

It is total hashrate, so you have to multiply it by 0,98.
SpecterHome
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 02:44:39 PM
 #2430

========== Sol/s: 1882.1 Sol/W: 3.31  Avg: 1864.7 I/s: 1005.4 Sh: 6.80   0.99 100
2018-01-23 19:52:16|   GPU2  61C  Sol/s: 301.5  Sol/W: 3.33  Avg: 300.9  I/s: 163.1  Sh: 1.07   0.99 94 
2018-01-23 19:52:16|   GPU3  59C  Sol/s: 321.4  Sol/W: 3.51  Avg: 309.2  I/s: 168.6  Sh: 1.16   0.99 78 
2018-01-23 19:52:16|   GPU0  63C  Sol/s: 327.6  Sol/W: 3.04  Avg: 328.6  I/s: 176.5  Sh: 1.17   0.99 183
2018-01-23 19:52:28|cudaMemcpy 2 failed
This is an overclocking problem, I think? But what GPU? The numeration is similar to 0123?
and what about cudaMemcpy 2 failed.
And the numder, is this a 3rd videocard?
Cryptoguy2017
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 04:29:20 PM
 #2431

Just move to 5.7 its the stablest one. 5.8 was only made for adding anti dev fee remove functions....

Just my 2 cents....
kaleb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 26, 2018, 08:46:17 PM
 #2432

So for sure liking this miner over EWBF im seeing about a 30sol/s jump in miner and a 50sol/s jump in pool and my projected earnings are ACTUALLY what they should be after dev fee and not 10% less like EWBF... Now my GPU is liquid cooled and mines at 40*c so my results arent exactly normal....but with a GTX 1080 (non ti) Power+12% core +125   Mem +500 for 2100Mhz on core and 6000Mhz on memory Im pushing AVG:643 Sol/s in miner....thats not even the best part... on pool after 24hrs my 24hr average hash rate is 697sol/s Smiley
siforek
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 100


View Profile
January 26, 2018, 09:23:46 PM
 #2433

I tried switching from ewbf to dstm for the 2nd time yesterday. Initially it started out 5-10% faster than ewbf which is awesome, however after about 10-15 minutes it slowed more & more to the point where it was as much as 40% slower than ewbf, at which point I switched back.
I've talked to others that do not have the same problem, yet they were running less GPUs than I am. I have multiple rigs with 13x1070s & 1070tis.

I have the same problem with DSTM 0.5.6, 0.5.7 and 0.5.8. Stable and fast as hell, but after one hour it starts to make less and less sol/s.. in three hours I'm getting half rate (I start with 680-700 sol/s and after 4 hours I end with 230 sol/s)... so my only solution is restart the miner. All the time no more than 60ºC, fan speed at 60%. I have two rigs, same specs and the same problem: Asrock H110 PRO + 13 Nvidia 1080Ti (up five different brands, mixed). Every rig have 4 PSUs: 3 x 1000W + 1 x 1600W and just one cable to power every riser (4 pin molex version) so no problems about power or temperature. I use simplemining without overclock, just power at 200W, no extra mhz in gpu core or memory. Is it a configuration problem?

Yep same motherboard, never had this issue with any other miner but I'd love to get it working & get the extra sols. Anyone else have any ideas?

Are you all using SMOS?
Some SMOS user reported something similar recently.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2021765.msg27398311#msg27398311

If you take a look at the provided data: affected systems seems to have a lot 'nvidia-settings' processes running, this might be the reason for the performance drop after some time. So pls check if this is also the case on your system - It looks like SMOS is starting nvidia-setting (most likely for monitoring) without properly closing it.


Having this issue & yes, on SMOS. Would just replace SMOS with Ubuntu if I could but only have remote access to rigs. Might need to mod SMOS source to fix :/
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1035


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
January 26, 2018, 11:55:57 PM
 #2434

Having this issue & yes, on SMOS. Would just replace SMOS with Ubuntu if I could but only have remote access to rigs. Might need to mod SMOS source to fix :/
Recently i rolled update which limited number or running nvidia-settings processes which caused big load which caused most probably speed degradation mostly on motherboard H110.

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
Deathman20
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 03:49:21 AM
 #2435

So for sure liking this miner over EWBF im seeing about a 30sol/s jump in miner and a 50sol/s jump in pool and my projected earnings are ACTUALLY what they should be after dev fee and not 10% less like EWBF... Now my GPU is liquid cooled and mines at 40*c so my results arent exactly normal....but with a GTX 1080 (non ti) Power+12% core +125   Mem +500 for 2100Mhz on core and 6000Mhz on memory Im pushing AVG:643 Sol/s in miner....thats not even the best part... on pool after 24hrs my 24hr average hash rate is 697sol/s Smiley


Actually I just noticed this the other day where I switched to this miner it was considerably faster.
Now I figured out why the EWBF was running slower than this is because the clock speed and frame buffer isn't utilized as well.  About a 25-50Mhz on core and 4-6% lower frame buffer made it slower than dstm's miner.  Enjoy the additional performance!
Protofabtt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 05:59:21 AM
 #2436

Hi all:
I am prototyping a Mining Rig Monitor for this miner.

Its purpose is 3 fold.
1) Good mining operations (Bright Green LED) at a glance from a distance (30')
2) More detailed mining data on text screen.
3) Alert conditions (Bright RED flashing LED) at a glance (30') plus email alerts AND optional isolated relay DPDT triggering for custom alarms or PSU reboots etc.

It is meant to be hot glued onto whatever rig housing you use at whatever viewing angle you prefer.

It will use a 16x2 or 16x4 LCD display (backlit, 3" wide approx) to display the GPU temps and total Sol/s rate.
Also it will track the average max. Sols/S and if that average Sols/S rate drops by > 10%  or if the miner ceases to mine and report the Sols/S it will:
Send an alert email & display a flashing RED LED.
I am doing the email script in AutoIT3 for Windows but I will open source the script for anyone who wishes to convert to linux use.

If mining is proceeding 'normally' a solid green LED will light.

I am looking at a unit retail price of perhaps $25 or less based on volume. It will connect via USB to the PC.

Optional DPDT miniature 2A isolated Relay to trigger upon an alert for those who wish to tie in a remote alarm or force a  PSU reboot etc.
Anyone interested in a group buy of the first batch can contact me via protofabTT@gmail.com. PAYPAL.

I am open to requests as to what mining data summary is preferable. Grin
cheers
Ancel



nkchokshi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 05:59:51 AM
 #2437

Hay guys any way to connect DSTM with Nicehash? Or mining equahash on DSTM @ nicehash pool?
NotMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 07:08:15 AM
 #2438

Hay guys any way to connect DSTM with Nicehash? Or mining equahash on DSTM @ nicehash pool?



also interested to know how to do that Grin
timnguyen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 07:26:22 AM
 #2439

got error with cudamemcpy 2 failed what that mean? please
MrTDHP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 07:28:49 AM
 #2440

Hay guys any way to connect DSTM with Nicehash? Or mining equahash on DSTM @ nicehash pool?

https://www.nicehash.com/cpu-gpu-mining

Under "Select closest location for more efficient mining" you can generate the configs
Pages: « 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!